MTK + BEARING FACTORY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : MTK + BEARING FACTORY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 870.673.384

Publication

27/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.07.2013, NGL 21.08.2013 13449-0494-017
28/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 07.09.2012, NGL 25.09.2012 12576-0023-016
06/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 30.09.2011 11568-0178-017
20/01/2011
ÿþ mod 21



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'11010199"

11111

Neergelegd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven,

GRAE; M. 2fin

Griffie

Ondememingsnr : 0870.673.384

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Benaming : MTK+ BEARING FACTORY

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Joseph Chantraineplantsoen 2

3070 Kortenberg

Onderwerp akte : Geruisloze fusie tussen overnemende vennootschap MTK + BEARING FACTORY nv en EUROBEARING nv - statutenwijziging - ontslag en benoeming bestuurders

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Jan Boeykens op 30 december 2010, neergelegd voor registratie dat:

Een buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders werd gehouden van de naamloze vennootschap

"MTK + EUROBEARING" met zetel te 3070 Kortenberg; Joseph Chantraineplantsoen 2, ondememingsnummer

0870.673.384, BTW nummer BE 0870.673.384, waarop met éénparigheid van de stemmen volgende

beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT: BEVESTIGING KENNISNAME ONTSLAG EN (HERIBENOEMING BESTUURDERS

De vergadering bevestigt kennis te hebben genomen van het ontslag van de volgende personen als;

bestuurders van de Vennootschap, met ingang per 30 juni 2009:

- de heer Yilmaz OZCAN, hierna vernoemd;

- de heer Mehmet KARABATUR; en

- de heer Harun ADIGÜZEL.

De vergadering bevestigt de (her)benoeming met ingang per 30.06.2009 van de volgende (rechts)personen

als bestuurders van de Vennootschap voor een duur van zes jaar dewelke een einde zal nemen onmiddellijk na

de jaarvergadering te houden in 2015: '

- de heer Yilmaz OZCAN, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Orchideëngaarde 6; en

- de naamloze vennootschap E.M.S. INTERNATIONAL, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Joseph Chantraineplantsoen 2 te 3070 Kortenberg, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Leuven onder het nummer 0432.059.180, met de heer Yilmaz OZCAN als vaste vertegenwoordiger.

Vervolgens benoemt de vergadering met ingang vanaf heden Mevrouw Nesrin ARIKAN, wonende te 1150; Sint-Pieters-Woluwe, Orchideëngaarde 6 als bestuurder van de Vennootschap voor een duur van zes jaar dewelke een einde zal nemen onmiddellijk na de jaarvergadering te houden in 2016.

Derhalve is de Raad van Bestuur op heden als volgt samengesteld:

- de heer Yilmaz OZCAN -Gedelegeerd Bestuurder - tot na de jaarvergadering te houden in 2015;

- de naamloze vennootschap E.M.S. INTERNATIONAL - tot na de jaarvergadering te houden in 2015; en ' - Mevrouw Nesrin ARIKAN - tot na de jaarvergadering te houden in 2016.

Ingevolge de statuten vertegenwoordigt de voltallige raad van bestuur of één afgevaardigd bestuurder, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

TWEEDE BESLUIT: MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel.

De vergadering keurt het haar voorgelegde fusievoorstel goed en besluit in te stemmen met de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen de naamloze vennootschap "MTK + BEARING FACTORY waarvan de zetel gevestigd is te Joseph Chantraineplantsoen 2 te 3070 Kortenberg, ingeschreven in het: Rechtspersonenregister Leuven onder het nummer 0870.673.384, ovememende vennootschap, van het gehele: vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - van de besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "EURO-BEARING (Belgium)", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Joseph: Chantraineplantsoen 2 te 3070 Kortenberg, ingeschreven in het Rechtspersonenregister Leuven onder het: nummer 0449.906.388, overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de overnemende vennootschap,: overeenkomstig het voornoemde fusievoorstel.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor: rekening van de overnemende vennootschap met ingang vanaf 1 oktober 2010.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Overeenkomstig artikel 703, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen'

toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de

overnemende vennootschap de enige vennoot is in de overgenomen vennootschap.

DERDE besluit: BIJZONDERE BEPALINGEN

De vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel dat :

" De datum vanaf dewelke de handelingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURO-BEARING (Belgium)", boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "MTK + BEARING FACTORY" vastgesteld is op 1 oktober 2010.

" De naamloze vennootschap "MTK + BEARING FACTORY" geen bijzondere rechten toekent aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURO-BEARING (Belgium)", anders dan hiervoor vermeld.

" Er geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "MTK + BEAR1NG FACTORY" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURO-BEARING (Belgium)".

VIERDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat TEN ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap.

De vergadering verklaart dat de overgenomen vennootschap geen titularis is van onroerende zakelijke rechten.

VIJFDE besluit: VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP De vergadering verzoekt de ondergetekende Notaris vast te stellen dat de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, in notulen opgesteld op heden voor zijn ambt, haar instemming heeft betuigd met deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting. Derhalve houdt de overgenomen vennootschap op te bestaan vanaf heden.

ZESDE BESLUIT: UITBREIDING VAN MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING VAN STATUTEN

Ingevolge de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "EURO-BEARING (Belgium)" beslist de vergadering tot de uitbreiding van het maatschappelijk doel van de Vennootschap zoals hierna bepaald.

Ingevolge artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen stelt de vergadering vast dat in het kader van voorliggende doelswijziging geen bijzonder verslag van de Raad van Bestuur is vereist waaraan een recente staat van activa en passiva van de Vennootschap dient te worden gehecht. Immers, artikel 724 van het Wetboek van vennootschappen verwijst enkel naar de vereisten van aanwezigheid en meerderheid en niet naar de vereisten inzake verslaggeving.

De vergadering besluit de huidige tekst van het maatschappelijk doel ("Artikel 3: Maatschappelijk doel") integraal te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap heeft voor doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als tussenpersoon of als commissionair:

1- de fabricage, de assemblage, het onderhoud en de herstelling van alle soorten lagers (kogel-, rol- en naaldlagers) en andere transmissies (drijfriemen, cardanoverbrengingen, enzoverder);

2- import en export, aan- en verkoop, klein- en groothandel van allerlei textiel, geconfectioneerd of niet, katoenartikelen, marmer en natuurlijke stenen, chemische producten, artikelen uit de metaalnijverheid, landbouwmachines, rollend materiaal, allerlei materiaal voor hospitalen en klinieken, transportmateriaal en elektrisch materiaal, huishoudmateriaal en petroleumproducten;

3- onderneming in onroerende goederen, wat onder meer omvat: de verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de ontwikkeling, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het in leasing geven of nemen, de ruiling, het verlenen en ontvangen van opstalrecht en erfpacht, het doen bouwen en verbouwen, de renovatie, de procuratie en het makelen in onroerende goederen, evenals alle andere onroerende (ver) handelingen in de meest ruime betekenis, met uitsluiting van de activiteiten die zijn onderworpen aan een bijzondere reglementering;

4- het participeren in bestaande of nog op te richten vennootschappen, alsook het beheer, het bestuur, de controle en de ontwikkeling van deze participaties. De vennootschap zal met name haar fondsen kunnen aanwenden om een portefeuille die kan bestaan uit alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en alle roerende goederen en rechten te vormen, te beheren, te valoriseren, te vereffenen. Zij kan overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van waardepapieren en effecten van allerlei vennootschappen en/of verenigingen. Zij kan deelnemen in de oprichting van vennootschappen en ondernemingen en de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen stimuleren, plannen en coordineren.

Deze opsomming is aangevend doch niet beperkend.

Om dit doel te bereiken zal zij alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen stellen, toetreden tot vennootschappen met een doel gelijk of verwant met het hare, samensmelten met dergelijke vennootschappen, in één woord alles doen wat van aard is om haar doel te bereiken of de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan optreden als vereffenaar en mag bestuursfuncties uitoefenen in andere vennootschappen."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 2.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



ZEVENDE BESLUIT: MACHTIGING AAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vergadering verleent elke machtiging aan de Raad van Bestuur om de voorgaande besluiten uit te voeren.

ACHTSTE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering verleent alle machten aan Notaris Benoît Meert, woonstkeuze doende te 2018 Antwerpen, Van Bréestraat 23, om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Leuven, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

NEGENDE BESLUIT: VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent elke machtiging aan Meester Frédéric VAN VALCKENBORGH, of elke andere advocaat van het kantoor "NOT1US Advocaten" te 1210 Brussel, Kunstlaan 1, elk met mogelijkheid tot indeplaatsstelling en de bevoegdheid elk afzonderlijk op te treden, teneinde alle administratieve formaliteiten te vervullen en in het bijzonder de formaliteiten in verband met deze met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en bij de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2011- Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jan BOEYKENS

Samen neergelegd :

afschrift akte

gecoördineerde statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 06.08.2010 10396-0216-015
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 03.08.2009 09536-0068-014
09/07/2008 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2007, APP 02.05.2008, DPT 03.07.2008 08353-0222-014
20/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 08.05.2007, NGL 17.09.2007 07724-0111-011
28/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 25.07.2006, NGL 25.08.2006 06672-5008-012
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 26.08.2015 15549-0420-018

Coordonnées
MTK + BEARING FACTORY

Adresse
JOSEPH CHANTRAINEPLANTSOEN 2 3070 KORTENBERG

Code postal : 3070
Localité : KORTENBERG
Commune : KORTENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande