MMOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MMOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.584.416

Publication

16/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.10.2013, NGL 08.12.2013 13681-0256-013
01/08/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernerningsnr : Benaming

(voluit) : MMOS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Diamantstraat 6 te 1850 Grimbergen

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Christian MAES te Leuven op 12 juli 2012, dragende de volgende melding van registratie : "Geregistreerd vier bladen geen renvooien te Leuven 2de kantoor der Registratie op 17 juli 2012 - boek 1370 - blad 48 - vak 17. Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De ontvanger, getekend De Clercq G." blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht

1 door: 1) Mevrouw MATHIJSSEN Frea (I.K.: 590-8618378-51 11 N.N.: 85.04,11-206.16), geboren te Leuven op 11 april 1985, ongehuwd, wonende te 3000 Leuven, Tiensevest 10610042,

2)Mevrouw MEIJERING Eveline (I.K.: B-0246031-39 II N.N.: 86.03.27-504.28), van Nederlanse nationaliteit, geboren te Wageningen (Nederland) op 27 maart 1986, ongehuwd, wonende te 1850 Grimbergen, Diamantstraat 6.

2, Benaming : MMOS b,v.b,a.

3. Maatschappelijke zetel : Diamantstraat 6 te 1850 Grimbergen.

4. Doel : Het bedenken en uitvoeren van visuele oplossingen in de meest ruime zin van het woord, en dit zowel tweedimensionaal als driedimensionaal. Dit omvat, onder andere, het ontwerpen van : identiteiten, catalogussen, websites, boeken, logo's, magazines, signalisatie, alsook de inrichting van interieur, musea, etc

De productie, de introductie op de markt en de verkoop van (nieuwe) producten in het kader van voormelde visuele oplossingen.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende, industriële, commerciële, financiële, handels-, nijverheids-, administratieve, bedrijfstechnische en bedrijfseconomische verrichtingen stellen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als door vertegenwoordiging, deelneming, associatie, samensmelting, concessie of mandaat, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, fusie, deelname of op andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

De vennootschap kan ook functies van bestuur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap mag in alle plaatsen van binnen- en buitenland exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, verkoopburelen, bijhuizen, opslag-en bewaarplaatsen, agentschappen of hoe dan ook genaamd oprichten. Deze opsomming is verklarend en geenszins beperkend.

5. Maatschappelijk kapitaal : Het geplaatst kapitaal, vastgesteld op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (E 18.550,-), is vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractiewaarde vertegenwoordigen van het geplaatst kapitaal.

Het werd bij de oprichting van de vennootschap volledig in contanten ingetekend en gedeeltelijk volstort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,-).

6. Aanvang en duur : De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf het neerleggen van een uittreksel uit deze akte ter bevoegde griffie.

7. bestuur en vertegenwoordiging : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Werden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur : Mevrouw Frea MATHIJSSEN en Mevrouw Eveline MEIJERING, beiden voornoemd.

Indien een zaakvoerder bij een verrichting een tegenstrijdig belang met de vennootschap heeft, dient hij de bepalingen van het wetboek van vennootschappen na te leven,

De zaakvoerders zijn- elk afzonderlijk - bekleed met de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111.11311111111 i

aa

Be Ste

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

$ui-sau. A6

" . LUI~~

7

Zij vertegenwoordigen elk apart de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder, De zaakvoerders kunnen enkel bijzondere volmachten, die speciaal en van tijdelijke aard zijn, verlenen,

8. Maatschappelijk boekjaar : Het boekjaar vangt aan op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar, Het eerste maatschappelijk boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel uit deze akte ter bevoegde griffie tot en met 30 juni 2013, met dien verstande dat alle verrichtingen van de oprichters sedert 1 juli 2012, gevoerd werden voor rekening van de thans opgerichte vennootschap.

9. Gewone Algemene Vergadering : De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 20 oktober om 10:00 uur; zo deze dag een feestdag is wordt de algemene vergadering verschoven naar de volgende werkdag.

De gewone algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de maatschappelijke zetel of op gelijk welke andere plaats die aangeduid wordt in de oproepingsbrieven. De eerste gewone jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden op 20 oktober 2013.

Ieder vennoot heeft stemrecht op de algemene vergadering en elk aandeel geeft recht op één stem,

Ieder vennoot mag zich laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot weze, of zijn stem schriftelijk uitbrengen; te dien einde za[ de bijeenroeping de tekst van de voorgestelde beslissingen, die de vennoten kunnen goedkeuren of verwerpen, inhouden.

De volmachten moeten minstens acht dagen voor de vergadering op de maatschappelijke zetel neergelegd worden; zij worden eventueel opgesteld naar vorm en inhoud door het bestuur bepaald,

10, Reserve , winstverdeling, vereffeningssaldo : cfr. de wet,

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

BIJLAGEN : uitgifte en bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MMOS

Adresse
DIAMANTSTRAAT 6 1850 GRIMBERGEN

Code postal : 1850
Localité : GRIMBERGEN
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande