MICHAEL PROJECTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MICHAEL PROJECTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 562.945.735

Publication

26/09/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

24-09-2014

Griffie

*14308558*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0562945735

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

MICHAEL PROJECTS

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een proces-verbaal verleden voor notaris Alexis BRUSSELMANS , te Leuven (Heverlee) op 22 september 2014, nog te registreren, dat de heer ZIENIEWICZ Cezary Dominik, geboren te Bialystok (Polen) op 22 maart 1982, wonende te 1070 Anderlecht, onderwijsstraat 111 1e ET; De heer SANCZYK Michal, geboren te Bialystok (Polen) op 21 september 1983, wonende te 3001 Leuven (Heverlee), Egenhovenweg 53 bus 71 en de heer STULGIS Tomasz, geboren te Bialystok (Polen) op 9 maart 1989, wonende te 1030 Schaerbeek, Théodore Rooseveltstraat 6 bus 04 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht:

1. De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming 'MICHAEL PROJECTS'.

2.De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3001 Heverlee, Naamsesteenweg 144.

3. De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwsels, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken, roerende en onroerende goederen en, algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technische als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, de verkoop, de verhuur, de verdeling en de verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- al de werkzaamheden met betrekking tot de verdeling van water, gas, elektriciteit, enz.; de

Onderwerp akte :

Naamsesteenweg 144 3001 Leuven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

vaststelling en exploitatie van alle mogelijke transportmiddelen, havens, kanalen wegen, enz.; - de aankoop, de verkoop, de huur, de invoer en de uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materiaal, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle

derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.Om de bovenvermelde activiteiten uit te oefenen kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. De vennootschap kan zich in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen, of ondernemingen.

4.De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

5.Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00-¬ ) en is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde en die ieder 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat de aandelen in geld gedeeltelijk zijn volstort ten belope van ¬ 6.200,00, als volgt:

- de Heer SANCZYK Michal, voor 4.960,00-¬ in totaal,

vertegenwoordigd door 80 aandelen,- de Heer ZIENIEWICZ Cezary,voor 620,00-¬ in totaal, vertegenwoordigd door 10 aandelen; de Heer ZIENIEWICZ Cezary verklaart deze inbreng van geld te doen mits wederbelegging van eigen gelden zodat de aandelen in het eigen vermogen terechtkomen.

- de Heer STULGIS Tomasz, voor 620,00-¬ in totaal, vertegenwoordigd door 10 aandelen; de Heer STULGIS Tomasz verklaart deze inbreng van geld te doen mits wederbelegging van eigen gelden zodat de aandelen in het eigen vermogen terechtkomen.

Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening, onder

nummer BE76 3631 3676 5895 bij de ING BANK geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  RENOMAJK  , in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 9 juli 2014, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

6.De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

7.De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden op de eerste zondag van de maand december om 20u. Indien deze dag een wettelijke feestdag is wordt deze jaarvergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

8. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

9. De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene

vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie

en eindigt op 30 juni 2015.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zondag van de maand december van het

Staatsblad

Voorbehouden

aan het Belgisch

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

jaar 2015 om 20uur, op de plaats aangewezen in de oproeping.

3. Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerder mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zal zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juni 2014.

4. Benoeming van een zaakvoerder

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder, en dit

voor onbepaalde duur:

-De heer SANCZYK Michal.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing door de algemene vergadering.

5. Volmacht

De oprichters verlenen de heer André SCHOUTEET, te Kwerpsebaan 326, 3071 Erps-Kwerps (Kortenberg), evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, alle machten om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Alexis BRUSSELMANS

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

- vervolg

Mod PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 06.12.2015, NGL 22.02.2016 16047-0469-007

Coordonnées
MICHAEL PROJECTS

Adresse
NAAMSESTEENWEG 144 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande