MEDISCH KABINET DR. PIET VAN CAUWELAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH KABINET DR. PIET VAN CAUWELAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.094.527

Publication

07/02/2014
ÿþ tl Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- lt IflIiii uui~iui MI

behoudl 19 368 7*

aan he

Beigisa

Staatsbi





BRUSSEL

2 9 JAN 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0862.094.527

Benaming

(volaft) : MEDISCH KABINET DR. PIET VAN CAUWELAERT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1500 Halle, Lenniksesteenweg 611 "

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - KAPITAALVERHOGING IN GELD OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 537 WIB - DOELWIJZIGING  AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLUITEN - VOLMACHTEN

Uit een akte verleden voor Meester Koen DE PUYDT, geassocieerd Notaris, met standplaats te Asse, in datum van 14 januari 2014, blijkt dat werd gehouden de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDISCH KABINET DR. PIET VAN CAUWELAERT', met zetel te 1500 Halle, Lenniksesteenweg 611, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0862.094.527.

Opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Koen Diegenant, te Halle, op 20 november 2003, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 december nadien, onder nummer 03133254.

Welke buitengewone algemene vergadering, geldig samengesteld, beslist heeft met eenparigheid van stemmen, hetgeen volgt:

EERSTE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

Vooreerst verklaart de vergadering kennis te hebben genomen van de notulen van de Eerste Vergadering de dato 30 december 2013 waarbij werd beslist tot uitkering van een bruto-tussentijds dividend in het kader van artikel 537 Wetboek Inkomstenbelasting voor een bedrag van honderd zestig duizend euro (160.000,00¬ ).

De vergadering beslist haar kapitaal te verhogen met honderd vierenveertig duizend euro (144.000,00¬ ), om liet kapitaal aldus te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ) op honderd tweeënzestig duizend zeshonderd euro (162.600,00¬ ), door inbreng in geld vanwege de enige aandeelhouder, zijnde de heer Van Cauwelaert Piet, niet gepaard gaande met de creatie van nieuwe aandelen.

De kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld van het netto bedrag verkregen ingevolgde de dividenduitkering waartoe beslist werd in een eerdere algemene vergadering, dit alles in het kader van artikel 537 Wetboek inkomstenbelasting.

TWEEDE BESLUIT : INBRENG EN VOLSTORTING.

Na lezing van al hetgeen voorafgaat, verklaart de enige aandeelhouder, zijnde de heer Van Cauwelaert Piet,; gezegd bedrag groot honderd vierenveertig duizend euro (144.000,00¬ ) in te brengen in speciën. De kapitaalverhoging is bijgevolg volledig volstort.

Als bewijs van deze inbreng overhandigt de inbrenger aan ondergetekende notaris een bankattest ' uitgaande van de naamloze vennootschap "ING" van 13 januari 2014, waaruit blijkt dat op een bijzondere ' rekening met nummer BE44 3631 2953 4345 op naam van de vennootschap, voormeld bedrag werden gestort, zodanig dat in totaal een bijkomend bedrag van honderd vierenveertig duizend euro (144.000,00¬ ) ter beschikking werd gesteld van de vennootschap.

DERDE BESLUIT : VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging volledig werd onderschreven en afbetaald is en dat het" Kapitaal werd gebracht op honderd tweeénzestig duizend zeshonderd euro (162.600,00¬ ), vertegenwoordigdi door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, ieder aandeel. . éénlhonderdste(11100ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigend.

De vergadering verklaart te weten dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen geacht worden eerst uit' de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

VIERDE BESLUIT : KENNISNAME STUKKEN EN VERSLAGEN

" Overeenkomstig artikel 287 van het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder enerzijds een-

" verslag opgemaakt waarin deze uiteenzet waarom de voorgenomen doelwijziging van belang is voor de. vennootschap en anderzijds een staat van activa en passiva van de vennootschap laten opstellen, welke werd afgesloten per 31 oktober 2013.

op de lapsla blz, van Luik B verinataee . i:eeto . Naolm en hosdanrgP,eid van Ge iastrunlenierende notaris, helzrj van de perso(o)n(en) be netrd': refrit" .o.brsY)rr ten nanziee vón'JF'r:ien te verlegen'p'Gordirerl

Vee.o Naalt, en ..,n.21F.',er,f107

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge I. ~

Voormeld verslag opgemaakt op 14 januari 2014, evenals gezegde staat van activa en passiva worden aan onderhavige akte gehecht.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van gezegd verslag en staat van activa en passiva en vat het nazicht ervan aan. Na kennisname stelt de vergadering vast dat dit verslag en deze staat geen aanleiding geven tot het maken van enige opmerking.

VIJFDE BESLUIT : DOELWIJZIGING

De enige vennoot beslist na kennisname van voorgaand verslag en staat van activa en passiva, aan de huidige doelomschrijving in artikel drie de volgende activiteiten toe te voegen:

'De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, dit oordeelkundig uitbreiden en instaan voor de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het bouwen en het beheren van alle onroerende goederen van welke aard ook, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van haar onroerende en roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. De vennootschap mag deelnemen aan aile verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan leningen toestaan aan de vennoten en borg staan ten gunste van de vennoten voor zover de wettelijke en deontologische bepalingen dit toestaan.

De vennootschap zal de gereserveerde middelen als goede huisvader rationeel en oordeelkundig beheren.' ZESDE BESLUIT: AANPASSING VAN DE STATUTEN CONFORM DE GENOMEN BESLUITEN

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, beslist de vergadering de vroegere tekst der statuten aan te passen als volgt:

- Artikel drie wordt vervangen door een nieuw artikel drie:

"ARTIKEL DRIE - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, de uitoefening van de huisartsgeneeskunde door de geneesheren-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, onder meer betreffende het beroepsgeheim.

De geneesheer-vennoot verbindt zich ertoe zijn volledige medische activiteit in het vermogen van de vennootschap te brengen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, dit oordeelkundig uitbreiden en instaan voor de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het bouwen en het beheren van alle onroerende goederen van welke aard ook, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van haar onroerende en roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. De vennootschap mag deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan leningen toestaan aan de vennoten en borg staan ten gunste van de vennoten voor zover de wettelijke en deontologische bepalingen dit toestaan.

De vennootschap zal de gereserveerde middelen ais goede huisvader rationeel en oordeelkundig beheren. De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks haar doel te bevorderen.

Op algemene wijze mag zijn allerhande financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks verband houden met haar doel. De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig nastreven, doch overeenkomsten, die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden."

- Artikel vijf wordt vervangen door een nieuw artikel vijf:

'Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd tweeënzestig duizend zeshonderd euro (162,600,00¬ ). Het is vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, die elke één/honderdste (1/100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.'

- Aan artikel vijf wordt een nieuw artikel 5bis toegevoegd, luidend als volgt:

Oorspronkelijk werd de vennootschap opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Koen Diegenant, te Halle, op 20 november 2003, met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ), volledig volstort, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen.

Bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 14 januari 2014 voor geassocieerd notaris Koen De Puydt, te Asse, werd het kapitaal verhoogd met honderd vierenveertig duizend euro (144.000,00¬ ), om het kapitaal aldus te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,000) op honderd tweeënzestig duizend zeshonderd euro (162.600,00¬ ), ingevolge inbreng in geld door de bestaande aandeelhouder, volledig volstort, niet gepaard gaande met de creatie van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLUIT : VOLMACHTEN.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor- , behouden aan het Belgisch Staatsblad

s

De vergadering beslist om volmacht te geven aan de zaakvoerder, alsook aan het accoûn{antkantoor Van

den Neste', met maatschappelijke zetel te 1650 Beersel, Nering 12, alsook hun aangestelden, voor de

uitvoering van de genomen besluiten en om aile wijzigingen kenbaar te maken aan alle overheidsinstanties

zoals ondermeer de Kruispuntbank voor Ondernemingen.

De ondergetekende notaris wordt gelast met de coördinatie van de statuten.

Met het oog op dit alles zal de zaakvoerder de meest ruime bevoegdheden hebben, en zal hij alle stukken

kunnen tekenen en verklaringen kunnen afleggen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een expeditie van de akte buitengewone algemene vergadering dd. 14/01/2014.

- de gecoördineerde tekst der statuten.

OP Ge laatste blz. vert iJl.iSrS vcl[i58iü'eit . ReC{ct haGdar,wYleici van de :n$L;urneuleende i1e(zij VGIi de j;ei5ùtv}ti,e[lj

3:=7F,gd da rBchtSl3er.`rJr)s"i a5AZic 4:l1'i rlerd'aii te %r" iG.t7triYloordly-:."

fiar,c`sa" Éring

21/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 02.05.2013, NGL 12.08.2013 13428-0255-012
03/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.05.2012, NGL 24.08.2012 12458-0497-012
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.05.2011, NGL 04.07.2011 11254-0137-012
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 11.05.2010, NGL 26.08.2010 10455-0507-012
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 27.07.2009 09497-0365-012
25/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 13.05.2008, NGL 17.07.2008 08433-0151-012
16/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 07.08.2007 07548-0111-011
21/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 17.05.2006, NGL 18.08.2006 06642-0674-012
06/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.05.2005, NGL 04.07.2005 05411-2467-012
23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 03.05.2015, NGL 16.09.2015 15588-0545-011
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.05.2016, NGL 31.08.2016 16549-0584-011

Coordonnées
MEDISCH KABINET DR. PIET VAN CAUWELAERT

Adresse
LENNIKSESTEENWEG 611 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande