MIX TRICKS & SYSTEM FIX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MIX TRICKS & SYSTEM FIX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.183.307

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 30.06.2014 14227-0453-010
25/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 19.06.2013, NGL 21.06.2013 13193-0358-010
11/03/2013
ÿþMad won111.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koezee 2013 te Leuven, de

f rI f !FFIER

Ondernemingsnr : 0841.183.307

Benaming

(voluit) : Mix tricks & system fix

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Bepërkte Aansprakelijkheid

Zetel : Grote Baan 223, 3150 Flaacht

(volledig adres)

Onderwerp akte : Bezoldiging zaakvoerder

De buitengewone algemene vergadering van 21 december 2012, heeft besloten dat het mandaat van haar zaakvoerder, Dhr. Igor Dockx gedomicilieerd te 3150 Haacht, Grote Baan 223, vanaf 1 januari 2013, onbezoldigd zal uitgevoerd worden.

Voor eensluidend afschrift.

Igor Dock

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/11/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11306822*

Neergelegd

21-11-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Mix tricks & system fix

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3150 Haacht, Grote Baan(WSP) 223

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Catherine CROES, geassocieerd notaris te Herent, op tien november tweeduizend elf, geregistreerd tien bladen drie verzendingen te Haacht op 16 november daarna Boek N73 Blad 7 Vak 8, tegen het recht van vijfentwintig euro (¬ 25,00), dat:

1) De heer DOCKX Igor Jan, geboren te Brasschaat op negen mei duizend negenhonderdnegenenzeventig, ongehuwd, wonende te 3150 Haacht, Grote Baan(WSP) 223.

2) Mevrouw DANTCHEVA Tzonka Ivanova, geboren te Bulgarije op drie augustus duizend negenhonderdzevenenzeventig, echtgescheiden, wonende te 3150 Haacht, Grote Baan(WSP) 223. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, met de volgende bepalingen :

Naam : "Mix tricks & system fix".

Zetel : 3150 Haacht, Grote Baan(WSP) 223.

Duur: een onbeperkte duur.

Kapitaal: 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, geplaatst in geld, door de heer DOCKX Igor, voornoemd, ten belope van 185 aandelen en door mevrouw DANTCHEVA Tzonka Ivanova, voornoemd, ten belope van 1 aandeel, volledig volgestort, deels inbreng in natura, deels inbreng in geld (attest BNP Paribas Fortis Bank). Verslag bedrijfsrevisor : het verslag met betrekking tot de inbreng in natura, opgesteld door BVBA  Luc RAVERT & Co , vertegenwoordigd door de heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor, besluit in volgende termen: "Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen  Luc RAVERT & Co , bedrijfsrevisorenkantoor, met zetel te 1860 Meise, Hendrik Van Dievoetlaan 1, vertegenwoordigd door de heer Luc RAVERT, bedrijfsrevisor, verklaart dat uit zijn onderzoek van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA  MIX TRICKS & SYSTEM FIX is gebleken dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

" de oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbrengen in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

" de toegepaste methoden van waardering in hun geheel genomen en onder normale omstandigheden redelijk zijn en op gepaste wijze toegepast worden ter bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, rekening houdend met het  going concern principe.

" De inbrengwaarde waartoe de methoden van waardering hebben geleid, komen ten minste overeen met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doenbetreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

0841183307

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bedrijfsrevisor overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op datum van 20 september 2011 door het bedrijfsrevisorenkantoor BVBA  Luc RAVERT & Co , vertegenwoordigd door: Luc RAVERT Bedrijfsrevisor"

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op eenendertig december. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van tien november tweeduizend elf en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

Reserves : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders : werden met ingang vanaf tien november tweeduizend elf benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur:

1) De heer DOCKX Igor, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2) Mevrouw DANTCHEVA Tzonka, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in

België als in het buitenland:

*zelfstandige werkende kunstenaars en artiesten (hoofdactiviteit);

*uitgeverij van grammofoonplaten, compactdiscs en banden met muziek of andere geluidsopnamen;

*reproductie van geluidsopnamen;

*reproductie van video-opnamen;

*reproductie van computermedia;

*handelsbemiddeling in audio- en videoapparatuur, fotografische en cinematografische apparaten en

optische artikelen;

*kleinhandel en verhuur in grammofoonplaten, cd s;

*reparatie van audio- en video-apparatuur;

*activiteiten van een onafhankelijk productiehuis;

*productie van kunstmanifestaties en voorstellingen door artistieke ensembles.

Dit alles in de meest ruime zin en evolutief geïnterpreteerd.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed

verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

Zij mag een onroerend en/of roerend vermogen aanleggen, aanhouden, beheren en valoriseren. De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. Zij mag ook alle (al dan niet hypothecaire) leningen afsluiten en hiertoe haar eigen goederen in pand geven.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de derde woensdag van de maand juni om achttien uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem. Volmacht: aan mevrouw Martiny Joëlle, boekhouder, die te dien einde woonstkeuze doet te 1910 Kampenhout, Laarstraat 10, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, allen individueel bevoegd, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren. Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting: Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen sedert 1 september 2011 gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris. GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING: -de uitgifte van de oprichtingsakte; -volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MIX TRICKS & SYSTEM FIX

Adresse
GROTE BAAN 223 3150 WESPELAAR

Code postal : 3150
Localité : Wespelaar
Commune : HAACHT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande