NAXXOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NAXXOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 812.238.210

Publication

24/06/2014
ÿþ1

V

beh

aa

Bel

Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wood 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

13 JUNI 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

leSFItbank van koteaandel Brussel

Ondememingsnr : 0812238210

Benaming

(voluit) NAXXOS

(verkort) :

Rechtsvorm Naamloze Vennootschap

Zetel: Kasteelhoekstraat I - 1820 Steenokkerzeel (Perk)

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering Kapitaalverhoging - Coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEINI te Watteren:

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op zes juni.

Werd de Buitengewone Algemene Vergadering gehouden van de aandeelhouders van "NAXXOS" Naamloze Vennootschap, met zetel te 1820-Steenokkerzeel (Perk), Kasteelhoekstraat 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ais ondememingsnummer 0812.238.210 en met als BTW-nummer, BE0812.238.210, opgericht bij akte verleden voor notait Vlaminck Frederik te Antwerpen op tien juni tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig juni erna onder nummer 0086756, en waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door genoemde notaris Vlaminck op vijf juli tweeduizend en tien, bekendgemaakt als gemeld op zesentwintig juli erna onder nummer 10110598.BUREAU

De vergadering wordt geopend om 11 uur 30 onder Voorzitterschap van de heer Kris Adriaenssens, nagenoemde aandeelhouder van de 'vennootschap.

Gezien de nagemelde beperkte samenstelling van de vergadering wordt beslist geen verder bureau samen te stellen,

SAMENSTELL1NG VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig, de volgende aandeelhouders, die verklaren het aantal aandelen te bezitten vermeld na hun opgenomen identiteitsgegevens/verschijningsformule

1. De heer ADRIAENSSENS, Kris Juliette Jozef, geboren te Merksem op zeven juli negentienhonderd negenenvijftig, wonende te 2640-Mortsel, Liersesteenweg 134.

Houder van 46.200 aandelen.

2, "BOOMERANG" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9070-Destelbergen (Heusden), Bommelsrede 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister met als ondernemingsnummer 0449.981.119, BTW-nummer 6E0449.981.119, hier vertegenwoordigd ingevolge volmacht de dato 4 juni 2014 waarvan het origineel bewaard blijf ik het dossier van ondergetekende notaris door genoemde heer Adriaenssens.

Houdster van 46.200 aandelen.

3. De heer LAEVERS, Dieter André Fernand, geboren te Elsene op 19 juni 197t wonende te 1820-i Steenokkerzeel, Koekoeksweide 14.

Houder van 46.200 aandelen.

Alhier vertegenwoordigd door nagenoemde heer Blommaert Kris ingevolge volmacht hem daartoe verleend' op 4 juni 2014, waarvan het origineel bewaard blijft in het dossier van ondergetekende notaris.

Samen ; honderd achtendertigduizend zeshonderd (138.600) aandelen, de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van één miljoen driehonderd tweeënnegentigduizend euro (E 1.392.000,00) vertegenwoordigende, UITEENZETT1NG DOOR DE VOORZITTER

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren

1.Dat huidige algemene vergadering als dagorde heeft:

1) Bijzonder verslag van het bestuursorgaan omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature.

2) Verslag door de heer Tom Van Cleef, bedrijfsrevisor, optredend voor de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMB. Bedrerevisoren", omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature.

II 11111111

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4" ,,, .. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge 3) Kapitaalverhoging met een bedrag van honderd zestienduizend euro (¬ 116.000,00) om het kapitaal te brengen van één miijoen driehonderd tweeënnegentigduizend euro (E 1.392.000,00) op één miljoen vijfhonderd en achtduizend euro (¬ 1.508.000,00), door inbreng in nature van:

\;" " ''' -een deel van een achtergestelde lening die de vennootschap heeft jegens nagenoemde heer Blommaert Kris, zoals die vordering blijkt uit de tussentijdse balans per 31 maart 2014, en dit ten belope van honderd zestienduizend euro (¬ 116.000,00), mits aanmaak van elfduizend vijfhonderd vijftig (11.550) aandelen, met dezelfde rechten en voordelen ais de bestaande aandelen, en die zullen delen in de resultaten van de vennootschap vanaf het lopende boekjaar prorata temporis (aldus vanaf heden).

Vaststelling van de bij de inschrijving volledig volstort te zijne uitgifteprijs van de nieuwe aandelen op éénentwintig euro vijfenzestig cent (¬ 21,65) afgerond per aandeel, uitgesplitst in tien euro vier cent (¬ 10,04) fractiewaarde afgerond en een uitgiftepremie van elf euro éénenzestig cent (¬ 11,61) afgerond,

4) Inschrijving  volstorting  plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "uitgifteprernies" - toekenning van de aandelen.

5) Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie ten belope van honderd vierendertigduizend euro (¬ 134.000,00), om het kapitaal te brengen van één miljoen vijfhonderd en achtduizend euro (¬ 1.508.000,00) mer één miljoen zeshonderd tweeënveertigduizend euro (¬ 1.642.000,00), zonder aanmaak van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de waarde van elk van de aandelen in gelijke mate.

6) Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissingen door de tekst van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen zeshonderd tweeënveertigduizend euro (¬ 1.642.000,00), verdeeld in honderd vijftigduizend honderd vijftig gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort."

7) CoÔrdinatie van de statuten.

ll. De voorzitter zet vervolgens uiteen:

-dat aile bestaande aandeelhouders aanwezig zijn of vertegenwoordigd als gemeld;

-dat aile aandeelhouders stemgerechtigd zijn, zodat de algemene vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De bestuurders, te weten de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "Norbert VERKIMPE", vast vertegenwoordigd door de heer Norbert Verkimpe, "KRIS ADRIAENSSENS", vast vertegenwoordigd door genoemde heer Kris Adriaenssens, en, "BRIDGE THE GAP", vast vertegenwoordigd door genoemde heer Dieter Laevers, zijn hier hetzij aanwezig en verklaren hierbij kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering, van haar agenda en nagemelde verslagen en stukken en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en in de statuten. De niet aanwezigen hebben verzaakt aan de oproepingsformaliteiten, waarvan de bewijsstukken zich bevinden in het dossier van ondergetekende notaris.

Vaststelling dat de Algemene Vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de Voorzitter wordt nagegaan en als juist erkend.

De vergadering is aldus geldig samengesteld om te beraadslagen over voormelde punten van de dagorde, De Voorzitter zet de redenen uiteen die aanleiding hebben gegeven tot voormelde punten van de dagorde. De vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen:

Punt één.

Bijzonder verslag van het bestuursorgaan ; met eenparigheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van bedoeld verslag. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben.

Het verslag wordt aanvaard en goedgekeurd.

Punt twee.

Verslag van de in de agenda genoemde bedrijfsrevisor, omtrent de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in nature opgesteld te Antwerpen op 2 juni laatst.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de algemene vergadering de voorzitter van het lezen van het verstag, waarvan ieder een afschrift erkent ontvangen te hebben, en de voorzitter geeft vervolgens voorlezing van de besluiten van dit verslag die letterlijk luiden ais volgt:

Besluit

De inbreng in nature tot kapitaalverhoging van de vennootschap NAXXOS NV bestaat uit een achtergestelde lening van de heer Kris Blommaert, voor een bedrag van 260.000 EUR. Het kapitaal wordt verhoogd met 116.000 EUR en er wordt naar aanleiding van deze transactie een uitgiftepremie betaald van 134.000 EUR, Deze uitgiftepremie zal onmiddellijk in kapitaal worden omgezet zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

.de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

.de voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is;

).,

4..i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

" de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, namelijk 250.000 EUR, mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, namelijk 11.550 aandelen op naam, zonder nominale waarde en en er wordt daarnaast een uitgiftepremie betaald van 134.000 EUR.

De vennootschap en haar dochterondernemingen hebben de voorbije 2 boekjaren verliezen geleden waarbij de vooropgestelde budgetten niet behaald werden. De realisatie van de vooropgestelde groei vormt de basis voor de onderliggende waardering van Nmos NV.

De inbrenger en de andere aandeelhouders hebben zich uitdrukkelijk akkoord verklaard met de voorwaarden van deze inbreng, die contractueel werd vastgelegd.

Wij willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het instituut der Bedrlifsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" of waarde beoordeling is.

Antwerpen, 2 juni 2014.

De bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

Tom Van Cleef

Dit verslag wordt aanvaard en goedgekeurd..

Punt drie.

De vergadering besluit het kapitaal te verhogen zoals vooropgesteld onder het derde agendapunt.

De vergadering beslist dat op de 11.550 nieuwe kapitaalaandelen zal INGESCHREVEN WORDEN in natura

tegen een vergoeding van éénentwintig euro vijfenzestig cent (¬ 21,65) afgerond per aandeel, waarvan:

-tien euro vier cent (¬ 10,04) afgerond per aandeel zal geboekt worden ais kapitaal, zijnde in totaal honderd

zestienduizend euro (¬ 116.000,00), en;

-elf euro éénenzestig cent (¬ 11,61) afgerond per aandeel als uitgiftepremie, hetzij in totaal honderd

vierendertigduizend euro (¬ 134.000,00).

De vergadering beslist dat ieder nieuw kapitaalsaandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal moeten

worden volstort ten belope van honderd procent (100 %).

Punt vier.

Inschrijving in natura

Op het kapitaal wordt ingeschreven tegen de hoger vermelde voorwaarden door:

- de heer BLOMMAERT, Kris, geboren te Aalst op 25 augustus 1969, rijksregistemummer : 69.08.25 067-

09, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, wonende te 9420-Mere, Beekstraat 7, die alhier met dat

oogmerk is tussengekomen en medeverschenen; inschrijving door hem door inbreng in natura van een deel van

de hem toehorende en in de agenda vermelde vordering in achtergestelde lening op de vennootschap en dit ten

belope van honderd zestienduizend euro (¬ 116.000,00); te weten inschrijving op de 11.550 nieuwe

kapitaalsaandeIen van de vennootschap, hetzij tegen de prijs van eenentwintig euro vijfenzestig cent (¬ 21,65)

per aandeel, uitgiftepremie inbegrepen.

Volstorting

De inschrijver verklaart en de vergadering erkent dat de nieuwe aandelen, waarop aldus werd ingeschreven,

volgestort zijn:

-in kapitaal, ieder ten belope van honderd procent (100 %), hetzij in totaal honderd honderd zestienduizend

euro (¬ 116.000,00), en;

-de daarbijhorende uitgiftepremie, eveneens ten belope van honderd procent (100 %), hetzij in totaal

honderd vierendertigduizend euro (¬ 134.000,00).

Plaatsing van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies"

De vergadering beslist het totaalbedrag van de uitgiftepremie, hetzij honderd vierendertigduizend euro

(¬ 134.000,00), te plaatsen op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies" die, zoals de andere inbrengen

strekt tot waarborg van derden en die slechts zef kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist

door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Toekenning van de aandelen  vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor de inbreng warden de 11.550 nieuwe aandelen toegekend aan genoemde heer Kris

Blommaert.

Het betreft aandelen op naam met zonder aanduiding van nominale waarde. AI deze aandelen zijn volledig

volstort.

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst

vanaf het lopende boekjaar, prorata temporis, te weten vanaf heden.

De vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door

inbreng in nature daadwerkelijk werd gerealiseerd.

Het bestuursorgaan krijgt de opdracht om het aandeelhouderregister aan te passen.

De vergadering wordt verdergezet rekening houdend met de bijkomende aandelen die elk recht geven op 1

stem.

De hierna volgende besluiten worden met eenparigheid van stemmen genomen.

5) Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie.

Voor..

'behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderd vierendertigduizend aura (¬ 134.000,00), om het kapitaal te brengen van één miljoen vijfhonderd en achtduizend euro (E 1.508.000,00) naar ééri miljoen zeshonderd tweeënveertigduizend euro (¬ 1.642.000,00), zonder aanmaak van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de waarde van elk van de aandelen in gelijke mate, door incorporatie van de zoals voorkomende in punt 4 hiervoor, door de heer Blommaert betaalde uitgiftepremie, zoals bepaald in het derde agenda punt.

De vergadering stelt vast en vraagt de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremie daadwerkelijk werd gerealiseerd.

6) Aanpassing van de statuten aan de doorgevoerde kapitaalverhoging .

De algemene vergadering beslist ingevolge voormelde beslissingen de statuten van de vennootschap aan te passen zoals voorgesteld in punt 6 van de agenda.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2014 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

-verslag van de bedrijfsrevisor

-bijzonder verslag van het bestuursorgaan

-cotirdinatie der statuten























Op de laatste blz. van Luik B Vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 16.06.2014, NGL 21.08.2014 14443-0105-016
06/11/2014
ÿþMad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1(1

*14203099*

Ondememingsnr : 0812238210

Benaming

(voluit) : NAXXOS

(verkort) :

neergelegd/ontvangen p~p

2 8 OKT, 2014

ter griffe v@riffilo Nederlandstalig reehtbrk van kOOp1i inde/ frussel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kasteelhoekstraat 1 -1820 Steenokkerzeel (Perk)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone Algemene Vergadering - Kapitaalverhoging - Coördinatie van de statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Jeroen UYTTERHAEGEN te Wetteren

HET JAAR TWEEDUIZEND VEERTIEN.

Op vierentwintig oktober,

werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NAXXOS", met maatschappelijke zetel te 1820-Steenokkerzeel (Perk), Kasteelhoekstraat 1, ingeschreven in de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, met als ondememingsnummer 0812.238.210, opgericht bij akte verleden voor notaris Frederik VLAMINCK te Antwerpen op tien juni tweeduizend en negen, bekendgemaakt in de bijlage bij het Belgisch Staatsblad van tweeëntwintig juni erna onder nummer 09086756 (hierna de' Vennootschap").

De statuten werden gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door genoemde notaris Frederik VLAMINCK te Antwerpen op vijf juli tweeduizend en tien, bekendgemaakt als gemeld op zesentwintig juli erna onder nummer 10110598 en een laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door mij, Meester Jeroen UYTTERHAEGEN, geassocieerd notaris te Wetteren op zes juni tweeduizend veertien, bekendgemaakt als gemeld op vierentwintig juni erna onder nummer 14121848.

BUREAU

De buitengewone algemene vergadering wordt geopend om 14 uur onder het voorzitterschap van de heer Kris Blommaert, nagenoemd.

Gezien de nagemelde beperkte samenstelling van de buitengewone algemene vergadering wordt beslist om geen verder bureau samen te stellen.

SAMENSTELLING VAN DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd als nageweld, de volgende aandeelhouders, die verklaren het aantal aandelen te bezitten vermeld na hun opgenomen identiteitsgegevens/verschijningsformule

1.De Heer Kris Juliette Jozef ADRIAENSSENS, geboren te Merksem op zeven juli negentienhonderd negenenvijftig, met woonplaats te 2640 Mortsel, Liersesteenweg 134.

Houder van zesenveertigduizend tweehonderd (46.200) aandelen.

2.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOOMERANG", met maatschappelijke zetel te 9070 Destelbergen (Neusden), Bommelsrede 29, ingeschreven in de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent, met ais ondememingsnummer 0449.981.119, hier vertegenwoordigd door (na)genoemde heren Blommaert Kris en Adriaenssens Kris ingevolge volmacht de dato 17 oktober 2014 waarvan het origineel' bewaard blijft in het dossier van ondergetekende notaris.

Houdster van zesenveertigduizend tweehonderd (46.200) aandelen.

3.De Heer Dieter André Fernand LAEVERS, geboren te Elsene op 19 juni 1971, met woonplaats te 1820 Steenokkerzeel, Koekoeksweide 14, hier vertegenwoordigd door (na)genoemde heren Blommaert Kris en Adriaenssens Kris ingevolge volmacht de dato 17 oktober 2014 waarvan het origineel bewaard blijft in het dossier van ondergetekende notaris.

Houder van zesenveertigduizend tweehonderd (46.200) aandelen.

4.De Heer Kris BLOMMAERT, geboren te Aalst op 25 augustus 1969, met woonplaats te 9420 Mere, Beekstraat 7.

Houder van elfduizend vijfhonderdvijftig (11.550) aandelen.

Samen: honderdvijftigduizend honderdvijftig (150.150) aandelen die de totaliteit van het maatschappelijk kapitaal van één miljoen zeshonderdtweeënveertigduizend euro (@ 1.642.000,00) vertegenwoordigen.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

Op de laatste blz. van Luik $ vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

De Voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren hetgeen volgt:

I.De huidige buitengewone algemene vergadering heeft als dagorde:

1. VERSLAGEN

-Kennisname en bespreking van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura.

-Kennisname en bespreking van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VMB BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, ingeschreven in de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen, met als ondememingsnummer 0472.277.063, vast vertegenwoordigd door de Heer Tom VAN CLEEF, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen dedato 21 oktober 2014.

2.KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Voorstel tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap door middel van een inbreng in natura van aandelen ten belope van een totaalbedrag van één miljoen zestigduizend vierhonderdnegenendertig euro achtenvijftig eurocent (¬ 1.060.439,58), uitgiftepremie inbegrepen, teneinde het maatschappelijk kapitaal te brengen van een miljoen zeshonderdtweeenveertigduizend euro (E 1.642.000,00) op een bedrag van twee miljoen zevenhonderd en tweeduizend vierhonderdnegenendertig euro achtenvijftig eurocent (E 2.702.439,58) waarbij in totaal vijfenvijftigduizend achthonderdtweeënveertig (55.842) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde zullen worden uitgegeven tegen een uitgifteprijs gelijk aan achttien euro negenennegentig eurocent (E 18,99), waarvan tien euro vierennegentig eurocent kapitaal (E 10,94) en acht euro vijf eurocent (¬ 8,05) uitgiftepremie, per aandeel.

3.VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

4,VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

5.WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Voorstel tot wijziging van artikel 5: "Maatschappelijk kapitaal" van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten.

6.MACHTIGING

Voorstel tot machtiging om zorg te dragen voor de aanvulling van het aandelenregister en het stellen van alle nodige of nuttige handelingen, het ondertekenen van alle documenten en het vervullen van alle formaliteiten die daarmee gepaard gaan.

Voorstel tot machtiging van notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken, te ondertekenen en neer te laten leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Bijzondere volmacht verlening voor de formaliteiten bij de overheidsbesturen.

Il. Oproepingen:

Met betrekking tot de aandeelhouders:

Alle bestaande aandeelhouders zijn aanwezig of vertegenwoordigd als gemeld, zodat het bewijs van hun oproepingen niet moet worden voorgelegd.

Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden:

De bestuurders, te weten de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "NORBERT VERKIMPE", vast vertegenwoordigd door de Heer Norbert VERKIMPE, "KRIS ADRIAENSSENS", vast vertegenwoordigd door genoemde Heer Kris ADRIAENSSENS, en "BRIDGE THE GAP", vast vertegenwoordigd door genoemde Heer Dieter LAEVERS, zijn hier behoudens genoemde heer Adriaenssens niet aanwezig en hebben behoudens zelfde heer Adriaenssens bij schrijvens die bewaard worden in het dossier van ondergetekende notaris verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering, van haar agenda en nagemelde verslagen en stukken en hebben verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikelen 533 en 535 van het Wetboek van Vennootschappen en in de statuten, waarvan de bewijsstukken zich bevinden in het dossier van ondergetekende notaris.

De Voorzitter verklaart en de buitengewone algemene vergadering erkent dat er geen commissaris werd benoemd in de Vennootschap.

De Voorzitter verklaart en de buitengewone algemene vergadering erkent dat er noch houders van warrants, obligaties, noch houders van certificaten op naam, die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

111.Vaststellingen:

De Voorzitter deelt mee dat er thans honderdvijftigduizend honderdvijftig (150.150) aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde zijn uitgegeven.

De Voorzitter stelt vast dat alle aandelen aanwezig dan wel vertegenwoordigd zijn en iedere aandeelhouder stemgerechtigd is, zodat de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan.

De Voorzitter deelt mee dat de agendapunten die een statutenwijziging inhouden drie vierde van de stemmen moeten bekomen om te worden aanvaard, en dat de agendapunten die geen statutenwijziging inhouden een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard.

De Voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem.

De Voorzitter deelt mee dat er geen bijzondere formaliteiten in de statuten of de oproeping zijn vernield om toegelaten te worden tot de buitengewone algemene vergadering.

VASTSTELLING DAT DE BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING GELDIG IS SAMENGESTELD.

De buitengewone algemene vergadering erkent de uiteenzetting van de Voorzitter die voorafgaat als juist en erkent dat ze geldig samengesteld werd en bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

BERAADSLAGING - BESLUITEN

De buitengewone algemene vergadering vat de agenda aan en neemt, na beraadslaging, volgende beslissingen:

EERSTE BESLUIT - VERSLAGEN.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de buitengewone algemene vergadering de Voorzitter van het voorlezen van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen met betrekking tot de inbreng in natura. De aanwezige aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben.

Met eenparigheid van stemmen ontslaat de buitengewone algemene vergadering de Voorzitter van het lezen van het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `VMB BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, ingeschreven in de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen, met als ondememingsnummer 0472.277.063, vast vertegenwoordigd door de Heer Tom VAN CLEEF, bedrijfsrevisor, kantoorhoudend te 2000 Antwerpen, Entrepotkaai 3, opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan ieder een afschrift erkent ontvangen te hebben.

Dit verslag van de Raad van Bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen gelijktijdig met een expeditie van onderhavige akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en er worden bewaard in het vennootschapsdossier van de Vennootschap.

De inhoud van de besluiten van het revisoraal verslag luidt als volgt

"Besluit

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de vennootschap NAXXOS NV bestaat uit 20.205 aandelen 2.906 aandelen van BELG1AN AUTOMATION GROUP cvba, 11.210 aandelen van PRODUMEX nv en 6.089 aandelen van 1NXITES MANAGEMENT cvba ten belope van een totaalbedrag van ¬ 1.060.439,58, uitgiftepremie inbegrepen, teneinde het maatschappelijk kapitaal te brengen van ¬ 1.642.000,00 op een bedrag van ¬ 2.702.439,58.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura. Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering redelijk en niet arbitrair is;

.de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt, namelijk ¬ 1.060.439,58, mathematisch tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, namelijk 55.842 aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De vennootschap en haar dochterondernemingen hebben de voorbije 2 boekjaren verliezen geleden waarbij de vooropgestelde budgetten niet behaald werden. De realisatie van de vooropgestelde groei en winstgevendheid vormt de basis voor de onderliggende waardering van Naxxos NV.

De inbrengers en de andere aandeelhouders hebben zich uitdrukkelijk akkoord verklaard met de voorwaarden van deze inbreng, die contractueel werd vastgelegd.

willen tenslotte de aandacht vestigen op het feit dat conform de controlenormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimness opinion' of waarde beoordeling is.

Antwerpen, 21 oktober 2014.

De bedrijfsrevisor

VMB Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

Tom Van Cleef'

TWEEDE BESLUIT KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De buitengewone algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de Vennootschap te verhogen door middel van een inbreng in natura van aandelen ten belope van een totaalbedrag van één miljoen zestigduizend vierhonderdnegenendertig euro achtenvijftig eurocent (¬ 1.060.439,58), uitgiftepremie inbegrepen, teneinde het maatschappelijk kapitaal te brengen van een miljoen zeshonderdtweeënveertigduizend euro (¬ 1.642.000,00) op een bedrag van twee miljoen zevenhonderd en tweeduizend vierhonderdnegenendertig euro achtenvijftig eurocent (¬ 2.702.439,58) waarbij in totaal vijfenvijftigduizend achthonderdtweeënveertig (55.842) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde zullen worden uitgegeven tegen een uitgifteprijs gelijk aan achttien euro negenennegentig eurocent (E 18,99), waarvan tien euro vierennegentig eurocent kapitaal (¬ 10,94) en acht euro vijf eurocent (¬ 8,05) uitgiftepremie, per aandeel.

DERDE BESLUIT  VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

Zijn hier vervolgens tussengekomen en allen (behoudens lasthebbers zelf als optredend in persoonlijke naam) hier vertegenwoordigd door genoemde heer Blomaert Kris en Adriaenssens Kris ingevolge onderhandse volmachten waarvan de originelen bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris:

1.de Heer Kris BLOMMAERT, met woonplaats te 9420 Mere, Beekstraat 7, verklaart in te schrijven op drieduizend honderdtweeënnegentig (3.192) nieuwe aandelen op naam zonder aanduiding van nominale

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

waarde, die onmiddellijk en volledig volgestort zijn, voor een totaalbedrag van zestigduizend zeshonderdzestien euro acht eurocent (¬ 60.616,08), tegen een uitgifteprijs van achttien euro negenennegentig eurocent (¬ 18,99), waarvan tien euro vierennegentig eurocent (¬ 10,94) kapitaal en acht euro vijf eurocent (¬ 8,05) uitgiftepremie, per aandeel, door middel van een een inbreng in natura van vijfduizend zeshonderd en vijf (5.605) aandelen van de naamloze vennootschap "PRODUMEX", met maatschappelijk zetel te 1820 Steenokkerzeel, Kasteelhoekstraat 1, ingeschreven in de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, met als ondernemingsnummer 0863.917.632;

2.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MACOSE", met maatschappelijke zetel te 9820 Merelbeke, Wilgenstraat 30, ingeschreven in de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Gent, met als ondernemingsnummer 0871.067.522, verklaart in te schrijven op vijftienduizend eenentwintig (15.021) nieuwe aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die onmiddellijk en volledig volgestort zijn, voor een totaalbedrag van tweehonderdvijfentachtigduizend tweehonderdachtenveertig euro negenenzeventig eurocent (¬ 285.248,79), tegen een uitgifteprijs van achttien euro negenennegentig eurocent (¬ 18,99), waarvan tien euro vierennegentig eurocent (¬ 10,94) kapitaal en acht euro vijf eurocent (¬ 8,05) uitgiftepremie, per aandeel, door middel van een inbreng in natura van tweeduizend negenhonderd en zes (2.906) aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIAN AUTOMATION GROUP", met maatschappelijke zetel te 2640 Mortsel, Liersesteenweg 134, ingeschreven in de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Antwerpen, met als ondernemingsnummer 0891.132.763, en vijfduizend zeshonderd en vijf (5.605) aandelen van de naamloze vennootschap "PRODUMEX", hiervoor genoemd;

3.de Heer Christopher WILLEMS, met woonplaats te 3530 Berbroek, Lindenstraat 8, verklaart in te schrijven op zesduizend achthonderdachtenzeventig (6.878) nieuwe aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die onmiddellijk en volledig volgestort zijn, voor een totaalbedrag van honderddertigduizend zeshonderddertien euro tweeëntwintig eurocent (¬ 130.613,22), tegen een uitgifteprijs van achttien euro negenennegentig eurocent (¬ 18,99), waarvan tien euro vierennegentig eurocent (¬ 10,94) kapitaal en acht euro vijf eurocent (¬ 8,05) uitgiftepremie, per aandeel, door middel van een inbreng in natura van duizend honderddertien (1.113) aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INXITES MANAGEMENT', met maatschappelijke zetel te 1820 Steenokkerzeel (Perk), Kasteelhoekstraat 1, ingeschreven in de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, met als ondernemingsnummer 0898.303.835;

4.de vennootschap onder firma "SAP4CE", met maatschappelijke zetel te 3510 Hasselt, Meybroekstraat 44, ingeschreven in de rechtbank van koophandel Antwerpen, afdeling Hasselt, met als ondernemingsnummer 0541.583.860, verklaart in te schrijven op duizend vijfhonderdvijfenveertig (1.545) nieuwe aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die onmiddellijk en volledig volgestort zijn, voor een totaalbedrag van negenentwintigduizend driehonderdnegenendertig euro vijfenvijftig eurocent (¬ 29.339,55), tegen een uitgifteprijs van achttien euro negenennegentig eurocent (¬ 18,99), waarvan tien euro vierennegentig eurocent (¬ 10,94) kapitaal en acht euro vijf eurocent (¬ 8,05) uitgiftepremie, per aandeel, door middel van een inbreng in natura van tweehonderdvijftig (250) aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INXITES MANAGEMENT', hiervoor genoemd;

5.de Heer Piet WYNANTS, met woonplaats te 1320 Hamme-Mille, Rue St. Corneille 41, verklaart in te schrijven op achtduizendvierhonderddrieëntwintig (8.423) nieuwe aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die onmiddellijk en volledig volgestort zijn, voor een totaalbedrag van honderdnegenenvijftigduizend negenhonderdtweeënvijftig euro zevenenzeventig eurocent (¬ 159.952,77), tegen een uitgifteprijs van achttien euro negenennegentig eurocent (¬ 18,99), waarvan tien aura vierennegentig eurocent (¬ 10,94) kapitaal en acht euro vijf eurocent (¬ 8,05) uitgiftepremie, per aandeel, door middel van een inbreng in natura van duizend driehonderddrieënzestig (1.363) aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INXITES MANAGEMENT', hiervoor genoemd;

6.de Heer Michaël VAN MALDEREN, met woonplaats te 1980 Eppegem, Cardijnstraat 20/3, verklaart in te schrijven op zevenduizend achthonderd en vijf (7.805) nieuwe aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die onmiddellijk en volledig volgestort zijn, voor een totaalbedrag van honderdachtenveertigduizend tweehonderdzestien euro vijfennegentig eurocent (¬ 148.216,95), tegen een uitgifteprijs van achttien euro negenennegentig eurocent (¬ 18,99), waarvan tien euro vierennegentig eurocent (¬ 10,94) kapitaal en acht euro vijf eurocent (¬ 8,05) uitgiftepremie, per aandeel, door middel van een inbreng in natura van duizend tweehonderddrieënzestig (1.263) aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INXITES MANAGEMENT', hiervoor genoemd;

7.de Heer Guida RIJCKEN, met woonplaats te 3930 Hamont Achel, Slipstraat 45, verklaart in te schrijven op zesduizend honderdtachtig (6.180) nieuwe aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die

onmiddellijk en volledig volgestort zijn, voor een totaalbedrag van honderdzeventienduizend driehonderdachtenvijftig euro twintig eurocent (¬ 117.358,20), tegen een uitgifteprijs van achttien euro negenennegentig eurocent (¬ 18,99), waarvan tien euro vierennegentig eurocent (¬ 10,94) kapitaal en acht euro vijf eurocent (¬ 8,05) uitgiftepremie, per aandeel, door middel van een inbreng in natura van duizend (1.000) aandelen van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INXITES MANAGEMENT", hiervoor genoemd;

8.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MAGUS MANAGEMENT & CONSULTING",

met maatschappelijke zetel te 1970 Wezenbeek-Oppem, Beekstraat 68; ingeschreven in de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel, met als ondememingsnummer 0508.913.567, verklaart in te schrijven op

drieduizend negentig (3.090) nieuwe aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die

onmiddellijk en volledig volgestort zijn, voor een totaalbedrag van achtenvijftigduizend zeshonderdnegenenzeventig euro tien eurocent (¬ 58.679,10), tegen een uitgifteprijs van achttien euro

negenennegentig eurocent (¬ 18,99), waarvan tien euro vierennegentig eurocent (¬ 10,94) kapitaal en acht euro vijf eurocent (¬ 8,05) uitgiftepremie, per aandeel, door middel van een inbreng in natura van vijfhonderd (500)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INXITES MANAGEMENT", hiervoor genoemd; en

g.de Meer Marc BLEKKINK, met woonplaats te 2000 Antwerpen, Oude Vaartplaats 66 B-302, verklaart in te schrijven op drieduizend zevenhonderd en acht (3.708) nieuwe aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, die onmiddellijk en volledig volgestort zijn, voor een totaalbedrag van zeventigduizend vierhonderdveertien euro tweeënnegentig eurocent (E 70.414,92), tegen een uitgifteprijs van achttien euro negenennegentig eurocent (¬ 18,99), waarvan tien euro vierennegentig eurocent (¬ 10,94) kapitaal en acht euro vijf etirocent (¬ 8,05) uitgiftepremie, per aandeel, dort middel van een inbreng in natura van zeshonderd (600) aandelen van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INXITES MANAGEMENT", hiervoor genoemd.

Deze vijfenvijftigduizend achthonderdtweeënveertig (55.842) nieuwe aandelen op naam bieden dezelfde rechten en voordelen aan als de bestaande aandelen en zullen delen in de winsten vanaf het begin van het boekjaar die inging op één januari tweeduizend veertien.

VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VAN DE VERWEZENLIJKING VAN DE KAPITAALVERHOGING

De buitengewone algemene vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van één miljoen zestigduizend vierhonderdnegenendertig euro achtenvijftig eurocent (¬ 1.060.439,58) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op twee miljoen zevenhonderd en tweeduizend vierhonderdnegenendertig euro achtenvijftig eurocent (¬ 2.702.439,58), vertegenwoordigd door tweehonderd en vijfduizend negenhonderd tweeënnegentig gelijke aandelen (205.992) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT WIJZIGING VAN DE STATUTEN

De buitengewone algemene vergadering beslist tot wijziging van artikel 5: "Maatschappelijk kapitaal" van de statuten, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de genomen besluiten, als volgt:

"Artikel 5 : Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen zevenhonderd en tweeduizend vierhonderdnegenendertig euro achtenvijftig eurocent (¬ 2.702.439,58), verdeeld in tweehonderd en vijfduizend negenhonderd tweeënnegentig (205.992) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort."

ZESDE BESLUIT  MACHTIGING

De buitengewone algemene vergadering machtigt:

(i)de Heer Kris BLOMMAERT, voornoemd, om zorg te dragen voor de aanvulling van het aandelenregister en het stellen van alle nodige of nuttige handelingen, het ondertekenen van alle documenten en het vervullen van alle formaliteiten die daarmee gepaard gaan.

(ii)de ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten op te maken, te ondertekenen en neer te laten leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel:

(111)de Heer Kris BLOMMAERT, voornoemd, de Heer Luc WYNANT en de Heer Frederik VERMAERKE-VAN DE pUTTE, advocaten, die elke woonstkeuze doen op hun kantooradres te 1050 Brussel-Elsene, Loulzalaan 221, ieder afzonderlijk bevoegd en met recht van in de plaatsstelling, om de Vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwcordigen bij de griffie van de rechtbank van koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdrachten.

Voor ontledend uittreksel

Geassocieerd Notaris Jeroen UYTTERHAEGEN

Tegelijk hiermede nedergelegd :

-uitgifte akte

-bijzonder verslag van de raad van bestuur

-verslag van de bedrijfsrevisor

_coordinatie der statuten

Vi,or-"behouilen aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 21.08.2013 13440-0445-016
30/07/2013
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Griffie 19 jJL2013

111111111111111111,11)111111111111

Ondernemingsnr : 0812238210 Benaming

(voluit) : NAXXOS (verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kasteelhoekstraat 1 1820 Perk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming Gedelegeerd Bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 8 juli 2013

De Raad van Bestuur beslist bij afzonderlijke stemming en met éénparigheid tot het benoemen als gedelegeerd bestuurders : NORBERT VERKIMPE BVBA, gevestigd te 9070 Neusden, Bommelsrede 29, niet vaste vertegenwoordiger de heer Norbert Verkimpe; en BRIDGE THE GAP BVBA, gevestigd te 1820 Perk, Koekoeksweide 14, met vaste vertegenwoordiger de heer Dieter Laevers. Dit niet ingang vanaf heden tot na de jaarvergadering van 2019.

BVBA KRIS ADRIAENSSENS

Gedelegeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Kris ADRIAENSSENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.06.2012, NGL 09.07.2012 12271-0502-013
13/02/2015
ÿþ Mol word 11.1

" # ~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

el erg d/ont var iyen op

Q 3 FE0. 2015

ter griffie van d% f derlandstalige

rechtbank van korite

ophnr-ir! Rruesel

Voor-

behoude aan het Belgisch

Staatsbia

111111

>15029154

Ondernemingsnr : 0812.238.210 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

NAXXOS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Kasteelhoekstraat 1, 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslagen - Benoemingen - Volmacht voor de publicatieformaliteiten.

I. Er blijkt uit de notulen van de eenparige schriftelijke besluiten van de enige aandeelhouder dd, 31 oktober 2014 dat de enige aandeelhouder :

- AKTE HEEFT GENOMEN van het ontslag van Norbert Verkimpe BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Norbert Verkimpe, als bestuurder. Dit ontslag gaat in vanaf vandaag,

- BESLOTEN HEEFT om tussentijdse kwijting te verlenen aan de ontslagnemende bestuurder.

De te verlenen definitieve kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd,

- BESLOTEN HEEFT de volgende personen als bestuurder te benoemen:

(i) de heer Scott Gwilliam, wonende te 155 N. Wacker Drive, Suite 4150, Chicago, Illinois 60606, Verenigde Staten van Amerika;

(ii) de heer Brian Chung, wonende te 155 N. Wacker Drive, Suite 4150, Chicago, Illinois 60606, Verenigde Staten van Amerika; en

(iii) de heer Anthony Doyle, wonende te Ryzex House, Bumpers Way, Chippenham, SN14 6LH, Verenigd Koninkrijk.

- BESLOTEN HEEFT, daarenboven, dat hun mandaat als bestuurder zal eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering die zich dient uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het boekjaar afgesloten op 31 december 2019,

- BESLOTEN HEEFT dat de bestuurders hun mandaat onbezoldigd uitoefenen.

- BESLOTEN HEEFT om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Il. Er blijkt uit de notulen van de vergadering van de raad van bestuur gehouden per telefoonconferentie op 31 oktober 2014 dat de raad van bestuur

- AKTE HEEFT GENOMEN van het ontslag van Norbert Verkimpe BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Norbert Verkimpe, als bestuurder en gedelegeerd bestuurder, met ingang van heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- BESLOTEN HEEF' de bevoegdheden van dagelijks bestuur alsook alle andere bijzondere bevoegdheden en alle bankbevoegdheden toegekend aan Norbert Verkimpe BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Norbert Verkimpe, alsook aan de heer Norbert Verkimpe in te trekken met ingang van heden.

- BESLOTEN HEEFT de bevoegdheden van dagelijks bestuur, alsook de bevoegdheid om binnen het kader van het dagelijks bestuur de vennootschap te vertegenwoordigen ten overstaan van derden en in rechte, met ingang van heden en voor de duur van hun mandaat als bestuurder toe te kennen aan de volgende personen:

(i) de heer Scott Gwilliam, wonende te 155 N. Wacker Drive, Suite 4150, Chicago, Illinois 60606, Verenigde Staten van Amerika;

(ii) de heer Brian Chung, wonende te 155 N. Wacker Drive, Suite 4150, Chicago, Illinois 60606, Verenigde Staten van Amerika; en

(iii) de heer Anthony Doyle, wonende te Ryzex House, Bumpers Way, Chippenham, SN14 6LH, Verenigd Koninkrijk.

Ieder van hen zal de titel van "gedelegeerd bestuurder" dragen.

- BESLOTEN HEEFT om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n ten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.06.2011, NGL 05.07.2011 11256-0091-014
26/01/2011
ÿþ Mptl 2.3



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behoude aan hel Belgiscl

Staatsbh

1-4 JAN. 2011

émus

Griffie

illtiRM1111

Ondememingsnr : BE 0812.238.210

Benaming

(voluit) : NAXXOS -

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Kasteelhoekstraat 1, 1820 Perk

Onderwerp akte : Ontslag en Benoeming Bestuurder

De Buitengewone Algemene Vergadering der aandeelhouders van 10 december 2010 neemt kennis van; onderstaande punten van de agenda en keurt dit met eenparigheid van stemmen goed:

Het ontslag als bestuurder van BVBA RE-1NNOVATE, met maatschappelijke zetel te 9850 Poesele, Beentjesstraat 39, en haar vaste vertegenwoordiger de heer DE METSENAERE HENK. Over het verlenen van, kwijting voor de uitoefening van hun mandaat zal in de eerstvolgende jaarvergadering te houden in 2011 beslist; worden.

Er werd beslist BVBA BRIDGE THE GAP, met maatschappelijke zetel te 1820 Perk, Koekoeksweide 14, met! als vast vertegenwoordiger de heer IAEVERS D1ETER, te benoemen als bestuurder vanaf 10 december 2010. en dit tot aan de jaarvergadering in 2015. Zij aanvaarden dit mandaat.

BVBA KRIS ADR1AENSSENS

Gedelgeerd Bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer ADRIAENSSENS KRIS

BVBA NORBERT VERK1MPE

Bestuurder

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer VERK1MPE NORBERT

Bijlagen bij het Be-gisch Staatsblad - 26/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/04/2015
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rlaergelegd/ontvangon op

14 APR. 2015

ter griffie van efhtederlandst

alïge

rechtbank van koophandel Brussel

"

Ondernemingsnr : 0812.238.210

in 5059765*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : NAXXOS

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Kasteelhoekstraat 1

1820 STEENOKKERZEEL

Onderwerp akte :OMZETTING IN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - NIEUWE TEKST VAN STATUTEN

Het proces-verbaal opgesteld op eenendertig maart tweeduizend vijftien, door Meester Peter VAN ,

MELKEBEKE, Notaris te Brussel,

luidt als volgt

"Op heden, eenendertig maart tweeduizend vijftien.

Te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11,

Voor mij, Meester Peter VAN MELKEBEKE, geassocieerd notaris te Brussel,

WORDT GEHOUDEN

de buitengewone algemene vergadering van de enige aandeelhouder van de naamloze vennootschap

NAXXOS, waarvan de zetel gevestigd is te 1820 Steenokkerzeel, Kasteelhoekstraat 1, hierna "de

Vennootschap" genoemd.

IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

De Vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor Meester Frederik Vlaminck, geassocieerd

notaris te Antwerpen, op 10 juni 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 juni daarna,

onder nummer 09086756.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door Meester

Jeroen Uytterhaegen, geassocieerd notaris te Wetteren, op 24 oktober 2014 , bekendgemaakt in de Bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad van 6 november daama, onder nummer 14203099.

De Vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0812.238210.

OPENING VAN DE VERGADERING - SAMENSTELLING VAN HET BUREAU

De vergadering wordt geopend om 15 uur 30 minuten onder het voorzitterschap van de heer Johan Lagae,

wonende te 1082 Brussel, Strijdersstraat 2517.

Er wordt niet overgegaan tot de samenstelling van een bureau.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING -AANWEZIGHEIDSLIJST

Is aanwezig of vertegenwoordigd de hierna genoemde enige aandeelhouder, die verklaart de totaliteit van

de 205.992 aandelen te bezitten: de vennootschap naar Duits recht Movilitas Consulting Germany Holdings,

GmbH, met zetel te Maximilianstrasse 11, 80539 München (Duitsland),

Vertegenwoordiging - Volmacht

De enige aandeelhouder Is vertegenwoordigd door Johan Lagae, voornoemd, die handelt in hoedanigheid;

van bijzondere volmachtdrager krachtens één onderhandse volmacht die aan dit proces-verbaal gehecht blijft.

UITEENZETTING VAN DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt mij notaris authentiek vast te stellen hetgeen volgt:

I. De vergadering van vandaag heeft de volgende agenda:

1. Bijzonder verslag dat het voorstel tot omzetting toelicht opgesteld door het bestuursorgaan waarbij de staat van activa en passiva van de Vennootschap per 31 december 2014 is gevoegd, opgesteld., overeenkomstig artikel 778 van het Wetboek van vennootschappen.

2. Verslag van de bedrijfsrevisor betreffende de voormelde staat van activa en passiva van de Vennootschap, opgesteld overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen.

3. Omzetting van de juridische vorm van de Vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

4. Aanneming van een nieuwe tekst van de statuten.

5. Ontslag en benoeming van bestuursorganen,

6. Volmacht voor de coördinatie van statuten.

7, Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

Op de Laatste blz. van Lik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

"

~ f

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

r

mod 11.1

8. Volmacht voor de formaliteiten,

Il. Oproepingen

11 Met betrekking tot de enige aandeelhouder

De enige aandeelhouder is aanwezig of vertegenwoordigd, zodat het bewijs van zijn oproeping niet moet worden voorgelegd.

2/ Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden

De bestuurders hebben schriftelijk verklaard kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaard te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij artikel 533 van het Wetboek van vennootschappen. Dezelfde personen hebben in voormeld document tevens verzaakt aan de toezending van de stukken die hen ter beschikking moeten worden gesteld overeenkomstig artikel 535 van het Wetboek van vennootschappen.

Deze documenten werden door de voorzitter aan ondergetekende notaris vertoond die ze vervolgens opnieuw overhandigde met het oog op de bewaring van de originelen door de Vennootschap in haar archieven.

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch een commissaris, noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de Vennootschap werden uitgegeven, zijn.

III. Geen enkel beding van de statuten voorziet dat de Vennootschap geen andere rechtsvorm mag aannemen.

IV. In toepassing van artikel 781 van het Wetboek van vennootschappen, kan deze vergadering alleen dan op

geldige wijze over de voorgestelde omzetting beraadslagen wanneer de aanwezigen niet alleen de helft van het

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, maar ook de helft van het totale aantal effecten die het kapitaal niet

vertegenwoordigen (winstbewijzen) en is de omzetting alleen dan aangenomen wanneer zij tenminste vier vijfden

van de stemmen heeft verkregen.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevcegd is

om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

De enige aandeelhouder, vertegenwoordigd zoals vermeld, verklaart dat de aandelen waarmee ze

deelneemt aan deze buitengewone algemene vergadering niet het voorwerp uitmaken van enige inpandgeving

noch van enige andere beperking die de vrije uitoefening van haar stemrecht zou beletten.

BERAADSLAGING - BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING  Omzetting

Verslaggeving

Kennisname

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan, opgesteld op

30 maart 2015, dat het voorstel tot omzetting toelicht, evenals van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke

vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een cooperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid, "Callens, Pirenne, Theunissen & Co Bedrijfsrevisoren", met zetel te Jan Van Rijswijcklaan 10,

2018 Antwerpen, vertegenwoordigd door Jan Van Brabant, opgesteld op 30 maart 2015, over de staat van activa en

passiva van de Vennootschap afgesloten op 31 december 2014, beiden opgemaakt in toepassing van artikelen 777

en 778 van het Wetboek van vennootschappen.

De enige aandeelhouder, vertegenwocrdigd zoals vermeld, verklaart voorafgaand aan deze vergadering

een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen, evenals van hun bijlagen, en er kennis van te hebben

genomen. Hij verklaart er geen opmerkingen op te formuleren.

Conclusies van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, hebben wij de

staat van activa en passiva per 31 december2014 van de Naamloze Vennootschap Naxxos (ondememingsnummer

0812238.210), opgesteld onder de verantwoordelijkheid van de Raad van Bestuur, onderzocht en dit met het oog

op de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals

blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december2014, heeft plaatsgehad.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de Normen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren

inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige

overwaardering van het netto-actief heeft plaats gehad.

Het netto-actief per 31 december 2014 bedraagt 2.399.706,12 EUR en is dus wel kleiner dan het

maatschappelijk kapitaal van 2.702.439, 58 EUR. Het verschil tussen het netto-actief per 31 december 2014 en het

huidig maatschappelijk kapitaal bedraagt 302.7633,46 EUR.

Dit rapport behelst uitsluitend de vereisten van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen en is niet'

bestemd voor gebruik in een andere context.

Antwerpen, 30 maart 2015

(handtekening)

Callens, Pirenne, Theunissen & C°

Bedrijfsrevisoren CVBA

Vertegenwoordigd door

Jan Van Brabant

Bedrijfsrevisor."

Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan waarbij de staat van activa en passiva is gevoegd, wordt bewaard in het

dossier van de notaris.

Het verslag van de bedrijfsrevisor zal samen met een uitgifte van deze akte en de volmachten neergelegd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening

mod 11.1

r

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

worden in het dossier van de Vennootschap op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel

Beslissing tot omzetting

De vergadering beslist de rechtsvorm van de Vennootschap om te zetten zonder verandering van rechtspersoonlijkheid en de rechtsvorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer 0812.238.210 waaronder de Vennootschap ingeschreven is in het rechtspersonenregister.

De omzetting geschiedt op basis van een staat van activa en passiva van de Vennootschap afgesloten op 31 december 2014,

TWEEDE BESLISSING - Aanneming van een nieuwe tekst van statuten

Als gevolg van de omzetting van de Vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, aanneming van een volledige nieuwe tekst van statuten (met inbegrip van wijziging datum van de gewone algemene vergadering), waarvan hierna een uittreksel volgt,

RECHTSVORM-NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "NAXXOS" met als onderbenamingen "Naxxos Holding'; "Naxxos Invest", "Naxxos Corp.", "Naxxos Corporation" en "Naxxos Group'.

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1820 Steenokkerzeel, Kasteelhoekstraat 1.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigen

rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden :

1. Het bij wijze van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buitenland.

2. Het beheren, valoriseren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen, alsook het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

3. Het verlenen van alle advies en bijstand op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering aan het , bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten van een holding.

De vennootschap mag

* alle hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen; op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* zich tere gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen zevenhonderd en tweeduizend vierhonderdnegenendertig euro achtenvijftig eurocent (¬ 2.702.439, 58), verdeeld in tweehonderd en vijfduizend negenhonderd tweeënnegentig (205.992) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volgestort.

ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede donderdag van de maand juni om twintig uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de gewone algemene vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap. Zij mag tevens worden gehouden in één van de negentien gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot, De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd,

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwe-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ Y mod 11,1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bohouden aan het Belgisch 5taatsbfad

zigheidslijst, met aanduiding van de naam, de vooma(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke bene-ming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen`; gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is,

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, ' dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo ' van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

DERDE BESLISSING -Ontslag en benoeming van bestuursorganen

De vergadering beslist, met ingang vanaf eenendertig maart tweeduizend vijftien, het ontslag te aanvaarden van de hierna vermelde personen uit hun functie van bestuurder (en desgevallend in functie van gedelegeerd bestuurder) in de naamloze vennootschap:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KRIS ADRIAENSSENS met vaste vertegenwoordiger de heer Kris Adriaenssens;

2. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BRIDGE THE GAP met vaste vertegenwoordiger de heer Dieter Laevers;

3. de heer Scott Gwilliam;

4. de Brian Chung;

5. de heer Anthony Doyle.

De vergadering beslist, eveneens met ingang vanaf eenendertig maart tweeduizend vijftien, te benoemen tot

niet-statutair-zaakvoerders in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid:

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KRIS ADRIAENSSENS, met vaste vertegenwoordiger de heer Kris Adriaenssens;

2. de heer Anthony Doyle;

Op de laatste biz. van luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

3. de heer Ross Young,

Hun mandaat is voor onbepaalde duur.

Het mandaat van zaakvoerder is kosteloos,

VIERDE BESLISSING: Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan Aurélie Van Ruysevelt of Sara Berquin, ten dien einde woonstkeuze gedaan

hebbende op het adres van de vennootschap `Berquin Notarissen , voormeld, alle machten om de

gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op

de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

VIJFDE BESLISSING: Machten aan het bestuursorgaan

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen.

ZESDE BESLISSING: Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Johan Lagae en Els Bruis, woonstkeuze gedaan

hebbende te 1200 Brussel, Neerveldstraat 101-103, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden,

aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten

bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van

Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te

verzekeren.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met eenparige stemmen,

NOTARIELE SLOTBEPALINGEN

INFORMATIE  RAADGEVING

De enige vennoot, zoals voormeld, verklaart dat de notaris hem volledig heeft ingelicht over de rechten,

verplichtingen en lasten die voortvloeien uit de rechtshandelingen waarbij hij betrokken is en dat hij hem op

onpartijdige wijze raad heeft gegeven.

RECHT OP GESCHRIFTEN

Het recht bedraagt vijfennegentig euro (EUR 95,00)

VOORLEZING

De enige vennoot, vertegenwoordigd zoals voormeld, erkent tijdig een ontwerp van deze notulen ontvangen

te hebben,

De notulen werden integraal voorgelezen voor wat betreft de vermeldingen bevat in artikel 12, alinea 1 en 2

van de Organieke Wet Notariaat, en de wijzigingen die werden aangebracht aan het vooraf meegedeelde

ontwerp van notulen.

De notulen werden door de notaris toegelicht,

IDENTITEIT

De notaris bevestigt de identiteitsgegevens van de vertegenwoordiger van de vennoot op zicht van zijn

identiteitskaart.

SLUITING VAN DE VERGADERING

De vergadering wordt geheven.

WAARVAN PROCES-VERBAAL.

Opgesteld op plaats en datum zoals hierboven vermeld.

Na gedeeltelijke voorlezing en toelichting, hebben de voorzitter en de enige vennoot, vertegenwoordigd

zoals vermeld, met mij, notaris, ondertekend.

Volgen de handtekeningen."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd ; een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vddr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r c

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/05/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter grill iee akte

neergelegd/ontvangen op

1 1 MO 2015

ter griffie van de Nederlandstalige rechtbank W8 n koQti#tiendel Brussel

*15072962

io

Ondernemingsnr : 0812.238210

Benaming

(voluit) : NAXXOS

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kasteelhoekstraat 1, 1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Uittreksel van het fusievoorstel dd. 29 april 2015 opgesteld door het college van zaakvoerders van de BVBA NAXXOS en de raden van bestuur van CVBA BELGIAN AUTOMATION GROUP en de CVBA Inxites , Managernent.

Op 29 april 2015 is in uitvoering van artikel 676 juncto 719 van het Wetboek van Vennootschappen, door het college van de zaakvoerders van de BVBA NAXXOS en de raden van bestuur van CVBA BELGIAN' AUTOMATION GROUP en de CVBA lnxites Management, het fusievoorstel opgesteld waarvan de tekst volgt:

/.Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschap

1.De overnemende vennootschap

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NAXXOS, gevestigd te 1820 Steenokkerzeel, Kasteelhoekstraat 1.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondememingsnummer BE 0812.238.210.

De vennootschap heeft tot doel (artikel 3 van de statuten)

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland zowel voor eigen naam en voor eigenr rekening als voor naam of voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden

1. Het bij wijze van inschrijving, in-breng, fusie, samen-werking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaan-de of nog op te richten vennootschappen, ondernemingen, bedrij-vigheden of verenigingen zonder onderscheid in België of in het buiten-land.

2 Het beheren, valori-leren en te gelde maken van deze belangen of deelnemingen, alsook, het rechtstreeks of onrechtstreeks deelne-men aan het bestuur, de directie, de controle en vereffe-ining van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft.

3. Het verlenen van alle advies en bijstand op alle mogelijke vlakken van de bedrijfsvoering' aan het bestuur en de directie van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft, en in het algemeen het stellen van alle handelingen die geheel of gedeeltelijk, rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot de activiteiten van een holding,

De vennootschap mag :

" aile hoegenaamde handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die van aard zijn dit te begunstigen;

* op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken;

* zich ten gunste van de vennootschappen, ondernemingen, bedrijvigheden en verenigingen waarin zij een belang of deelneming heeft borgstellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Op de laatste blz. van Luik_là vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Hierna genoemd de overnemende vennootschap.

2.De over te nemen vennootschappen

A. De coëperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BELGIAN AUTOMATION GROUP, gevestigd te 2640 Mortsel, Liersesteenweg 134,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Antwerpen met ondernemingsnummer BE 0891.132.763

De vennootschap heeft tot doel (artikel 4 van de statuten)

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel te nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, behalve in diegene waarvoor voorafgaande toestemming is vereist;

-het besturen van vennootschappen in België en in het buitenland;

-het begeleiden, adviseren, superviseren en financieren van bedrijven en alles wat daartoe dienstbaar is;

-het verstrekken van alle mogelijke diensten en adviezen, en het uitoefenen van management en consultingactiviteiten in diverse ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland;

-het aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van onroerende goederen en toebehoren.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in aile verbonden vennootschappen, met dewelke een of ander land van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

De verrichtingen, die door de wet van vier december negentienhonderd negentig, zoals vervangen door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars, en de beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

B. De coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Inxites Management gevestigd te Kasteelhoekstraat 1, 1820 Steenokkerzeel.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondernemingsnummer BE 0898.303.835.

De vennootschap heeft tot doel (artikel 3 van de statuten)

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel te nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, behalve in diegene waarvoor voorafgaande toestemming is vereist;

-het besturen van vennootschappen in België en In het buitenland;

-het begeleiden, adviseren, superviseren en financieren van bedrijven en alles wat daartoe dienbaar is;

-het verstrekken van alle mogelijke diensten en adviezen, en het uitoefenen van management en consultingactiviteiten in diverse ondernemingen, zowel in binnen- als buitenland;

-het aankopen, verkopen, ruilen, huren en verhuren van onroerende goederen en toebehoren.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of ander land van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen.

De verrichtingen, die door de wet van vier december negentienhonderd negentig, zoals vervangen door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het

~ f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars, en de beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

Hierna genoemd de over te nemen vennootschappen,

il. Juridisch kader van de fusie

De operatie betreft een fusie van drie Belgische vennootschappen en in het bijzonder, gezien NAXXOS BVBA op het ogenblik van de fusie de totaliteit van de aandelen van zowel BELGIAN AUTOMATION GROUP CVBA als Inxites Management CVBA zal bezitten, een met fusie gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, hetzij een rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van zowel BELGIAN AUTOMATION CVBA als Inxites Management CVBA, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op NAXXOS BVBA die reeds houdster is van alle aandelen ("geruisloze fusie").

Het college van de zaakvoerders van NAXXOS BVBA en de raden van bestuur van BELGIAN AUTOMATION GROUP CVBA en Inxites Management CVBA stellen voor om een fusie voor te leggen aan de respectievelijke algemene vergaderingen, conform de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij het gans actief en passief vermogen van de overgenomen vennootschappen zal overgaan naar de overnemende vennootschap op basis van de afgesloten jaarrekeningen van NAXXOS BVBA en BELGIAN AUTOMATION GROUP CVBA op datum van 31 december 2014 en op basis van de tussentijdse cijfers per 31 december 2014 van Inxites Management CVBA.

Ingevolge artikel 719 en volgende zal huidig fusievoorstel voorgelegd worden aan de buitengewone algemene vergaderingen van de vennootschappen die gehouden zullen worden op het ogenblik dat NAXXOS BVBA alle aandelen van zowel BELGIAN AUTOMATION GROUP CVBA als Inxites Management CVBA verwerft, en dit ten laatste op 31 juli 2015.

III. Datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschappen boekhoudkundig geacht ' worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Huidig fusievoorstel wordt opgesteld op basis van de boekhoudkundige staten per 31 december 2014. De fusie krijgt boekhoudkundige uitwerking vanaf 1 januari 2015. Aile sinds die datum gedane handelingen van de over te nemen vennootschappen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

IV. Rechten toegekend door de overnemende vennootschap aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen

De vennoten van de over te nemen vennootschappen beschikken over geen bijzondere rechten in deze vennootschappen. Er zijn geen andere effecten dan aandelen.

V. Bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren

vennootschappen.

Aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen zal het huidige fusievoorstel uiterlijk zes weken voor de algemene vergaderingen die over deze fusie besluiten, worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel voor NAXXOS BVBA en Inxites Management CVBA en te Antwerpen voor BELGIAN AUTOMATION GROUP CVBA.

Namens het college van zaakvoerders

Anthony Doyle, zaakvoerder

BVBA Kris Adriaenssens, met als vaste vertegenwoordiger Kris Adriaenssens, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvengprt no

r i~

Ondernemingsnr : 0812.238.210.

Benaming

(voluit) : "NAXXOS"

(verkort) :

1111!11,111!111111111

1) 3 RU 2015

ter griffie van de Nederlandstalige

t~~libf~~"º%~ V^11 gliehandel Brussel

Ai

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1820 Steenokkerzeel, Kasteelhoekstraat 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : Met fusie gelijkgestelde verrichting door overneming van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIAN AUTOMATION GROUP" - Met fusie gelijkgestelde verrichting door overneming van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Inxites Management"

Uit de notulen opgemaakt door Meester Johan Kiebooms, geassocieerd notaris te Antwerpen, op

negenentwintig juni tweeduizend vijftien;

BLIJKT DAT:

1. Tot met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het fusievoorstel, door overneming van het volledig actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIAN AUTOMATION GROUP", gevestigd te 2640 Mortsel, Liersesteenweg 134, RPR Antwerpen met ondememingsnummer 0891.132.763, BTW-plichtige (overgenomen vennootschap), door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NAXXOS", gevestigd te 1820 Steenokkerzeel, Kasteelhoekstraat 1, RPR Brussel met ondememingsnummer 0812.238.210 , BTW-plichtige (overnemende vennootschap), op grond van een balans afgesloten per 31 december 2014.

Alle sedert 1 januari 2015 door. de overgenomen coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIAN AUTOMATION GROUP" gestelde verrichtingen zullen boekhoudkundig voor rekening zijn van de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NAXXOS" op last; voor deze vennootschap al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en de verbintenissen uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit` de fusie en de bestuurders van de overgenomen ven-'nootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

Aangezien alle aandelen van de overgenomen coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIAN AUTOMATION GROUP" in bezit zijn van de overnemende besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "NAXXOS" zullen, overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, in vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de ovememende vennootschap worden gecreëerd.

2. Te notuleren dat het volledige vermogen van de overgenomen cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELGIAN AUTOMATION GROUP", niets voorbehouden noch uitgezonderd, te algemenen titel overgaat naar de ovememende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NAXXOS".

3. Tot met fusie gelijkgestelde verrichting, overeenkomstig het fusievoorstel, door overneming van het volledig actief en passief vermogen, niets voorbehouden noch uitgezonderd, van de coöperatieve vennootschap:

met beperkte aansprakelijkheid "INXITES MANAGEMENT", gevestigd te 1820 Steenokkerzeel,' Kasteelhoekstraat 1, RPR Brussel met ondememingsnummer 0898.303.835, BTW-plichtige (overgenomen vennootschap), door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NAXXOS", gevestigd te 1820' SteenokKerzeel, Kasteelhoekstraat 1, RPR Brussel met ondernemingsnummer 0812.238.210 , BTW-plichtige (overnemende vennootschap), op grond van een balans afgesloten per 31 december 2014.

Alle sedert 1 januari 2015 door de overgenomen cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INXITES MANAGEMENT' gestelde verrichtingen zullen boekhoudkundig voor rekening zijn van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NAXXOS" op fast voor deze vennootschap al het passief van de overgenomen vennootschap te dragen, al haar verplichtingen na te komen en de verbintenissen uit te voeren, alle kosten, lasten en belastingen te dragen welke voortvloeien uit de fusie en de bestuurders van de overgenomen vennootschap te vrijwaren tegen elke vordering.

Aangezien alle aandelen van de overgenomen cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INXITES MANAGEMENT" in bezit zijn van de overnemende besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NAXXOS" zullen, overeenkomstig artikel 726 van het Wetboek van vennootschappen, in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexes'du Moniteur belge

" Voor- beh4uden

e .r aan.);iet Selgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/07/2015 - Annexesfdu Moniteur belge

vergoeding voor de overgang van het volledige vermogen van de overgenomen vennootschap geen nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap worden gecreëerd.

4. Te notuleren dat het volledige vermogen van de overgenomen coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INXITES MANAGEMENT", niets voorbehouden noch uitgezonderd, te algemenen titel overgaat naar de overnemen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1NAXXOS".

5. Voor zover ais nodig werd bijzondere volmacht met recht van indeplaatsstelling verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bren&co", gevestigd te 2520 Oelegem, Knodbaan 43, RPR Antwerpen met ondernemingsnummer 0597.327. 994, vertegenwoordigd door een van haar zaakvoerders of medewerkers, teneinde aile administratieve formaliteiten te vervullen en in het bijzonder de formaliteiten in verband met deze fusie bij de Kruispuntbank voor ondernemingen en bij de fiscale besturen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

- Johan Kiebooms, geassocieerd notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de notulen dd. 29 juni 2015, met In bijlage : twee lijsten beschrijving activa en passiva, één volmacht, en uittreksel.

Op de laatste big, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persó(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NAXXOS

Adresse
KASTEELHOEKSTRAAT 1 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande