MANAGEMENT AND CONSULTING COMPANY, AFGEKORT : MMC

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MANAGEMENT AND CONSULTING COMPANY, AFGEKORT : MMC
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.930.439

Publication

04/04/2013
ÿþt` r

-, t

~~" t

~~.

Mod POF 7 7.7

r r~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

e 1

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koorhande, te Leuven, de 2 5 W',4 12013 DE GRIFFIER,

Griffie

Ondememingsnr : 0460.930.439

Benaming (voluit) : Management And Consulting Company

(verkort)

Rechtsvorm

Zetel : Tildonksesteenweg 62 - 3020 Herent

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Sluiting vereffening

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 30/11/2012

1. Verslag van de Vereffenaar

Er wordt lezing gegeven van het verslag van de Vereffenaar over de afsluiting van de vereffening. Het verdelingsplan voor de activa op basis van de vereffeningsbalans per 31/08/2012 werd door de vereffenaar aan de Rechtbank van Koophandel te Leuven ter goedkeuring voorgelegd. Op datum van 5 oktober 2012 verklaarde de Rechtbank zich akkoord met deze verdeling. De aangifte roerende voorheffing op de liquidatiebonus werd reeds opgemaakt en de betaling van de roerende voorheffing gebeurde op 25/09/2012.

Met afzonderlijke stemming en eenparigheid wordt dit verslag goedgekeurd.

2. Goedkeuring van de afsluitbalans van de vereffening per 31/08/2012

De afsluitbalans van de vereffening per 31/08/2012 wordt door de algemene vergadering met

eenparigheid van stemmen goedgekeurd

3. Decharge aan de Vereffenaar

De algemene vergadering geeft unaniem decharge aan de vereffenaar voor het uitoefenen van zijn

mandaat tijdens de vereffening.

4. Bewaring der documenten

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist dat alle documenten en boeken van de vennootschap gedurende een periode van vijf jaar zullen bewaard worden op het adres van de vereffenaar, Tildonksesteenweg 60, 3020 Herent. Alle verschuldigde sommen zullen onder verantwoordelijkheid van de vennoten, ieder voor 50%, worden betaald, aldus dient er niets meer in bewaring gegeven te worden bij de Kas der waarborgen en consignaties.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 30/11/2012 + copie akkoord rechtbank

Peter Lamens

Vereffenaar

Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

bp de laatste blz. van Luik B vermelden :

Recto : Kaam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(e )

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nearn en handtekening.

07/05/2012
ÿþ3 mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

8

" iaoeso9s*

0ndernemingsnr: BE0460.930.439 Neergelega ter grime oé.

Rechtbank van Koc phanof

te Legven, e!e 2 4 APR. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Benaming (voluit) : Management and Consulting Company

{verkort) : MMC

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tildonksesteenweg 62

3020 Herent

Onderwerp akte :Buitengewone Algemene Vergadering: Ontbinding en invereffeningstelling - Aanpassing der statuten.

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op 30 maart 2012, geregistreerd te Haacht, 3 bladen 0 verzendingen, op 12 april daarna, boek 5/74 blad 24 vak 5, tegen het recht van vijfentwintig euro (¬ 25,00), dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANAGEMENT AND CONSULTING COMPANY", afgekort "MCC" heeft besloten:

-vast te stellen dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de vennoten, zodat kan aangesloten worden bij de conclusies erin vervat.

-tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar vereffening heeft uitgesproken te rekenen vanaf 30 maart 2012, evenwel onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Leuven van de benoeming van hierna vernoemde vereffenaar,

-eveneens onder de in de tweede beslissing vermelde opschortende voorwaarde, als volgt de statuten van de vennootschap te wijzigen, om ze in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissing die genomen werd:

De vergadering beslist in fine van ARTIKEL 1 van de statuten de volgende tekst toe te voegen: "Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten vermelden dat zij in vereffening is gesteld.."

De vergadering beslist ARTIKEL 2 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3020 Herent, Tildonksesteenweg 62.

De beslissing tot verplaatsing van de zetel van de vennootschap kan niet worden uitgevoerd dan na homologatie door de Rechtbank van Koophandel. De homologatie wordt bij verzoekschrift aangevraagd door de vereffenaar(s)."

' De vergadering beslist ARTIKEL 4 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap is opgericht op 17 juni 1997 voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op 30 maart 2012." De vergadering beslist TITEL Ill van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"TITEL 111: BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar of meer vereffenaars aan wie volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden.

De vereffenaar(s) heeft/hebben de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. Zij/Hij mogen/mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Zij/Hij mogen/mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; zij/hij mag/mogen verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

Op de laatste biz van Luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

, e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vereffenaar(s) wordt/worden ontslagen inventaris op te maken en mag/mogen zich aan de boeken van de vennootschap houden,

Zij/Hij mogen/mag, onder hun/zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van hun/zijn machten, die zij/hij zullen/zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij/zij vaststelt/vaststellen,

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar(s) die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moeten doen blijken.

De opdracht van de vereffenaar(s) wordt kosteloos uitgeoefend."

De vergadering beslist om de tweede zin van ARTIKEL 13 van de statuten te schrappen.

De vergadering beslist om in de tweede zin van ARTIKEL 14 van de statuten de woorden "artikel zevenenzeventig van de vennootschappenwet" te vervangen door de woorden "het Wetboek van Vennootschappen."

De vergadering beslist om in ARTIKEL 18 van de statuten de woorden "de vennootschappenwet" te vervangen door de doorden "het Wetboek van Vennootschappen".

De vergadering beslist om de ARTIKELEN 24 tot en met 26 van de statuten te schrappen.

De vergadering beslist om in ARTIKEL 27 van de statuten het woord "zaakvoerder" viermaal te vervangen door het woord "vereffenaar".

-ontslag te verlenen aan de zaakvoerders: de heer LAMENS Peter Jos Leo en mevrouw ROBBERECHTS Monica Christine Paula, beiden wonende te 3020 Herent, Tildonksesteenweg 60 en hen kwijting te verlenen in hun hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, voor hun/zijn bestuur over de naamloze vennootschap/besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MANAGEMENT AND CONSULTING COMPANY",

-het aantal vereffenaars vast te stellen op één en te benoemen als vereffenaar: de heer LAMENS Peter, voornoemd, die verklaarde de opdracht te aanvaarden.

-De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag de handelingen verrichten, voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving; hij mag verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich aan de boeken van de vennootschap houden.

Hij mag, onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten, die hij zal bepalen, overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie worden alle akten die de vennootschap in liquidatie verbinden, zelfs deze waarvan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, ondertekend door de vereffenaar die ten overstaan van derden van geen voorafgaande besluit door het college van vereffenaars moeten doen blijken.

De vereffenaar moet de bepalingen van de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid met betrekking tot het verdelingsplan, eerbiedigen.

De opdracht van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

Ondergetekende notaris vestigt de aandacht van de comparanten op de verplichtingen

voortvloeiende uit de artikelen 189bis en 190 van het Wetboek van Vennootschappen, inzonderheid met betrekking tot het opmaken en voorleggen aan de Rechtbank van Koophandel van het verdelingsplan door de vereffenaar(s) alvorens tot de afsluiting van de vereffening kan besloten worden.

-een bijzondere volmacht te verlenen aan de zopas benoemde vereffenaar om namens de vennootschap het verzoekschrift in te dienen tot homologatie door de Rechtbank van Koophandel te Leuven van zijn benoeming als vereffenaar.

-volmacht te verlenen voor onbepaalde tijd aan Outcome bvba, Kantorenpark Everest, Leuvensesteenweg 248 D, 1800 Vilvoorde, vertegenwoordigd door Ilse Getteman of Patrick De Smet, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen worden.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

-aan de geassocieerde notarissen Lacquet & Croes te Herent alle machten te verlenen om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING

- de uitgifte van de notulen,

- de gecoürdineerde statuten,

- kopie van de homologatiebeschikking de dato 5 april 2012.

I. 4 Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 31.03.2012 12079-0060-010
20/06/2011 : LE107908
29/04/2011 : LE107908
30/04/2010 : LE107908
08/05/2009 : LE107908
03/04/2008 : LE107908
04/06/2007 : LE107908
04/05/2006 : LE107908
04/04/2005 : LE107908
30/04/2004 : LE107908
28/04/2003 : LE107908
24/05/2002 : LE107908
24/08/2000 : OO054988
10/05/2000 : OO054988
11/03/1999 : BG086574
04/07/1997 : BG86574

Coordonnées
MANAGEMENT AND CONSULTING COMPANY, AFGEKORT …

Adresse
TILDONKSESTEENWEG 62 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande