MARIE-HELENE JACQUEMIN

Divers


Dénomination : MARIE-HELENE JACQUEMIN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 891.610.142

Publication

24/10/2014
ÿþOndernemingsnr : 0891.610.142

Benaming

(voluit) : Marie-Hélène JACQUEMIN

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Stokkelstraat, 27 te 1950 Kraainem

(volledig adres)

Onderwerp akte ONTBINDING AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

ngevolge proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marie-Hélène Jacquemin", met zetel te Kraainem, Stokkelstraat, 27, gehouden voor Quentin Vanhalewyn, notaris te Kraainem, op 23 september 2014, "Nog te registreren" blijkt dat de algemene vergadering heeft beslist:

"VIII. BERAADSLAGING BESLUITEN.

De comparanten verklaren mij notaris dat zij in hun hoedanigheid van algemene vergadering hebben beslist: Eerste beslissing  verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181,§1 van het Wetboek van Vennootschappen..

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 10 augustus 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Tweede beslissing ontbinding

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing  beëindiging mandaat van de zaakvoerder en bijzondere kwijting

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het

mandaat van de zaakvoerder, Mevrouw Marie-Hélène Jacquemin, voornoemd, De vergadering beslist

volledige kwijting en décharge te geven aan voormelde zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat en de door haar vervulde opdrachten.

Vierde beslissing  sluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat alle schulden ten aanzien van derden van de vennootschap vereffend zijn, hetgeen hier uitdrukkelijk wordt bevestigd door de gemelde zaakvoerder, Mevrouw Marie-Hélène Jacquemin.

Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de balans van 10 augustus 2014 die tevens geldt als de vereffeningsrekening welke hierbij uitdrukkelijk door de vennoten wordt goedgekeurd.

De vergadering beslist dan ook om geen vereffenaar aan te stellen..

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft, en dat is voldaan aan de voorwaarden in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, voor een ontbinding en vereffening van de vennootschap in 1 akte, meer bepaald:

1° dat geen vereffenaar wordt aangeduid;

2° dat er luidens de staat van activa en passiva de dato 10 augustus 2014 geen schulden meer zijn ten aanzien van derden;

3° dat alle vennoten aanwezig zijn op deze algemene vergadering.

Derhalve beslist de vergadering de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

Mocht er na heden toch nog een schuld van deze vennootschap ontstaan of blijken te bestaan, verklaren de vennoten, allen voornoemd, uitdrukkelijk zich persoonlijk, hoofdelijk en solidair borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting van deze vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

De comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hen voldoende heeft gewezen op hun aansprakelijkheid hieromtrent.

Vijfde beslissing  bewaring boeken en bescheiden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte -71t

neergelegd/ontvangen op

" ."

15 OKT, 2011i

ter griffie van de Nederlandstalige i:agteege,vigi-1 IMPeigkik141 15iiag§à1

*14195060*

t_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn te Kraainem, Stokkelstraat, 27 bij Mevrouw Marie-Hélène Jacquemin, voornoemdL

Zesde beslissing  volmacht formaliteiten

Er wordt een bijzondere volmacht verleend aan Accountskantoor Jacques Lenseclaes BVBA, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelting, de vervulling van aile administratieve formaliteiten inzake Kruispuntbank der Ondernemingen, het ondernemingsloket en desgevallend bij de fiscale administraties, te verzekeren.

IX. STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan, werden genomen met unanimiteit van stemmen.

X. ONROEREND GOED

De vergadering verklaart ten slotte dat de vennootschap voor negenenveertig (49%) in voile eigendom eigenaar is van het hierna vermeld onroerend goed:

Beschrijving van het onroerend goed

GEMEENTE KRAAINEM

Een woonhuis, gelegen Stokkelstraat, 27, gakadastreerd volgens titel en recent kadastraal uittreksel sectie A nummer 355 Z voor een oppervlakte van 5 are 45 centiare.

Kadastraal inkomen: 1.963,00¬

Oorsprong van eigendom

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Marie-Hélène Jacquemin » is eigenares van hierboven beschreven goed voor 49 % in voile eigendom samen met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Jean-Michel Jozeau", te Kraainem dewelke eigenares is van hierboven beschreven goed voor 49 % en samen met de Heer Jozeau Jean-Michel voor 1 % in voile eigendom en Mevrouw Marie-Hélène Jacquemin voor 1 % in voile eigendom om het verkregen te hebben van de Heer Deridder Erik, te Zaventem, ingevolge aankoopakte verleden voor Notaris Dusart Philippe, te Luik, met tussenkomst van Frederika Lens, te Vilvoorde, op 30 augustus 2007, overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor van Brussel onder het formaliteitn u mimer 53-T-04/09/2007-06826.

Afgifte

I.De vergadering verklaart dat ingevolge de sluiting van de vereffening van onderhavige vennootschap afgifte wordt gedaan van de eigendomsrechten van de BVBA in voormeld onroerend goed aan de enige vennoot, Mevrouw Marie-Hélène Jacquemin, voornoemd. De afgifte van de eigendomsrechten van de BVBA in voormeld onroerend goed wordt gedaan en aanvaard onder de volgende lasten en voorwaarden:

1.Het onroerend goed wordt toebedeeld inachtgenomen de staat waarin het zich bevindt, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

2.De enige vennoot is gehouden van heden de lasten betreffende het aandeel in voormeld onroerend goed te voldoen.

II.Worden eveneens ingevolge de vereffening aan de enige vennoot toebedeeld alle overige activa- en passivabestanddeten afhangende van de vennootschap.

Xl. VERKLARING PRO FISCO

De comparanten verklaren dat de afgifte voldoet aan de voorwaarden van artikel 129, tweede en derde lid van het Registratiewetboek:

-In onderhavige akte wordt afgifte gedaan van de maatschappelijke goederen aan de enige vennoot, die ingevolge de afsluiting van de vereffening eigenaar wordt van deze goederen wat betreft het aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marie-Hélène Jacquemin",

Deze afgifte die het buter gevolg is van een juridisch feit is overeenkomstig artikel 129, tweede lid

onderworpen aan het algemeen vast registratierecht. -

-De vennootschap heeft het hierboven vermeld onroerend goed voor de 49 % in voile eigendom verkregen ingevolge de hierboven vermelde aankoopakte onder de titel "oorsprong van eigendom", met betaling van het voor de verkopingen bepaald registratierecht.

-De vennoot in deze was de enige vennoot van de vennootschap toen deze voormeld onroerend goed voor 49 % in voile eigendom verkreeg.

XII. ONTSLAG VAN INSCHRIJVING

De bevoegde Heer Hypotheekbewaarder wordt voor zoveel als nodig, uitdrukkelijk ontslagen ambtshalve

inschrijving te nemen bij het overschrijven van deze akte

XIII. KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering dezer doen de vennootschap en de enige vennoot keuze van woonplaats te Kraainem,

Stokkelstraat, 27,

XIV. INFORMATIE - RAADGEVING

De partijen verklaren dat de notaris hen volledig heeft ingelicht over de rechten, verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen, dewelke zij bij huidige akte hebben gesteld en dat hij hen op onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

XV. BEVESTIGING IDENTITEIT

Ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van de comparanten op zicht van hun bovenvermelde bewijskrachtige identiteitsbewijzen. De comparanten verlenen hun uitdrukkelijke toestemming voor de vermelding van hun rijksregisternummer in deze akte.

3, De gehele akte werd door mij notaris ten behoeve van de comparanten toegelicht, evenals de eventueel' aangehechte stukken.

XVI. STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan, werden genomen met unanimiteit van stemmen.

XVII. NOTARIËLE VVETTIGHEIDSVERKLARING.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle formaliteiten, voorzien door de wet, werden nageleefd. Overeenkomstig artikel 181, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt hij eveneens het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe onderhavige vennootschap gehouden is.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Gelijktijdige neerlegging van een expeditie van het proces-verbaal, het verslag van de zaakvoerder met staat van actief en passief en het verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 04.06.2013, NGL 28.08.2013 13484-0040-010
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 05.06.2012, NGL 06.07.2012 12266-0013-010
01/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 28.06.2011 11199-0292-009
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 13.07.2010 10306-0468-009
22/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 02.06.2009, NGL 18.07.2009 09431-0256-010

Coordonnées
MARIE-HELENE JACQUEMIN

Adresse
Zetel: Stokkelstraat, 27 te 1950 Kraainem

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande