MAUDGAL INT.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MAUDGAL INT.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.696.273

Publication

06/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 30.04.2014 14109-0215-012
24/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 16.04.2013 13090-0465-011
04/05/2011
ÿþ mod 2.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

21 AV R. M

Q~~ ~~~L

Griffie

+11067199*

111

Vo beha

aan

Belg Staat

I! Ondernemingsnr : ;; 3~ X962~3

Benaming : Maudgal Int.

(voluit}

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Pastorijweg 57

1790 Affligem

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris, met!; zetel van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: i; aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op negentien april tweeduizend en? elf, ter neerlegging vóôr registratie op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, hetgeen volgt Dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht door: De heer MAUDGAL Krishan, geboren te Gent op 12 mei 1976, wonende te 1790 Affligem, Pastorijweg 57, echtgenoot van mevrouw Katrien Vervloet, gehuwd te Sint-Lambrechts-Woluwe opij 30 augustus 2003, onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, welk stelsel niet is'j gewijzigd tot op heden. De naam van de vennootschap luidt: "Maudgal Int."

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1790 Affligem, Pastorijweg 57.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlandse taalgebied;; << en het tweetalige Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder(s).

De vennootschap heeft tot doel:

i= 1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de adviesverlening,;;

productie en handel (zowel groot- als kleinhandel) van alle soorten bieren en andere dranken en;I

allimentaire producten van alle aard, de verwerking van en handel in alle bijprodukten en i; benodigdheden van alle aard en in alle industriële en commerciële vormen, evenals de studie, dei,

constructie en de realisatie, geheel of gedeeltelijk, van de fabricage-installaties voor de hierboven-i ,i vermelde producten.

2. De aankoop, constructie, verwerking, verkoop, verhuring of onderverhuring, huurkoop, concessie, << exploitatie of andere zakelijke rechten, onder welke vorm ook van alle goederen en onroerende;; i; rechten en van alle handelsfondsen, van alle goederen en roerende rechten die verband houden met;;

de activiteiten van de vennootschap. i?

2.a. Op te treden voor eigen naam, als tussenpersoon of voor rekening van derden in allerlei handelsactiviteiten van welke aard ook, en meer bepaald alles wat te maken heeft met de medische,;! paramedische, dieet-, cosmetische sector. Het inrichten van medicale instellingen.

3. Aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op de adviesverlening,'; productie en handel (zowel groot- als kleinhandel) van kleding en dit in de meest ruime zin.

i: 4. Het verlenen van dienstprestaties met betrekking tot analysen en onderzoek, adviesverstrekking, i; initiatief en organisatie, beheer, controle en toezicht; deze audit- consulting- en;;

managementprestaties kunnen onder hun meest verschillende vormen voorkomen en dit op alle:,

niveaus van probleembepaling tot het uitoefenen van bedrijfsleiding, zowel voor eigen rekening alsÉ :F voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere;,

ondernemingen, bestaande onder het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

?' 5. Het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties, octrooien in verband mee hogervermelde activiteiten.

6. Bemiddeling, verkoop, in- en uitvoer, evenals alle activiteiten in verband met trading, met;; betrekking tot gelijk welke goederen en/of diensten, dit alles onder hun meest verschillende vormen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

` Voorbehouden aan het ti Belé3isch Staatsblad mod 2.1

7. Het beheer van roerende en onroerende goederen, het nemen van participaties, deelnemingen of belangen op welke wijze ook in andere ondernemingen, alsmede het dragen van bestuursmandaten; de vennootschap mag onroerende goederen verwerven, laten bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen, verkopen, verhuren of ter beschikking stellen.

Het houden en beheren van aandelen van één of meer vennootschappen, met het oog op de volledige of partiële controle over het beheer van deze vennootschappen.

Het beheer van roerende en onroerende goederen die deel uitmaken van het patrimonium van de vennootschap.

8. Het borgstellen ten voordele van en/of ten overstaan van derden, met het oog op commerciële, financiële, of andere verhandelingen, alsmede het verstrekken van leningen.

9. De logistieke ondersteuning ten behoeve van organisaties en bedrijven.

Dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00) en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst.

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00).

Geassocieerd notaris lise De Brauwere bevestigt dat het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vijfhonderd euro (¬ 12.500,00) en werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Maudgal Int." in oprichting bij KBC Bank.

De heer Krishan Maudgal dient nog een bedrag van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 EUR) te volstorten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte. De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Voor onbepaalde duur werd tot gewone zaakvoerder benoemd:

- de heer Krishan Maudgal, wonende te 1790 Affligem, Pastorijweg 57.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Indien de algemene vergadering daartoe beslist, wordt het saldo als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Na haar ontbinding, door besluit van de buitengewone algemene vergadering of door de rechter, dan wel van rechtswege, blijft de vennootschap als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening. " In geval van vrijwillige ontbinding wordt gehandeld naar de voorschriften van artikel 181 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars worden benoemd overeenkomstig artikel 184 van het , wetboek van

vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn) van rechtswege vereffenaars.





























Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186 en volgende van het'

wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van

stemmen anders besluit.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een oktober van ieder jaar en eindigt op dertig

september van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf vanaf de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de

rechtbank van koophandel tot dertig september tweeduizend en twaalf.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen op eerste vrijdag van de maand maart om tien uur. Indien die dag een

wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om tien uur.

De eerste jaarvergadering of gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar

tweeduizend en dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepalingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van dat uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van oprichtingsakte van 19/04/2011, met bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden een het, Bergisch

Staatsblad

31/07/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van deI t ',â ,aï 11 ,s ft  4:.4

j',;3.

{{~` jj y y~ f f& 1_ , y,Qw~

6.~.~+i ~~f l~~~Sl.r +'S~n.%i F-i ' 1~~~a..é~a~f~;ai ~rA+di,7,r P~e

°~ .:R

Griffie

, t 4 t . t _ , .,

Ondernemingsnr : 0835.696.273

Benaming

(voluit) : Maudgal Int.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Pastorijweg 57 - 1790 Affligem

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/07/2015 dat er werd beslist te benoemen als zaakvoerder Mevrouw Vervloet Katrien, wonende te 1790 Affligem, Pastorijweg 57 en dit' met ingang van 01/07/2015. Haar mandaat is onbezoldigd.

Goedgekeurd in het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/07/2015.

Maudgal Krishan

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MAUDGAL INT.

Adresse
PASTORIJWEG 57 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande