MIMOPA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIMOPA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.074.933

Publication

19/10/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nee"gelegd ter griffie Rechtbank van Koopharidef

te Leuven. de 7 1:57!-,2J11 DE GRIFFIER,

Griffie

III I1 I1 uiiaa allo

*11158126*

ql

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Herendreef 4, 3001 Leuven (Heverlee)

Onderwerp akte : VASTSTELLING VAN DE OPRICHTING VAN DE BVBA MIMOPA ONTSTAAN UIT DE PARTIËLE SPLITSING VAN DE NV COLSON MARC VERZEKERINGEN

Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Coppieters 't Wallans, te Leuven, op 29 september 2011, neergelegd alvorens de formaliteit van de registratie, dat een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid MINOPA, waarvan het uittreksel hierna wordt weergegeven, is opgericht ingevolge: partiële splitsing bij wijze van oprichting waartoe is besloten door de buitengewone algemene vergadering van de partieel gesplitste vennootschap, de Naamloze Vennootschap COLSON Marc VERZEKERINGEN, met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Herendreef 4, ondernemingsnummer 0435.755.276, die met toepassing van artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen niet ophoudt te bestaan.

VERRICHTING MET SPLITSING GELIJKGESTELD

a) Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening.

Besluit tot partiële splitsing overeenkomstig de bepalingen en voorwaarden van het splitsingsvoorstel en waarbij NV COLSON Marc VERZEKERINGEN met maatschappelijke zetel te 3001 Leuven  Heverlee, Herendreef 4, vermogensbestanddelen (zowel activa als passiva) afsplitst en overdraagt aan een nieuw op te richten vennootschap BVBA MIMOPA, met zetel te 3001 Leuven  Heverlee, Herendreef 4. Als tegenprestatie voor deze inbreng zullen aan de aandeelhouders van de NV COLSON Marc VERZEKERINGEN driehonderd (300) aandelen van de BVBA MIMOPA worden verstrekt.

b) Beschrijving van de onroerende goederen behorende tot het overgedragen vermogen. 1/ GEMEENTE KNOKKE-HEIST  achtste afdeling /HEIST

In een appartementsgebouw, genoemd 'Residentie Zeebries', gelegen Jozef Nellenslaan 31, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder sectie E nummer 22, met een oppervlakte van zeven are zevenentwintig centiare:

1) Het appartement getekend 'Al" (één) gelegen op de eerste verdieping (westzijde van het gebouw), en omvattende:

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: het eigenlijke appartement bestaande uit: inkomhal met vestiaire en wc; woonkamer met terras, keuken met berging; nachthal; badkamer; slaapkamer 1 met douche en terras; slaapkamer 2 met douche; slaapkamer 3.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: honderd vijftien / duizendsten (115/1.000sten)

onverdeelde aandelen in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

2) De dubbele garage, getekend "P1-P2" (een-twee) gelegen in de kelderverdieping, en omvattende:

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : MIMOPA

~%Lia,o~-~3~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

a) in privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke dubbele garage.

b) in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: acht/duizendsten (8/1.000sten) onverdeelde aandelen in de gemeenschappelijke delen van het gebouw, waaronder de grond.

2/ Het tijdelijk vruchtgebruik (eindigend op 24.06.2016) van:

GEMEENTE BOUTERSEM  tweede afdeling / VERTRIJK

Een woning op en niet grond, gelegen Ringstraat 5B, gekend volgens titel onder sectie A nummer 227/Y13 en deel van nummer 227/7!3 met een oppervlakte van vier are zeventig centiare en volgens recent kadastraal uittreksel onder sectie A nummer 227/6/4 met een oppervlakte van vier are zeventig centiare.

3/ STAD LEUVEN  dertiende afdeling 1 HEVERLEE  vierde afdeling

Een woning met aanhorigheden op en met grond, gelegen Sint-Lambertusstraat 15, gekend volgens titel en recent kadastraal uitrreksel onder sectie F nummer 286/C/14 met een oppervlakte van drie are negenendertig centiare.

4/ STAD LEUVEN  vijftiende afdeling / HERENT  eerste afdeling

Een woning met tuin, gelegen Wakkerzeelsebaan 26, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder sectie C nummer 1611B/5 en 161/R/3 met een oppervlakte van respectievelijk één are en drie are zeventig centiare.

5/ GEMEENTE KORTENBERG  eerste afdeling / KORTENBERG

Een woning met tuin, gelegen Stationstraat 19, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder sectie B nummer 1341X/18 en 134/Z113 met een oppervlakte van respectievelijk twee are twee centiare en drie are zevenenzestig centiare.

6/ STAD LEUVEN  vierde afdeling

Een appartementsgebouw, gelegen Edouard Remyvest 22, gekend volgens titel en recent kadastraal uittreksel onder sectie E nummer 255N/2 met een oppervlakte van drie are tweeënnegentig centiare.

Deze goederen hebben een inbrengwaarde van één miljoen drieënnegentigduizend zevenhonderd tachtig komma veertien (1.093.780,14) euro. Van deze inbreng in natura wordt tweeënvijftigduizend honderd veertien komma negenentachtig (52.114,89) euro gebruikt voor de vorming van het kapitaal, terwijl het saldo ten beloop van vijfduizend tweehonderd en elf komma negenenveertig (5.211,49) euro wordt besteed aan de wettelijke reserve en ten beloop van één miljoen zesendertigduizend vierhonderd drieënvijftig komma zesenzeventig (1.036.453,76) euro aan de beschikbare reserves. Bijgevolg is de inbreng ten belope van tweeënvijftigduizend honderd veertien komma negenentachtig (52.114,89) euro volledig volstort.

Verslagen

a)Het verslag van de oprichters van 1 juli 2011 overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura met het oog op de oprichting van de nieuwe vennootschap BVBA MIMOPA ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap.

b)Het verslag van de bedrijfsrevisor van 1 juli 2011 overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura met het oog op de oprichting van de nieuwe vennootschap BVBA MIMOPA ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap.

Engelen & Partners BVBA, vertegenwoordigd door de heer Luc Beckers, bedrijfsrevisor, te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, heeft op 1 juli 2011 een schriftelijk verslag opgesteld met betrekking tot de inbreng in natura in het kader van de in deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

'Ondergetekende Luc BECKERS, bedrijfsrevisor, handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de BVBA "ENGELEN & PARTNERS", bedrijfsrevisoren met zetel te 3500 Hasselt, Ilgatlaan 21, benoemd krachtens verzoekschrift van de oprichters dd. 14 juni 2011, verklaart op basis van zijn controlewerkzaamheden met betrekking tot de inbrengen in natura, verricht naar aanleiding van de oprichting van de BVBA "MI MOPA" door inbreng van de actief- en passiefbestanddelen afgesplitst van de NV "COLSON MARC VERZEKERINGEN", dat:

-de beschrijving der inbrengen in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

-de voor de inbreng in natura door de partij weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde der aandelen, zodat de Inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit driehonderd (300) aandelen van de BVBA "MI MOPA", met een fractiewaarde van honderd drieënzeventig Euro eenenzeventig Eurocent (173,71) elk.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.'

Niet toegekende bestanddelen.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan warden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

c) Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding.

Vergoeding voor de Inbreng in natura.

Als vergoeding voor deze inbreng worden:

- tweehonderd negenennegentig (299) volgestorte aandelen toegekend aan de heer COLSON Marc, die aanvaardt.

- één (1) volgestort aandeel toegekend aan mevrouw DECROOCK Carine, die aanvaardt. Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de aandelen van de op te richten vennootschap onmiddellijk in de winst deelnemen, met inbegrip van de winst uit verrichtingen die de vennootschap verondersteld wordt te hebben gedaan, op boekhoudkundig vlak, vanaf 1 januari 2011 voor rekening van de op te richten vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2011 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen, zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap.

OPRICHTING EN GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN BVBA MIMOPA.

a) Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: tweeënvijftigduizend honderd veertien komma negenentachtig (52.114,89) euro kapitaal, vijfduizend tweehonderd en elf komma negenenveertig (5.211,49) euro wettelijke reserves, en één miljoen zesendertigduizend vierhonderd drieënvijftig komma zesenzeventig (1.036.453,76) euro beschikbare reserves,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

zoals blijkt uit het verslag van de bedrijfsrevisor, opgesteld conform artikel 746 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) Incorporatie van beschikbare reserves

Vermits enerzijds het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, groter is dan het door het Wetboek van Vennootschappen vastgestelde minimumkapitaal voor een BVBA en anderzijds het kapitaal van deze vennootschap slechts tweeënvijftigduizend honderd veertien komma negenentachtig (52.114,89) euro bedraagt, wordt door de vergadering unaniem beslist over te gaan tot incorporatie in het kapitaal van beschikbare reserves ten beloop van achthonderd vijfentachtig komma elf (885,11) euro, zodat het kapitaal na deze incorporatie drieënvijftigduizend (53.000,00) euro bedraagt.

c) Financieel plan

De oprichters overhandigen aan de ondergetekende notaris een financieel plan waarin zij het kapitaal van de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing rechtvaardigen.

d) Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering:

A. NAAM - ZETEL - DUUR - DOEL

ARTIKEL 1 - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam MIMOPA.

ARTIKEL 2 - DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de oprichting.

ARTIKEL 3 - ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 3001 Leuven  Heverlee, Herendreef 4.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders. Deze beslissing moet door zijn toedoen bekend gemaakt worden in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

ARTIKEL 4 - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

-het vormen en beheren, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, van een roerend en/of onroerend patrimonium;

-het beheer van een vermogen, zowel roerend als onroerend, door koop - verkoop, huur -verhuur, en andere rechtshandelingen, zowel voor zichzelf als voor derden. Zij mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan of die van aard zijn om de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen zoals onder andere, tegen een redelijke vergoeding, zich gedeeltelijk of volledig borg stellen voor het goed verloop van verbintenissen door derden fysische- of rechtspersonen, aangegaan;

-het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen; -de onroerende leasing;

-het afsluiten, onderhouden, bewerken en behandelen ais makelaarskantoor van alle contracten in het verzekeringswezen, het spaar- en beleggingswezen en immobiliënverrichtingen, leningen, leasing alsook diensten inzake fiskaliteit en boekhouding;

-bank- en beleggingsagentschap;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

-het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participatie, voorschotten;

-het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in vennootschappen of bedrijven behorende tot de groep en in aanverwante bedrijven.

Dit alles binnen de perken en mits naleving van de bepalingen voorzien door de wetgeving en regelgeving in voormelde materies.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap mag deelnemen of tussenkomen in andere ondernemingen of vennootschappen of aan deze toestaan tussen te komen, deel te nemen of te participeren in haar bedrijf, wanneer deze ondememingen of vennootschappen een identiek, analoog, gelijkaardig of aanverwant maatschappelijk doel hebben dan wel van aard zijn de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich onledig houden met alle operaties van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard, welke hetzij direct, hetzij indirect, verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Zij mag optreden als bestuurder en/of vereffenaar van andere vennootschappen.

Zij kan zich borg stellen voor alle verrichtingen van roerende of onroerende aard.

Hel maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

B. KAPITAAL EN AANDELEN

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt drieënvijftigduizend (53.000,00) euro.

Het is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde.

C. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

ARTIKEL 11 - BENOEMING - ONTSLAG

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

ARTIKEL 13 - INTERN BESTUUR - BEPERKINGEN

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen

waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ARTIKEL 14 - EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 15 - BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

E. ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 17 - GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om twintig uur.

Voor-

,behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats in dezelfde gemeente, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 21 - STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

F. INVENTARIS - JAARREKENING - RESERVE - WINSTVERDELING

ARTIKEL 25 - BOEKJAAR - JAARREKENING

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december.

ARTIKEL 26 - BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd ; verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2011.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 januari 2011. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

BENOEMING VAN DE EERSTE ZAAKVOERDER VAN BVBA MIMOPA

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste niet-statutaire zaakvoerder van de BVBA MIMOPA:

De heer COLSON Marc Edouard Jozef Marie Ghislaine, wonende te 3001 Leuven  Heverlee, Herendreef 4.

MACHTIGING

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte en verslagen betreffende de inbreng in natura.

Notaris Patrick Coppieters 't Wallant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MIMOPA

Adresse
HERENDREEF 4 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande