MEDISCH KABINET DR. VEERLE VERGAUWEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEDISCH KABINET DR. VEERLE VERGAUWEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.483.085

Publication

17/04/2014
ÿþMcd 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

beh

aa Be' Staz

1111111M11,11M1111 II

Ondernemingsnr : 0467 483 085 Benaming

7i.-f,iet;UreEL

y -

7 APR 2014

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : MEDISCH KABINET Dr. VEERLE VERGAUWEN

Rechtsvorm: Burgerlijke professionele vennootschap o.v.v. een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1600 HALLE, J. Jacminstraat, 184

Onderwerp akte: STATUTENVVIJZ1GING - DOEL

Er blijkt uit een akte verleden voor notes Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 28 maart 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten is bijeengekomen van de burgerlijke professionele

vennootschap een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDISCH KABINET DR,

VEERLE VERGAUVVEN", met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, J. Jacminstraat, 184, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met als ondememingsnummer 0467 483 085, waarbij met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen

1,- Eerste beslissing : wijziging van de statuten van de artsenvennootschap, akte verleden voor notaris Eric Spruyt te Brussel op 20/12/2000, naar aanleiding van de opmerkingen geformuleerd door de Orde van Geneesheren

De vergadering neemt akte van het uittreksel uit het verslag van de Contractencommissie van de Orde van Geneesheren Provinciale Raad van Brabant, de dato 20102/2014, waarbij de coördinatie van de statuten van de Artsenvennootschap "Medisch Kabinet Dr. Veerle Vergauwen" werden besproken. Dit verslag werd op 6/3/2014 door de voltallige Raad goedgekeurd.

De vergadering besluit bijgevolg om de statuten van de artsenvennootschap zoals deze werden opgesteld ingevolge akte verleden voor notaris Eric Spruyt te Brussel op 20/12/2000, bij uittreksel bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 9/212001 onder nummer 2001020912, als volgt te wijzigen, en dit naar aanleiding van de opmerkingen geformuleerd door de Orde van Geneesheden  Provinciale Raad van Brabant:

A/ Overal in de statuten waar de term "geneesheer/ geneesheren" staat vermeld, dienen deze waar mogelijk vervangen te worden door de term "arts/artsen". De titel "Orde van Geneesheren" blijft behouden,

B/ Wijziging van de statuten zoals hierna volgt

Artikel 1 van de statuten: De maatschappelijke benaming aanpassen als volgt: "Medisch Kabinet Dr, Veerle Vergauwen, Huisarts".

Art.. 3, -punt 6., le alinea: het begin van de zin aanvullen als volgt:

"Als bijkomstig doel: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen;

-punt 6, le alinea: op het einde volgende tekst toevoegen:

". aile verrichtingen die rechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen,

op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen."

Art. 6: op het einde volgende clausules toevoegen:

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

- De verdeling der aandelen in de vennootschap mag niet beletten dat elke arts vennoot een normale vergoeding krijgt voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk."

Art, 7: "De sanctie van opheffing van het recht tot uitoefening van het medisch beroep brengt, voor de dokter die deze sanctie heeft opgelopen, het verlies mee van de voordelen van het vennootschapscontract tijdens de duur van de opheffing,": weglaten en vervangen door volgende tekst:

"Elke arts-vennoot moet de andere vennoten inlichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionete of administratieve veroordeling met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Wordt een vennoot geschorst dan verliest hij de voordelen van de vennootschap voor de duur van de schorsing. Noch de vennootschap, noch de vennoot mogen in zijn plaats gedurende de straftijd een vervanger aanstellen.

De getroffen schikkingen betreffende de continuïteit van de zorg dienen te worden meegedeeld aan de Provinciale Raad waartoe de arts behoort."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Art. 9, B. Overdracht wegens overlijden, 3e alinea: aanvullen als volgt:

"In afwijking evenwel van de alinea die voorafgaat mogen de aandelen aanleiding van een sterfgeval overgaan op andere personen dan deze bedoeld in de eerste alinea op voorwaarde dat binnen de maand te rekenen vanaf het overlijden van de vennoot de procedure tot wijziging van het maatschappelijk doel aangevat wordt en ten laatste beëindigd binnen de 5 maanden, zodat elke verwijzing naar een geneeskundige activiteit uit de statuten verdwijnt."

Art. 14, 3e laatste alinea: vervolledigen als vole

"De beroepsaansprakelijkheid van elke arts-vennoot is steeds onbeperkt. Elke arts-vennoot staat bijgevolg in voor zijn eigen professionele aansprakelijkheid voor dewelke hij dient verzekerd te zijn bij een als voldoende solvabel bekendstaande verzekeringsmaatschappij. Ook de aansprakelijkheid van de vennootschap dient verzekerd te zijn."

Art. 15 "De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders-natuurlijke personen die geneesheren-vennoot moeten zijn. Rechtspersonen, al dan niet vennoot, kunnen nooit benoemd worden tot zaakvoerder. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te steilen doch voor maximaal tien jean'. weglaten en vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten binnen de vennootschap.

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar en voor zover de zaakvoerder op medisch vlak actief blijft binnen de vennootschap. Herverkiezing is mogelijk. Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd of onbezoldigd.

Indien er meerdere vennoten zijn moeten de werkverdeling, aile vergoedingen voor het als bedrijfsleider gepresteerd werk  inclusief de eventuele bezoldiging als zaakvoerder  en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgesteld in een schriftelijke overeenkomst tussen de artsen-vennoten en de vennootschap."

Art. 32:

- ais le alinea: volgende tekst toevoegen:

"De vennootschap wordt niet ontbonden door de ontzetting, het kennelijk onvermogen of de dood van een vennoot."

- als laatste alinea: volgende tekst toevoegen:

"Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten."

De vergadering besluit tot dienovereenkomstige aanpassing van voormelde artikels van de statuten. Deze zal blijken uit de coördinatie van de statuten dewelke door ondergetekende notaris zullen worden opgesteld en neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

2. - Tweede beslissing  wijziging van het maatschappelijk doel

a) Verslaggeving.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan dat opgesteld werd overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de leden verklaren volledig kennis te hebben kunnen nemen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van het actief en het passief van de vennootschap, afgesloten op 31/12/2013, gevoegd.

Dit verslag blijft in bijlage aangehecht bij deze notulen om neergelegd te worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van deze notulen,

b) De vergadering beslist om het maatschappelijk doel te wijzigen en uit te breiden door het volgende

« De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over aile roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, dit oordeelkundig uitbreiden en instaan voor de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het bouwen en het beheren van aile onroerende goederen van welke aard ook, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende en roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. De vennootschap mag deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan leningen toestaan aan de vennoten en borg staan ten gunste van de vennoten voor zover de wettelijke en deontologische bepalingen dit toestaan. De vennootschap zal de gereserveerde middelen als goede huisvader rationeel en oordeelkundig beheren. »

3.- Derde beslissing  wijziging van artikel 3 van de statuten.

Aansluitend met voorgaande beslissingen besluit de vergadering om artikel 3 van de statuten uit te drukken

als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOor-I behouden an het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

"Artikel 3.

De vennootschap heeft tot doel:

1) De uitoefening van de geneeskunde, in het bijzonder de activiteit van huisartsgeneeskunde, door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap en met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer en tegen normale vergoeding voor het door de artsen-vennoten gepresteerde werk, ongeacht de verdeling van de aandelen. De artsen-vennoten, die allen lid dienen te zijn van de Orde der Geneesheren, brengen hun volledige medische activiteit in gemeenschap en de daaruit voortvioeiende honoraria zullen geïnd worden door en voor de vennootschap

2) Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de geneesheren die tot de vennootschap toegetreden zijn. Het inrichten van de praktijk voor de beoefening van de geneeskunde in het algemeen en in het bijzonder de beoefening van de huisartsgeneeskunde.

3) Het aanleggen van reserves ten einde alle nodige apparatuur en gebouwen, dewelke noodzakelijk zijn om de hoger vermelde geneeskundige disciplines uit te voeren, aan te schaffen.

4) De mogelijkheden scheppen om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen ten einde aan de spits van de evolutie te blijven in zijn vakdomein.

5) Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten, meer in het bijzonder het innen en verdelen van de erelonen van de artsen-vennoten.

6) Als bijkomstig doel Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen; aile rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, welke daaruit voortvloeien zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en , onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de ruiling, de verkoop, de verkaveling en, in het algemeen, aile ' verrichtingen die rechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van alle bebouwde ' of onbebouwde onroe-irende eigendommen, op voorwaarde dat deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen,

De vennootschap mag alle onroerende en roerende verrichtingen uitvoeren die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en, behoudens akkoord van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren, op om het even welke wijze deelnemen aan en samenwerken met alle verenigingen, rechtspersonen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of: gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Overeenkomsten die artsen niet mogen afsluiten met andere artsen of derden, zullen ook door de vennootschap niet mogen worden afgesloten.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over aile roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, dit oordeelkundig uitbreiden en instaan voor de aankoop, verkoop, huur, verhuur, het bouwen en het beheren van aile onroerende goederen van welke aard ook, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

De vennootschap mag aile roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende en roerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen. De vennootschap mag deelnemen aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijksoortig doel nastreven of die bijdragen tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap kan leningen toestaan aan de vennoten en borg staan ten gunste van de vennoten voor zover de wettelijke en deontologische bepalingen dit toestaan. De vennootschap zal de gereserveerde: middelen als goede huisvader rationeel en oordeelkundig beheren."

4. - Vierde beslissing - Bevoegdheden van zaakvoerder..

De vergadering kent de zaakvoerder alle bevoegdheden toe tot uitvoering van de hiervoor genomen

beslissingen.

De vergadering verleent eveneens mandaat aan notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle voor het opstellen en

neerleg ging in het vennootschapsdossier van de coördinatie van de statuten.

5. - Vijfde beslissing - Bijzonder mandaat,

De vergadering kent tevens een bijzonder mandaat toe aan de heer Paul Speeckaert, Accountant-Belastingconsulent, te Dilbeek, Ninoofsesteenweg, 354, of elke andere door hem aangewezen persoon, om aile verklaringen af te leggen, aile documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de wijzigingen door te voeren bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket, gebeurlijk bij de administratie van de belasting over de toegevoegde waarde en aanverwante administraties.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Luc VAN EECKHOUDT, Notaris,

Te samen neergelegd - expeditie van de notariële akte houdende wijziging van statuten

- verslag van de zaakvoerder

- de coördinatie van de statuten.

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.05.2014, NGL 07.07.2014 14279-0170-009
14/01/2014
ÿþMal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

fy -j JAN 20

iz F u s t

Griffie

1

i mflouiuiuiiuii

*iaoia9ia*

11

i

Ondernemingsnr : 0467 483 085

Benaming

(voluit) : MEDISCH KABINET Dr. VEERLE VERGAUWEN Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1500 Halle, J. Jacminstraat, 184

Onderwerp akte : UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende notaris Luc VAN EECKHOUDT te Halle op 23 december 2013, dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MEDISCH KABINET DR. VEERLE VERGAUWEN", met maatschappelijke zetel te 1500 Halle, J. Jacminstraat, 184, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ais ondernemingsnummer 0467 483 085, volgende beslissingen heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLISSING: Kennisname van de belaste reserves.

De algemene vergadering neemt kennis van de belaste reserves zoals die op 18/05/2012 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de Vennootschap, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening per 31112/2011,1e weten :1.860,00 Euro wettelijke reserve en 136.580,84 Euro overgedragen winst.

TWEEDE BESLISSING: Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag.

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen HONDERDZESENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (136.500,00 EUR) bedraagt.

DERDE BESLISSING: Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend.

De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van HONDERDZESENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (136.500,00 EUR).

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de enige vennoot een schuldvordering heeft op de Vennootschap ten belope van HONDERDZESENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (136.500,00 EUR).

De enige vennoot verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

VIERDE BESLISSING : Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaggeving - Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor "VRC BEDR1JFSREVISOREN", burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA, te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), 't Hofveld, 6/c3, West Point Park, vertegenwoordigd door de heer André Geeroms, bedrijfsrevisor, bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De enige vennoot verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Deze verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Beslissing

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse bruto-dividend van HONDERDZESENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (136.500,00 EUR), zijnde HONDERD: TWEEENTWINTIGDU1ZEND ACHTHONDERD VIJFTIG EURO (122.850,00 EUR), door een inbreng in natura, zoals volgt

a) toegewezen aan werkelijk volstort "KAPITAAL

' ten bedrage van TWEEEN VEERTIGDUIZEND ZEVENHONDERD EURO (42.700,00), waardoor het kapitaal

een eerste maal wordt verhoogd van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 Eur), vertegenwoordigd door

honderdzesentachtig aandelen (186) zonder vermelding van nominale waarde, op eenenzestigduizend driehonderd euro (61.300,00 EUR) mits uitgifte van vierhonderd zevenentwintig (427) nieuwe aandelen, die worden uitgegeven aan de fractiewaarde van de bestaande aandelen, van dezelfde aard en die dezelfde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijiagen bifh-et Beig'iseh Staatsisiâit =14/01/20'14"_ Annëxës iiiï Mi;riiteur-fi-élgë

~

$iflagea bij-het $elgisuh-Staatsblaù -14f07>2614 =-Annexa-du Moniteur beige

Voor-

behouden

t aan het

Belgisch

Staatsblad

rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrij-'ving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zal worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB;

b) toewijzing van de resterende waarde van tachtig duizend honderdvijftig euro (80.150,00 Eur) aan de "uitgiftepremie";

c) Tweede kapitaalverhcging door "incorporatie" in het kapitaal van het volledige bedrag van de "uitgiftepremie" van tachtig duizend honderdvijftig euro (80.150,00 Eur), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, ; waardcor het kapitaal wordt gebracht van eenenzestigduizend driehonderd euro (61.300,00 EUR), op honderdeenenveertigduizend vierhonderdvijftig euro (141.450,00 Eur), vertegenwoordigd door zeshonderddertien (613) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhcging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de enige vennoot van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij heeft ten laste van de Vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsreviscr.

VIJFDE BESLISSING: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschrijving op en volstorting van de kapitaalverhoging

Is vervolgens tussengekomen, de enige vennoot, Dokter Veerle VERGAUWEN, voornoemd, die verklaart volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de Vennootschap en die uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering heeft ten laste van de Vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaart de enige vennoot, negentig procent (90%) van deze schuldvordering ten belope van HONDERDZESENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (136.500,00 EUR) in de Vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) ais roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort.

Vergoeding voor de inbreng :

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, wordt aan de enige vennoot, die aanvaardt, vierhonderd zevenentwintig (427) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren..

ZESDE BESLISSING: Vaststelling van de kapitaalverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhogingen voor een totaal bedrag van HONDERD TWEEËNTWINTIGDUIZEND ACHTHONDERDVIJFTIG EURO (122.850,00 EUR) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERDEENENVEERTIGDUIZEND VIERHONDERDVIJFTIG EURO (141.450,00 EUR), vertegenwoordigd door zeshonderddertien (613) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ZEVENDE BESLISSING: Wijziging van de statuten.

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

" Het geplaatst maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op HONDERDEENENVEERTIGDUIZEND ' VIERHONDERDVIJFTIG EURO (141.450,00 EUR), en is vertegenwoordigd door zeshonderddertien (613) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

ACHTSTE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan notaris Luc Van Eeckhoudt te Halle alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend) Luc VAN EECKHOUDT, Notaris.

Te samen neergelegd

- expeditie van de notariële akte

- het verslag van de zaakvoerder

- het verslag van de bedrijfsrevisor

- de coördinatie van de statuten

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/08/2013 : BL638978
10/07/2012 : BL638978
01/07/2011 : BL638978
23/07/2010 : BL638978
29/05/2009 : BL638978
02/07/2008 : BL638978
22/06/2007 : BL638978
02/10/2006 : BL638978
03/10/2005 : BL638978
05/08/2004 : BL638978
05/08/2003 : BL638978
10/08/2002 : BL638978
03/01/2001 : BL638978
30/11/1999 : BLA104058
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 20.05.2016, NGL 15.07.2016 16322-0372-010

Coordonnées
MEDISCH KABINET DR. VEERLE VERGAUWEN

Adresse
J. JACMINSTRAAT 184 1500 HALLE

Code postal : 1500
Localité : HALLE
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande