MOCKINGBIRD

Société en commandite simple


Dénomination : MOCKINGBIRD
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 845.849.896

Publication

23/05/2012
ÿþ " Modwwd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111*iaoszses*~ahi~do

beF

Be

S

01)o 1 4 Al 2012

BRUSSEL

Griffie

0$95 e6

MOCKINGBIRD

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : BARBIERSTRAAT 1 BUS 1, 1861 WOLVERTEM (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een onderhandse akte, dd. 23 april 2012, dat ertussen volgende comparanten:

1) de heer Gert Kix , wonende te 1861 Wolvertem, Barbierstraat 1 bus 1, geboren te Vilvoorde op 20 mei 1980.

2) mevrouw Ellen Brasseur, wonende te 1861 Wolvertem, Barbierstraat 1 bus 1, geboren te Jette op 31 maart 1983.

een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht onder de benaming "MOCKINGBIRD" met als; maatschappelijke zetel : Barbierstraat 1 bus 1, 1861 Wolvertem. De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd euro (¬ 100,00) en werd als volgt

' onderschreven :

- door de heer Geit Kix, voornoemd : 95,00 E

- door mevrouw Eiien Brasseur, voornoemd : 5,00 ¬

Er zijn 2 vennoten in de vennootschap. De heer Geit Kix neemt de hoedanigheid van beherend vennoot op zich, mevrouw Ellen Brasseur wordt een stille vennoot. Het is de beherend vennoot toegestaan alle. verrichtingen te doen, verbintenissen aan te gaan en daden van beheer te stellen die hij nodig acht om het voorwerp van de vennootschap te realiseren. Het is de stille vennoot uitdrukkelijk verboden enige daad van bestuur te stellen. De stille vennoot kan de vennootschap nooit verbinden. De machten van de stille vennoot bestaan erin controle uit te oefenen over de vennootschap. Hij heeft bovendien stemrecht in de algemene vergadering.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerdere zaakvoerders die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor verwezenlijking van het maatschappelijk doel. De heer Gert Kix, voornoemd, wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap. De zaakvoerder heeft afzonderlijk de meest uitgebreide bevoegdheid om in naam van de vennootschap te handelen binnen de perken van het maatschappelijk doel

Ieder jaar per 31 december zullen een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt. De stukken dienaangaande zullen in een register worden overgeschreven en voor goedkeuring getekend worden door ieder vennoot. Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder; jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf oprichtingsdatum tot 31 december 2012

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen, waarover; de vennoten alleen kunnen beslissen. De vennoten mogen bij elke meerderheid van stemmen beslissen een, reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij elke' meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Elk aandeel geeft recht op één stem op de algemene vergadering. Een algemene vergadering kan in geen geval rechtsgeldig zijn als niet de helft van de totale hoeveelheid aandelen vertegenwoordigd is. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste zaterdag van de maand juni om 14 uur ten ' maatschappelijke zetel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekeninn.

Gert Kix.

zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van voormelde akte

, Vporr  behougen aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
MOCKINGBIRD

Adresse
BARBIERSTRAAT 1, BUS 1 1861 WOLVERTEM

Code postal : 1861
Localité : Wolvertem
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande