MEIBOOM

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEIBOOM
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.944.387

Publication

27/03/2014
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' ;

van ,

:7fJ 1 LI MAART 2014

C

Griffie

11111N131111111111

Vi beh(

aai

Bel! Staa

Ondernerningsnr :fe:q-

Benaming

(voluit) : MEIBOOM

(verkort) :

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3000 Leuven  Maria Theresiastraat 121

(volledig adres)

Onderwerp akte; Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Philippe MISSOUL, geassocieerd notaris te Bierbeek, op 11 maart 2014

dat een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende

kenmerken

* Maatschappelijke naam : MEIBOOM

* Zetel : 3000 Leuven  Maria Theresiastraat 121

* Oprichters:

1. De heer VAN VLASSELAER Roger Jan Baptist, wonende te 3120 Tremelo, Rechtestraat 34.

2. De heer GACOMS Karel Eugeen Emiel, wonende te 1800 Vilvoorde, Stationlei 72/4/2,

3. De heer VERHOOGEN Albert Jozef Maria Magdalena, wonende te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Rechtestraat 61.

4. Mevrouw LANGENUS Sandra, wonende te 2800 Mechelen, Holmlei 60.

5. De heer MARCHAND Steven René, wonende te 3400 Landen, St.-Gillisstraat 3.

6. De heer VRIJSEN Dany Albert, nationaal nummer 57.09.25 025-97, wonende te 3940 Hechtel-Eksel,

Binnenstraat.

De werkende notaris bevestigt dat de deponering van het gestort kapitaal geschied is volgens de bepalingen

van het Wetboek van Vennootschappen bij BNP Paribas Fortis.

* Maatschappelijk kapitaal : het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600

¬ ) en wordt vertegenwoordigd door aandelen op naam, van honderd euro (100 ¬ ) elk.

Er zijn aandelen van categorie A en B.

De aandelen van categorie A (A-aandelen) maken het vast gedeelte van het kapitaal uit en zijn

voorbehouden voor de oprichters van de vennootschap.

De aandelen van categorie B (B-aandelen) vormen het veranderlijk gedeelte van het kapitaal.

A. de heer VAN VLASSELAER Roger, voornoemd, schrijft in op éénendertig (31) A-aandelen met een nominale waarde van in totaal drieduizend honderd euro (3.100 E), welke aandelen hij gedeeltelijk volstort door een inbreng van een bedrag van duizend honderd euro (1.100 E);

B. de heer GACOMS Karel, voornoemd, schrijft in op éénendertig (31) A-aandelen met een nominale waarde van in totaal drieduizend honderd euro (3.100 E), welke aandelen hij gedeeltelijk votstort door een inbreng van een bedrag van duizend honderd euro (1.100 E);

C. de heer VRIJSEN Dany, voornoemd, schrijft in op éénendertig (31) A-aandelen met een nominale waarde van in totaal drieduizend honderd euro (3.100 ¬ ), welke aandelen hij gedeeltelijk volstort door een inbreng van een bedrag van duizend honderd euro (1.100 E);

D. de heer VERHOOGEN Albert, voornoemd, schrijft in op éénendertig (31) A-aandelen met een nominale waarde van in totaal drieduizend honderd euro (3,100 ¬ ), welke aandelen hij gedeeltelijk volstort door een inbreng van een bedrag van duizend honderd euro (1.100 E);

E. mevrouw LANGENUS Sandra, voornoemd, schrijft in op éénendertig (31) A-aandelen met een nominale waarde van in totaal drieduizend honderd euro (3.100 ¬ ), welke aandelen zij gedeeltelijk volstort door een inbreng van een bedrag van duizend honderd euro (1.100 E);

F. de heer MARCHAND Steven, voornoemd, schrijft in op éénendertig (31) A-aandelen met een nominale waarde van in totaal drieduizend honderd euro (3,100 q, welke aandelen hij gedeeltelijk volstort door een inbreng van een bedrag van duizend honderd euro (1,100 E).

* Samenstelling kapitaal inbreng in speciên ten belope van zesduizend zeshonderd euro (6.600 E).

* Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend vijftien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2014 - Annexes du Moniteur belge L. * Reserves, winst, verdeling na vereffening: Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt:

1) vijf procent (5%) aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft.

2) Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal.

Het maximumpercentage mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform het koninklijk besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van coöperatieve vennootschappen en van de coöperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Coöperatie.

3), Het overschot reserveren of overdragen.

De eventuele toe te kennen restorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd In verhouding tot de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en lasten, zal het overschot evenredig worden verdeeld onder het volgestorte gedeelte van de aandelen. Het resterende overschot zal evenredig onder de aandelen worden verdeeld en zal toegewezen worden op beslissing van de algemene vergadering die de vereffening uitspreekt.

* Bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samen-gesteld is uit minstens zes (6) leden. De samenstelling van de raad van bestuur zal een afspiegeling zijn van de samenstelling van de raad van bestuur van het ABVV Vlaams Brabant.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering volgens de procedure opgenomen in het huishoudelijk reglement.

De raad van bestuur stelt met meerderheid van stemmen een afgevaardigde bestuurder aan.

De termijn van het mandaat van de bestuurders en afgevaardigde bestuurder bedraagt zes jaar, die van het mandaat van de controlerende vennoten of van de commissaris bedraagt drie jaar; ze zijn herkiesbaar.

Zij kunnen te allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen.

De raad van bestuur is met de meest uitgebreide macht bekleed voor elle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in aile maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is

Zo kan hij, onder meer; "

Alle sommen en waarden ontvangen. Alle roerende en onroerende goe-deren en rechten verwerven, vervreemden, ruiten, huren, verhuren en met hypotheek bezwaren. Leningen met hypothecaire en andere waarborgen opnemen. Leningen toestaan, aile borgstellingen en hypotheken met of zonder dadelijke uitwinning aanvaarden; verzaken aan alle zakelijke of andere rechten en waarborgen, voorrechten, hypotheken, doorhalingen toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte en hypothecaire inschrijvingen, randmeldingen, verzet of beslag, vrijstellen van ambtshalve te nemen inschrijvingen; betalingen met of zonder subrogatie doen of toestaan; in alle gevallen afstand doen, verzaken of bewilligen, zelfs dadingen aangaan, beroep doen op scheidsgerecht en scheidsrechterlijke bedingen aanvaarden, gebeurlijke teruggave toekennen.

De raad van bestuur mag zijn bevoegdheden geheet of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derden.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd in en buiten rechte, door haar afgevaardigde bestuurder, die niet van een beslissing of volmacht van de raad van bestuur moet doen blijken, of door de meerderheid van haar bestuurders

* Doel:

De sociale en culturele ontwikkeling van alle werknemers te stimuleren.

Zij mag op om het even welke manier aile activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan een dergerijke activiteit deelnemen.

Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken.

Ze is bevoegd om alle roerende en onroerende goederen, die ze nodig heeft voor de verwezenlijking van haar doel, in eigendom te nemen of andere zakelijke rechten uit te oefenen.

Zij mag aile verrichtingen uitvoeren met betrekking tot de aankoop, verkoop, bouw en verhuring van onroerende goederen die zij nodig acht in het belang van haar maatschappelijk doel en haar onroerende goederen in hypotheek stellen, in pend geven, stellen van een borg voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen aangaan voor haar zelf en tegenover derden op voorwaarde dat de raad van bestuur hierover heeft beslist in overeenstemming met de bepalingen van artikel 18,

*Jaarvergadering:

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Zij komt minstens eenmaal per jaar bijeen, binnen zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen, op de plaats, datum en uur door de raad van bestuur vastgesteld,

De voorzitter van de raad van bestuur, of bij ontstentenis de afgevaardigde bestuurder, roept de jaarlijkse algemene vergaderingen en de buitengewone algemene vergaderingen bijeen.

De oproeping geschiedt uiterlijk acht kalenderdagen váôr de geplande vergadering, per aangetekende brief of via elektronische weg met vermelding van de agendapunten. De modaliteiten worden opgenomen in het huishoudelijk reglement.

Iedere vennoot heeft zoveel stemmen als het aantal aandelen dat hij bezit; nochtans mag het aantal door ieder geldig uitgebrachte stemmen, voor hem persoonlijk en als lasthebber, niet hoger liggen dan 1/10 van het' aantal aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

Iedere vennoot mag slechts één andere vennoot vervangen

Voor-

bekguder),,,

aan het

Beigisch .

Staatsfilad

Buiten de gevallen waarin voorzien bij artikel 28 van deze statuten, beraadslaagt de algemene vergadering geldig wanneer de meerderheid van de vennoten A-aandelen aanwezig zijn of vertegenwoordigd. De regels van vertegenwoordiging worden opgenomen in het huishoudelijk reglement. Indien niet aan dit quorum is voldaan zal een tweede vergadering worden belegd die kan beslissen ongeacht het aanwezigheidsquorum.

Oe beslissingen worden genomen indien cumulatief volgende meerderheden worden bereikt:

-gewone meerderheid van de geldig uitgebrachte stemmen.

-én gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde A-aandelen.

De algemene vergadering kan slechts beraadslagen over de punten die op de agenda voorkomen, behoudens behoorlijk gerechtvaardigde gevallen beslist door de voorzitter rekening houdende met de bepalingen van het huishoudelijk reglement,

en vennoot die rechtstreeks belang heeft bij één of meer agendapunten mag hierover niet stemmen. Bij de berekening van de stemmen, worden zijn stemmen niet in aanmerking genomen.

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen over statuten-wijzigingen wanneer het doel van de voorgestelde wijzigingen speciaal in de oproepingsbrief werd vermeld en wanneer zij die aan de vergadering deelnemen minstens drie vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en de meerderheid van de vennoten A-aandelen aanwezig zijn of vertegenwoordigd.

Als dit quorum niet bereikt is wordt een nieuwe vergadering bijeen geroepen.

Ze zal geldig beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten. Voor een beslissing tot wijziging van de statuten zijn volgende meerderheden cumulatief vereist:

-minstens drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen;

-én minstens drie vierden van de aanwezige of vertegenwoordigde A-aandeien.

Buitengewone algemene vergaderingen mogen worden bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens het belang van de vennootschap dit vergt, Hij moet een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen telkens de controlerende vennoten, of één of meer vennoten die één derde van de aandelen bezitten, erom verzoeken, en dit op voorwaarde dat ze de te bespreken agendapunten opgeven.

De vergadering moet worden gehouden binnen de maand van het verzoek.

Al wat verband houdt met de werkzaamheden van de raad van bestuur, van de controlerende vennoten en van de algemene vergadering mag door een huishoudelijk reglement worden geregeld maar zonder dat hierbij van de bindende bepalingen van de wet of van de statuten mag worden afgeweken.

e benoeming bestuurders

1. De heer VAN VLASSELAER Roger, wonende te 3120 Tremolo, Rechtestraat 34.

2. De heer GACOMS Karel, wonende te 1800 Vilvoorde, Stationlei 72/4/2.

3. De heer VR1JSEN Dany, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Binnenstraat 2.

4. De heer VERHOOGEN Albert, wonende te 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Rechtestraat 61.

5. Mevrouw LANGENUS Sandra, wonende te 2800 Mechelen, Holmlei 60.

6. De heer MARCHAND Steven, wonende te 3400 Landen, St.-Gillisstraat 3.

afgevaardigde bestuurder

Bil eenparigheid van stemmen beslist de raad de heer MARCHAND Steven, voornoemd, die aanvaardt, te

benoemen tot afgevaardigd bestuurder.

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL.

Philippe Missoul, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
MEIBOOM

Adresse
MARIA THERESIASTRAAT 121 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande