MEDEKERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDEKERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.984.033

Publication

29/02/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12301327*

Neergelegd

27-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0843984033

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): MEDEKERS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3300 Tienen, Leuvenselaan(KMT) 762

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Bert Valkeniers met standplaats te Tienen, op eenentwintig februari tweeduizend twaalf dat de heer KESTENS Walter Dominique, geboren te Tienen op 29 augustus 1964 (rijksregisternummer 64.08.29-315.21) en zijn echtgenote mevrouw RADDOUX Emmy Maria Constance, geboren te Tienen op 25 augustus 1969 (rijksregisternummer 69.08.25-342.25), samen wonende te 3300 Tienen, Leuvenselaan 762, een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "MEDEKERS" en met zetel te 3300 Tienen, Leuvenselaan(KMT) 762, voor een onbeperkte duur.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en dit zowel in België als in het buitenland:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en docoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheerof op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze stauten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, madataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend Euro (¬ 80.000,00).

oor-

Voor

behouden

behouden

aan het

aan het

elisch

Belgisch

taatsblad

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het wordt vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/achthonderdste (1/800ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt in geld ingeschreven als volgt:

- door de heer Walter Kestens, voornoemd ten belope van vierhonderd (400) aandelen.

- door mevrouw Emmy Raddoux, voornoemd ten belope van vierhonderd (400) aandelen.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat het kapitaal waarop door hen werd ingeschreven volledig volstort is. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder: de heer Walter Kestens en mevrouw Emmy Raddoux, voornoemd. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste donderdag van de maand juni om twintig uur op de maatschappelijke zetel.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de datum van neerlegging van onderhavige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend dertien. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Engelen & Partners" Bedrijfsrevisoren; kantoorhoudende te Hasselt, Ilgatlaan 21, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Kruispunt Bank Ondernemingen en het ondernemingsloket. Voor analytisch uittreksel. Wordt tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Bert VALKENIERS, Notaris.

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik Bvermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso:Naam en handtekening

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.06.2015, NGL 19.08.2015 15441-0200-012
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 02.06.2016, NGL 30.08.2016 16544-0115-012

Coordonnées
MEDEKERS

Adresse
LEUVENSELAAN 762 3300 KUMTICH

Code postal : 3300
Localité : Kumtich
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande