MULLENS-DIEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : MULLENS-DIEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 431.339.796

Publication

20/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Nee elegd ter griffe der

Rechtbank van Koopdel

an de 08 MEI 2014

DE GRtFFI'ER,

Griffie

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

A102270'

Ondernemingsnr : 0431.339.796

Benaming

(voluit) : MULLENS-DIEST

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Leuvensesteenweg 42-44 te 3290 Diest

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING: KAPITAALVERHOGING ARTIKEL 537 WIB92

Er blijkt uit een akte, verleden voor notaris Baudouin VERELST, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap met rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Vereist & Lenaerts", geassocieerde notarissen, met zetel te 3545 Halen op 30 december 2013 dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders beslist heeft;

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de eigen aandelen van de vennootschap, zijnde een totaal van zeshonderd (600) aandelen, te vernietigen zonder vermindering van het maatschappelijk kapitaal en daarbij de onbeschikbare reserve voor de betrokken vernietigde aandelen af te boeken. Aldus wordt het kapitaal van vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro zes eurocent (¬ 74.368,06) voortaan vertegenwoordigd door tweeduizend vierhonderd (2.400) aandelen. Bijgevolg zal artikel vijf van de statuten voortaan luiden als volgt:

"Artikel vijf  KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIERENZEVENTIGDUIZEND DRIEHONDERD ACHTENZESTIG EURO EN ZES EUROCENT (¬ 74.368,06). Het is verdeeld in tweeduizend vierhonderd (2.400) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/tweeduizend vierhonderdste (1/2.400ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering legt aan ondergetekende notaris de beslissing van de algemene vergadering op datum van negenentwintig november tweeduizend dertien voor waarin beslist werd om een dividend uitte keren in toepassing van artikel 537, eerste lid WIB92,

Er werd besloten tot uitkering van een bruto dividend ten bedrage van vierhonderd negentigduizend euro (¬ 490.000,00), aan te rekenen op de beschikbare reserves. Deze dividenduitkering kadert in de overgangsregeling voorzien in artikel 537 WIB92, welke het mogelijk maakt om reserves uit te keren tegen inhouding van 10% roerende voorheffing op voorwaarde dat de netto dividenden onmiddellijk worden geïncorporeerd in het kapitaal. Na inhouding van de roerende voorheffing blijft een netto dividend ten bedrage van vierhonderd eenenveertigduizend euro (¬ 441.000,00) ter beschikking. De vennoten hebben besloten het aldus verkregen netto dividend in te brengen in kapitaal onder voorwaarden voorzien in artikel 537 WIB92. Gelet op het feit dat de vennootschap niet over voldoende liquide middelen beschikt om het dividend uit te keren in speciën werd besloten het te boeken op rekening-courant ten gunste van de vennoten. De kapitaalverhoging vindt derhalve plaats door middel van een inbreng in natura van voormeld vorderingsrecht op het toegekende dividend.

DERDE BESLISSING

De voorzitter doet lezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder opgemaakt op negenentwintig november tweeduizend dertien en het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen. Het verslag van de bedrijfsrevisor werd opgesteld door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid BECKERS, LOENDERS Si C°, bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 3510 Hasselt (Kermt), Diestersteenweg 146, vertegenwoordigd door de heer Luc BECKERS, bedrijfsrevisor-zaakvoerder en opgesteld op negen december tweeduizend dertien.

Het besluit van dit verslag luidt als volgt:

"De inbreng in natura voor de kapitaalverhoging van de BVBA MULLENS-DIEST betreft de schuldvordering van de aandeelhouders-inbrengers, de heer Gaspard MULLENS, mevrouw Sonja MULLENS, mevrouw Annick MULLENS, de heer Arthur MULLENS en de heer Dominique MULLENS, voor een totaalbedrag van 441.000,00 Euro. Deze vordering zal ontstaan naar aanleiding van een uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bi~lagenTiij 7ié£BëIgisaStaatsbla7 _26105T2l - Annexes du Moniteur belge

van 490.000,00 Euro van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, na inhouding van een

" roerende voorheffing van 10%.

De inbreng kadert in de procedure van uitkering van belaste reserves met een roerende voorheffing van 10% overeenkomstig de bepalingen van art.537 WIB92,

De vordering wordt door de inbrengers gewaardeerd aan 444.000,00 Euro, hetgeen door het bestuursorgaan wordt aanvaard, zoals blijkt uit het ontwerp van het bijzonder verslag.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder de opschortende voorwaarden van goedkeuring van voormelde tussentijdse dividenduitkering en van de betaalbaarstelling van het nettobedrag aan de aandeelhouders-inbrengers in de vorm van de onmiddellijk in kapitaal in te brengen schuldvordering, zijn wij van oordeel dat:

-de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van belaste reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

-de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal (10.182) en de factiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen (43,31 Euro), zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura zal bestaan uit tienduizendhonderdtweeëntachtig (10.182) nieuwe aandelen van de BVBA MULLENS-DIEST, zonder vermelding van nominale waarde,

Wij wensen er de nadruk op te leggen dat voormelde conclusies gemaakt worden onder de opschortende voorwaarde dat voorafgaand aan de kapitaalverhoging door inbreng in natura, de geplande vernietiging van de 600 eigen aandelen van de vennootschap zonder kapitaalvermindering wordt goedgekeurd en doorgevoerd.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Hasselt (Kermt), 49 december 2413

Voor de Burg. BVBA BECKERS, LOENDERS & Co

Vertegenwoordigd door

BECKERS Luc

Bedrijfsrevisor"

Een origineel van het verslag van de bedrijfsrevisor en van het bijzonder verslag van de zaakvoerder zal

samen met een uitgifte van deze akte worden neergelegd bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

VIERDE EN VIJFDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van vierhonderd eenenveertigduizend euro (¬ 441.000,00), om het kapitaal van de vennootschap te brengen van vierenzeventigduizend driehonderd achtenzestig euro zes eurocent (¬ 74.368,06) op vijfhonderd vijftienduizend driehonderd achtenzestig euro zes eurocent (¬ 515.368,06) door inbreng in natura van één of meerdere rekening couranten ten bedrage van vierhonderd eenenveertigduizend euro (¬ 441.000,00) gecreëerd in het kader van voormelde dividenduitkering.

ingevolge deze kapitaalverhoging zullen er tienduizend honderd tweeëntachtig (10182) nieuwe aandelen worden uitgegeven, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en met dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst zullen delen vanaf heden.

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen de prijs van drieënveertig euro eenendertig eurocent (¬ . 43,31) per aandeel.

Ieder nieuw aandeel zal worden volgestort in kapitaal ten belope van honderd procent (100%).

Beschrijving van de inbreng in natura:

De kapitaalverhoging geschiedt voor een netto bedrag van vierhonderd eenenveertigduizend euro (E 441.000,00) door inbreng in natura van de vordering in rekening courant van de vennoten op de vennootschap als volgt:

-De heer MULLENS Gaspard, voornoemd, die na vooriezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met zijn netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderd en negenduizend zevenhonderd en acht euro zestig eurocent (E 109.708,60), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

-Mevrouw MULLENS Sonja, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met haar netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten honderd en negenduizend zevenhonderd en acht euro zestig eurocent (E 109.708,60), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

-De heer MULLENS Arthur, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met zijn netto aandeel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

r 1 Y

in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zevenenzeventigduizend negenhonderd zeventien euro tachtig eurocent (¬ 77.917,80), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

-De heer MULLENS Dominique, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met zijn netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zesentachtigduizend achthonderd drieëntachtig euro tweeëndertig eurocent (¬ 86.883,32), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op zijn naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

-Mevrouw MULLENS Annick, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten van de vennootschap en verklaart met haar netto aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten zesenvijftigduizend zevenhonderd eenentachtig euro zevenenzestig eurocent (¬ 56.781,67), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging door inbreng van de credit rekening courant op haar naam in voormelde vennootschap zoals beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor en op heden nog openstaat voor tenminste hetzelfde bedrag.

De inbrengers verduidelijken nogmaals dat voormeld ingeboekt credit saldo van de door hen aangehouden rekening couranten tot stand is gekomen ten gevolge van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van negenentwintig november tweeduizend dertien.

ingevolge onderhavige inbreng wordt het netto bedrag van voorschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen met toepassing van artikel 537, eerste lid WiB92.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor deze inbreng in natura worden tienduizend honderd tweeëntachtig (10,182) nieuwe aandelen gecreëerd van dezelfde aard, die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf heden.

De tienduizend honderd tweeëntachtig (10.182) nieuwe aandelen worden, ais vergoeding voor de gedane inbreng, toegewezen als volgt:

-de heer MULLENS Gaspard, voornoemd, tweeduizend vijfhonderd drieëndertig (2.533) aandelen

-mevrouw MULLENS Sonja, voornoemd, tweeduizend vijfhonderd drieëndertig (2.533) aandelen

-de heer MULLENS Arthur, voornoemd, duizend zevenhonderd negenennegentig (1.799) aandelen

-de heer MULLENS Dominique, voornoemd, tweeduizend en zes (2.006) aandelen

-mevrouw MULLENS Annick, voornoemd, duizend driehonderd en elf (1.311) aandelen

De algemene vergadering stelt vast dat voormelde kapitaalverhoging verwezenlijkt is, dat elk nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal van de vennootschap daadwerkelijk gebracht is op vijfhonderd vijftienduizend driehonderd achtenzestig euro zes eurocent (¬ 515.368,06) en is vertegenwoordigd door twaalfduizend vijfhonderd tweeëntachtig (12.582) aandelen.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist om de statuten van de vennootschap aan te passen aan de hiervoor genomen beslissingen en artikel vijf van de statuten te wijzigen als volgt:

"Artikel vijf  KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERD VIJFTIENDUIZEND DRIEHONDERD ACHTENZESTIG EURO EN ZES EUROCENT (¬ 515.368,06). Het is verdeeld in twaalfduizend vijfhonderd tweeëntachtig (12.582) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/twaalfduizend vijfhonderd tweeëntachtigste (1/12.582ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

ZEVENDE BESLISSING

Met algemeenheid der stemmen besluit de algemene vergadering aan de zaakvoerder en ondergetekende notaris de nodige machten te verlenen voor de opmaak en neerlegging van de coördinatie van de statuten en besluit de algemene vergadering met algemeenheid der stemmen de nieuwe statuten aan te nemen als gevolg van de voormelde beslissingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor en de gecoördineerde tekst der statuten.

Getekend: Baudouin VERELST, geassocieerd Notaris te Halen.

~

d Voor-

behouden

aan het

' Belgisch

Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.05.2014, NGL 28.08.2014 14542-0556-015
24/10/2014
ÿþe Mod POP 11.1

17, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*14195459*



NEERGELEGD

I 1 5 OKT. 20%

Griffie Rechtbank vantesal2andel te Louve' " ''`

Ondernemingsnr : 0431.339.796

Benaming (voluit) MULLENS-DIEST

(verkort)

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Leuvensesteenweg 42-44, 3290 Diest, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 15 september 2014 heeft

beslist te benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde tijd:

Mevrouw Mullens Ans, wonende te 3460 Bekkevoort, Struikstraat 3.

Echt verklaard,

Mullens Gaspard

Zaakvoerder

Op de laatste bI ritijvermedin : -Recto : Ne-aiii-e-filieé-denighirdVàn - delatfüMé-rifer'élide haie« ' vari --- perso(oin(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

03/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.05.2013, NGL 02.07.2013 13244-0205-015
09/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.05.2012, NGL 08.08.2012 12389-0525-015
31/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 26.08.2011 11458-0180-015
10/05/2010 : LE069732
08/09/2009 : LE069732
26/08/2009 : LE069732
06/06/2008 : LE069732
30/07/2007 : LE069732
04/08/2005 : LE069732
23/07/2004 : LE069732
02/07/2004 : LE069732
08/07/2003 : LE069732
01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 28.08.2015 15498-0384-015
07/03/2002 : LE069732
26/08/1998 : LE69732
28/12/1988 : LE69732

Coordonnées
MULLENS-DIEST

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 42-44 3290 DIEST

Code postal : 3290
Localité : DIEST
Commune : DIEST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande