MAJO

Société en commandite simple


Dénomination : MAJO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 842.190.325

Publication

03/12/2013
ÿþ Mod POF 11.1

Ier, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11011111N11111611111,111111111

21 NOV 21313

Russe

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Li~lk'13 vermè den : ""'EZècto : i á~m en óèdánigheid"ván iféinstrümëriiérèni ë"ndtâ~ïs h~fiij-ván-dë perso(ó)n("ëra)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Sluiting van de vereffening, ontbinding en definitieve afsluiting Tekst :

0842.190.325

Majo

Gewone commanditaire vennootschap

Leopoldstraat 89, 1980 Zemst, België

Naar aanleiding van de bijzondere algemene vergadering dd. 31/12/2011 gehouden ten zetel werd met éénparigheid van stemmen beslist hetgeen volgt:

Alle aandeelhouders zijn aanwezig en verklaren datde vennootschap op heden, 31/12/2011 geen activiteiten meerheeften:

Mevrouw VEKEMANS Maria, wonende te 1980 Zemst, Leopoldstraat 89 ten persoonlijke titel zal instaan voorhet vereffenen van alleschulden, bestaande of toekomstige, alsmede voorhet realiseren van alle activa, bestaande of toekomstige. De staat van actief en passief komt d. d. 31/12/2011 op nul en er wordt bijgevolg geen vereffenaar aangesteld. Bijdeze wordt unaniem besloten dat de vennootschap hierdoor op heden vereffend wordt en met ingang vanaf 31/12/2011. Ontbonden wordt en definitiefis afgesloten.

Deboekhoudkundigestukken en bescheiden zullen gedurende5jaarbewaard worden bij: Mevrouw VEKEMANS Maria wonende te 1980 Zemst, Leopoldstraat 89.

Kwijting wordt verleend voorhun mandaat ais zaakvoerdervanaf3l/.1,2/2011 aan:

1. Mevrouw VEKEMANS Maria, wonende te 1980 Zemst, Leopoldstraat 89;

2. De heer SLEEUBUS Johan, wonende te1980Zemst, Leopoldstraat 89.

getekend

Vekemans Maria

zaakvoerder

Tergelijkertijdhierbineergelegd:

-staat van actief en passief per31/12/2011

- verslag bijzondere algemene vergadering dd.31/12/2011

10/01/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111 NIIVIYIIII 111 II I A

*12006755*

2 8 DEC nui

®RUSSE!_

Griffie

Artikel 2 : Beherende vennoot - Stille vennoot

Mevrouw Maria Vekemans neemt deel aan de oprichting als zowel beherende vennoot als stille vennoot. De heer Sleeubus Johan treedt op als beherende vennoot. De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en geschriften van de vennootschap en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 3

-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

e2 499' 32.Ç

Majo

Gewone commanditaire vennootschap

Leopoldstraat 89, 1980 Zemst, België

Uittreksel uit oprichtingsakte

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm

Zetel :

" Onderwerp akte

Akte van oprichting en statuten van de gewone commanditaire

vennootschap "MAJO"

Tussen: Mevrouw VEKEMANS Maria, geboren op 10 februari 1965, wonende te 1980 Zemst, Leopoldstraat 89, deze eerstgenoemde is de hoofdelijk en voor het geheel aansprakelijke vennoot alsook stille vennoot;

1. De heer SLEEUBUS Johan, geboren op 16 september 1969, wonende te 1980 Zemst, Leopoldstraat 89, deze tweedegenoemde is de hoofdelijke en voor het geheel aansprakelijke vennoot;

2.

wordt overeengekomen over te gaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan de statuten als volgt worden vastgesteld.

J. Statuten.

Artikel 1: Benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap onder de benaming "MAJO"

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan slechts door de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van statuten zijn gesteld.

Artikel 4

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1980 Zemst, Leopoldstraat 89. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlandstalig gedeelte van België en het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, mits bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland. bestuur- en uitbatingzetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Artikel 5

De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitvoeren van alle werkzaamheden in de bouwsector en dit zowel voor particulieren als voor bedrijven;

2. Cocoórdinatie van bouwwerken in meest ruime zin;

3. Alle activiteiten die verband houden niet het uitbaten van een nagelstudio en schoonheidsinstituut in de ruimste zin van het woord;

4. De import en export van de groot- en kleinhandel in cosmetica en schoonheidsproducten, geschenkartikelen, parfums, accessoires en fantasiejuwelen, uurwerken en aanverwante siervoorwerpen en toebehoren;

5. De organisatie van seminaries, cursussen, conferenties, beurzen, tentoonstellingen;

6. De aan- en verkoop, in- en uitvoer, en dit zowel in het groot als in het klein, de commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

7. Het verlenen van bijstand en diensten onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en /of eenmanszaken, en dit op het vlak van het beheer, de organisatie, de productie, de verkoop, ... Het verlenen van intellectuele, administratieve hulp en adviezen inzake handels- financiële, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden; het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materieel, instrumenten, hard- en software; het voeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten; het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen; het ter beschikking stellen van management; het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het bestuur op alle niveaus, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheid- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking. Het rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden van bedrijfspersoneel. Het doen van alle studies en onderzoek, verrichten van marktonderzoek, promotie raadgeving, prospectie, techno - consult, assistentie op gebied van management, engineering, coördinatie en consultancy, technisch, commercieel, administratief, financieel, fiscaal en juridisch beheer en advies. De publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie onder alle vormen en het uitvoeren van alle werken die voor de verwezenlijking van publiciteit, reclame, marketing en algemene communicatie noodzakelijk zijn, zonder enige beperking.

De vennootschap mag alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreekse geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken.

De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes du Moniteur belge

derden, particulieren en vennootschappen, hierbij rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht. De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin. De vennootschap zal ook kunnen het mandaat van bestuurder opnemen in andere vennootschappen. Zij zal onder meer mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, in België of in het buitenland, die eenzelfde doel, een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven of die van aard zijn haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij mag in het algemeen, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke. roerende en onroerende bewerkingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, betrekking hebben op haar doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Deze opsomming van de doelstellingen van de vennootschap wordt enkel beperkt door cie exclusieve bevoegdheden die de wet aan andere personen voorbehoudt. De hierboven vermelde activiteiten waarvoor een vergunning/attest nodig is of aan nog andere voorschriften moet voldaan zijn, zullen bijgevolg slechts mogen uitgeoefend worden nadat de vereiste vergunning/attest ter beschikking zal zijn of aan de desbetreffende voorschriften zal zijn voldaan.

Artikel 6

Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt duizend euro (1000 EUR), vertegenwoordigd door tien (10) aandelen, die elk één tiende (1/10d$) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

Mevrouw Vekemans Maria: duizend euro (1.000,00 EUR), welk bedrag door haarvolledig volstort werd. Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten tien aandelen.

Artikel 7

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of verscheidene zaakvoerders, beherende vennoten. Zij worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder beperking van duur. De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid. Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder. Wanneer er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij hun machten ieder afzonderlijk uitoefenen, onverminderd de eventuele delegatie van machten en zullen zij jegens derden en in rechte eveneens afzonderlijk handelen, onverminderd de eventuele delegatie van machten, welke delegatie slechts kan gebeuren op voorwaarde dat het mandaat speciaal en van tijdelijke aard is.

Artikel 8

Een vennoot mag onder levenden zijn aandelen slechts overdragen met toestemming van al zijn

medevennoten.

Artikel 9

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overtijden van de vennoten. De afstammelingen en de echtgenoot van een overleden vennoot aan wie de aandelen van de overledene toekomen, worden pas, na aanvaarding door de zaakvoerder. Andere rechthebbenden van de overleden vennoot warden slechts vennoot, wanneer zij als dusdanig voorafgaandelijk en schriftelijk worden aanvaard door alle andere vennoten. Indien zij niet als vennoten warden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel in waarde op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans. De erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot mogen in geen geval de zegels laten leggen of een inventaris vorderen, noch de normale gang van zaken van de vennootschap verstoren. Ingeval van overlijden, wettelijke onbekwaam verklaring of verhindering van de zaakvoerder za! de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan. In geval van overlijden, wettelijke onbekwaam

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

R ijl a gen hij.het Bel gisch Staatsblad 2012/Drol Annexe s_ du_ Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 2012/01/10 - Annexes uMoniuteuxbelge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

verklaring of verhindering van de zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Artikel 10

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoek- en

controlebevoegdheid. Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 11

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Op het

einde van het boekjaar wordt door toedoen van de zaakvoerder de inventaris van het vermogen van de vennootschap opgesteld, de jaarrekening opgemaakt en de boekhouding afgesloten.

Artikel 12

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand mei om tien uur, in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur. De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder en dit binnen de zes (6) maanden na het afsluiten van het boekjaar. Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste acht dagen vôér de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de dagorde vermelden. De vergadering zal worden voorgezeten door de zaakvoerder of in zijn afwezigheid door de oudste aanwezige vennoot. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht.

Artikel 13

Elk aandeel geeft recht op één stem. Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering. Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet warden goedgekeurd door een drie/vierden meerderheid van de stemmen.

Artikel 14

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen.

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het éénparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Artikel 15

De vennootschap wordt ontbonden bij besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van statuten zijn gesteld. In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die de Vennootschappenwet aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist. Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Il OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Zemst en zal eindigere op 31 december 2012;

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand april 2013.

3. Overname verbintenissen : De comparanten verklaren dat de vennootschap, onder de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

opschortende voorwaarde van neerlegging van de oprichtingsakte ter griffie, conform de bepalingen van de Vennootschappenwet, alle verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting op het tijdstip van die neerlegging zijn aangegaan, waaronder ook diegene sinds 01 juli 2011 tot aan de neerlegging aangegaan door de zaakvoerder van de vennootschap aangezien zij alle te aanzien zijn als verricht voor rekening van de vennootschap in oprichting.

4. Kosten: De kosten, uitgaven, vergcedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting bedragen ongeveer tweehonderd vijftig euro (250 EUR).

III BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur, de gewone commanditaire vennootschap "Vekemans Maria Helena, wonende te 1980 Zemst, Leopoldstraat 89, NN 65.02.10-35842" en "de heer Sleeubus Johan, wonende te 1980 Zemst, Leopoldstraat 89, NN 69.09.16-363.87", die verklaren dit mandaat te aanvaarden. Het mandaat is kosteloos tenzij de Algemene Vergadering anders bepaald.

Aldus opgemaakt te Zemst, op 14 november 2011, in drie exemplaren, één voor elk van de oprichters, het derde exemplaar bestemd zijnde voor de registratie.

De heer Sleeubus Johan Mevrouw Vekemans Maria

Stille Vennoot Beherende en aansprakelijke Vennoot

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MAJO

Adresse
LEOPOLDSTRAAT 89 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande