MODERNMIND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MODERNMIND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.783.562

Publication

01/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

2 9 11.1 2414

ter griffie vaneederiandstalige

I; van k ,han 13n tssel

Onderneniingsnr : 0F5C. 9j3

Benaming

(voluit) : MODERNMIND

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : TORFBROEKLAAN 24, 1910 KAMPENHOUT

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING

III

reL an

Het blijkt uit een akte verleden in het jaar tweeduizend veertien, de zestiende juli, voor Meester Chris Celis, notaris te Brasschaat, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door. :

De heer VANHULSEL Guido Achiel Maria, thans ongehuwd wettelijk samenwonend, geboren te Herentals op negentien juli negentienhonderd negenenveertig, gekend bij het Belgisch rijksregister onder nummer 490719 01310, wonende te 1910 Kampenhout, Torfbroeklaan 24.

UIT DEZE AKTE BLIJKT VERDER NOG HET VOLGENDE :

VORM  NAAM :

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-i-isprakelijkheid.

Zij heeft als naam: "ModernMind".

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1910 Kampenhout, Torfbroeklaan 24.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mag de maatschappelijke zetel in het Vlaams - of Brussels tweetalig - Gewest worden verplaatst.

Bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder mogen er bijhuizen, kantoren of zetels worden opgericht in binnen of buitenland.

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel:

De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen;

De controle op hun beheer of het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap heeft eveneens als doel de verwezenlijking van verrichtingen met betrekking tot het kopen, het verkopen en het verhuren van onroerende goederen, alsook de promotieverrichtingen met betrekking tot de verwezenlijking van warenhuizen.

Zij kan bovendien alle niet door de wet verboden commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar maatschappelijk doel.

Zij kan met name door middel van inbreng, fusie, inschrijving, financiële bijdrage of op elke manier belangstelling betonen voor elke vennootschap of onderneming in België of in het buitenland die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardig of verwant doel nastreeft of die in staat is er de uitbreiding en de ontwikkeling van te bevorderen.

Zij kan aan alle vennootschappen lenen en zich voor hen borg stellen, zelfs hypothecair.

DUUR

De vennootschap Is van onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL  AANDELEN -- PLAATSING  STORTING:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig aandelen zonder nominale waarde.

Het is volledig geplaatst, onderschreven door de enige vennoot-oprichter en volstort ten bedrage van twaalfduizend vijfhonderd euro zoals blijkt uit het aan ons, notaris, overhandigde bankattest.

BESTUUR  BENOEMING  BEZOLDIGING -- BEVOEGDHEID :

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, statutair te benoemen.

Omtrent het al of niet bezoldigen van het mandaat van zaak-ivoerder besluit de algemene vergadering.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om in alle omstandigheden namens de vennootschap te handelen en alle daden van beheer en beschikking te stellen die betrekking hebben op het doel, behoudens die waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

leder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte; ook indien er verschillende zaakvoerders worden aangesteld, hebben zij het vermogen om ieder afzonderlijk op te treden voor alle handelingen, tenzij bij hun aanstelling anders wordt besloten.

De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden.

Wordt tot statutaire zaakvoerder voor de duur der vennoot schap aangesteld, VANHULSEL Guido Achiel Maria, die verklaart deze opdracht te aanvaarden.

Op vraag van de notaris bevestigt deze laatste, niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze aanvaarding verzet.

ALGEMENE VERGADERING -- STEMRECHT :

C

.

r ~

De algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten.

De jaarvergadering heeft plaats de tweede donderdag van december om 18 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag.

Al dG jaarvergaderingen worden gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

De buitengewone algemene vergadering kan over een statuten wijziging slechts dan op rechtsgeldige wijze besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en de wijziging is alleen dan aangenomen, wanneer zij drie/vierde van de stemmen verbonden aan de aanwezige aandelen heeft verkregen.

BOEKJAAR :

Het hoekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van ieder boekjaar zullen de zaakvoerders de inventaris opmaken en op de jaarvergadering het jaarverslag, voor zover wettelijk verplicht, en de jaarrekeningen aan de goedkeuring der vennootschap onderwerpen.

BESTEMMING VAN DE WINST:

Het batig saldo der resuitaatrekeningvormt de netto winst der v-ennootschap, waarop SaarAjks vijf ten honderd wordt voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het re servefonds een/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt en behouden.

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar autonoom besluiten maar mits inachtname van een gelijk recht voor elk aandeel.

VERDELING VAN HET SALDO NA VEREFFENING :

Ieder batig saldo der vereffening wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het aantal aandelen dat zij bezitten.

OVERGANGSBEPALINGEN:

1.Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op dertig juni tweeduizend zestien;

2.De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend zestien;

3.AIle handelingen en daden, die voor rekening van de ven'noot-'schap in oprichting zijn

: uitgevoerd en de daaruit voort-'vloeiende verbintenissen, worden geacht van rechtswege en oorspronkelijk te zijn aange-'gaan door de bij deze opgerichte vennootschap.

Deze bekrachtiging van rechtswege zal enkel van toepassing zijn onder de opschortende voorwaarden van:

- de verwezenlijking van de aangegane verbintenissen;

- de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

e

Op de laatste blz. van l.uïk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

EERSTE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING:

bezoldiging zaakvoerder:

Het mandaat van de statutaire zaakvoerder is niet bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

BIJZONDERE VOLMACHT.

Tot bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld, teneinde bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, bij de BTW-administratie en bij alle fiscale besturen alle formaliteiten te vervullen en aile stukken te ondertekenen, voor de inschrijving van deze vennootschap, de eventuele wijzigingen hieraan en de doorhaling ervan: Fiscal First Antwerpen BV onder de vorm van een BVBA, Scheldeboord 26 & 35 b4.

Voor ontledend uittreksel, uitgereikt vôèr registratie, enkel om te dienen voor neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Chris Celfis, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte.

,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Vobr-' behouden aan het Belgisch Staatsblad

19/05/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
MODERNMIND

Adresse
TORFBROEKLAAN 24 1910 KAMPENHOUT

Code postal : 1910
Localité : KAMPENHOUT
Commune : KAMPENHOUT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande