MEDIC SON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDIC SON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 883.564.981

Publication

02/01/2013
ÿþ mvd 11.1

ferfie In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

rf+Y ;Y':711Ft

~`'

}.'-

Griffie 90e" 1011

UNI guai

y

Ondernemingsnr : BE0883.564.981

Benaming (voluit) : MEDIC SON

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 22

1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden)

Onderwerp akte : Fusie door overneming van een 100% dochtervennootschap - Algemene vergadering van de overgenomen vennootschap ontbinding zonder vereffening

het proces-verbaal gesloten voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke; vennootschap met de rechtsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met; zetel te 9000 Gent, Kouter 27, blijkt dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDIC SON", met maatschappelijke zetel te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Stationsstraat 22, ondememingsnummer 0883.564.981, RPR Brussel, volgende beslissingen hebben genomen: GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL - FUSIE

?: De vergadering besluit, overeenkomstig de bepalingen van het fusievoorstel en binnen de wettelijke; voorwaarden en mcdaliteiten, tot goedkeuring van de fusie door overneming door de naamloze vennootschap "Cannect Hearing", van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDIC SON", door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen.

De waarde van de overgedragen elementen van de overgenomen vennootschap is gebaseerd op de jaarrekening afgesloten per 31 maart 2012.

Vanaf 1 april 2012 worden alle handelingen, gesteld door de overgenomen vennootschap, boekhoudkundig; geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De overgang van het vermogen van de overgenomen vennootschap, in het kader van de fusie, geschiedt; zonder kapitaalverhoging en zonder uitgifte van nieuwe aandelen, gezien de overnemende vennootschap de enige vennoot is van de overgenomen vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap zal niet moeten worden gewijzigd, aangezien het op heden de; door de overgenomen vennootschap uitgeoefende activiteiten volledig omvat.

BESCHRIJVING VAN DE OVERDRACHT

Algemene beschrijving van de overdracht De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris Christophe Blindeman te notuleren dat het gehele; vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende; vennootschap, gebaseerd op de jaarrekening afgesloten per 31 maart 2012.

Voorwaarden en lasten van de overdracht

Deze fusie wordt gedaan en is aanvaard onder de volgende bedingen en voorwaarden:

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1° De activa en passiva elementen, gaan over zoals zij bestonden op datum van 31 maart 2012,

2° De overnemende vennootschap moet de lopende huurcontracten en gebruiksrechten eerbiedigen, zoals; de overgenomen vennootschap ertoe gehouden of gerechtigd was, en moet rechtstreeks de eigenaars en; bezetters aanspreken voor alles wat het bestaan van de huurcelen, de wijze en voorwaarden van hun gebruik betreft, de te geven opzeggingen en de voorwerpen waarvan zij zouden kunnen beweren dat ze hen toebehoren,

3° De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, en meer bepaald:

a) de ovememende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de; ;; overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en alle derden, en ook nog aile overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is uit welke; hoofde ook met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde: i; nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

mod 11.1

b} de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden,

LASTEN VAN DE OVERDRACHT

Deze overgang wordt aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens aanvaardt al de schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verpCichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en alle kosten, lasten en belastingen van welke aard ook met betrekking tot de fusie te dragen en betalen.

BEEINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening, die Wordt opgesteld na de fusie, door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap, als kwijting zal gelden voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor de uitoefening van het mandaat dat zij uitoefende van 1 april 2012 tot op heden.

MACHTIGING VOOR ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent machtiging aan mevrouw Valérie MEULEBROECK, mevrouw Martine DE VRIEZE en mevrouw Ann DE WILDE, die allen woonplaats kiezen ten kantore van BDO Belgium, Ghent Office, te 9820 Merelbeke, Guldensporenpark 100 blok K, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle formaliteiten bij het ondernemingsloket, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de BTW: administratie en om daartoe alle nuttige documenten te ondertekenen.

Voor analytisch uittreksel,

Christophe Blindenvan

Geassocieerd notaris,

Tegelijkertijd hiermee neergelegd

- Uitgifte van het proces-verbaal de dato 31 oktober 2012;

- Volmacht de dato 23 oktober 2012.

Y

rt Voorbehouden aan het Belgisch 'Staatsblad









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op f'$ laatstc 'var; Luik 'lermeldz-,i : Fr.sotc 1;K3ir leSd >fan da IriSirwii,ftèranca notaris. lietilj van Ga xeiSvin}r3;:i1-i?

r_crn's-;.F:si'.t:t5i :3f1 ,,:ailwi8r,'i?'1 d8iûar1 ia'lsiw," c:l'r`1QOrdÎCc`1

r ~

V:rç', " >Imam .`.n `iMiid.CÎ('.:iakiC

26/09/2012
ÿþ"Ti Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGREGD TER GRIFFIE VAN DE RECHTBANK

VAN MOPHANDEI. TE BRtJSSEf., DE

~ ~®yya DE GRIFFIER,ei~ ,, _ !~S

Griffie

Ondernemingsar : 0883.564.981

Benaming

(voluit) : MEDIC SON

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 22, 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van 'Vennootschappen

Uitreksel uit het fusievoorstel van 13 september 2012

A. Identificatie van de te fuseren vennootschappen (art. 719, 1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1) De Naamloze Vennootschap 'CONNECT HEARING', met maatschappelijke zetel te 1050 Brussel, Louisalaan 250.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0806.971.209.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

« De vennootschap heeft tot doel de vervaardiging, de vertegenwoordiging, alsmede de verkoop in het.groot en het klein en het onderhoud en het herstellen van gehoor prothesen, electro- akoestische, elektronische, geneeskundige, heelkundige, sanitaire en optische toestellen, van elektrische batterijen, en van alle hiermede in verband staande onderdelen en toebehoren, één en ander in de ruimste zin en zonder enige beperking.

Zij mag alle brevetten en/of licenties aankopen, verwerven, in concessie geven of exploiteren, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft eveneens tot doel zowel voor eigen rekening of voor rekening van derden of in participatie met derden, aile bewerkingen wat betreft onroerende en roerende rechten.

Zij mag namelijk alle onroerende goederen aankopen, verkopen of ruilen, gebouwen doen oprichten en veranderen; onroerende goederen in huur geven of nemen, op lange of korte termijn; aile werken uitvoeren of doen uitvoeren met het oog op het productief maken van zulke goederen; gronden verkavelen, de nodige straten creëren, aile bestratingen en de hierna verband houdende werken doen uitvoeren; alle leasingcontracten aangaan, onroerende goederen in erfpacht nemen of geven, alle rechten op onroerende goederen toestaan of aanvaarden.

Zij kan alle burgerlijke, industriële, handels-, roerende of onroerende verrichtingen doen, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met één of andere afdeling van haar doel, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan uit te breiden of te vergemakkelijken.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in aile vennootschappen of ondernemingen met een gelijk of aanverwant doel of waarvan het doel, zelfs onrechtstreeks, van aard zou zijn het verwezenlijken van het hare te vergemakkelijken.

Zij kan eveneens alle overeenkomsten van samenwerking, rationalisatie, vereniging of andere afsluiten met zulkdanige vennootschappen of ondernemingen.»

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-De heer Franz PETERMANN  gedelegeerd bestuurder

-Mevrouw Alessandra PEREGO  gedelegeerd bestuurder

Zij wordt hierna 'CONNECT HEAR1NG NV', of 'de Overnemende Vennootschap' genoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

2) De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `MEDIC SON', met maatschappelijke zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Stationsstraat 22.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het nummer 0883.564.981.

Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

«De vennootschap heeft als doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden (namelijk ten titel van makelaar) of in deelneming, in België of in het buitenland, te doen, met het oog op de verschaffing aan al zijn leden van directe of indirecte voordelen:

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

1)De vervaardiging, de promotie, de verkoop in het klein of in het groot, de installatie, de aanpassing, het

onderhoud en de herstelling van gehoor prothesen en van enig ander akoestisch apparaat, alsook van de

toebehoren en onderdelen;

DOnderneming van audiometrie;

DHoorherstel en communicatiehulp;

2)De activiteit van bandagist in de meest ruime zin.

Dit alles voor zover de betrokken activiteit geen inbreuk uitmaakt of niet in strijd is met één of meerdere

wettelijke of reglementaire bepalingen die deze activiteiten onderwerpen aan vestigingsvoorwaarden,

uitoefening van het beroep of andere.

Zij mag alle brevetten, licenties, fabrieksgeheimen, tekeningen en modellen, « know how », merken

exploiteren, octrooirechten en royalties ontvangen;

Zij mag zich borg stellen, alsook persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen ten gunste van ieder persoon

of vennootschap, verbonden of niet.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

verrichtingen doen, die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

Zij kan op alle wijzen deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een gelijk of

aanverwant doel of waarvan het doel van aard zou zijn de verwezenlijking van haar activiteiten te

vergemakkelijken.

Zij mag eveneens bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.»

Het bestuursorgaan van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

-Mevrouw Alessandra PEREGO - zaakvoerder

Zij wordt hierna 'MEDIC SON', of 'de Overgenomen Vennootschap' of 'de Over te Nemen Vennootschap'

genoemd.

De NV 'CONNECT HEARING' zal, in haar hoedanigheid van Overnemende Vennootschap, het gehele

vermogen verkrijgen van de Overgenomen Vennootschap, hetzij van de BVBA 'ME= SON'.

B. Datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (art. 719, 2° W. Venn.)

Mie verrichtingen gesteld door de Over te Nemen Vennootschap zullen met ingang van 1 april 2012 boekhoudkundig (en vanuit het oogpunt van directe belastingen) geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

C. Rechten die de Ovememende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (art. 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

D. Ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (art. 719, 4° W. Venn.)

Aan de leden van het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

E. Statutenwijziging

Het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap acht het niet noodzakelijk om het doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie, aangezien de activiteiten van de Over Te Nemen Vennootschap, dewelke zij op heden nog effectief uitoefent en tot op datum van de fusie nog zal uitoefenen, momenteel reeds voorzien zijn in het huidige maatschappelijk doel van de Overnemende vennootschap.

F. Overdracht onroerende goederen

De Over te Nemen Vennootschap is geen eigenaar van onroerende goederen in Vlaanderen en/of Brussel, noch bezitten zij enige zakelijke of persoonlijke rechten op onroerende goederen waarvan de overdracht naar aanleiding van de fusie tot toepassing van de verplichtingen onder het Vlaamse Bodemdecreet en/of de Brusselse Bodemordonnantie leidt.

Bijgevolg zal krachtens artikel 2, 18° van het Vlaams Bodemdecreet het voorstel tot fusie van rechtspersonen, niet ais een overeenkomst betreffende de overdracht van gronden warden beschouwd.

G Procedure

De vennootschaprechtelijke procedure die dient nageleefd te warden ter verwezenlijking van een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting is uiteengezet in de artikelen 719 t/m 727 van het W.Venn. overeenkomstig deze procedure dient geen bijzonder fusieverslag te worden opgemaakt door het bestuursorgaan noch door de commissaris of bedrijfsrevisor.

De volgende stap in de procedure zal de goedkeuring van de fusie door de respectievelijke algemene vergaderingen zijn.

H, Verklaringen Pro fisco

.,~

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch

" Staatsblad

De bestuursorganen van alle betrokken vennootschappen verklaren dat deze vereenvoudigde fusie hun inziens beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117 en 120 van het Wetboek Registratierechten ' en de artikelen 211 en 212 van het Wetboek inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Alessandra PEREGO

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/09/2012
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II I IIII 1111111 II III IIII I IIWIAR

*13158049*

1 SEP 2012

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : BE0883.564.981

Benaming (voluit) : MEDIC SON

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsstraat 22

1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden)

Onderwerp akte :Wijziging datum jaarvergadering- aanneming van een Nederlandstalige versie van de statuten- ontslag zaakvoerder

Uit het proces-verbaal gesloten voor Christophe BLINDEMAN, geassocieerd notaris in de burgerlijke,i vennootschap met de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEi GROO, BLINDEMAN, VAN BELLE, PARMENTIER & VAN OOST, GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", metI zetel te 9000 Gent, Kouter 27, op 11 september 2012, te registreren, blijkt dat de vennoten van de besloten,; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDIC SOM", met maatschappelijke zetel te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden),Stationsstraat 22, ondernemingsnummer BE0883.564.981, RPR Brussel, volgende, beslissingen hebben genomen:

WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING ='

De vergadering beslist de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te laten pIaatsvinden op de eerste woensdag van september om 16 uur.

AANNEMING VAN EEN NEDERLANDSTALIGE VERSIE VAN DE STATUTEN

De vergadering beslist een Nederlandstalige versie van de statuten van de vennootschap aan te nemen,?; ingevolge de verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 4300 Waremme, Rue des;. Fabriques 19 bus 102 naar 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Stationsstraat 22, ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering van vennoten de dato 14 december 2010, waarvan het proces-verbaal; werd opgemaakt door notaris François Mathonet te Luik, neergelegd ter publicatie op de griffie van de;' Rechtbank van Koophandel te Luik op 4 september 2012 en waarbij tevens artikel 21 wordt conform gemaakt met de nieuwe datum van de jaarvergadering ingevolge het voorgaande besluit.

De te publiceren statuten luiden als volgt: (bij uittreksel)

Rechtsvorm - Naam

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "MEDIC SON".

Maatschappelijke zetel

;j De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Stationsstraat 22. Maatschappelijk doe!

De vennootschap heeft als doel, vcor eigen rekening, voor rekening van derden (namelijk ten titel makelaar) of in deelneming, in België of in het buitenland, te doen, met het oog op de verschaffing aan al zijn,; leden van directe of indirecte voordelen:

!: 1) De vervaardiging, de promotie, de verkoop in het klein of in het groot, de installatie, de aanpassing, het onderhoud en de herstelling van gehoor prothesen en van enig ander akoestisch apparaat, alsook van de:; toebehoren en onderdelen;

- Onderneming van audiometrie;

Hoorherstel en communicatiehulp;

2) De activiteit van bandagist in de meest ruime zin.

Dit alles voor zover de betrokken activiteit geen inbreuk uitmaakt of niet in strijd is met één of meerdere wettelijke of reglementaire bepalingen die deze activiteiten onderwerpen aan vestigingsvoorwaarden,; uitoefening van het beroep of andere.

Zij mag alle brevetten, licenties, fabrieksgeheimen, tekeningen en modellen, «know how », merken exploiteren,;' octrooirechten en royalties ontvangen;

Zij mag zich borg stellen, alsook persoonlijke of zakelijke zekerheden stellen ten gunste van ieder persoon of :_vennootschap,_verbonden_ofniet : W

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen, die in rechtstreeks

of onrechtstreeks verband staan met haar doel.

Zij kan op aile wijzen deelnemen in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een gelijk of

aanverwant doel of waarvan het doel van aard zou zijn de verwezenlijking van haar activiteiten te

vergemakkelijken,

Zij mag eveneens bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn.

Duur

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in

honderdzesentachtig {186) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één

honderdzesentachtigste (1/186) van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 8: Aard van de aandelen - register van aandelen

De aandelen zijn altijd op naam.

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering. Zolang de algemene

vergadering evenwel niet in de vacature voorziet, blijven de zaakvoerders waarvan de opdracht is verstreken, in

functie.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een

gewone meerderheid.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met

inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij tevens vennoot is,

De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat

redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon,

aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening

van de rechtspersoon,

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels

van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurdedzaakvoerder wordt benoemd in een andere vennootschap, komt de

bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders,

Artikel 16: Vertegenwoordiging

De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig

vertegenwoordigd door de zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door elk afzonderlijk

optredende zaakvoerder, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders

tegenover derden moet leveren;

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is

verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het

gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, binnen de perken van zijn

mandaat.

ergaderinq

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste woensdag van september om 16 uur.

Jaarrekening

Het boekjaar begint op 1 april van elk jaar en eindigt op 31 maart van. het daaropvolgende jaar.

Ontbindinq

Algemeen

behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van

de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Alarmbelprocedure

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief is gedaald tot minder dan de helft van het geplaatst

kapitaal, moet de zaakvoerder de vraag van de ontbinding van de vennootschap en eventueel andere

maatregelen voorleggen aan de algemene vergadering, die zal beraadslagen overeenkomstig de wettelijke

voorschriften.

Wanneer het netto-actief ten gevolge van het geleden verlies is gedaald tot minder dan een vierde van het

geplaatst kapitaal, kan tot de ontbinding worden besloten door een vierde van de ter vergadering uitgebrachte

stemmen.

Wanneer het netto-actief is gedaald tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de

ontbinding van de vennootschap in rechte vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de

vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Voortbestaan  ontbindingsprocedure

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een

besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar

vereffening tot aan de sluiting ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch-Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch. Staatsblad



Het besluit tot ontbinding door de algemene vergadering dient te worden genomen volgens de procedure voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de vereffening door de zaakvoerder of door de zaakvoerders van de vennootschap, handelend in hoedanigheid van vereffeningscomité.

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide machten voorgeschreven door de wet, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Verdeling

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal. BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER

De vergadering neemt kennis van de beëindiging van het mandaat van de heer Zschokke Alexander Peter, van Zwitserse nationaliteit, geboren te Malans (Zwitserland) op 24 december 1965, gedomicilieerd en verblijvende te 8700 Küsnacht (Zwitserland), Lindenbergstrasse 14, in zijn hoedanigheid als zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel

Christophe Blindeman

Geassocieerd notaris,

Tegelijkertijd hiermee neergelegd:

- Uitgifte van het proces verbaal de dato 11 september 2012 met één volmacht;

- kopie identiteitskaart de heer Zschokke Alexander;







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/09/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mal 2.0

Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

N° d'entreprise : 0883.564.981

Dénomination

(en entier) : MEDIC SON

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : 4000 Liège, Boulevard d'Avroy, 206

Obiet de l'acte : Modification période exercice social et date AG 4. objet social + transfert du siège

Aux termes d'un acte reçu par Maître François MATHONET, Notaire à Liège, en date du 14 décembre 2010, enregistré à Liège 6, le 21 décembre 2010, volume 174, folio 51, case 3, rôle 1, sans renvois, reçu 25,00 ¬ , signé par l'Inspecteur principal J. LAPLANCHE, il résulte que s'est réunie l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société privée à responsabilité limitée "MEDIC SON", ayant son siège social à Liège, Boulevard d'Avroy, 206, laquelle assemblée a pris les résolutions suivantes :

11 La modification de la période de l'exercice social

Celui-ci s'étalera dorénavant du premier avril de chaque année au trente et un mars de l'année suivante. Modification subséquente de la date de tenue de l'assemblée générale qui se tiendra dorénavant le premier mercredi du mois de septembre à seize heures.

2) La modification de l'objet social

Modification de l'objet social : pour y supprimer :

- Les soins infirmiers prodigués à domicile

- La mise à disposition de travailleurs dans le cadre de la loi du vingt juillet deux mil un relative aux

"Titres Services", dans les limites prévues par la législation;

- toutes activités pouvant être réalisées en faveur de particuliers, dans le cadre des titres services,

tant au domicile de l'utilisateur qu'en dehors de celui-ci et notamment (mais pas exclusivement)

* le nettoyage du domicile, en ce compris les vitres;

* la lessive et le repassage;

* les petits travaux occasionnels de couture, la blanchisserie, la teinturerie, et le nettoyage à sec;

* la préparation des repas;

* les courses ménagères;

* transport accompagné pour personnes moins mobiles ou âgées;

* la centrale pour personnes moins mobiles ou âgées;

* les petits travaux de jardinage et de bricolage;

- l'achat, la vente et la location de tous matériels, produits et accessoires destinés aux activités

citées au tiret précédent;

- le service de formation en aide familiale et aide ménagère et, d'une façon générale, toutes activités

qui seraient intégrées dans l'avenir dans le cadre de la législation des titres services.

Dés lors, l'article 3 sera ainsi modifié.

3} Le transfert du siège social

Transfert du siège social à l'adresse suivante : Stationsstraat, 22 à 1702 Groot-Bijgaarden.

Déposé en même temps : le PV de l'AG et les statuts coordonnés.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME,

François MATHONET

Notaire

Rue du lit 35

4000 LIÈGE

Tél. 04.221.15.49

Réservé

au

Moniteur

belge





*iassasos*



Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

29/08/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.03.2011, APP 22.08.2012, DPT 24.08.2012 12452-0065-030
20/07/2011
ÿþ ~ Mod 2.1



Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



Mentionner sur la dernière page du Volet g. Au recto . Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2011- Annexes du Moniteur belge

i i i i I i





*11111431*

N` d'entreprise : 0883.564.981

Dénomination

(en entier) . MEDIC SON

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : Boulevard d'Avroy 206, 4000 Liège 1

Objet de l'acte : Démission et nomination de gérants et du commissaire - Nomination d'un directeur général

(Extrait du procès-verbal de l'assemblée générale extraordinaire de l'associé unique du 10 mai 2011)

L'assemblée accepte, avec effet immédiat, la démission de Marc HEYMANS en tant que gérant non statutaire de la société. Tous les pouvoirs attribués à monsieur HEYMANS pendant ce mandat sont retirés. avec effet immédiat

L'assemblée décide de nommer, avec effet immédiat, les personnes suivantes en tant que gérants non-"

statutaires:

- Madame Alessandra PEREGO, résidant à Sennhuettenstrasse 4, 8707 Uetikon am see, la Suisse ; et

- Monsieur Alexander ZSCHOKKE, résidant à Lindenbergstrasse 14, 8700 Küsnacht, fa Suisse.

L'exercice de ces mandats ne sera pas rémunérée.

Les gérants, susmentionnés, acceptent le mandat qui leur est conféré et déclarent qu'il n'y a pas de'

mesures qui s'opposent à cette acceptation.

L'assemblée décide de nommer la société suivante comme commissaire : la SCCRL PricewaterhouseCoopers Reviseurs d'Entreprises, ayant son siège social à 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Woluwedal 18, comme commissaire pour un terme de trois ans. Cette société désigne la SPRL Marc ' Daelman, représentée par Monsieur Marc Daelman, Reviseur d'Entreprises, pour la représenter et la charge de. l'exercice de ce mandat au nom et pour le compte de la SCCRL. Le mandat prendra fin à l'issue de l'assemblée" générale des actionnaires appelée à statuer sur les comptes annuels de l'exercice social qui sera clôturé le 31

" mars 2013.

(Extrait du procès-verbal des délibérations du conseil d'administration du 10 mai 2011)

Le collège de gestion décide de nommer monsieur Marc HEYMANS, résidant à Route du Lion 189, 1420 Braine-l'Alleud en tant que directeur général avec pouvoir de signature pour l'accomplissement de la gestion journalière de la société.

Alexander Zschokke

Gérant

05/05/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 16.06.2010, DPT 28.04.2011 11098-0558-013
01/10/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 16.06.2009, DPT 21.09.2009 09774-0094-013
03/09/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 30.06.2008, DPT 29.08.2008 08671-0321-016

Coordonnées
MEDIC SON

Adresse
STATIONSSTRAAT 22 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande