MIIA BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIIA BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.244.364

Publication

22/06/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/04/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 5 AVR. 2012

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0810.244.364.

Benaming

(voluit) : MIIA Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan, 20 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Tim HERZEEL, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron & Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 29 maart 2012, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MIIA Belgium", met zetel te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan 20 A, volgende beslissingen genomen heeft :

1/Verslagen

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter lezing te geven van de verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN", met kantoor te Kortrijk, President Kennedypark 1A, hier vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor, met betrekking tot de hierna beschreven inbreng van schuldvordering, de toegepaste waarderingsmethodes en de als tegenprestatie voor de inbreng toegekende vergoeding; aan dit verslag is een staat gehecht, die de actief- en passief toestand van de vennootschap samenvat, afgesloten per 31 december 2011. De enige vennoot erkent een kopij van deze documenten te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Een kopij van deze documenten zal aan huidige akte gehecht blijven.

Het verslag van de revisor besluit in volgende bewoordingen: "BESLUIT

Onderliggend verslag werd opgemaakt met het oog op de inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de BVBA MIXA BELGIUM, welke beantwoordt aan de criteria voorzien in artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij,

ondergetekende, CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN,

vertegenwoordigd door de heer Nikolas VANDELANOTTE, bedrijfsrevisor, van oordeel dat:

~

Voor-

behouden

aan Flet

Beigisch

StaatsblaC

11111

*iaUsa9i*



op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de beschrijving van de gedane inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van duidelijkheid en nauwkeurigheid.

3. de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden voor de inbreng in natura bedrijfseconomisch verantwoord zijn. De gebruikte methoden leiden tot een waarde die minstens overeenstemt met het aantal (13.300) en de fractiewaarde (1/13.486ste) van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng bestaat uit 13.300 volledig volstorte aandelen van de BVBA MIIA BELGIUM, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/13.486ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "fairness opinion" is.

Kortrijk, 28 maart 2012

CVBA VANDELANOTTE BEDRIJFSREVISOREN

Vertegenwoordigd door

Nikol as VANDELANOTTE

Bedri j fsrevi sor"

2/Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen ten belope van een miljoen driehonderd dertigduizend driehonderd negenendertig euro éénendertig cent (¬ 1.330.339,31) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op een

miljoen driehonderd achtenveertigduizend negenhonderd

negenendertig euro éénendertig cent (¬ 1.348.939,31) met uitgifte van dertienduizend driehonderd (13.300) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, van dezelfde aard, die dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen en in de gecumuleerde verliezen van de vennootschap zullen delen vanaf hun uitgifte. Deze nieuwe aandelen zullen volledig volstort worden toegekend aan de enige aandeelhouder, "MIIA Holding Limited", vennootschap naar het recht van Hong Kong, (The Companies Ordinance Chapter 32), gevestigd te 905 Silvercord Tower 2, 30 Canton Road, Tsimshatsui, Kowloon, Hong Kong, hier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door haar president, de heer LERNOUT Stephen, wonende te 8900 leper, Brugseweg 176,

als vergoeding voor de inbreng van een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering welke zij bezit lastens huidige vennootschap.

De inbrenger verklaart kennis te hebben van de financiële situatie van de vennootschap en verklaart zich akkoord met de uitgifte tegen nominale waarde van de aandelen die als tegenprestatie gelden voor zijn inbreng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

3/Inbreng - Vergoeding

En hierbij komt tussen:

-De vennootschap "MIXA Holding Limited", vennootschap naar het recht van Hong Kong, voornoemd, vertegenwoordigd zoals gezegd,

dewelke, na lezing te hebben gekregen van hetgeen voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en van de financiële toestand van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MITA Belgium", en uiteenzet dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering bezit ten laste van huidige vennootschap ten bedrage van een miljoen driehonderd dertigduizend driehonderd negenendertig euro éénendertig cent (¬ 1.330.339,31).

Na deze uiteenzetting verklaart "MIXA Holding Limited", vennootschap naar het recht van Hong Kong, voornoemd, vertegenwoordigd zoals gezegd, deze schuldvordering ten bedrage van een miljoen driehonderd dertigduizend driehonderd negenendertig euro éénendertig cent (¬ 1.330.339,31) die zij lastens de vennootschap bezit, in zelfde vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan de aanwezige vennoot op de vergadering verklaren volledig op de hoogte te zijn, worden aan voornoemde vennootschap "MIIA Holding Limited", dertienduizend driehonderd (13.300) aandelen toegekend.

4/Vaststelling van de effectieve verwezenlijking van de kapitaalverhoging.

De leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris te akteren dat de kapitaalverhoging aldus verwezenlijkt is en dat het kapitaal aldus effectief is gebracht op een

miljoen driehonderd achtenveertigduizend negenhonderd

negenendertig euro éénendertig cent (¬ 1.348.939,31), en wordt vertegenwoordigd door dertienduizend vierhonderd zesentachtig (13.486) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/ dertienduizend vierhonderd zesentachtigste (1/13.486e) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen, allen volstort.

5/Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 der statuten te wijzigen teneinde dit in overeenstemming te brengen met het besluit hiervoor.

Artikel vijf: dit artikel wordt vervangen door:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljoen driehonderd achtenveertigduizend negenhonderd negenendertig euro éénendertig cent (¬ 1.348.939,31), en wordt vertegenwoordigd door dertienduizend vierhonderd zesentachtig (13.486) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één/ dertienduizend vierhonderd zesentachtigste (13.486e) van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort."

6/Wijziging van artikel 2 der statuten

De vergadering beslist artikel 2 der statuten te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de huidige zetel van de vennootschap te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan 20 A.

Voor-

beh uden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 2 der statuten door volgende tekst vervangen :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1831 Diegem, Jan Emiel Mommaertslaan 20 A."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk neergelegd uitgifte, verslag van de

zaakvoerders, bedrijfsrevisoraal verslag, coordinatie.

Frederip CAUDRON, Tim HERZEEL

Op de Iaekafflodûrf

{&e, eta1isSiato : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Hogeweg 3 b - 9320rembadegem Aa{ Joegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Te +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)55 am en handtekening

e-mail: {nfo@notariscaudron.be

05/04/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
08/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 02.08.2011 11376-0092-015
18/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.10.2010, NGL 10.11.2010 10604-0569-012

Coordonnées
MIIA BELGIUM

Adresse
JAN EMIEL MOMMAERTSLAAN 20A 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande