MERNYADVICE

Société en commandite simple


Dénomination : MERNYADVICE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 869.767.029

Publication

12/09/2012
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Nina Word tul

LULs - In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0869.767.029.

Benaming

(voluit) : MERNYADVICE

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 1860 Meise, Jozef Cardijnlaan 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "'rederic

Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen" met zetel te Aalst (Erembodegem), Hogeweg 3-B, op 16 augustus 2012, dat de vennoten van de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE" met maatschappelijke zetel te 1860 Meise, Jozef Cardijnlaan 77,E ingeschreven in het rechtspersonensregister te Brussel, met ondernemingsnummer 0869.767.029., nationaal nummer (BTW) 869.767.029., zijn samengekomen in algemene vergadering en geldig volgende besluiten hebben genomen :

Eerste - tweede en derde besluit: Besluit tot fusie

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen, hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE" door fusie overgenomen wordt door de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE".

De zaakvoerders van de betrokken vennootschappen hebben er zich van vergewist en bevestigen, dat sinds de datum van opstelling van de fusievoorstellen en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectievelijke vermogens van de twee vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

2. Na kennisname van deze verslagen, besluit de algemene vergadering van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE" tot de ontbinding van deze vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE".

3. De algemene vergadering van de Gewone 'Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE" en van de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE" besluiten tot de fusie door overneming van gans het vermogen van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE" over te gaan.

Deze overgang wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging in de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE", en zonder omwisseling van aandelen, overeenkomstig artikel 740 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen, op basis van de actief- en

~

Ul

" 1a15335s-

f~n., .77, Xs ~~~Y,

BRUSSEL

Griffie

Op de laatste bit van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

ijiagen bij het Belgisch Staatsblad -12/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

passief toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 september 2011.

4. Bijgevolg gaat gans het vermogen van de vennootschap "BIZZIBEE", met alle rechten en plichten, onder algemene titel, over op de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE" Kapitaal, reserves, provisies en schulden gaan over op de overnemende vennootschap.

Alle rechten en plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 30 september 2011 worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap MERNYADVICE.

Vermits de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE" houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschap "BIZZIBEE", worden de aandelen van de overgenomen vennootschap "BIZZIBEE" vernietigd.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming, zijn ten laste van de overnemende vennootschap.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE", door de Gewone Commanditaire Vennootschap "MERNYADVICE" werd verwezenlijkt.

- anderzijds de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Tengevolge van de fusie door overneming is, zoals voorzegd, het ganse vermogen van de Gewone Commanditaire Vennootschap "BIZZIBEE", zoals hierna beschreven overgegaan, onder algemene titel, op de overnemende vennootschap "MERNYADVICE".

Vierde besluit: Goedkeuring van de tussentijdse jaarrekening Kwijting

De tussentijdse jaarrekening van de over te nemen vennootschap "BIZZIBEE" van 1 januari 2011 tot 30 september 2011 wordt door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap goedgekeurd.

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap verleent kwijting aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap "BIZZIBEE".

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Frederic GAUDRON, Tim HERZEEL

Ar orer[ssen-

pp de ~~drgL k v rrn [n~c ;(Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 932 rembode e evoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Tel +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 nlaam en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

30/12/2011
ÿþ Mpp PDF 11.1

L[LA I Ln In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IlI *1119~n~~iNunu67~68*1n

EJ111JSSEL

1 9 DEC G2e&.~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0869.767.029

Benaming (voluit) : MernyAdvice

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Jozef Cardiinlaan 77 1860 Meise

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Neerlegging fusievoorstel

Tekst:

Fusievoorstel met betrekking tot de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting conform art. 676, 1° W. Venn. van de gewone commanditaire vennootschap BizziBee RPR Brussel, BTW BE 0882.696.040, met zetel te 1860 Meise, Jozef Cardijnlaan 77 door de gewone commanditaire vennootschap MernyAdvice RPR Brussel, BTW BE 0869.767.029 met zetel te 1860 Meise, Jozef Cardijnlaan 77.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
MERNYADVICE

Adresse
JOZEF CARDIJNLAAN 77 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande