MASUREEL - VAN SANDE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : MASUREEL - VAN SANDE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 842.010.676

Publication

20/11/2012
ÿþ 1.10d Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

r

Griffie e allOY,

1!IIM3*

u

IR

Ondernenningsnr : 0842.010.676

Benaming

(variai) : MASUREEL - VAN SANDE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firme

Zetel : Mattestraat 21-1840 LONDERZEEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Volgens het uiltreksei uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 04110)2012 werd beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden met :

- het inrichten, organiseren en ultbaten van een schoonheidssalon in de ruimste zin van het woord, inclusief haarbal, epileren, manicure, medische pedicure, massage, wellness, sauna, solarium, baden, geinagels, acrylnagels, dit zowel In Londerzeel als op eender welke andere plaats in Belglë. - het verlenen van advies en begeleiding op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtsverzorging, het aanbrengen van make-up, visagie en alle andere activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met schoonheidszorg,

- de aan- en verkoop, In- en uitvoer van, de klein- en groothandel, commissiehandel en vertegenwoordiging in de ontwikkeling, de productie en de bereiding van alle mogelijke artikelen en producten op het vlak van reukwerk, cosmetica, schoonheidsartikelen, toiletartikelen en verzorgingsartikelen, (medische) pedicure, manicure, massage, wellness, sauna, solaria, baden, fitness, relaxatie, drogisterij, kappersbenodigdheden, bijouterie.

- aile activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met gezondheid- en schoonheidszorg.

De zaakvoerder beslist om vanaf heden mevr. Van Sande Tinneke, wonende te Mattestraat 21 le 1840 Londerzeel te benoemen tot mede-zaakvoerder.

De vergadering beslist artikel 3 en artikel 17 van de statuten van de vennootschap te coordineren en aan te passen aan de voormelde wijzigingen.

' MASUREEL Dries

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik r3 vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hefzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Nenni en handtekening.

04/01/2012
ÿþVoc behot

aan Belgi Staats

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mer

Griffie 2 2 DEC. 2011'

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : MASUREEL - VAN SANDE

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Mattestraat 21 -1840 LONDERZEEL (MALDEREN)

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 01 december 2011, geregistreerd te Meise, kantoor

der registratie dd 09 december 2011, boek 6/58, blad 82, vak 23, negen bladen, geen verzendingen -

ontvangen 25,00 euro (vijfentwintig euro). De Ontvanger (get.)

zijn verschenen :

De Heer MASUREEL Dries Bruno L., geboren op 21 december 1984 te Torhout, wonende te Mattestraat 21, 1840 Malderen, N.N. 84.12.21-045.09;

Mevrouw VAN SANDE Tinneke, geboren op 05 januari 1987 te Bornem, wonende te Mattestraat 21, 1840 Malderen, N.N. 87.01.05-268.58;

die verklaren bij onderhandse akte een vennootschap onder firma op te richten en dit met in acht name van de hierna vermelde modaliteiten en statuten :

art. 1 - BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma met de maatschappelijke naam 'MASUREEL - VAN SANDE.

art. 2 - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel wordt gevestigd te Mattestraat 21, 1840 Malderen. Hij kan ten allen tijde naar elke andere plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door= de enige beheerder zaakvoerder.

De vennootschap mag eveneens bij eenvoudige beslissing door de raad van beheer of door de enige zaakvoerder, administratie zetels, filialen, kantoren of bedrijfszetels oprichten in België of in het buitenland.

art. 3 - MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

IIIJIfl1101(111191111

os* 0 40 (.4

" het ontwikkelen, uitvoeren en waarnemen van interim management projecten en project management diensten in de ruimste zin;

" het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar;

" het verlenen van adviezen en bijstand inzake organisatie, management en bestuur in de ruimste zin;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

bijstand en diensten verlenen van technische, organisatorische, economische sociale en juridische aard op het vlak van consulling, change, reorganisatie, herstructurering, samenwerking, franchise, marketing, adminislratie, boekhouding, financiën, personeelsbeheer, verkoop, engineering, ontwerp, productie, installatie, validatle, service, kwaliteitsborging, interne en externe audits, business process management en algemeen beheer;

'het verschaffen van aile prestaties, diensten en adviezen I.v.m. visie, motivatie, mensenmanagement (met inbegrip van terbeschikkingstelling), coaching, training, teambuilding, crisismanagement, communicatie en public relations;

'het commercialiseren, aankopen, verkopen, importeren, exporteren, vervoeren, verdelen, opschikken, uitrusten, inrichten, vatoriseren, renoveren, verbouwen, verkavelen, bouwen, verhuren, in huur nemen, exploiteren en beheren van allerhande roerende en onroerende goederen en van aile gebouwde en ongebouwde eigendommen en het optreden in deze handel als lussenpersoon, agent of commissionair alsook het voeren van de nodige publiciteit, trend-watching en marktonderzoek met het oog op deze handelingen;

Bovendien mag de vennootschap deze handelingen verrichten voor eigen rekening of voor rokening van derden of in deelneming, evenals alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bijdragen tot het verwezenlijken van haar doet, of de uitbreiding ervan vergemakkelijken, verrichtingen van industriële,financiële, roerende en onroerende aard. Ze mag daarbij overgaan tol aankoop, verkoop en verhuring van onroerende goederen.

Do vennootschap zal zich magen interesseren door inbreng, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen in België en in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doei in nauw verband staat met het haro.

art. 4 - DUUR

De vennootschap wordt opgericht vanaf heden voor een onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bil beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaag{ als voor een wijziging van cie statuten.

art. 5 - KAPITAAL

Het niaalschappelijk kapitaal wordt bepaald op 100,00 Euro gesplitst in 100 maatschappelijke deelbewijzen van ieder 1,00 Euro. Het kan verhoogd of verminderd worden, In een of meerdere keren, mits eenparige beslissing van alle vennoten, verenigd in algemene of buitengewone algemene vergadering. Elke wijziging van het kapitaal zal verplicht gepubliceerd worden In de bijlagen bij het Belgische Staatsblad.

art. B - SAMENSTELLING MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

tiet maatschappelijk kapitaal wordt als volgt onderschreven :

De Heer MASUREEL Dries, verschijner sub.1

ten belope van 50,00 Euro wat 50 aandelen vertegenwoordigt,

Mevrouw VAN SANDE Tinneke, verschijner sub.2

ten belope van 50,00 Euro wat 50 aandelen vertegenwoordigt.

De Inschrijvers verklaren en erkennen dat al deze aandelen volledig volstort werden en hel totale maatschappelijke kapitaal uitmaken

art. 7 - AARD DER AANDELEN

De aandelen zijn steeds op naam, zij zijn ondeelbaar ten opzichte van do vennootschap die het recht heeft, in geval van onverdeeldheid, de aan de deelbewijzen verbonden rechten te schorsen toi een der medeeigenaars te haren opzichte ais eigenaar ervan zal zijn aangeduid.

Wanneer de deelbewijzen niet vrtrchtgebruik zijn bezwaard zal het stemrecht aan de vruchtgebruiker toebehoren, behoudens verzet vanwege de naakte eigenaar, in welk geval hel stemrecht zat geschorst zijn.

t C.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor"

behourdeni aan het Belgisch

Staatsblad

art.17 - BESTUUR

De vennootschap zal bestuurd worden door een enkele zaakvoerder of door meerdere zaakvoerders die geen college vormen en dus over individuele machten beschikken.

Oe duur van het mandaat wordt wij door de algemene vergadering bepaald. De uittredende zaakvoerder wordt zonder beslissing van de algemene vergadering automatisch voor eenzelfde duur herkozen.

De heer MASUREEL Dries wordt lot zaakvoerder benoemd. Zijn mandaat is onherroepelijk behoudens in geval van vrijwillig ontslag of herroeping om wettige reden. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd behoudens wanneer de algemene vergadering anders beslist.

art.23 - BIJEENROEPING ALGEMENE VERGADERNG

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door een zaakvoerder bij gewone brief, die de agenda bevat. Deze moet ten minste acht volle dagen voor de datum van de vergadering aan de vennoten worden toegezonden.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen do eerste vrijdag van de maand maart ont 10 uur, en dit voor de eerste maal in tweeduizend en dertien, en dit om de balans en resultatenrekening van vorig boekjaar goed te keuren en om de bestuurders en commissarissen decharge te verlenen. Indien deze dag een vaettelijke feestdag is wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden.

art.27 - MAATSCHAPPELIJK JAAR

Het maalschappelijk jaar vangt aan op één oktober en eindigt op dertIg september van ieder jaar. Uitzonderlijk zat het eerste boekjaar op bedon aanvangen en op dertig september tweeduizend en twaalf eindigen.

art.34 - VOLMACHT

De comparanten verlenen bij deze bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indepiaatestelling, aan mevrouw Van Doren Martine, bediende, wonende te Winkelstraat 67, 2690 Sint-Amands, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de nieuw opgerichte vennootschap, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle noodzakelijke en wettelijke administratieve formaliteiten le laten uitvoeren ten opzichte van de Kruispuntbank van Ondernemingen, inzonderheid de activatie van de nieuw opgerichte vennootschap, en dlt eveneens bij aile Federale Overheidsdiensten, tevens alles te doen voor het aanvragen en bekomen van aile nodige vergunningen en erkenningen

Gedaan to Londerzeel (Malderen) op de maalsctlappelijke zelel en op datum ais ten hoofde vermeid.

Na de gedane voorlezing hebben alle verschijners ondertekend.

Tegelijk hierbij neergelegd de volledige eprichlingsakte

MvMASUREEL Dries

Zaakvoerder

Op de taaiste bIz, van Luik Ei vermolden : i?acra : Naam en haedaniglieitl van de instrumenterende notaris, hetzij van do persolo)n(en)

bevoegd de rer" .hispersaon ten aanzien van dertien le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MASUREEL - VAN SANDE

Adresse
MATTESTRAAT 21 1840 MALDEREN

Code postal : 1840
Localité : Malderen
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande