MALONEY BUSINESS CONSULTING, AFGEKORT : MBC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MALONEY BUSINESS CONSULTING, AFGEKORT : MBC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.746.157

Publication

12/06/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit het Proces-verbaal van de algemene vergadering van 9 december 2013. Unaniem heeft de algemene vergadering

De buitengewone Algemene Vergadering heeft unaniem beslist vanaf heden de maatschappelijke zetel te

wijzigen van Parklaan 198/8 te 3090 OVERIJSE naar Chemin de Plancenoit 8 te 1380 Lasne,

Deze beslissing wordt van kracht vanaf vandaag.

De zitting is op geheven om 15 uur.

De Heer Maloney Brendan Sean

Mod Word 1.1 ,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neaFgeIegeQnfirangen op

0 2 JUNI 2014

Griffie

" :r  .. ." ..3 _ A A

Ondememingsnr: 0846746157 rechtbank van koophandel Brusse

Benaming

(Voluit) : Maloney Business Consulting

(verkort): MBC

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Parklaan 198/8, 3090 Overijse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van maatschappelijke zetel

Op de laatste bfz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12303387*

Neergelegd

21-06-2012

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0846746157

Benaming (voluit): MALONEY BUSINESS CONSULTING

(verkort): MBC

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Parklaan 198 bus 8

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting BVBA

Blijkens akte verleden voor Meester PALSTERMAN Olivier, geassocieerde notaris te Brussel, werd de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MALONEY BUSINESS CONSULTING , in afgekort  MBC opgericht met volgende statuten:

Artikel 1: Naam

De draagt de naam "MALONEY BUSINESS CONSULTING", afgekort  MBC -

De volledige en afgekorte benaming kunnen gezamenlijk of afzonderlijk worden gebruikt.

(...)

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3090 Overijse, Parklaan 198.

(...)

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening, voor

rekening van derden of door deelneming zowel in België als in het buitenland:

- Consulting, het geven van adviezen zowel aan fysieke personen, rechtspersonen en verenigingen in alle domeinen, het opstellen van rapporten, het maken van marktstudies, enquêtes en expertises, het verrichten van research in economische, fiscale, sociale, technische, industriële, commerciële, ICT gerelateerde, administratieve of andere materies, het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van algemene hulpverlening, verkoop en verkooporganisatie, productie, informatica, publiciteit, reclame, bedrijfsorganisatie en beheer en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- Algemeen management in de ruimste zin van zijn betekenis.

Financieel en administratief management in de ruimste zin van zijn betekenis.

De dienstverlening qua hardware en software, advies, consulting omtrent gebruik van computers en computerprogramma s, algemeen genoemd  hardware- en software support .

- Het uitoefenen van mandaten als bestuurder of directeur in andere vennootschappen.

- het verwerven bij aankoop, inschrijving, optielichting of alle andere manieren, de vervreemding bij verkoop, ruiling of alle andere manieren om het beheren van participaties in andere Belgische of vreemde handels, financiële, nijverheidsvennootschappen of ondernemingen.

Alle verrichtingen in verband met deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en effecten van alle aard.

De vennootschap zal kunnen deelnemen in de oprichting en ontwikkeling van alle vennootschappen. Zij zal namelijk geld kunnen ont-en uitlenen, met of zonder waarborg in alle munten, bij uitgifte van obligaties of bij alle andere middelen.

Het beheer van haar eigen vermogen, zo roerende als onroerende goederen, daaronder verstaan: het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, huren, verhuren, enz. van onroerende goederen.

Artikel 5:

Het aandelenkapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

(...)

Artikel 12:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bestuur van de vennootschap is toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, die door de algemene vergadering of de enige vennoot benoemd worden.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger (natuurlijk persoon) aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest uitgebreide bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen, om alle beheers- en beschikkingsdaden te volbrengen, die onder toepassing van het maatschappelijk doel van artikel 3 van hiervoren, en onder voorbehoud van de bepalingen voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Als er meerdere zaakvoerders zijn zullen zij afzonderlijk kunnen handelen.

Alles wat niet uitdrukkelijk door de wet voorbehouden is aan de algemene vergadering of de enige vennoot, valt onder de bevoegdheid van de zaakvoerder(s).

Hij (zij) mag (mogen) namelijk alle contracten en overeenkomsten afsluiten, aankopen, verkopen, ruilen, uitbaten, alle roerende en onroerende goederen in huur geven of nemen, alle huurcelen toekennen of aanvaarden, met of zonder verkoopbelofte, alle leningen aangaan, alle waarborgen en inpandgevingen toestaan, zelfs met hypotheek alle waarborgen aanvaarden, alle kwijtingen en ontlastingen verlenen, handlichting toestaan van alle bevelschriften, verzet, inbeslagnemingen en overschrijvingen allerhande, alsmede van alle bevoorrechte en hypothecaire, ambtshalve of andere inschrijvingen, aan alle voorrechten verzaken, hypotheekrechten, ontbindende rechtsvorderingen en aan welke zakelijke rechten ook, de hypotheekbewaarders ontslaan van elke ambtshalve te nemen inschrijving, het alles, zo voor als na betaling, de aanwending van de beschikbare en reservefondsen bepalen, zaken doen, compromis aangaan, dadingen treffen op maatschappelijke belangen; alle agenten en bedienden benoemen en ontslaan, hun bevoegdheden bepalen, hun wedden en gebeurlijk hun borgstellingen, de vennootschap in rechte vertegenwoordigen als eiser of als verweerder, alsmede optreden voor de formaliteiten bij de openbare besturen.

Voorafgaande opsomming wordt gegeven bij wijze van aanduiding en houdt geen beperking in.

Artikel 13:

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht bijzondere machten te delegeren aan één of meer directeurs alsook aan zaakgelastigden, al dan niet vennoten, hun bevoegdheden en de bezoldiging van hun functies te bepalen en met de betrokkenen alle werknemerscontracten af te sluiten.

Artikel 14:

Alle akten die de vennootschap verbinden zullen getekend worden door één of meerdere zaakvoerder(s) behoudens bijzondere delegatie.

Artikel 19:

Ieder jaar, op de laatste maandag van maart of indien deze dag een wettelijke feestdag is, de eerstvolgende werkdag, de zaterdag uitgezonderd, op hetzelfde uur, zal een algemene vergadering gehouden worden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats bepaald in de bijeenroepingen, om het verslag te horen van de zaakvoerder(s) en, desgevallend, van de commissaris, om de jaarrekening goed te keuren en, in het algemeen, om te beraadslagen op alle punten die op de dagorde voorkomen.

De bijeenroepingen voor elke algemene vergadering bevatten de dagorde met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien dagen voor de vergadering bij een aangetekende brief verzonden aan de vennoten, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering wordt aan de vennoten, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerders geven antwoord op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De algemene vergadering zal zich, na goedkeuring van de jaarrekening, moeten uitspreken, bij bijzondere stemming, over de ontlasting te geven aan de zaakvoerder(s) en gebeurlijk, aan de commissaris.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze vergadering doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Artikel 20 :

De aandeelhouders kunnen, binnen de wettelijke grenzen, eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Wat de datering van de jaarvergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn van de algemene statutaire vergadering, behoudens bewijs van het tegendeel op voorwaarde dat de door alle zaakvoerders ondertekende schriftelijke beslissing twintig dagen voor de statutaire datum, de vennootschap heeft bereikt.Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend voor de datum van de beslissing.

De schriftelijke beslissing, al of niet in meerdere exemplaren, wordt aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing ten laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

twintig dagen voor de datum van de algemene statutaire jaarvergadering op de zetel van de vennootschap is toegekomen en alle vereiste handtekeningen draagt.

Indien de laatste schriftelijke beslissing niet is toegekomen uiterlijk binnen twintig dagen voor de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering, dan moet(en) de zaakvoerder(s) de algemene vergadering bijeenroepen.

Wat de datering van de bijzondere algemene vergadering betreft, wordt de datum van de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing geacht de datum te zijn waarop de beslissing is toegekomen op de zetel van de vennootschap, behoudens bewijs van het tegendeel.Indien er meerdere exemplaren van voorstel van beslissing werden verstuurd, is de datum van ontvangst van het laatste bepalend.

De schriftelijke beslissing, opgenomen in één of meerdere goedgekeurde voorstellen, moet worden aangevuld met een gedateerde en door alle zaakvoerders ondertekende verklaring dat de door alle aandeelhouders ondertekende beslissing op de zetel van de vennootschap is toegekomen op de in deze

verklaring gemelde datum en alle vereiste handtekeningen draagt.

Uit het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing moet blijken of bedoeld is dat alle agendapunten als geheel moeten worden goedgekeurd om tot een geldige schriftelijke beslissing te komen, dan wel of voor elk

agendapunt afzonderlijk de schriftelijke goedkeuring wordt gesolliciteerd.

Het toegezonden voorstel van schriftelijke beslissing kan bepalen dat de goedkeuring op de zetel van de vennootschap moet toekomen vóór een welbepaalde datum om in aanmerking te komen voor een geldige schriftelijke beslissing. Is de unaniem goedgekeurde schriftelijke beslissing, in één of meerdere exemplaren, niet tijdig toegekomen vóór die datum, dan verliezen de ondertekende goedkeuringen elke rechtskracht. Mogelijke aanvulling: Indien er een commissaris is benoemd, moeten alle beslissingen van de algemene vergadering die bij schriftelijke procedure worden genomen, hem meegedeeld worden.

Artikel 25:

Het maatschappelijk boekjaar loopt ieder jaar van 1 oktober

tot dertig september.

Op dertig september van ieder jaar worden de boeken afgesloten. De zaakvoerder(s) stelt (stellen) een inventaris op alsook de jaarrekening zoals de wet het vereist.

Artikel 26:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, van de sociale lasten en van de afschrijvingen, vormt de zuivere winst van de vennootschap.

Eerst wordt op de winst vijf procent afgehouden om de wettelijke reserve te vormen. Deze afhouding is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijke kapitaal heeft bereikt.

Na deze afhouding besluit de algemene vergadering over de bestemming die het saldo moet krijgen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 27:

Indien de algemene vergadering de vervroegde ontbinding beslist zal zij de meest uitgebreide rechten en bevoegdheden hebben om een of meer vereffenaars te benoemen, hun machten te bepalen alsmede hun bezoldiging.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de daartoe bestemde sommen, zal het netto-aktief gelijk verdeeld worden onder alle aandelen.

Indien alle aandelen niet volstort zijn in een gelijke verhouding, zullen de vereffenaars het evenwicht voorafgaandelijk herstellen ofwel door geldopvragingen ofwel door gelijke terugbetalingen.

OPRICHTERS:

1. Mevrouw CRESPY Agnès Monique, geboren te Nîmes (Frankrijk) op 27 oktober 1977, wonende te 3090 Overijse, Parklaan 198.

2. de Heer MALONEY Brendan Jean, geboren te Lorient (Frankrijk) op 30 mei 1982, wonende te 3090

Overijse, Parklaan 198.

INTEKENING:

1. Mevrouw CRESPY Agnès, voornoemd

drieënnegentig (93) aandelen

2. de Heer MALONEY Brendan, voornoemd

drieënnegentig (93) aandelen

Totaal: honderdzesentachtig (186) aandelen

Het maatschappelijke kapitaal werd volstort ten belope van een derde.

Derhalve beschikt de vennootschap thans over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬

6.200,00)

BENOEMING VAN DE GEWONE ZAAKVOERDERS:

Zijn benoemd als gewone zaakvoerders voor de duur van de vennootschap, en behoudens afzetting door de

algemene vergadering:

1. Mevrouw CRESPY Agnès, voornoemd

2. de Heer MALONEY Brendan, voornoemd

Hun mandaten als zaakvoerders zullen kosteloos uitgevoerd worden.

Luik B - Vervolg

TIJDELIJKE SCHIKKINGEN:

Het eerste maatschappelijke boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend en dertien en de eerste

algemene vergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en veertien.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN AANGEGAAN VOOR DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, de verbintenissen

overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf

één maart tweeduizend en twaalf.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen.

Voor gelijksvorming uittreksel

Olivier PALSTERMAN

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
MALONEY BUSINESS CONSULTING, AFGEKORT : MBC

Adresse
PARKLAAN 198, BUS 8 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande