MEL HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MEL HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.240.994

Publication

08/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 31.07.2013 13386-0448-029
12/07/2013
ÿþMod 'Nord 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tét grifte der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de

0 3 JULI 2013

DEleffeF

*1330798b

Ondernemingsnr : 0832240994

Benaming

(voluit): "MEL HOLDING"

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3150 Tildonk (Haacht), Vaartdijk 6, Industriezone Hambos (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - KAPITAALVERMINDERING - AUTHENTIEKE VASTSTELLING ZETELVERPLAATSING - WIJZIGING DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING - HERWERKING STATUTEN - AANNEMING NEDERLANDSTALIGE STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER-MACHTEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door Meester Sophie Maquet, geassocieerde Notaris te Brussel op

achtentwintig mei tweeduizend dertien.

geregistreerd acht bladen drie renvooien

op het 2de Registratiekantoor van Jette

Op 30 Mei 2013

Boek 45 blad 95 vak 14

Ontvangen Vijfentwintig euro (25)

De eerstaanwezend inspecteur a.i. (getekend) W. ARNAUT.

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "MEL HOLDING" genoemd, met maatschappelijke zetel te 3150 Tildonk (Haacht), Vaartdijk 6,

Industriezone Hambos, de volgende beslissingen hebben genomen :

A. KAPITAALVERHOGING

1. Verslagen

De vergadering ontslaat bij eenparigheid de voorzitter lezing te geven van de verslagen opgesteld

overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen, namelijk:

a) het bijzonder verslag van het college van zaakvoerders, opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1 tweede; lid van het Wetboek van Vennootschappen, dat uiteen zet waarom zowel de inbreng ais de hierna voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap;

b) het verslag van de commissaris, opgesteld overeenkomstig artikel 313 § 1 eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, over de hierna beschreven inbreng in natura, de toegepaste methoden van waardering, en de ais tegenprestatie voor de inbreng verstrekte vergoeding.

De commissaris van de vennootschap is de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Grant Thomton Bedrijfsrevisoren - Réviseurs d'Entreprises" genoemd, met maatschappelijke zetel te Berchem (2600 Antwerpen), Potvlietlaan 6 (RPR Antwerpen  KBO 0439.814.826  BTW BE 439.814.826  IBR nr, B00127), vertegenwoordigd door mevrouw Ria VERHEYEN, bedrijfsrevisor (IBR nr. A01460), kantoorhoudende op hetzelfde adres.

Het verslag van de commissaris besluit ais volgt:

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap MEL Holding BVBA, bestaat uit een schuldvordering van EUR 5.652.021,23, gehouden door Production Resource Group LLC ten aanzien van` production Resource Group BVBA.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat :

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de . bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en quasi-inbreng;

2. de zaakvoerder van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding;

3, de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

4. de voor de inbreng door de partijen weerhouden methode van waardering van de vordering, nl. aan nominale waarde, bedrijfseconomisch verantwoord is op voorwaarde dat het vermogen van Production

Resource Group BVBA wordt verstrekt en de vennootschap verder op de financiële ondersteuning van de groep kan rekenen waardoor haar continuïteit verder wordt gegarandeerd. De waardebepaling leidt tot een inbrengwaarde die ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 1.730 nieuwe aandelen van de BVBA MEL Holding zonder nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion" is.

Onderhavig verslag werd opgemaakt voor het gebruik van de aandeelhouders van de vennootschap in het kader van de geplande kapitaalsverhoging door inbreng in natura zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doei worden gebruikt,

Brussel, 28 mei 2013

Grant Thomton Bedrijfsrevisoren CVBA

Commissaris

Vertegenwoordigd door

Ria Verheyen

Bedrijfsrevisor

Elke vennoot verklaart voorafgaand aan dezer een exemplaar van deze documenten ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Een exemplaar van deze documenten wordt samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Leuven, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

2. Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen ten belope van vijf miljoen zeshonderd tweeënvijftigduizend eenentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 5.652.021,23), om het te brengen van negenhonderd tachtigduizend euro (¬ 980.000,00) op zes miljoen zeshonderd tweeëndertigduizend eenentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 6,632.021,23), door de uitgifte van duizend zevenhonderd dertig (1.730) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, genummerd van 301 tot 2.030, van dezelfde aard en met dezelfde rechten, verplichtingen en voordelen als de bestaande aandelen, en deelnemend in het resultaat van de vennootschap vanaf hun uitgiftedatum.

De nieuwe aandelen worden uitgegeven tegen de inschrijvingsprijs van drieduizend tweehonderd zevenenzestig euro zes cent (E 3.267,06) (exact: 3.267,06429479) per aandeel, hetzij de fractiewaarde van de bestaande aandelen van drieduizend tweehonderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 3.266,67) (exact: 3.266,6666667).

Deze nieuwe aandelen worden volledig volgestort en worden toegekend als vergoeding voor een inbreng van een schuldvordering ten belope van vijf miljoen zeshonderd tweeënvijftigduizend eenentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 5.652.021,23) die de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar het recht van de staat Delaware (Verenigde Staten van Amerika) "Production Resource Group LLC" genoemd, met maatschappelijke zetel te 200, Business Park Drive, Suite 109, Armonk, New York, 10024 (Verenigde Staten van Amerika) heeft ten opzichte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PRODUCTION RESOURCE GROUP" genoemd, afgekort "PRG", met maatschappelijke zetel te 3150 Tildonk (Naacht), Vaartdijk 6, industriezone Mambos. ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen en het Rechtspersonenregister van Leuven onder nummer 0898.379.257, en belastingplichtige voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder nummer BE 898.379.257, (..,)

B. KAPITAALVERMINDERING

1. Kapitaalvermindering

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen ten belope van achthonderd zevenenzestigduizend vierhonderd vierenzeventig euro achtentachtig cent (¬ 867.474,88), om het terug te brengen van zes miljoen zeshonderd tweeëndertigduizend eenentwintig euro drieëntwintig cent (¬ 6.632.02123) tot vijf miljoen zevenhonderd vierenzestigduizend vijfhonderd zesenveertig euro vijfendertig cent (¬ 5.764.546,35), (...)

C. AUTHENTIEKE VASTSTELLING VAN DE ZETELVERPLAATSING

De vergadering stelt op authentieke wijze de zetelverplaatsing vast naar huidig adres ingevolge beslissing van het college van zaakvoerders van dertien december tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van twee januari tweeduizend dertien onder nummer 13000066.

Bijgevolg beslist de vergadering de passages van de statuten die betrekking hebben op de maatschappelijke zetel te wijzigen zoals deze zijn opgenomen in de aan te nemen Nederlandstalige tekst van de gecoördineerde statuten waarvan hierna sprake onder punt E.

D. WIJZIGING DATUM GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De vergadering beslist de datum van de bijeenkomst van de gewone algemene vergadering te wijzigen om haar voortaan te laten plaatsvinden op twaalf juni om elf uur.

Bijgevolg beslist de vergadering de passage van de statuten die betrekking heeft op de datum van de gewone algemene vergadering te wijzigen zoals deze is opgenomen in de aan te nemen Nederlandstalige tekst van de gecoördineerde statuten waarvan hierna sprake onder punt E.

E. HERWERKING STATUTEN - AANNEMING NEDERLANDSTALIGE STATUTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering beslist de statuten van de vennootschap volledig te herwerken om deze aan te passen aan

voorgaande beslissingen en in overeenstemming te brengen met de thans van toepassing zijnde wettelijke

bepalingen, en om de Nederlandstalige tekst van de gecoördineerde statuten aan te nemen.

Bijgevolg beslist de vergadering de bestaande statuten integraal te vervangen door de hier aangehechte

Nederlandstalige tekst van de gecoördineerde statuten.

Elke vennoot erkent voorafgaand aan dezer een kopie van het ontwerp van deze Nederlandstalige tekst van

de gecoördineerde statuten ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben.

Een kopie van de Nederlandstalige tekst van de gecoördineerde statuten blijft hier aangehecht, en de

volgende artikels

Hoofdstuk I

Rechtsvorm - naam - zetel - doel - duur

Artikel 1 - Rechtsvorm - naam

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij

draagt de benaming "MEL Holding".

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3150 Tildonk (Haacht), Vaartdijk 6, Industriezone Hambos.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels,

filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel, het verwerven en aanhouden van een belang, onder gelijk welke vorm, in

gelijk welke in België of in het buitenland bestaande of op te richten vennootschap of organisme. De

vennootschap mag eveneens, zowel in België als in het buitenland, de volgende verrichtingen doen:

- zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, alle onroerende, financiële verrichtingen of

deze van het beheer van een portefeuille stellen;

- alle vennootschappen of ondernemingen oprichten of er een belang in nemen via inbreng, overdracht,

fusie of gelijk welke andere vorm;

- overgaan tot of deelnemen in elke verrichting inzake financiering, consignatie, lening, pand, borgstelling-

of, depot, zekerhedenstellen, zowel voor zichzelf als voor rekening van derden, met inbegrip van de

vennootschappen van de groep waarvan zij deel uitmaakt;

- onder gelijk welke vorm leningen toestaan aan vennootschappen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks

een belang aanhoudt of aan vennootschappen die behoren tot dezelfde groep, en gelijk welke vorm van krediet

toestaan of verkrijgen;

- leningen sluiten, onder gelijk welke vorm en voorwaarden, en meer bepaald gelijk welke soort obligaties

uitgeven;

- alle studies uitvoeren en diensten verlenen op technisch, juridisch, boekhoudkundig, financieel,

commercieel, administratief vlak of op het vlak van beheer, voor rekening van de vennootschappen of

ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks een belang aanhoudt, of voor rekening van derden.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële of financiële, roerende of onroerende, handelingen

stellen die verband houden met haar maatschappelijk doel.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur. (..,)

Hoofdstuk Il

Kapitaal en aandelen

Artikel 5 - Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijf miljoen zevenhonderd vierenzestigduizend vijfhonderd

zesenveertig euro vijfendertig cent (¬ 5.764.546,35).

Het wordt vertegenwoordigd door tweeduizend dertig (2.030) aandelen, zonder vermelding van nominale

waarde, genummerd van 1 tot 2.030, die elk één/tweeduizend dertigste (1/2.030ste) van het maatschappelijk

kapitaal vertegenwoordigen, alle volledig volgestort. (...)

Hoofdstuk III

Organen van de vennootschap

Afdeling 1 : Algemene vergadering

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één

vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11 - Jaarvergadering - buitengewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering zal elk jaar gehouden worden op twaalf juni om elf uur. Indien deze dag

een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke be-sluitvorming zoals uiteengezet in artikel 19biis

van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de

datum van de jaarvergadering worden verstuurd. Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van

vennoten mag bijeengeroepen worden telkens ais het belang van de vennootschap dit vereist,

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één vijfde van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel

van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief meegedeeld. (...)

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge Artikel 13 - Ter beschikking stellen van stukken

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom ver-zoeken,

Artikel 14 - Stemrecht - vertegenwoordiging

Elk aandeel geeft recht op een stem,

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen. (...)

Artikel 16 - Samenstelling van het bureau - notulen

De algemene vergaderingen van vennoten worden voorgezeten door de zaakvoerder of voorzitter van het bestuursorgaan of, in geval van afwezigheid van deze laatste, door zijn plaatsvervanger of door een lid van de vergadering door deze laatste aangeduid, Indien het aantal aanwezige personen het toelaat, duidt de voorzitter van de vergadering een secretaris aan en duidt de vergadering twee stemopnemers aan op voorstel van de voorzitter. De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die erom verzoeken. Deze notulen worden in een speciaal register bijgehouden. (..,)

Afdeling 2; Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels,

Artikel 20 - Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer-ders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21 - Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering. De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22 - Vertegenwoordigingsbevoegdheid

De vennootschap wordt rechtsgeldig verbonden jegens derden door twee zaakvoerders die gezamenlijk optreden, indien er slechts één zaakvoerder is, kan die alleen rechtsgeldig de vennootschap vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Afdeling 3; Controle

Artikel 23 - Controle

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd, kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap,

Hoofdstuk iV

Boekjaar - jaarrekeningen - winstverdeling

Artikel 24 - Boekjaar - jaarrekening - jaarverslag

Hei boekjaar begint op een januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. (...)

Artikel 25 - Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één

tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene verga-dering over de bestemming van het saldo

Ivan de nettowinst. (...)

Hoofdstuk VI

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt

Artikel 28 - Algemene bepaling

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot

telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid. (...)

Artikel 32 - Kapitaalverhoging - voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van

toepassing.

Artikel 33 - Zaakvoerder - benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen

van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 34 - Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze

te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot, tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor

onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 35 - Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle

bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commis-saris benoemd werd, bestaat geen controle in

de vennootschap.

Artikel 36 - Algemene vergadering

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die

bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot

worden notulen gemaakt die door hem worden on-dertekend en nadien opgenomen worden in een register dat

op de zetel van de vennootschap wordt bewaard,.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene

vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van Vennootschappen doch

dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft, (...)

F. ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

a) De vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang vanaf achttien februari tweeduizend dertien, ; als zaakvoerder van de vennootschap van de heer Fredrick William CHRISTENSEN, wonende te 62 Winthrop Drive, Riverside, Ccnnecticut 06878, Verenigde Staten van Amerika.

De vergadering neemt kennis van het ontslag, met ingang van twintig mei tweeduizend dertien, als zaakvoerder van de vennootschap van de heer Sven Ruwisch, wonende te Rügenweg 50, 33334 Gütersloh, Duitsland.

b) De vergadering beslist te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap:

de heer Scott HANSEN, wonende te 9, Annabelle Lane, Warwick, New York 10990 (Verenigde Staten van

Amerika), 9, Annabelle Lane.

' Bijgevolg is het college van zaakvoerders, met ingang vanaf heden, samengesteld uit:

- de heer Gary Glenn Boyd, wonende te 87 Three Acres Lane à Solihull, B901 NZ Royaume-Uni;

en

- de heer Scott Hansen, wonende te 9, Annabelle Lane, Warwick, New York 10990 (Verenigde Staten van

Amerika), 9, Annabelle Lane.

G. MACHTEN

De vergadering verleent alle machten aan:

- het college van zaakvoerders voor de uitvoering van de over voorgaande onderwerpen genomen beslissingen;

- de hierna aan te stellen bijzondere lasthebbers, afzonderlijk handelend en met macht van

indeplaatsstelling, voor het vervullen van alle nodige formaliteiten bij alle bevoegde administraties,

Worden aangesteld :

meester Kristof SLOOTMANS, meester Diewertje CASTELEIN, en iedere andere advocaat van de

advocatenassociatie "DLA Piper UK LLP" waarvan het kantoor gevestigd is te 1050 Brussel, Louizalaan 106.

{...)

Voor eensluidend ontledend uittreksel

Sophie Maquet - geassocieerde Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : 1 uitgifte, 1 aanwezigheidslijst, gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

02/01/2013
ÿþoie

~

MOD 5e/OAD 11.1

Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe

11

N° d'entreprise : 0832.240.994

' Dénomination

(en entier) : MEL HOLDING

BRUXELLES

'19 DEC. 2~1~

Greffe

(en abrégé) :

Forme juridique : SOCIÉTÉ PRIVÉE A RESPONSABILITÉ LIMITÉE

Siège : AVENUE LOUISE 149 BOÎTE 24,1050 BRUXELLES

(adresse complète)

Obiet(s) de l'acte : MODIFICATION DU SIÈGE SOCIAL

Les gérants décident, en date du 13 décembre 2012, de transférer le siège social de la société é l'adresse suivante:

VAARTDIJK 6

3150 TILDONK

SVEN RUWISCH GARY GLEN BOYD

Gérant gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

30/07/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 15.06.2012, DPT 24.07.2012 12334-0055-026
10/11/2011
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mod 7.4

BRUXELLES

Greffe

IIIulluI111Iflu1 Vl~tl~

*11169392*

ius

N' d'entreprise : 0832.240.994

Dénomination

(en entier) : MEL Holding

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège : avenue Louise 149, boîte 91.1 1050 Bruxelles

Objet de l'acte : Démission et nomination de gérants

Extrait des décisions prises par écrit et à l'unanimité des voix des associés le 11 octobre 2011

1. Les associés prennent connaissance de et décident, à l'unanimité, d'accepter la démission, avec effet à partir du 10 octobre 2011, de (i) Gipeg SPRL, ayant son siège social chaussée de Rixensart 18 à 1380 Lasne-Chapelle-St-Lambert, représentée par Monsieur Gilles Verschueren, domicilié chaussée de Rixensart 18 à 1380 Lasne-Chapelle-St-Lambert, et (ii) Face à Face Consulting SA, ayant son siège social avenue du Manoir 19 à 1180 Uccle, représentée par Monsieur Didier Streel, domicilié à avenue du Manoir 19 à 1180 Uccle, en tant que gérants de la société.

2. Les associés décident, à l'unanimité, de nommer (i) Monsieur Sven Ruwisch, domicilié Rügenweg 50 à 33334 Gütersloh, Allemagne, et (ii) Monsieur Gary Glen Boyd, domicilié 87 Three Acres Lane à Solihull, B90 1 NZ Royaume-Uni, en tant que gérants de la société, et ce avec effet à partir du 10 octobre 2011.

Leur mandat ne sera pas rémunéré.

Par conséquent, à partir du 10 octobre 2011, les gérants sont:

- Monsieur Gary Glen Boyd;

- Monsieur Sven Ruwisch; et

- Monsieur Frederick William Christensen.

Conformément aux statuts, la société est valablement représentée à l'égard des tiers par deux gérants agissant conjointement.

3. Les associés décident, à l'unanimité, d'octroyer des pouvoirs spéciaux à Maître Erwin Simons, Maître Kristof Slootmans, ou tout autre avocat du cabinet "DLA Piper UK LLP", ayant des bureaux avenue Louise 106 à 1050 Bruxelles et Uitbreidingstraat 2 à 2600 Anvers, chacun pouvant agir seul et avec pouvoir de substitution, en veu de (i) procéder à la publication des décisions prises aux annexes du Moniteur belge, notamment, en signant et déposant, en tant que mandataires spéciaux, les formulaires de publication 1 et Il, (ii) mettre à jour l'immatriculation de la société auprès de la Banque Carrefour des Enterprises et (iii) effectuer toutes les actes nécessaires ou utiles à cet égard.

Pour extrait conforme

Kristof Slootmans

Mandataire

Mentionner sur la dernière page du Volet B . Au recto ' Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à I égard des tiers

Au verso " Nom et signature

23/09/2011
ÿþ Mod 2.l

Volet e Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe





I11NNNNNM~~IWII~IGMI~N~ 3 Se 201t

" 11143585 ,m~

Greffe





N° d'entreprise : 0832240994

Dénomination

(en entier) : MEL Holding

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : 1050 Bruxelles, avenue Louise, 149, boîte 24.

Objet de l'acte : AUGMENTATION DE CAPITAL - POUVOIRS

Il résulte d'un procès-verbal dressé devant Maître Sophie MAQUET, Notaire associé à Bruxelles, en date du vingt-neuf août deux mille onze.

Enregistré trois rôles deux renvois. Au 2ème bureau de l'Enregistrement de Jette. Le 2 septembre 2011. Volume 27 folio 88 case 2. Reçu Vingt-cinq euros (25). Pour l'inspecteur principal, ai. (signé) NDOZI MASAKA.

Que l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société privée à responsabilité limitée dénommée MEL HOLDING, ayant son siège social à 1050 Bruxelles, Avenue Louise 149, a pris les résolutions suivants :

I . AUGMENTATION DU CAPITAL

L'assemblée décide d'augmenter le capital à concurrence de neuf cent cinquante mille Euros (950.000,00¬ ) pour le porter de trente mille Euros (30.0000,00¬ ) à neuf cent quatre-vingt mille Euros (980.000,00¬ ) par souscription en espèces et sans création de titres. (...)

III. SOUSCRIPTION ET LIBERATION

Et à l'instant intervient :

La société à responsabilité limitée de droit de l'Etat de Delaware « Production Resource Group, LLC », dont le siège social est situé 200, Business Park Drive, Suite 109, Armonk, New York, 10024, Etats-Unis d'Amérique, Ici représenté par Maître Thibaut HOLLANDERS DE OUDERAEN, Avocat, comme dit est ci-avant.

Laquelle société intervenante, représentée comme dit est, après avoir entendu lecture de tout ce qui précède, déclare avoir parfaite connaissance des statuts et de la situation financière de la présente société, et déclare souscrire l'intégralité de l'augmentation du capital à concurrence de neuf cent cinquante mille Euros (950.000¬ ).

La société souscriptrice déclare et tous les membres de l'assemblée reconnaissent que l'augmentation du capital est intégralement souscrite et libérée par un versement en espèces effectué au compte numéro 3630925386-46 ouvert au nom de la société auprès de la banque « ING Belgique », de sorte que la société, a dès à présent, de ce chef, à sa disposition une somme de neuf cent cinquante mille Euros (950.000¬ ).

Une attestation de la banque dépositaire datée du vingt-neuf août deux mille onze demeure conservée par le Notaire.

IV.CONSTATATION DE LA RÉALISATION EFFECTIVE DE L'AUGMENTATION DU CAPITAL

Les membres du bureau constatent et requièrent le Notaire d'acter que l'augmentation de capital est intégralement réalisée et intégralement libérée de sorte que le capital social est effectivement porté à neuf cent quatre-vingt mille Euros (980.000,00¬ ) représenté par trois cent (300) parts sociales, numérotées de 1 à 300, toutes intégralement libérées.

V.MODIFICATION DES STATUTS

L'assemblée décide de modifier l'article 5 des statuts pour le remplacer par le texte suivant :

« 5.1. Le capital social est fixé à neuf cent quatre-vingt mille Euros (980.000,00¬ ).

II est représenté par trois cent (300) parts sociales, numérotées de 1 à 300, toutes intégralement libérées.

5.2. Historique du capital

5.2.1. Lors de la constitution de la société le capital social a été fixé à trente mille Euros (30.000,00¬ )

représenté par trois cent (300) parts sociales, souscrites en espèces et intégralement libérées à la souscription.

5.2.2. L'assemblée générale extraordinaire du 29 août 2011 a décidé d'augmenter le capital à concurrence

de neuf cent cinquante mille Euros (950.000,00¬ ) pour le porter de trente mille Euros (30.0000,00¬ ) à neuf cent

quatre-vingt mille Euros (980.000,00¬ ) par souscription en espèces et sans création de titres.

(...)

Pour extrait analytique conforme.

Sophie MAQUET - Notaire associé.

Déposés en même temps : expédition, 2 procurations, statuts coordonnés.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/09/2011- Annexes du Moniteur belge

04/01/2011
ÿþ Mod 2.1

Vo et,Bf.. Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



BRUXELLES

2 i DECde16

IITI 1I ffI 11M Ill TII II II TIff II

*iiooiaee"



N° d'entreprise :

Dénomination9,14o93'

(en entier) : (c MEL Holding.»

Forme juridique : Société Privée à Responsabilité Limitée

Siège : A 1050 Bruxelles, avenue Louise, 149, boîte 24

ObLet de l'acte : CONSTITUTION

Il résulte d'un acte déposé avant enregistrement et dressé devant Maître Sophie Maquet, Notaire associé à Bruxelles, en date du vingt-trois décembre deux mille dix, que :

1) La société à responsabilité limitée de droit de l'Etat de Delaware « Production Resource Group, LLC », dont le siège social est situé 200, Business Park Drive, Suite 109, Armonk, New York, 10024, Etats-Unis d'Amérique.

2) La société à responsabilité limitée de droit de l'Etat de Delaware, « PRG (Nevada) Inc., LLC n., dont le siège social est également situé 200, Business Park Drive, Suite 109, Armonk, New York, 10024, Etats-Unis d'Amérique. (...)

Lesquelles, représentées comme dit est, ont remis au Notaire soussigné le document prescrit par l'article 215 du Code des sociétés et requis de constater authentiquement les statuts d'une société commerciale qu'ils constituent comme suit, étant précisé que ladite société n'aura la personnalité juridique qu'à dater du dépôt du présent acte au greffe du tribunal de commerce conformément à l'article 2 § 4 du Code des sociétés. (...)

ARTICLE PREMIER : DENOMINATION.

La société adopte la forme d'une société privée à responsabilité limitée. Elle est dénommée «MEL Holding». ARTICLE DEUX : SIEGE SOCIAL.

Le siège social est établi à 1050 Bruxelles avenue Louise, 149, boîte 24.

Il peut être transféré par décision de l'organe de gestion, conformément aux dispositions de la législation linguistique en vigueur.

La société peut établir, par décision de son organe de gestion, tant en Belgique qu'à l'étranger, des filiales, agences, dépôts, sièges d'exploitation, sièges administratifs ou des succursales

ARTICLE TROIS : OBJET

La société a pour objet l'acquisition et la détention de tous intérêts, sous quelle que forme que ce soit, dans toutes sociétés ou tous organismes existant ou à créer en Belgique ou à l'étranger. La société peut également, tant en Belgique qu'à l'étranger, effectuer les opérations suivantes :

'effectuer, tant pour elle-même que pour compte de tiers, toutes opérations immobilières, financière ou de gestion de portefeuille;

*créer toutes sociétés ou entreprises, y prendre des participations, par voie d'apport, de transfert, de fusion ou sous quelque forme que ce soit;

*procéder ou participer à toute opération de financement, de consignation, de prêt, de nantissement, de garantie ou de dépôt, accorder des sûretés, tant pour elle-même que pour le compte de tiers, en ce compris les sociétés du groupe auquel elle appartient;

'accorder des prêts, sous quelque forme que ce soit à des sociétés dans lesquelles elle détient une participation directe ou indirecte ou des société qui font partie du même groupe de sociétés que la société, et obtenir ou accorder toutes formes de crédit;

'conclure des emprunts sous toutes formes et conditions, et, notamment, émettre des obligations de toutes sortes;

'effectuer toutes études et fournir tous services d'assistance technique, juridique, comptable, financière, commerciale, administrative ou de gestion, pour le compte des sociétés ou entreprises dans lesquelles elle détient directement ou indirectement une participation, ou pour compte de tiers.

Plus généralement, la société peut réaliser toutes opérations commerciales ou financières, mobilières ou immobilières, liées à son objet social.

ARTICLE QUATRE : DUREE.

La société est constituée pour une durée illimitée.

ARTICLE CINO : CAPITAL

Le capital social de la société s'élève à trente mille euros (30.000,00- EUR).

Mentionner sur le dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Le capital social est représenté par trois cent (300) parts sans mention de valeur nominale, qui représentent chacune une partie égale du capital, numérotées de 1 à 300. (...)

ARTICLE NEUF : COMPOSITION DE L'ORGANE DE GESTION  GERANT STATUTAIRE

La société est gérée par un ou plusieurs gérants, personnes physiques ou morales, associés ou non, investis des pouvoirs les plus étendus pour accomplir tous les actes nécessaires ou utiles à la réalisation de l'objet social, à l'exception de ceux que la loi réserve à l'assemblée générale. Le ou les gérants sont nommés par l'assemblée générale pour une durée déterminée ou indéterminée. Les gérants peuvent être révoqués à tout moment par l'assemblée générale. Tout gérant nommé par l'assemblée générale peut être révoqué à la majorité simple. Tout gérant nommé par les statuts ne peut être révoqué qu'en respectant les conditions de convocation, de quorum et de majorité requises pour une modification des statuts.

S'il n'y a qu'un seul gérant, il exerce seul tous les pouvoirs de gestion de la société, en ce compris la représentation de celle-ci à l'égard des tiers.

S'il y a deux (2) gérants, ils exercent conjointement la gestion.

S'il y a trois (3) ou plusieurs gérants, ils forment un collège, dénommé conseil de gestion, qui agit comme une assemblée délibérante. Le conseil de gestion peut désigner un président parmi ses membres. A défaut d'une telle élection ou en cas d'absence du président, la présidence du conseil de gestion sera assumée par le gérant présent le plus âgé. Le collège de gestion peut élire un secrétaire parmi ses membres.

Lorsqu'une personne morale est nommée gérant, celle-ci est tenue de désigner parmi ses associés, gérants, administrateurs ou travailleurs, un représentant permanent chargé de l'exécution de cette mission au nom et pour le compte de la personne morale. Celle-ci ne peut révoquer son représentant permanent qu'en désignant simultanément son successeur, lequel devra être agréé par l'assemblée générale. La désignation et la cessation des fonctions du représentant permanent sont soumises aux mêmes règles de publicité que s'il exerçait cette mission en son nom et pour son compte propre.

Le ou les gérants sont rééligibles.

Le mandat du ou des gérants sortant et non réélus prend fin immédiatement après l'assemblée générale qui statue sur un remplacement. (...)

ARTICLE ONZE : PROCES-VERBAUX

.. Les copies ou extraits sont valablement signés par un (1) gérant.

ARTICLE DOUZE : DELEGATION DE POUVOIRS SPECIAUX

L'organe de gestion peut désigner un ou plusieurs mandataires spéciaux pour des questions spécifiques et déterminées.

ARTICLE TREIZE : REPRESENTATION

La société est valablement représentée à l'égard des tiers par deux (2) gérants agissant conjointement. S'il n'y a qu'un seul gérant, il peut valablement représenter seul la société.

Dans les limites de leurs mandats, la société est également valablement représentée par les mandataires spéciaux désignés par l'organe de gestion. (...)

ARTICLE SEIZE : REUNION  DATE - LIEU

Chaque année, l'assemblée générale ordinaire se réunit le deuxième mardi du mois d'avril, à dix heures. Si ce jour tombe un jour férié, l'assemblée générale a lieu le jour ouvrable suivant à la même heure. En cas de recours à la procédure de délibération par écrit, le document contenant les propositions de résolutions relatif à cette procédure doit être envoyé au moins vingt (20) jours calendaires avant cette date.

Une assemblée générale spéciale ou extraordinaire peut être convoquée chaque fois que l'intérêt de la société l'exige. L'assemblée générale doit être convoquée lorsqu'un ou plusieurs associés représentant un cinquième (20%) du capital social le demandent.

L'assemblée générale se tient au siège de la société ou à tout autre endroit mentionné dans la convocation. (" " " )

ARTICLE DIX-HUIT : ADMISSION.

Pour être admis à l'assemblée générale, l'associé doit, si la convocation l'exige, avertir l'organe de gestion ou, le cas échéant, les liquidateurs de son intention d'y participer, au moins trois (3) jours ouvrables avant ladite assemblée, par courrier, télécopie, courrier électronique ou par tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil.

ARTICLE DIX-NEUF : REPRESENTATION

Tout associé peut se faire représenter par un mandataire, associé ou non de la société, lors d'une assemblée générale. La procuration doit être dûment signée par l'associé (en ce compris la signature électronique prévue à l'article 1322, alinéa 2 du Code civil).

Si la convocation l'exige, la procuration datée et signée devra être envoyée, au moins trois (3) jours ouvrables avant la date de l'assemblée générale, au siège de la société ou à l'endroit indiqué dans la convocation, par courrier, télécopie ou courrier électronique ou par tout autre moyen mentionné à l'article 2281 du Code civil. Les formalités d'admission doivent également avoir été respectées si la convocation l'exige. (...)

ARTICLE VINGT-TROIS: DELIBERATIONS - RESOLUTIONS

... Quel que soit le nombre de parts présentes ou représentées, la décision peut être valablement adoptée à la majorité des voix pour lesquelles il est pris part au vote, sauf dans le cas où la loi prévoit une majorité spéciale.

Chaque part donne droit à une (1) voix.

A l'exception des décisions qui doivent être passées par un acte authentique, les associés peuvent, à l'unanimité, prendre par écrit toutes les décisions qui relèvent du pouvoir de l'assemblée générale. (...) ARTICLE VINGT- QUATRE: PROCES-VERBAUX.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

... Les copies et/ou extraits des procès-verbaux des assemblées générales sont signés par un (1) gérant.

ARTICLE VINGT-CINQ : COMPTES ANNUELS

L'exercice social commence le premier (1er) janvier pour se terminer le trente et un (31) décembre de

chaque année. (...)

ARTICLE VINGT-SIX : BENEFICES

L'assemblée générale fait annuellement, sur les bénéfices nets de la société, un prélèvement d'un vingtième

(5 %) au moins, affecté à la formation de la réserve légale. Ce prélèvement cesse d'être obligatoire lorsque ce

fonds de réserve atteint le dixième (10 %) du capital social.

Sur la proposition de l'organe de gestion, l'assemblée générale décide de l'affectation à donner aux soldes

des bénéfices nets.

ARTICLE VINGT-SEPT : DISTRIBUTION DES DIVIDENDES.

Le paiement des dividendes déclarés par l'assemblée générale des associés se fait aux époques et aux

endroits désignés par l'organe de gestion.

Les dividendes non réclamés se prescrivent par cinq (5) ans et reviennent à la société.

Tout acompte ou tout dividende distribué en contravention à la loi doit être restitué par les associés qui l'ont

reçu, si la société prouve que ces associés connaissaient l'irrégularité des distributions faites en leur faveur ou

ne pouvaient l'ignorer compte tenu des circonstances.

ARTICLE VINGT-HUIT : DISSOLUTION - LIQUIDATION

... Tous les actifs de la société doivent être vendus à moins que l'assemblée générale n'en décide

autrement. Après payement de toutes les dettes, les actifs nets sont distribués entre les associés en proportion

de leur part dans le capital représentée par leurs parts sociales. SI les parts ne sont pas libérées de la même

manière, les liquidateurs sont tenus de rétablir l'équilibre avant de procéder à la distribution, soit par des appels

à la libération des titres non encore libérés, soit en faisant des paiements préalables. (...)

CHAPITRE HUIT : SOUSCRIPTION  LIBERATJON

Les parts sociales sont à l'instant souscrites au pair comptable comme suit :

1. La société à responsabilité limitée de droit de l'Etat de Delaware

« Production Resource Group, LLC » , comparante sub 1,

deux cents nonante-neuf parts sociales, numérotées de 1 à 299 299

2. La société à responsabilité limitée de droit de l'Etat de Delaware,

« PRG (Nevada) Inc., LLC », comparante sub 2, une part sociale numérotée 300. 1

Ensemble : trois cents parts sociales 300

Les comparants déclarent et reconnaissent que chacune des parts sociales souscrites est entièrement libérée un versement en espèces de cent euros (100 EUR) par part sociale, qu'ils ont effectué auprès de la Banque ING Belgique, agence Wavre Europe, boulevard de l'Europe 10 (boîte 2) à 1300 Wavre , au compte numéro 363-0819161-36 ouvert au nom de la société en formation, de sorte que la société a, dès à présent, de ce chef et à sa disposition une somme de trente mille euros (30.000 EUR).

Une attestation de l'organisme dépositaire datée du 17 décembre 2010 demeure conservée par le Notaire. DISPOSITIONS TRANSITOIRES

1) Le premier exercice commence à la date du dépôt de l'acte constitutif au greffe et se clôturera le trente et un (31) décembre de l'an deux mille onze (2011).

2) Les opérations de la société commencent dès son immatriculation au Registre des Personnes Morales.

3) La première assemblée générale ordinaire aura lieu le deuxième mardi du mois d'avril de l'an deux mille douze (2012), à dix (10) heures au siège social de la société.

4) Une assemblée générale, tenue sans convocation ni ordre du jour préalables, immédiatement après la constitution de la société, procède à la nomination des gérants et commissaire, fixe leurs émoluments s'il y a lieu.

ASSEMBLEE GENERALE

En exécution des dispositions transitoires des statuts, les comparants se réunissent en assemblée générale extraordinaire. Réunissant l'ensemble des parts de la société, les comparants décident, à l'unanimité :

1. De fixer le nombre de gérants à trois et de nommer à ces fonctions, pour une durée indéterminée, les personnes suivantes qui formeront entre elles le conseil de gestion :

" Face à Face Consulting, une société anonyme dont le siège social est établi avenue du Manoir, 19 à 1180 Uccle, inscrite à la Banque-Carrefour des Entreprises sous le numéro 0449.828.293, dont le représentant permanent est Monsieur Didier Streel, administrateur de société, né le 18/11/1964 à Uccle, de nationalité belge, domicilié, avenue du Manoir, 19 à 1 180 Uccle.

" Gipeg, une société privée à responsabilité limitée dont le siège social est établi chaussée de Rixensart, 18 à 1380 Lasne-Chapelle-St-Lambert, inscrite au registre des personnes morales sous le numéro 0467.206.834, dont le représentant permanent est Monsieur Gilles Verschueren, né le 25 juin 1967 à Anvers, de nationalité belge, domicilié chaussée de Rixensart, 18 à 1380 Lasne-Chapelle-St-Lambert.

" Monsieur Frederick William Christensen, administrateur de société, de nationalité américaine, né le 12 octobre 1967 à New York (Etats-Unis d'Amérique), résidant 62 Winthrop Drive, Riverside, Connecticut 06878, Etats-Unis d'Amérique.

Le mandat des gérants ainsi nommés sera exercé à titre gratuit.

2. De nommer en qualité de commissaire la société civile à forme de société coopérative à responsabilité limitée PKF, Réviseurs d'entreprises/Bedrijfrevisoren, , dont le siège social est établi Potvlietlaan, 6 à 2600 Berchem (Anvers), représentée par Madame Ria Verheyen, Réviseur d'entreprises. Le mandat du commissaire couvre l'examen des comptes annuels des exercices qui se clôtureront le 31 décembre 2011, le 31 décembre

réservé Volet.B - Suite

au 2012 et le 31 décembre 2013. Ce mandat viendra à expiration immédiatement après l'assemblée générale ordinaire qui se tiendra en 2014 pour se prononcer sur les comptes annuels clôturés à la date du 31 décembre 2013. (...)

Moniteur MANDAT SPECIAL

belge Tous pouvoirs sont conférés à (i) Maître Jean-Michel Detry, avocat, et (ii) Me Thibaut Hollanders de Ouderaen, avocat, dont les bureaux sont établis avenue Louise, 106, à 1050 Bruxelles, chacun avec faculté d'agir séparément et avec faculté de substitution, investis d'un mandat spécial aux fins de procéder à l'immatriculation de la société à la Banque Carrefour des Entreprises et, le cas échéant, auprès de l'administration de la taxe sur la valeur ajoutée, et de manière générale aux fins d'accomplir toutes formalités d'inscription de la société auprès de toutes administrations publiques et privées et, de manière générale, aux fins de poser tous actes et d'accomplir toutes formalités généralement quelconques au sens le plus large du terme et sans aucune restriction, dans le cadre de l'immatriculation de la société dans les différents registres et auprès des différentes administrations compétentes, à l'occasion de sa constitution. (...)





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge Pour extrait conforme

Nathalie d'Hennezel - Notaire associé

Déposées en même temps : 1 expédition, 2 procurations.



Mentionner sur la dernière page du Volet B Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

15/06/2015
ÿþ4 s

Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

n NEERGELEGD

gUNi -4015

GefleReckribaui.van Maptlarrdel'

1 fclretâefie

~ cI~i

~..t~~.--.i

111111111

*15084189*

Ondernemingsnr : 0832.240.994

Benaming

(voluit) : MEL Holding

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriezone Hambos, Vaartdijk 6, 3150 Tildonk (Haacht) (volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming van de commissaris

Uittreksel uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering gehouden bij eenparig schriftelijke besluiten van de vennoten dd. 30 september 2014

(...)

6, De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, Grant Thornton Bedrijfsrevisoren BVCVBA, met zetel te Metrologielaan 10/15, 1130 Haren, vertegenwoordigd door mevrouw Ria Verheyen, te herbenoemen als commissaris van de vennootschap, en dit voor een periode van drie jaren, te weten de boekjaren die zullen worden afgesloten per 31 december 2014, 31 december 2015 en 31 december 2016,

(..)

7. De algemene vergadering beslist, met eenparigheid van stemmen, bijzondere machten toe te kennen aan Meester Erwin Simons, Meester Kristof Slootmans, Meester Diewertje Castelein en elke andere advocaat van het advocatenkantoor "DLA Piper UK LLP", met kantoren te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Gateway House, Brusselstraat 59/5, 2018 Antwerpen, elk alleen handelend en met de bevoegdheid tot indeplaatststelling, om (i) over te gaan tot de publicatie van de genomen beslissingen in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, onder meer door het ondertekenen en indienen, als gevolmachtigde, van de publicatieformulieren I en Il, indien nodig, (ii) de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de BTW-administratie aan te passen en (iii) alle handelingen die nodig of nuttig zijn in dit verband te stellen.

( " )

Voor eensluidend verklaard uittreksel

Kristof Slootmans

Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MEL HOLDING

Adresse
VAARTDIJK 6, INDUSTRIEZONE HAMBOS 3150 TILDONK

Code postal : 3150
Localité : Tildonk
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande