MD-DAKWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MD-DAKWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.926.166

Publication

28/03/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*14303033*

Neergelegd

26-03-2014



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0548926166

Benaming (voluit): MD-DAKWERKEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1785 Merchtem, Nieuwelaan 46

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit akte verleden voor Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris te Vilvoorde in datum van 24 maart 2014, blijkt dat de hierna vermelde personen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  MD-DAKWERKEN , met maatschappelijke zetel te 1785 Merchtem, Nieuwelaan 46 hebben opgericht waarvan de statuten werden vastgesteld als volgt:

OPRICHTERS:

1. De heer DUBOIS Marc Denis Marcel, geboren te Brussel(district 2) op 13 oktober 1965, rijksregister nummer 65.10.13-175.94, wonende te 1785 Merchtem, Nieuwelaan 46.

2. De heer DE COOMAN Michaël Marc Nico, geboren te Brussel (district2) op 6 februari 1980, rijksregister nummer 80.02.06-381.66, wonend te 1785 Merchtem, Wolvertemsesteenweg 60.

3. De heer DE COOMAN Michel Marcel, geboren te Anderlecht op 6 september 1950, rijksregister nummer 50.09.06-365.83, wonend te 1785 Merchtem, Dries 50.

STATUTEN:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "MD-DAKWERKEN".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1785 Merchtem, Nieuwelaan 46.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van

het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland

oprichten.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam

en voor eigen rekening:

-plaatsen van dakbedekking van ongeacht welk materiaal, sanitaire installaties,

badkamers, loodgieter, aanneming van zinkwerken en metalen dakbedekking van

gebouwen, elektriciteitsinstallaties.

-het reinigen, opkuisen, onderhouden van gebouwen, burelen, werven, ...

-verkoop van elektrische apparaten, huishoudtoestellen, alle informaticatoestellen en

software, alle audio en visuele apparatuur.

Zij mag alle financiële verhandelingen doen, ook geld lenen en ontlenen, roerende en

onroerende goederen aankopen en verkopen, door middel van inbreng, fusie,

inschrijving of om het even welke wijze deelnemen aan alle ondernemingen,

verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een

gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

gewone en solidaire borgstellingen tekenen, in één woord, zij mag alles doen wat voor het maatschappelijk

doel nuttig of voordelig geoordeeld wordt.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan bestuurder of vereffenaar zijn.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen op naam, met een nominale waarde van honderd euro (¬ 100,00) elk.

JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand juni om negentien (19) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De oproeping vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een

commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen

commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

- de heer DUBOIS Marc, voornoemde oprichter sub 1;

- de heer DE COOMAN Michaël, voornoemde oprichter sub 2;

- de heer DE COOMAN Michel, voornoemde oprichter sub 3.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen bekrachtigt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Luik B - Vervolg

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 1 april 2014 en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

VOLMACHT BTW / RECHTSPERSONENREGISTER-FORMALITEITEN

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Eddy Van de Meirssche, kantoorhoudende te 6660 Houffalize, rue Porte-à-l'Eau 2, evenals aan diens bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester Jo ABBELOOS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

19/05/2015
ÿþM11111 u

Riad 2.1

c 7 MI 2055

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van ko .ci. del Brusse!

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie mule akte

rgelegel/ontvangen e

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) MD-DAKWERKEN

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Nieuwelaan 46 - 1785 Merchtem

Onderwerp akte Ontslag

Uit Bav van 21/04/2015

De vergadering met algemene stemmen bevestigd de ontslag ais zaakvoerder van de heer DE COOMAN' Michel Marcel (NON. 50.09.06-365.83) op 21104/2015.

De heer DE COOMAN Michel Marcel overdracht alle zijn aandelen aan de heer DE COOMAN Michaël Marc Nico aan de datum van 21/04/2015.

DE COOMAN Michaël Marc

Zaakvoerder

0548.926.166

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 10.06.2015, NGL 08.12.2015 15683-0547-009
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 24.08.2016 16498-0156-012

Coordonnées
MD-DAKWERKEN

Adresse
NIEUWELAAN 46 1785 MERCHTEM

Code postal : 1785
Localité : MERCHTEM
Commune : MERCHTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande