MOLENHOEK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MOLENHOEK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 436.548.597

Publication

30/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14214-0401-015
24/10/2014
ÿþ ModWoid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111111111J1.1)1).11,H,11,1111111111

arkman koopnandel-Brussel

neergelegdiontvangen op

15 OKT. 2014

ter griffie van ettriffltderlandstalige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0436548597

Benaming

(voluit): MOLENHOEK

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3090 Overijse, Eeuwfeestplein 9

(volledig adres)

Onderwerp akte: Statutenwijziging

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOLENHOEK", opgemaakt door het ambt van meester Tom Verhaegen, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op zeventien september tweeduizend veertien, "Geregistreerd op het lste registratiekantoor van Halle op 26 september 2014. Bladen: 2, verzendingen: 0. Register 5, boek 734, bled 13, vak 9. Ontvangen registratierechten: vijftig euro nul eurocent (¬ 50,00). Voor de Ontvanger, (getekend) S. Devogel, Administratief assistent", blijkt dat:

1)Indien het eigendomsrecht van de aandelen van de vennootschap gesplitst wordt tussen diverse naakte eigenaars en deze aandelen tevens gesplitst zijn in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan zullen de rechten verbonden aan deze aandelen niet geschorst worden, maar uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker,

2)Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing die voorafgaat, heeft de algemene vergadering besloten artikel twaalf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

De aandelen zijn ondeelbaar..

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel.

Indien evenwel de rechten op gezegde gesplitste aandelen welke toebehoren aan meerdere naakte eigenaars, eveneens zijn gesplitst in naakte eiegendom en vruchtgebruik, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten niet geschorst, maar zal de vruchtgebruiker gerechtigd zijn om aile aan de aandelen verbonden rechten uit te oefenen.

Indien het eigendomsrecht gesplitst is tussen naakte eigenaar en vruchtgebruiker, zal de vruchtgebruiker gerechtigd zijn om alle aan de aandelen verbonden rechten uit te oefenen.

3)De vergadering opdracht geeft en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) geassocieerd notaris Johan Busschaert

Tegelijkertijd neergelegd:'

-Uitgifte van de statutenwijziging

Op de laatste blz. van Luik .B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/01/2014
ÿþ -* "-~-~- .~ s. S Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor E. ieW IN tVej

- o s~Sete

behouden ,e

aan het

Belgisch

Staatsblad









Ondernemingsnr : 0436548597

Benaming

(voluit) : MOLENHOEK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Eeuwfeestplein 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging  regime artikel 537 WIB uitkering tussentijdse dividend uit overgedragen winst -- onmiddellijk gevolgd door kapitaalverhoging door inbreng in geld

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MOLENHOEK", opgemaakt door het ambt van Meester Tom VERHAEGEN, geassocieerd notaris, te Overijse, op dertien december tweeduizend dertien, geregistreerd te kantoor Overijse, de achttien december tweeduizend dertien. Drie bladen, geen verzendingen. Boek 5/133, blad 78, vak 15. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De Ontvanger, all (getekend) G. PAESMANS, Adviseur all blijkt dat:

1)De buitengewone algemene vergadering de vaststellingen en beslissing bevestigde van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 9 december 2013 waarbij werd vastgesteld dat de overgedragen en uitkeerbare winsten, belopen op VIJFHONDERD VIERENVIJFTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 554.400,00), zoals dit blijkt uit de laatste goedgekeurde jaarrekening betreffende het boekjaar eindigend op 31 december 2011.

De buitengewone algemene vergadering vervolgens bevestigde dat de beslissing van de bijzondere algemene vergadering om over te gaan tot een dividenduitkering uit de overgedragen en uitkeerbare winsten ten bedrage van VIJFHONDERD VIERENVIJFTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 554.400,00) bruto waarbij de bijzondere algemene vergadering erop wees dat deze dividenduitkering kadert in de recente wettelijke mogelijkheid om een tarief van roerende voorheffing van 10% vast te klikken op bestaande reserves in toepassing van de Programmawet van 28 juni 2013 zoals verschenen in het Belgisch Staatsblad van 1 juli 2013. Deze bijzondere algemene vergadering vervolgens besloten heeft om over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag van VIJFHONDERD VIERENVIJFTIG DUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 554.400,00), welke uitkering uitdrukkelijk en uitsluitend voorbehouden is om ten belope van 10% doorgestort te worden aan het ontvangkantoor ter aanzuivering van een aangifte 273A in de roerende voorheffing, te weten een bedrag van VIJFENVIJFTIG DUIZEND VIERHONDERD VEERTIG EURO (¬ 55.440,00) en ten belope van 90% voor navermelde kapitaalsverhoging, te weten een bedrag van VIERHONDERD ACHTENNEGENTIG DUIZEND NEGENHONDERD ZESTIG EURO (¬ 498.960,00)

De huidige buitengewone algemene vergadering voormelde vaststellingen en besluiten van voormelde bijzondere algemene vergadering voor zoveel als nodig bevestigde.

Een kopie van dit notuul zal in het dossier van de notaris bewaard blijven.

2)De buitengewone algemene vergadering besloten heeft thans en in overeenstemming met voornoemde beslissing en onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90 %) van het voormelde tussentijds bruto-dividend van vijfhonderd vierenvijftig duizend vierhonderd euro (¬ 554.400,00), zijnde een verhoging voor een bedrag van VIERHONDERD ACHTENNEGENTIG DUIZEND NEGENHONDERD ZESTIG EURO (¬ 498.960,00) om het huidige kapitaal van VIJFENTWINTIG DUIZEND EURO (¬ 25.000,00) te verhogen tot VIJFHONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND NEGENHONDERD ZESTIG EURO (¬ 523.960,00) en dit zonder uitgifte of creatie van nieuwe aandelen.

De algemene vergadering besloten heeft dat deze kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in geld.

3)Vervolgens zijn tussengekomen, de heer BRANKAER Dirk en mevrouw BROEKAERT Johanna, die elk verklaren eigenaar te zijn van negenhonderd (900) aandelen van de vennootschap, hetzij in totaal duizend achthonderd (1,800) aandelen, zijnde de totaliteit en die vervolgens verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting verklaren de heer Dirk BRANKAER en mevrouw Johanna BROEKAERT, voornoemde aandeelhouders, in te schrijven op voormelde kapitaalsverhoging in verhouding tot hun aandeel in het huidig

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)rt(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ y

es

e Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

kapitaal, hetzij elk ten belope van de helft en deze onmiddellijk en volledig te voistorten door een inbreng In geld, door de storting door ieder van hen van een bedrag van tweehonderd negenenveertig duizend vierhonderd tachtig euro (¬ 249.480,00), hetzij in totaal vierhonderd achtennegentig duizend negenhonderdzestig euro (¬ 489.960,00), zijnde 90% van het voormelde tussentijds bruto-dividend, zijnde een bedrag van vijfhonderd vierenvijftig duizend vierhonderd euro (¬ 554.400,00) waarbij de resterende tien procent (10 %) van het tussentijds bruto-dividend als roerende voorheffing werd ingehouden en zal worden doorgestort. Dit bedrag van vierhonderd achtennegentig duizend negenhonderd zestig euro (¬ 498.960,00) staat naar hun verklaring ter beschikking van de vennootschap, zoals hierna bevestigd aan de hand van het bankattest dat aan de werkende notaris werd overhandigd.

Bankattest

De buitengewone algemene vergadering vaststelde dat gezegd bedrag van VIERHONDERD ACHTENNEGENTIG DUIZEND NEGENHONDERD ZESTIG EURO (¬ 498.960,00) werd gedeponeerd op een ' bijzondere rekening met nummer 8E87 0017 1443 5994 bij BNP Panbas Forfis zoals blijkt uit een bewijs van deponering, afgeleverd door laatstgenoemde financiële instelling op 13 december 2013, Welk bewijs in het dossier van de werkende notaris zal bewaard blijven.

4)De buitengewone algemene vergadering vaststelde en ons verzocht, Notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaatverhoging van VIERHONDERD ACHTENNEGENTIG-DUIZEND NEGENHONDERD ZESTIG EURO (¬ 498.960,00) aldus daadwerkelijk werd verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op VIJFHONDERD DRIEENTWINTIG DUIZEND NEGENHONDERD ZESTIG EURO (¬ 523.960,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd (1.800) aandelen op naam zonder nominale waarde.

5)Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging dle voorafgaat, de algemene vergadering besloten heeft artikel vijf van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt VIJFHONDERD DRIEENTWINTIG DUIZEND NEGENHONDERD ZESTIG EURO (¬ 523.960,00), Het kapitaal is vertegenwoordigd door duizend achthonderd (1.800) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder éénfduizend achthonderdste (1/1.800ste) deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen."

6)De vergadering opdracht geeft en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

7)De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijds dividend waarvan hiervoor sprake.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) geassocieerd notaris Tom VERHAEGEN.

Bijliigën bij lié Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 30.07.2013 13373-0345-014
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.06.2012, NGL 31.08.2012 12531-0590-014
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 29.07.2011 11352-0188-014
23/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 15.07.2010 10311-0468-016
29/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 24.07.2009 09470-0327-016
05/02/2009 : BL515063
25/07/2008 : BL515063
07/06/2007 : BL515063
26/04/2007 : BL515063
27/07/2006 : BL515063
26/07/2005 : BL515063
30/07/2004 : BL515063
14/08/2003 : BL515063
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 28.08.2015 15500-0447-014
07/08/2002 : BL515063
29/12/2001 : BL515063
13/12/2001 : BL515063
16/10/2001 : BL515063
20/07/2001 : BL515063
20/05/2000 : BL515063
01/01/1993 : BL515063
16/02/1989 : BL515063

Coordonnées
MOLENHOEK

Adresse
EEUWFEESTPLEIN 9 3090 OVERIJSE

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande