MAN WEST-VLAANDEREN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MAN WEST-VLAANDEREN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 405.217.104

Publication

29/08/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



IA



*13133277*





Ondernemingsnr : 0405.217.104

Benaming

(voluit) : MAN WEST-VLAANDEREN

(verkort)

Rechtsvorm : -Naamloze Vennootschap

Zetel : Brusselsesteenweg, 406 - Asse (B-1730 Asse)

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING - ALGEMENE VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Vincent Vroninks, geassocieerd notaris te Elsene, op 14 juni 2013, met ais registratievermelding

" Geregistreerd drie bladen drie renvooien op het 3de registratiekantoor van Elsene op 19.6.2013 Boek 76 blad 82 vak 18 Ontvangen 25¬ De Eerstaanwezend inspecteur w.n. (getekend) MARCHAL D. ",

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap in', vereffening "MAN WEST- VLAANDEREN", waarvan de zetel gevestigd is te Kobbegem (B-1730 Asse), Brusselsesteenweg, 406, besloten heeft:

1. overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke voorwaarden en! modaliteiten, tot goedkeuring van de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting als gevolg; van ontbinding zonder vereffening van huidige vennootschap "MAN WEST- VLAANDEREN"! (overgenomen vennootschap), bij wijze van overgang onder algemene titel van haar gehele vermogen in de naamloze vennootschap "MAN TRUCK & BUS' waarvan de zetel gevestigd is Kobbegem (B1730 Asse), Brusselsesteertweg 406, met ondernemingsnummer BTW BE 0420,069.782 RPR Brussel

(overnemende vennootschap).

Deze overgang wordt verwezenlijkt op basis van de staat van activa en passiva afgesloten op 31; december 2012. Alle handelingen gesteld door de overgenomen vennootschap vanaf (en met inbegrip' van) 00:01 uur op 1 januari 2013, zullen boekhoudkundig en fiscaal geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap,

Conform artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, zal door de ovememende vennootschap geen nieuwe aandelen worden uitgegeven, gezien deze laatste de enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap.

Het doel van de overnemende vennootschap zal ongewijzigd blijven, aangezien haar activiteiten overeenstemmen met deze van de overgenomen vennootschap.

2, dat voorgaand besluit genomen is onder de opschortende voorwaarde van een overeenstemmend besluit tot met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de buitengewone algemene vergadering van de ovememende vennootschap.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

.................... neerlegging;

- de expeditie van het proces-verbaal met bijlage

- 1 onderhandse volmacht.

.Op-daJaatete blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.~.....,

s~t i

Griffie 2 0 AOUT 201

~

25/06/2013
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0405.217.104

Benaming

(voluit) : MAN WEST-VLAANDEREN

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP in vereffening

Zetel : Brusselsesteenweg 406 -- B-1730 Asse

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming van een nieuwe vereffenaar

Uittreksel uit de schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder penomen op 4 februari 2013, overeenko sti " artikel 536 " 1 van het Wetboek van vennootscha. sen

Na kennisname van de ontslagbrief van de heer Bart DOBBELS als vereffenaar van de Vennootschap, besloot de enige aandeelhouder om de heer Jean Paul AMEYS, geboren te Ninove op 15 november 1967,E wonende te Balegem (B-9860 Oosterzele), Berg, 42, als vereffenaar van de Vennootschap te benoemen,

De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

De enige aandeelhouder besloot aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten te verlenen, zoals= voorzien in artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Hij mag alle handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van zelfde Wetboek, zonder dat hiervoor een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt vrijgesteld inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

" Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt, Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de Vennootschap in vereffening verbinden, zelfs = deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar.

Voor zover als nodig, besloot de enige aandeelhouder voornoemde vereffenaar en ondergetekende notaris alle machten te verlenen voor (i) het ondertekenen en indienen van het verzcekschrift tot bevestiging; van voormelde benoeming en (ii) aile formaliteiten te vervullen nodig voor de publicatie van een of meerdere' voorgaande besluiten in het Belgisch Staatsblad, met inbegrip van de ondertekening van de; publicatieformulieren.

Voor gelijkluidend uittreksel,

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris.

Gelijktijdige neerlegging : bevestiging benoeming vereffenaar,

Op-de-laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Griffie

,JUIN V13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

26/04/2013
ÿþVoor-behoudet aan het Belgisch Staatsbla

Mod W°rt11 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie e " 24*

111111

Ondememingsnr : 0405.217.104

Benaming

(vota) : MAN WEST-VLAANDEREN

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP in vereffening

Zetel : Brusselsesteenweg 406 -- B-1730 Asse (volledig adres)

Onderwerp akte Fusievoorstel

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 10 april 2013

Huidig fusievoorstel werd overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van vennootschappen in gezamenlijk overleg opgemaakt door de Raad van Bestuur van MAN Truck & Bus, waarvan de zetel gevestigd is te Kobbegem (B-1730 Asse), Brusselsesteenweg 406, met ondernemingsnummer BTW BE 0420.069.782 RPR Brussel ("MAN Truck & Bus" of "verkrijgende vennootschap"), en de Vereffenaar van MAN West-Vlaanderen, een naamloze vennootschap in vereffening naar Belgisch recht, waarvan de zetel gevestigd is te Kobbegem (B-1730 Asse), Brusselsesteenweg, 406, met ondernemingsnummer BTW BE 0405.217.104 RPR Brussel ("MAN West-Vlaanderen" of "overgenomen vennootschap"),

Bij proces-verbaal opgemaakt door notaris Vincent Vroninks, te Elsene, op 31 maart 2009, waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 oktober 2010, onder nummer 10156191, heeft de enige aandeelhouder van MAN West-Vlaanderen besloten om MAN West-Vlaanderen te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang van 31 maart 2009. Tot op heden werd de vereffening van MAN West-Vlaanderen niet afgesloten.

I. VERKLARING VAN DE VEREFFENAAR VAN MAN WEST-VLAANDEREN NV

Krachtens artikel 681 van het Wetboek van vennootschappen kan een fusie plaatsvinden wanneer de vennootschap waarvan het vermogen zal overgaan, in vereffening is gesteld, zolang de vennootschap nog niet' begonnen is met de uitkering van het vermogen aan haar aandeelhouders.

De Vereffenaar verklaart dat MAN West-Vlaanderen op heden nog niet begonnen is met de uitkering van het vermogen aan haar enige aandeelhouder en engageert zich om geen dergelijk uitkering te doen: voorafgaand aan de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van MAN Truck & Bus en: MAN West-Vlaanderen, waaraan huidig fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd.

' II. MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN VAN ARTIKEL

676,1°

Op het ogenblik van het opstellen van dit fusievoorstel, zijn alle aandelen van MAN West-Vlaanderen in handen van MAN Truck & Bus. De voorgestelde fusie zal dan ook een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676,1° van het Wetboek van vennootschappen uitmaken, en plaatsvinden overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Krachtens artikel 676, 1° en artikel 682, 3° van het Wetboek van vennootschappen, zal de: voorgestelde verrichting tot gevolg hebben dat alle activa en passiva, alle rechten en verplichtingen, niets: uitgezonderd of voorbehouden, van MAN West-Vlaanderen van rechtwege zullen overgaan op MAN Truck &, Bus. Bij voltrekking van de voorgestelde fusie zal MAN West-Vlaanderen reeds ontbonden zijn.

De in dit voorstel beschreven fusie blijft onder voorbehoud van de goedkeuring van de voorgestelde fusie door de algemene aandeelhoudersvergadering van MAN Truck & Bus en de algemene aandeelhoudersvergadering van MAN West-Vlaanderen, die ten vroegste zes weken na de neerlegging en publicatie van huidig fusievoorstel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel voor notaris: zullen wordengehouden..

Opkde laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

III. MODALITEITEN VAN DE VOORGESTELDE FUSIE

Alle informatie met betrekking tot de fuserende vennootschappen (zijnde MAN West-Vlaanderen en MAN Truck & Bus) die krachtens artikel 719, § 2 van het Wetboek van vennootschappen moet worden vermeld in huidig fusievoorstel, wordt hierna uiteengezet.

1. De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (Artikel 719, 1° W.Venn.)

1.1, De overgenomen vennootschap - MAN West-Vlaanderen NV (in vereffening)

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap naar Belgisch recht

Naam: MAN West-Vlaanderen

Doel: "De vennootschap heeft voor doel

1. De aan- en verkoop, in- en uitvoer van alle soorten personenwagens, vrachtwagens, opleggers en aanhangers, bedrijfsvoertuigen, motoren van zowel

nieuwe als tweede handse, alsmede van alle desbetreffende onderdelen, wisselstukken en toebehoren.

2. Het herstellen, ombouwen, afbreken enzovoort van alle soorten vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen, personenauto's en motoren.

3. Het huren en verhuren van voertuigen, met of zonder personeel.

4. Kommerciële en publicitaire dienstverstrekking, het verschaffen van personeel.

De vennootschap zal voorgaande mogen verwezenlijken in aile plaatsen en op alle manieren. Zij zal alle nijverheids- en handelsverrichtingen mogen doen, financiële en burgerlijke, roerende en onroerende, en rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebbende met haar doel of kunnende de verwezenlijking ervan vergemakkelijken en zich aanbelangen bij middel van vereniging, inbrengst of versmelting van onderschrijving, deelname of tussenkomst zo financieel of anderzins in alle

bestaande of te scheppen maatschappijen of ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig of in verband met het hare zou zijn of van aard zou zijn de uitbreiding

van het hare te kunnen bevorderen.

Zij kan ook funkties van bestuur van andere vennootschappen, waarvan ze

aandeelhouders is, uitoefenen."

Zetel: Kobbegem (B-1730 Asse), Brusselsesteenweg, 406

1.2. De verkrijgende vennootschap - MAN Truck & Bus

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap naar Belgisch recht

Naam: MAN TRUCK & BUS

Doel: "De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland:

De invoer, de verdeling, de aankoop, de stockering, het transport, de dienst na verkoop, het herstellen en bouwen, de uitbating door de licentie en/of de verkoopconcessie, en de handel in het algemeen van werktuigen, machines, industriële voertuigen voor commercieel of militair gebruik, voor het transport van zowel goederen als personen te land, zoals onder meer - maar niet beperkt tot - vrachtwagens, trekkers, bussen voor geregeld en ongeregeld vervoer,met inbegrip van alle mechanismen, machines, gereedschappen, wisselstukken of materialen die ermede in verband staan, evenals alle ermede verband houdende of bijkomende verrichtingen, waaronder de verhuur van vrachtwagen, trekkers en bussen met of zonder chauffeur, de financiële leasing, de verhuur en operationele leasing van de transportmiddelen voor het vervoer te [and, alsook het onderhoud, advies en scholing.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling, met uitzondering van de verrichtingen op roerende en onroerende waarden door de wet voorbehouden aan de banken en wisselagenten,

De vennootschap kan alle opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, de directie en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen en deze adviezen verschaffen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of In het buitenland, waarvan het doel verwant of analoog Is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen, door derden aan dochtervennootschappen toegestaan, waarborgen.,"

Zetel; Kobbegem (B-1730 Asse), Brusselsesteenweg, 406

Gelet op het feit dat de activiteiten van MAN West-Vlaanderen niet volledig begrepen zijn in het maatschappelijk doel van MAN TRUCK & BUS, is er een wijziging nodig van het maatschappelijk doel van MAN Truck & Bus naar aanleiding van de fusie.

2. Boekhoudkundig effect (Artikel 719, 2° W. Venn.)

Alle handelingen die door MAN West-Vlaanderen werden verricht vanaf (en met inbegrip van) 00:01 uur op 1 januari 2013 zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van MAN Truck & Bus.

3. Bijzondere rechten van aandeelhouders (Artikel 719, 3° W. Venn.)

Aangezien de statuten van MAN West-Vlaanderen niet voorzien in bijzondere rechten voor haar aandeelhouders en MAN West-Vlaanderen geen andere effecten heeft uitgegeven dan gewone aandelen, zijn er geen aandeelhouders van de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch houders van enige effecten andere dan gewone aandelen. Bijgevolg worden geen rechten toegekend aan dergelijke personen en zullen jegens hen geen andere maatregelen worden getroffen.

4. Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (Artikel 719, 4° W. Venn.)

Geen bijzondere voordelen werden of zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van MAN West-Vlaanderen of MAN Truck & Bus in het kader van onderhavig voorstel tot fusie.

IV. VARIA

1. Goedkeuring door de buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van MAN

Truck & Bus en MAN West-Vlaanderen

De buitengewone algemene vergaderingen van aandeelhouders van MAN Truck & Bus en MAN West-Vlaanderen, waaraan huidig fusievoorstel ter goedkeuring zal worden voorgelegd, zullen ten vroegste worden gehouden zes (6) weken volgend op de neerlegging en publicatie (bij uittreksel) in het Belgisch Staatsblad van dit fusievoorstel, zoals beschreven in paragraaf 111.1 hierboven.

2. Pro fisco

De voorgestelde fusie zal plaatsvinden overeenkomstig artikelen 117 §1 en artikel 120 in fine van het Wetboek der Registratierechten, artikel 211 en volgende van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen, en artikelen 11 en 18 §3 van het BTW-Wetboek.

Voor gelijkluidend uittreksel,

Vincent Vroninks, geassocieerd notaris,

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.08.2010, NGL 20.06.2011 11200-0088-018
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 24.06.2009, NGL 29.07.2009 09503-0038-023
01/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 25.07.2008 08490-0092-027
10/01/2007 : OO018088
04/05/2006 : OO018088
28/03/2006 : OO018088
13/04/2005 : OO018088
12/05/2004 : OO018088
20/04/2004 : OO018088
15/07/2003 : OO018088
06/05/2003 : OO018088
18/04/2003 : OO018088
01/04/2003 : OO018088
17/02/2003 : OO018088
04/05/2002 : OO018088
12/04/2002 : OO018088
11/04/2001 : OO018088
13/01/1995 : OO18088
01/01/1995 : OO18088
14/07/1993 : OO18088
29/04/1993 : OO18088
01/01/1993 : OO18088
18/02/1992 : OO18088
01/01/1989 : OO18088
25/11/1986 : OO18088
25/11/1986 : OO18088
01/01/1986 : OO18088

Coordonnées
MAN WEST-VLAANDEREN

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 406 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande