NASA-TECH LIFTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NASA-TECH LIFTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 866.693.218

Publication

14/09/2012
ÿþt 1.

r u->"

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~

11 I II II II I IIII liii

*12154623*

45SEP. 2012

Griffie



Ondernemingsnr : 0866.693.218

Benaming

(voluit) : NASA-TECH LIFTEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Daalstraat, 281A -1930 ZAVENTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OVERDRACHT VAN VERMOGEN GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE VERENIGING VAN DE AANDELEN IN ÉÉN HAND

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre GOVERS, Geassocieerd notaris van de BVBA met burgerlijk doel "DELIEGE, COVERS & GILLET - geassocieerde Notarissen", te Chênée (Luik), rue Neuve 6, op eenendertigste juli tweeduizend en twaalf met registratierelaas: Geboekt te Liège 8 op acht augustus tweeduizend en twaalf, boek 167, blad 13, vak 2;

Werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NASA-TECH LIFTEN, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is in 1930 ZAVENTEM, Kleine Daalstraat, 281A, ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Brussel onder het nummer 0866.693218, BTW-plichtig onder het nummer 866.693.218.

De vergadering begint met het afwerken van de agenda en neemt na te hebben beraadslaagd de volgende besluiten:

I. OVERDRACHT VAN HET VERMOGEN VAN DE VENNOOTSCHAP GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE -- VERENIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE AANDELEN IN EEN HAND

1-. Goedkeuring van het ontwerp van overdracht van het vermogen gelijkgesteld met een fusie

De Voorzitter geeft de vergadering kennis van het ontwerp van overdracht, ingevolge een ontbinding zonder vereffening, van het vermogen van de vennootschap, "opgeslorpte vennootschap genoemd", ten voordele van haar enige vennote, de vennootschap "ASCELEC", opslorpende vennootschap" genoemd, onderhands opgemaakt op 11 juni 2012 en neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel van Brussel op 19 juni daaropvolgend.

De Voorzitter legt het ontwerp van overdracht, ook "ontwerp van fusie" genoemd, alsook het ontvangstbewijs van de neerlegging daarvan ter Griffie, neer op het bureau en toont het aan de vergadering.

De enige vennote verklaart perfect op de hoogte te zijn van dat ontwerp van overdracht, dat haar minstens een maand voor de datum van de huidige vergadering ter beschikking werd gesteld zonder kosten samen met de documenten bedoeld in het artikel 720 van het Wetboek van Vennootschappen, en ontslaat de Voorzitter van de verplichting er integraal lezing van te geven.

De zaakvoerster verklaart dat er geen enkele belangrijke wijziging van het actief en passief vermogen van de opgeslorpte vennootschap heeft plaatsgevonden sedert de datum waarop het ontwerp van overdracht werd opgemaakt. De zaakvoerders van de opslorpende vennootschap hebben haar evenmin ingelicht over enige wijziging van het vermogen van deze laatste sedert hetzelfde tijdstip, met uitzondering van de verkoop van het appartement 12, van garage 18 en van de bergplaats 18 gelegen in het gebouw met meerdere appartementen genaamd "Résidence Hannelore", gelegen te Dalhem, aan de rue de Visé, verleden voor de notarissen Philipe CRISMER, te Fexhe-le-Haut-Clocher en Pierre GOVERS, te Chênée (Luik), op achtentwintig juni tweeduizend en twaalf, waarvan de enige vennote verklaart perfect op de hoogte te zijn.

2-. Ontbinding  Overdracht van het vermogen

De vergadering stelt vast dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCELEC" op datum van zeventiende oktober tweeduizend en tien de enige eigenares is geworden van de totaliteit van de maatschappelijke aandelen die het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het register van de maatschappelijke aandelen wordt ogenblikkelijk getocnd aan de vergadering en aan de

ondergetekende notaris.

Overeenkcmstig het ontwerp van overdracht en op voorwaarde van de aanvaarding van de overdracht aan

, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCELEC" door deze laatste, besluit de vergadering de vennootschap, waarvan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCELEC" de enige vennoot is, te ontbinden en de totaliteit van haar actief en passief vermogen ten voordele van de enige vennote over te dragen.

Overeenkomstig het ontwerp van overdracht worden alle verrichtingen van de vennootschap gesteld sedert 1 januari 2012 uit boekhoudkundig oogpunt beschouwd als handelingen gesteld voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCELEC", en dit in haar voor- of nadeel. Het vermogen van de opgeslorpte vennootschap omvat geen onroerend goed.

3-. Modaliteiten voor het opmaken en goedkeuren van de jaarrekeningen - Kwijting aan de zaakvoerster De jaarrekeningen van het boekjaar tweeduizend en tien werd opgemaakt door de zaakvoering van de vennootschap.

De gewone algemene vergadering keurde ze goed op eerste juni tweeduizend en elf.

De jaarrekeningen van het boekjaar tweeduizend en elf werd opgemaakt et werd goedgekeurd door de gewone algemene vergadering van vandaag.

De goedkeuring door de algemene vergadering der vennoten van de opslorpende vennootschap van de eerste balans die zal worden opgemaakt na de overdracht zal gelden als kwijting aan de zaakvoerster van de opgeslorpte vennootschap voor haar opdracht uitgeoefend gedurende de periode verlopen tussen 1 januari 2012 en de datum van de verwezenlijking van de overdracht.

Op dit ogenblik wordt de vergadering geschorst teneinde de algemene vergadering van de opslorpende vennootschap in staat te stellen zich uit te spreken over de overdracht van het vermogen gelijkgesteld met een fusie.

4-. Vaststelling van de effectieve verwezenlijking van de overdracht van vermogen.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de overeenkomstige beslissingen die door haar genomen werden krachtens de besluiten die voorafgaan en door de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCELEC" die vandaag voor ondergetekende notaris gehouden werd, de transactie waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NASA-TECH LIFTEN", ingevolge een ontbinding zonder vereffening, de totaliteit van haar vermogen, zowel actief als passief, overdraagt aan haar enige vennoot, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCELEC", effectief verwezenlijkt is.

Il, AAN DE ZAAKVOERSTER TE VERLENEN BEVOEGDHEDEN

De vergadering verleent aan de zaakvoerster alle bevoegdheden voor de uitvoering van de voorafgaande

besluiten.

WETTELIJKE EN FISCALE VERKLARINGEN

1/. FISCALE NEUTRALITEIT

De verrichtingen van overdracht waartoe hiervoor besloten werd, gelijkgesteld met een fusie door opslorping

van de vennootschap "NASA TECH LIFTEN" door de vennootschap "ASCELEC", worden uitgevoerd onder

voorbehoud van de artikel 211 en volgende van het Wetboek van de inkomstenbelasting en het artikel 11

van het BTW-wetboek.

Voor toepassing van het artikel 211 van het Wetboek van de Inkomstenbelasting verklaart de

vergadering:

- dat de opslorpende en opgeslorpte vennootschappen hun maatschappelijke zetels in België hebben;

- dat de verrichtingen van overdracht van vermogen, gelijkgesteld met een fusie door opslorping,

verwezenlijkt worden overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van de Vennootschappen;

- dat de verrichtingen beantwoorden aan het voorschrift van het artikel 183 bis van het Wetboek van de

Inkomstenbelasting.

De vergadering verzoekt de toepassing van het artikel 117, §1 van de Code van de registratierechten.

21. ATTEST VAN WETTELIJKHEID

Overeenkomstig het artikel 723 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt de ondergetekende

notaris, na nazicht, het bestaan en de wettelijkheid, zowel intern als extern, van de akten en formaliteiten

waarvoor de verplichting krachtens het Wetboek van Vennootschappen op de opgeslorpte vennootschap

rust.

Gelijktijde hiermee neergelegd : een afschrift van de akte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 25.07.2012 12339-0385-012
28/06/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MadWard11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

seussd

9 JUIN 201

Griffie

Ondemen'ringsnr : 0866.693.218

Benaming

(voluit) : NASA-TECH LIFTEN

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Daalstraat, 28/A à 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een gezamenlijk ontwerp van fusie door overneming van de BVBA "NASA-TECH LIFTEN" met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Kleine Daalstraat, 281A, met ondernemingsnummer 0866.693.218 door de BVBA "ASCELEC" met maatschappelijke zetel te 4651 Herve (Battice), Cour Lemaire, 7, met ondernemingsnummer 0436.044.395.

Uittreksel van het gezamenlijk ontwerp van fusie opgesteld door de bestuursorganen overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

"(...) De bestuursorganen van de voormelde vennootschappen hebben beslist om de algemene vergadering van hun respectieve vennootschap voor te stellen over te gaan tot een fusie door overneming, krachtens welke het hele vermogen van de overgenomen vennootschap - met inbegrip van haar rechten en verplichtingen - nh de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NASA-TECH LIFTEN", zal worden overgedragen aan de overnemende vennootschap, ni, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCELEC"."

"(...) Bijgevolg werd door de bestuursorganen van de voormelde vennootschappen beslist om een gemeenschappelijk voorstel van fusie door overneming op te stellen waarvan de tekst hierna volgt."

"(...) 1. De vennootschap die de andere vennootschap overneemt, de overnemende vennootschap genoemd"

[Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASCELEC", met maatschappelijke zetel te 4651 Herve (Battice), Cour Lemaire, 7, met ondernemingsnummer 0436.044.395.1

"(...) De vennootschap werd oorspronkelijk opgericht als een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid volgens onderhandse akte van 15 december 1988, gepubliceerd bij uittreksel in de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 30 december daaropvolgend, onder het nummer 881230-215.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst krachtens akte opgemaakt door Mr. Vincent VRONINKS, notaris te Elsene, op 18 oktober 2011, gepubliceerd bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, van 1 december 2011, onder het nummer 20111201-0180858."

"(...) 2. De vennootschap die zal worden overgenomen door de overnemende vennootschap,

de overgenomen vennootschap genoemd"

[Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NASA-TECH LIFTEN" met maatschappelijke zetel

te 1930 Zaventem, Kleine Daalstraat, 28/A, met ondernemingsnummer 0866.693.218]

" (...) IJe vennootschap werd opgericht volgens akte opgemaakt door Mr. Jean-Pierre ROOMAN, notaris te

Leuven, op 27 juli 2004, gepubliceerd bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16

augustus daaropvolgend, onder het nummer 04120574.

" 121138,1"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Voor-teraide àa&het Belgisch Staatsblad





De statuten werden eenmaal gewijzigd volgens akte opgemaakt door Mr. Jean-Pierre ROOMAN, voornoemd notaris, op 7 december 2007, gepubliceerd bij uittreksel in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, van 27 december daaropvolgend, onder het nummer 07186537."





"(...) Alle handelingen verricht door de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2012."

Voor eensluidend ontledend uittreksel.

BVBA "ASCELEC",

zaakvoerder,

vertegenwoordigd door de heer Jean-Pierre SCHELLINGS,

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/06/2012 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

in

1

s

h

1II I1 Ui II IiUiflIUI 1

*11192662*

7 r 4

Griffé -

Ondernemingsnr : NASA-TECH LIFTEN Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1930 Zaventem, Kleine Daalstraat, 28/A

" Onderwerp akte : Ontslag van een zaakvoerder

Ulttreksel van de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 9 november 2011 :

"(...) De vergadering neemt nota van het ontslag als zaakvoerder van VOF SUN MANAGEMENT met maatschappelijke zetel te Boskouterstraat 47-3370 BOUTERSEM vanaf vandaag.

Er woordt kwijting verleen voor het beheer van VOF SUN MANAGEMENT tot op heden. (... )"

Voor eensluidend ontledend uittreksel

ASCELEC BVBA

zaakvoerder,

vertegenwoordigd door de heer Jean-Pierre SCHELLINGS,

vaste vertegenwoordiger

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

08/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 05.07.2011 11261-0449-013
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 08.06.2010 10163-0553-013
22/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 17.06.2009 09246-0089-013
03/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.06.2008, NGL 30.06.2008 08325-0033-013
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 01.06.2007, NGL 12.06.2007 07216-0193-011
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 01.06.2006, NGL 03.07.2006 06392-0308-012

Coordonnées
NASA-TECH LIFTEN

Adresse
KLEINE DAALSTRAAT 28A 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande