MMMM HOLDING

NV


Dénomination : MMMM HOLDING
Forme juridique : NV
N° entreprise : 892.723.464

Publication

02/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 07.03.2014, NGL 30.04.2014 14104-0270-011
09/01/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

I

~~ ~41,~;

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word 11.1

ius

Vp~lo~l911Vlllll

u

iu

eSe'le

DEC 2O1

Griffie

Ondernemingsnr : 0892723464

Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetei : Tanganikastraat 18/1, 1190 Vorst

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van 1 december 2013.

De Algemene Vergadering beslist dat de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang wordt verplaatst naar volgend adres:

Eikelenbergstraat 20

1700 Dilbeek

Marc Santermans

Gedelegeerd Bestuurder

MMMM HOLDING

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 01.03.2013, NGL 30.04.2013 13102-0375-011
12/10/2012
ÿþ ktb Mod Wo"! t1,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111 lu BRUSSEL

*12168624* ôï NT auE





Ondernemingsnr : 0892.723.464

Benaming

(voluit) : MMMM HOLDING

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1190 Vorst, Tanganikastraat 18/1

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING  WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - AANPASSING STATUTEN

Uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering opgesteld voor notaris Toon Bieseman te Grimbergen op 27 september 2012, ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering ondermeer volgende beslissingen heeft genomen ;

1) De algemene vergadering ontstaat de voorzitter lezing te geven van :

a) het bijzonder verslag van de raad van bestuur waarin uiteengezet wordt waarom zowel de nieuwe inbreng als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap, en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusies van het bijgevoegde verslag van de bedrijfsrevisor, nagenoemd, voor wat betreft de inbreng in natura;

b) het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER-SAEYS", met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55 vertegenwoordigd door Inge Saeys, bedrijfsrevisor.

De algemene vergadering verklaart deze beide documenten goed te kennen en deze zonder enige bemerking goed te keuren,

2) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met ¬ 552.000,00 om het te brengen van ¬ 62.000,00 op ¬ 614.000,00 door inbreng in natura, mits creatie en uitgifte van 890 nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden ais de bestaande aandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis.

Deze 890 nieuwe aandelen worden toegekend worden aan de heer Marc Santermans, voormeld op de aanwezigheidslijst als vergoeding voor de inbreng in natura van een deel van een rekening-courantvordering jegens de vennootschap, en dit ten belope van ¬ 552.000,00.

De nieuwe aandelen worden volledig volgestort.

VERSLAGEN :

a) Verslag van de bedrijfsrevisor.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VAN CAUTER-SAEYS", met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Gentse Steenweg 55 vertegenwoordigd door Inge Saeys, bedrijfsrevisor, heeft, bij toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen, een verslag, opgesteld naar aanleiding van voorschreven inbreng in natura waarvan de conclusies als volgt luiden;

VIII CONSLUSIES

De inbreng in natura naar aanleiding van de kapitaalverhoging in de NV MMMM HOLDING betreft de inbreng van een deel van een rekening-courant toebehorend aan de heer Marc Santermans.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn we van oordeel dat

a, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

b. de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

c. dat de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat daarentegen de waardebepaling, van de onderneming een conventionele waarde is welke in het licht van het bestuursorgaan bedrijfseconomisch verantwoord is, maar waar wij ons niet kunnen over uitspreken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

oor- 5

.houden

aan.gt

Belgisch

Staatsblad

In dit kader dienen we ons te onthouden over het feit dat de waardebepaling van de onderneming waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met hen aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zijnde de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit een kapitaalverhoging ter waarde van ¬ 552.000 en is vertegenwoordigd door 890 aandelen van de NV MMMM HOLDING, zonder nominale waarde, toebedeeld aan de heer Marc Santermans.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Aalst op 26 september 2012

Burg. BVBA Van Cauter  Saeys & Co, Bedrijfsrevisorenkantoor, Vertegenwoordigd door Burg._ BVBA Inge Saeys  Bedrijfsrevisor, vertegenwoordigd door mevrouw Inge Saeys (getekend).

b) Verslag van de raad van bestuur.

Overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen werd door de raad van bestuur verslag uitgebracht met betrekking tot hogergemelde inbreng in natura, in werk verslag uiteengezet wordt waarom gezegde inbreng van belang is voor de vennootschap en waarom, desgevallend, afgeweken wordt van de conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor.

Een exemplaar van het rapport van de bedrijfsrevisor, zowel als een rapport van de raad van bestuur, zullen tergelijkertijd met een expeditie dezer neergelegd worden op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

3) De algemene vergadering ontslaat de voorzitter ervan lezing te geven van het verslag van de raad van bestuur dat de verantwoording bevat van de wijziging van het maatschappelijk doel en van de samenvattende staat over de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten per 30 juni 2012.

4) De algemene vergadering beslist het maatschappelijk doel van de vennootschap te wijzigen door in artikel 3 van de statuten de volgende tekst toe te voegen na littera 8):

9) Het kopen en verkopen van vliegtuigen, het huren en verhuren van vliegtuigen en het leveren van diensten in de luchtvaartindustrie in de meest uitgebreide zin van het woord.

5) De vergadering beslist de statuten van onderhavige vennootschap aan te passen aan de voormelde besluiten.

6) De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vaeremans-Boekhouding" te 9620 Zottegem, Molenkouter 148 vertegenwoordigd door één van haar zaakvoerders teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de B.T,W., alsook tegenover de diensten van het ondememingsloket, de kruispuntbank, de administratie van het handelsregister of het register der burgerlijke vennootschappen en de kamer van ambachten en neringen teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR EENSLUIDENDE ANALYTISCH UITTREKSEL

Toon Bieseman, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte, lijst vennootschapsakten en gecoordineerde tekst der statuten, verslag raad van bestuur, berslag bedrijfsrevisor en staat van actief en passief



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/10/2012 - Annexes du Moniteur belge



















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/10/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

liii II lIl fl111 iii iu

*12164643*

BRUSSEL

!~ ~ greu:

Ondernemingsnr : 0892.723.464

Benaming

(voluit) : MMMM HOLDING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tanganikastraat 1811 te 1190 Vorst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

De bijzondere algemene vergadering dd. 02/03/2012 beslist te herbenoemen als bestuurders voor een periode van zes jaar, met ingang vanaf heden en eindigend na de algemene vergadering van het jaar 2018 :

- de Heer Marc Santermans, woonachtig te 1860 Meise, Liefdadigheidslaan 9 - de Heer Jacobus Santermans, woonachtig te 1860 Meise, Eeuwfeestlaan 3

Zij aanvaarden hun mandaat van bestuurder en bevestigen dat zij niet getroffen worden door een maatregel die zich hiertegen verzet.

De bijzondere algemene vergadering neemt akte van de hierop volgende beslissing van de Raad van Bestuur om te kiezen tot Gedelegeerd-Bestuurder :

- de Heer Marc Santermans, woonachtig te 1860 Meise, Liefdadigheidslaan 9

Marc Santermans

Gedelegeerd-Bestuurder

30/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 02.03.2012, NGL 26.04.2012 12094-0462-012
20/03/2012
ÿþ

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r,t

08 MRT ZOrd

Griffie

~" " saos9i~o*

Ondernemingsnr : 0892.723.464

Benaming

(voluit) : MMMM HOLDING

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Liefdadigheidslaan 9 te 1860 Meise

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Beslissing van de raad van bestuur

De raad van bestuur beslist om de maatschappelijke zetel met ingang van 11 januari 2012 te verplaatsen naar Tanganikastraat 1811 te 1190 Brussel

Marc Santermans

Gedelegeerd Bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 04.03.2011, NGL 26.04.2011 11096-0073-014
14/05/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 05.03.2010, NGL 07.05.2010 10113-0411-013

Coordonnées
MMMM HOLDING

Adresse
EIKELENBERGSTRAAT 20 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande