MEET CHEAZE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEET CHEAZE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.783.152

Publication

29/07/2013
ÿþ~' Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vooi behoui aan h Belgis Staatst: (1llkItIII1ILIflhI.1111Q111IVI11

8 JU1L. 2013

BRUSSEL'

Griffie

r

Ondernemingsnr : 053G J

Benaming'. (voluit): MEET CHEAZE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dorpsveld,6 te 1910 Berg (Kampenhout)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst

Uit een akte, verleden voor notaris Filip de Sagher, met standplaats te Steenokkerzeel, op 4 juli 2013, met als registratierelaas: °Geregistreerd te Zaventem op 9 juli 2013, boek 5/110 blad 95 vak 15, zes bladen nul verzendingen, ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR), de Ontvanger a.i, (getekend) Anja Luckx, Wnd ea Inspecteur", blijkt dat :

De heer DE MAERSSCHALCK Filip, geboren te Leuven op 23 december 1974, gedomicilieerd te 1910 Kampenhout, Dorpsveld, 6 en,

Mevrouw MOEYS Veronique Elisabeth Albertine, geboren te Vilvoorde op 9 december 1976, gedomicilieerd te 1910 Kampenhout, Dorpsveld, 6,

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "MEET CHEAZE".

Zetel

Dorpsveld,6 te 1910 Berg (Kampenhout).

Doel

Uitbating van frituur: de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken die ter plaatse verbruikt worden en, in het algemeen in een wegwerpverpakking worden aangeboden. Uitbating van winkels als kleinhandelaar.

Inkoop, verkoop, klein- en groothandel van tweedehandswagens en onderdelen ervan. Import en export van tweedehandswagens. Verhuur van auto's.

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling en processing, dit alles in de meest ruime betekenis.

Verlenen van juridisch advies in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op commerciële wijzen die zij het best geschikt acht en hierbij alle financiële handelingen doen, zowel roerende als onroerende, behoudens wettelijke of reglementaire beperkingen.

Het ondernemen in onroerende goederen omvat onder meer: de verwering, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende

oederen, evenals alle andere onroerende (ver)handelingen in de meest ruime betekenis_g, met

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering.

Het is haar toegestaan leningen aan te gaan en alle zakelijke en gebruiks- en genotsrechten te verkrijgen.

Elke tussenkomst in of deelneming aan een andere vennootschap of bij derden, onder welke vorm en welke wijze dan ook is mogelijk, op voorwaarde dat deze tussenkomst of deelneming van professionele aard is.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam, doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Kapitaal

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 EUR), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, volledig en onvoorwaardelijk geplaatst

Het kapitaal werd volstort voor één/derde welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank.

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om veertien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders die al dan niet vennoten moeten zijn.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering, voor een periode te bepalen door de algemene vergadering en is steeds door haar afzetbaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt de opdracht van de zaakvoerder vergoed.

Een zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien. Bestuursbevoegdheid

Zo er meer dan één zaakvoerder is, moeten zij gezamenlijk optreden voor alle handelingen die vijfentwintigduizend Euro (25.000,00 EUR) te boven gaan.

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen. Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk optreden voor alle handelingen die vijfentwintigduizend Euro (25.000,00 EUR) te boven gaan.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Vont.-

behouden

aan het

Staatsblad

4E

Voor- Luik B - vervolg

behouden Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

aan het De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

BeI siTc- Boekjaar

Staatsblad Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december. Bestemming van de winst

Py Jaarlijks wordt van de nettowinst tenminste één twintigste (vijf procent) voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. De verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen overeenkomstig het wetboek van vennootschappen.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

Behoudens andersluidende wettelijke bepalingen worden de dividenden die niet worden opgevraagd binnen de vijfjaar vanaf hun eisbaarheid eigendom van de vennootschap.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief; zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Ontbinding en vereffening

Behoudens de gerechtelijke ontbinding en hetgeen bepaald is in artikel 237 van het Wetboek van vennootschappen, kan de vennootschap slechts ontbonden worden overeenkomstig artikel 343 van het wetboek van vennootschappen, door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun

bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen. "

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de

bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) stelt een einde aan de bevoegdheden van het bestuur.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-

activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun

aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars,

alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig

gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de

aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld

of effecten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Wordt tot niet-statutair zaakvoerder benoemd, zonder beperking van duur:

De heer DE MAERSSCHALCK Filip, geboren te Leuven op 23 december 1974 en

Mevrouw MOEYS Veronique Elisabeth Albertine, geboren te Vilvoorde op 9 december 1976,

beiden gedomicilieerd te 1910 Kampenhout, Dorpsveld, 6.

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden en hiervoor niet belet te zijn door een wettelijke of

reglementaire bepaling.

Eerste boekjaar













Luik B - vervolg

Het eerste boekjaar vangt aan bij het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid en zal worden afgesloten op eenendertig december twee tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden op de laatste donderdag van de maand juni tweeduizend vijftien.

Overname van verbintenissen

Alle verbintenissen, evenals de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten ondernomen door de oprichters namens en voor rekening van de vennootschap in oprichting, vanaf 20 april 2013, als gedurende de periode begrepen tussen de datum van de akte en de datum van het neerleggen van het uittreksel ervan op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank, worden overgenomen door de opgerichte vennootschap.

De aldus voor rekening van de vennootschap in oprichting aangegane verrichtingen en de daaruit voortvloeiende verbintenissen, zullen geacht worden vanaf het begin onderschreven te zijn geweest door de bij deze opgerichte vennootschap. Deze overname zal echter pas uitwerking hebben vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verkregen hebben.

Volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de vennootschap B-docs met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Willem De Zwijgerstraat, 27, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebb ers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het KBO en aan de vennootschap Etugest & Partners met maatschappelijke zetel te Leuvensesteenweg 149 te 3070 Kortenberg voor wat betreft de aanvraag van een BTW-nummer,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris de Sagher Filip. (Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte)

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 03.09.2015 15571-0522-010

Coordonnées
MEET CHEAZE

Adresse
DORPSVELD 6 1910 BERG(BT)

Code postal : 1910
Localité : Berg
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande