NEW TYRE MANAGEMENT STRATEGY, AFGEKORT : NTMS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEW TYRE MANAGEMENT STRATEGY, AFGEKORT : NTMS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 832.220.606

Publication

24/07/2014
ÿþMod Wort! 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0832.220.606

Benaming

(voluit) : NEW TYRE MANAGEMENT STRATEGY

(verkort) : NTMS

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Brusselsesteenweg 119A -1980 Zemst

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

De Algemene Vergadering van aandeelhouders van 25 juni 2014 keurt met éénparigheid van stemmen goed, het ontslag van de heer Van der Steen Joseph, als bestuurder, met ingang van heden.

De heer Joseph Van der Steen bekomt algehele kwijting en decharge voor het vervulde mandaat en wordt ontlast van iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de vennootschap, ook deze die gebeurlijk uit een borgstelling in het voordeel van de vennootschap zou voorkomen.

Stefaan HOUTSAEGER

Gedelegeerd Bestuurder

Patrick VAN HEMELRYCK

Bestuurder









In de bijlagen bij het pimmt.Staatsblad bekend te maken kopie

na neeriegging ter gri i láfirangen cap

"

1 4 MU 2014

ter gr ffie van de Nederlandstalige rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

muNH61*M~~

1A26

V. beh.

aai

Bal Staa

i 'I 1 ,~~ ~t ~

t.

29/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 26.06.2013, NGL 27.08.2013 13464-0085-011
25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 27.06.2012, NGL 24.07.2012 12323-0521-011
04/01/2011
ÿþ Mori 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : 1980 ZEMST , Brusselsesteenweg 119A

Onderwerp akte : oprichting

Het blijkt uit een akte verleden op 23 december 2010 dat voor mij, Dirk STOOP, notaris te Antwerpen:. (Linkeroever), optredende voor de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte aansprakelijkheid Notaris Dirk Stoop, ondememingsnummer 899.286.109

ZIJN VERSCHENEN :

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HOUTSAEGER MANAGEMENT EN BEHEER", met maatschappelijke zetel te 2930 Brasschaat, Neervelden 65, met ondememingsnummer, 832.084.905, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 20 december 2010, neergelegd ter; griffie van de Rechtbank van Koophandel voor bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 21 december 2010.

" Hier vertegenwoordigd door de heer HOUTSAEGER Stefaan Gerard Joseph, rijksregis-ternummer 540104: 443-93, identiteitskaartnummer 590-8166941-52, geboren te Kort-rijk op 4 januari 1954, ongehuwd, wonende te 2930 Bras-schaat, Neervelden 65, optredend in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder der vennootschap; aangesteld bij de oprichting.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NT MANAGEMENT EN BEHEER", met" :

maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Minnemolenstraat 16, met onder-nemingsnummer 832.150.429: opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 20 december 2010, neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel voor bekendmaking in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 23 december 2010. .Hier vertegenwoordigd door de heer VAN HEMELRIJCK Patrick Pierre C., rijksregistemummer: 59101515525 en identiteitskaart 591-0977730-72, geboren te Schaarbeek op 15 oktober 1959, gehuwd met: mevrouw De Meyer Marina, wonende te 1800 Vilvoorde, Minnemolenstraat 16, optredend in zijn hoedanigheid; van statutair zaakvoerder der vennootschap en aangesteld bij de oprichting.

Welke verschijners mij verzocht hebben akte op te stellen van hetgeen volgt

1. OPRICHTING

De verschijners verklaren een naamloze vennootschap op te richten onder de benaming NEW TYRE; MANAGEMENT STRATEGY in het kort NTMS.

Het geplaatste kapitaal zal driehonderd duizend euro (300.000 EUR) bedragen, verdeeld in drieduizend. (3.000) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Bij toepassing van de bepalingen vervat in artikel 440 van het Wetboek van Vennootschappen hebben de. oprichters aan ondergetekende notaris een financieel plan overhandigd waarin zij het bedrag van het: maatschappelijk kapitaal van deze vennootschap rechtvaardigen.

2. INSCHRIJVING

De verschijners verklaren op de aandelen in te schrijven als volgt:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Houtsaeger Management en Beheer" ; duizend._

vijfhonderd aandelen 1500

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NT Management en Beheer", duizend vijf-

honderd aandelen1500

totaal: drieduizend aandelen. 3000

Zij verklaren en erkennen dat het volledige kapitaal aldus geplaatst is, en dat al de aandelen aldus:

onderschreven en volstort werden door hun respectieve inschrijvers, zodat bijgevolg het bedrag van

driehonderd duizend euro (300.000 EUR) ter beschikking is van de vennootschap.

Dit bedrag werd vôôr de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam.

van de vennootschap in oprichting bij de ING Bank onder nummer363-0822525-05, zoals blijkt uit het attest dat:

aan mij, notaris werd overhandigd.

3. STATUTEN:

De verschijners hebben de statuten van de opgerichte vennootschap vastgesteld als volgt :

TITEL 1. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - DUUR

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

eReser

2 7 DEC. 2010

Griffie

Ondernerningsnr: (9D. c2) 6c

Benaming

(voluit) : NEW TYRE MANAGEMENT STRATEGY verkort "NTMS"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Artikel 1 :

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap.

Haar naam luidt : NEW TYRE MANAGEMENT STRATEGY, in het kort "NTMS".

Artikel 2 :

De zetel van de vennootschap is gevestigd binnen het Vlaamse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk gewest. De Raad van Bestuur kan deze zetel naar iedere andere plaats binnen het voormelde territorium verplaatsen. Hij kan ook agentschappen en filialen in binnen- en buitenland oprichten.

ledere verandering van maatschappelijke zetel wordt door de zorgen van de Raad van Bestuur in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad bekendgemaakt.

Artikel 3 :

De vennootschap heeft tot doel :

-Het verstrekken van ondememingsadvies en implementatie.

-Het verstrekken van adviezen op het gebied van management en organisatie; het ondersteu-nen en begeleiden van het management van en het voeren van management bij andere on-dernemingen en vennootschappen.

-Het oprichten en verwerven van, het deelnemen in, het samenwerken met, het voeren van de directie over, het financieren en meefinancieren van andere ondernemingen en vennootschappen, van welke aard ook.

-Het verrichten van al datgene wat met het voorstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, alles in de ruimste zin.

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met werkzaamheden bij bandencentrales en benodigdheden.

-Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoorts.

-Holdingactiviteiten en het nemen van participaties in allerlei bedrijven.

Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden.

Zij mag tevens alle industriële, handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Die activiteiten omvat in het hierboven vermeld doel waartoe een voorafgaande toelating van de bevoegde overheid of een daartoe bevoegd organisme, een attest of getuigschrift vereist is, die gereglementeerd zijn of aan toelatingsvoorwaarden onderworpen, zal de vennootschap in onderaanneming laten doen door een rechtspersoon die aan de gestelde voorwaarden voldoet, tenzij de vennootschap, of een persoon in de door de wetgeving en/of toepasselijke reglementering vereiste verhouding verbonden aan de vennootschap, over de nodige attesten, stukken en/of toelatingen beschikt opdat de vennootschap die activiteiten zelf mag uitoefenen.

Zij mag optreden als vereffenaar, zaakvoerder of bestuurder van vennootschappen.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en uitbreiding van haar maatschappelijk doel of de maatschappelijke bedrijvigheid kunnen vergemakkelijken.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen in alle ondernemingen waarvan het doel met het hare gelijk, gelijkaardig of verwant is of waarvan het doel rechtstreeks of onrecht-streeks kan bijdragen aan de verwezenlijking van haar eigen doel, en aldus door inbreng (van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk kapitaal), fusie, onderschrijven of op elke andere wijze deelnemen in bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen. Zij mag zich met deze versmelten en inbreng doen van het geheel of een gedeelte van haar vermogen.

De eventuele opsommingen in het doel, zoals hierboven vermeld, zijn exemplatief en houden geen beperking in.

De vennootschap mag zich borg stellen voor andere vennootschappen of ondernemingen die een zelfde of aanverwant doel nastreven, zo deze zekerheidsstelling niet bedoeld is om de verwerving door derde(n) van aandelen van deze vennootschap mogelijk te maken.

ln zoverre de wet dit niet verbiedt, om welke reden ook, mag de vennootschap zakelijke of persoonlijke zekerheden verlenen in het voordeel van fysische personen of rechtspersonen, welke omwille van hun betrokkenheid met het bestuur, hun aandeelhouderschap of hun langdurige contractuele verhouding met de vennootschap met deze laatste een band hebben. Dergelijke zekerheid kan alleen verschaft worden voor verbintenissen welke dergelijke personen aangaan of aangegaan zijn ten overstaan van een rechtspersoon of instelling gecontro-leerd door de Commissie voor Bank- en Financie- en Assurantiewezen, en in zoverre het ver-lenen van dergelijke waarborg niet in strijd is met de belangen van de vennootschap.

Artikel 4 :

De vennootschap heeft een onbeperkte duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders die beraadslaagt zoals voor een wijziging van de statuten.

TITEL 2 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Artikel 5 :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderd duizend euro (300.000 EUR), verdeeld in drieduizend (3.000) aandelen met fractiewaarde.

Artikel 6 :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Bij elke verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven eerst aangeboden worden aan de aandeelhouders, in evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De uitgifte met voorkeurrecht en de periode waarin dit voorkeurrecht kan worden uitgeoefend, worden vastgesteld door de algemene vergadering, of wanneer tot verhoging wordt besloten in het kader van het toegestane kapitaal, door de Raad van Bestuur.

Zij worden aan de aandeelhouders in de pers overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen aangekondigd. Dit bericht is niet vereist wanneer al de effecten op naam zijn gesteld. De inhoud ervan wordt in dat geval per aangetekend schrijven aan de aandeelhouders ter kennis gebracht.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar zonder beperkingen gedurende de inschrijvingstijd.

Na het verstrijken van de termijn voor het uitoefenen van het voorkeurrecht, zal de Raad van Bestuur mogen beslissen of derden aan de verhoging van het kapitaal zullen kunnen deelnemen of dat het recht om in te schrijven zal worden uitgeoefend door de vroegere aandeelhouders die reeds van hun recht hebben gebruik gemaakt. In dit geval zal hij de wijze van inschrijving bepalen.

Dit recht van voorkeur kan door de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften inzake quorum en meerderheid vereist voor de statutenwijziging, in het belang van de vennootschap beperkt of opgeheven worden. Het voorstel daartoe moet speciaal in de oproeping worden vermeld. De Raad van Bestuur verantwoordt zijn voorstel in een omstandig verslag dat inzonderheid betrekking heeft op de uitgifteprijs en de financiële gevolgen van de verrichting voor de aandeelhouders. Een verslag wordt opgemaakt door de commissaris, of bij diens ontstentenis door de bedrijfsrevisor of accountant aangewezen door de Raad van Bestuur. Deze verslagen worden in de agenda aangekondigd, neergelegd op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, aan de aandeelhouders medegedeeld.

De Raad van Bestuur is bevoegd om, in het belang van de vennootschap, het voorkeurrecht te beperken of op te heffen wanneer de kapitaalverhoging geschiedt binnen de grenzen van het toegestane kapitaal. De Raad van Bestuur en de commissaris of de bedrijfsrevisor of accountant zullen de verslagen moeten opmaken zoals voorschreven door het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 7 :

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd duizend euro (300.000,00 ¬ ). Het is verdeeld in drieduizend (3.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen, en genummerd van één (1) tot en met drieduizend (3.000).

De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

De volgestorte aandelen en de andere effecten van de vennootschap zijn op naam of gedematerialiseerd, binnen de beperkingen voorzien door de wet.

De titularis kan op elk ogenblik op zijn kosten de omzetting vragen van zijn effecten in gede-materialiseerde effecten.

Het gedematerialiseerd effect wordt vertegenwoordigd door een boeking op rekening, op naam van de eigenaar of de houder, bij een erkende rekeninghouder of bij een vereffeningsinstelling.

Op de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehou-den. Elke titularis van effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten.

Artikel 8 :

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar.

De onverdeelde eigenaars van aandelen moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkele persoon laten vertegenwoordigen. Bij gebrek hiervan zullen de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, worden opgeschort. Hetzelfde geldt voor het geval vruchtgebruik en blote eigendom in de handen van onderscheiden titularissen zijn.

Ingeval van splitsing van de volle eigendom in blote eigendom en vruchtgebruik, zullen de vennootschapsrechten uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker.

Artikel 9 :

De erfgenamen, schuldeisers of andere rechthebbenden van een aandeelhouder mogen zich in geen enkel geval inlaten met het bestuur van de vennootschap, noch het leggen van zegels op de boeken, goederen en waarden van de vennootschap uitlokken, noch de invereffeningstelling van de vennootschap en de verdeling van haar vermogen vorderen.

Voor de uitoefening van hun rechten dienen zij zich uitsluitend te houden aan de inventaris- en jaarrekeningen van de vennootschap en aan de beslissingen van de algemene vergadering.

Artikel 10 :

De Raad van Bestuur kan overgaan tot de uitgifte van obligaties al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden.

TITEL 3 : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11 :

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur samengesteld uit ten minste drie bestuurders.

Wanneer op een algemene vergadering der aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de Raad van Bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door aile middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een maximum duur van zes jaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Hun opdracht neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die zal overgaan tot de benoeming van de nieuwe bestuurders. De bestuurders kunnen ten allen tijde door de algemene vergadering worden ontslagen. Aftredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Tot bestuurder kunnen zowel fysische personen als rechtspersonen worden aangeduid. Wanneer een rechtspersoon wordt aangeduid, zal deze conform de ter zake geldende wetgeving een vast vertegenwoordiger dienen aan te duiden.

Ieder lid van de Raad van Bestuur kan ontslagen worden door schriftelijke kennisgeving aan de Raad. Een bestuurder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een plaats van bestuurder openvalt, zijn de overblijvende bestuurders samen bevoegd om voorlopig in de vacature te voorzien. In dit geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen. De nieuw benoemde bestuurder doet de tijd uit van zijn voorganger.

Artikel 12 :

De Raad van Bestuur kiest onder zijn leden een voorzitter.

Wanneer de voorzitter verhinderd is, wordt hij vervangen door een andere bestuurder, voorgedragen door de voorzitter.

Artikel 13 :

De Raad van Bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens twee bestuurders erom verzoeken.

De voorzitter van de Raad van Bestuur of, wanneer hij verhinderd is, twee bestuurders, roepen de Raad bijeen.

Wanneer de Raad van Bestuur samengesteld is uit slechts twee bestuurders kan elkeen van hen verzoeken dat de Raad van Bestuur zou worden bijeengeroepen en kan elke bestuurder de Raad van Bestuur bijeenroepen.

Afwezige bestuurders mogen hun stem uitbrengen per brief, telegram, telex, telefax of enig ander communicatiemiddel. Zij mogen insgelijks aan hun medebestuurders volmacht geven om in hun plaats op de vergadering op te treden. Geen enkele bestuurder mag meer dan één van zijn collega's vertegenwoordigen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de Raad van Bestuur, worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders.

Artikel 14 :

De beslissingen van de Raad van Bestuur worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, de beslissende stem.

Wanneer bij toepassing van artikel elf de Raad slechts uit twee bestuurders is samengesteld, houdt de laatste bepaling van rechtswege op gevolg te hebben tot de Raad van Bestuur opnieuw uit ten minste drie leden bestaat.

Artikel 15 :

De Raad van Bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 16 :

De Raad van Bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat, opdragen aan één of meer bestuurders, die de titel van gedelegeerd bestuurder zullen dragen.

De Raad van Bestuur en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur, binnen de grenzen van dit bestuur, mogen aan elke lasthebber bijzondere bevoegdheid delegeren. Zij bepalen de bevoegdheden en de vergoedingen die als algemene onkosten worden aangerekend van de personen aan wie delegatie wordt verleend.

Artikel 17 :

Het mandaat van de bestuurders en van de gedelegeerd-bestuurders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Artikel 18 :

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door de handtekening van één gedelegeerd bestuurder, of de handtekening van twee bestuurders, die in geen geval ten overstaan van derden van een voorafgaandelijke beslissing van de Raad van Bestuur zullen moeten doen blijken.

Bovendien wordt de- vennootschap rechtsgeldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Aan de gevolmachtigden kan de titel van directeur worden toegekend.

TITEL 4 : CONTROLE

Artikel 19 :

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd en bezoldigd volgens de regels vervat in de wet.

De vennootschap is nochtans niet verplicht commissarissen te benoemen voor zover blijkt dat zij ingevolge de terzake vigerende wetgeving hiertoe niet gehouden is.

ti

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge TITEL 5 : ALGEMENE VERGADERINGEN

Artikel 20 :

De jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op de laatste woensdag van juni om elf uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op

hetzelfde uur.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van

de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten,

behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering

heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen

De vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de

aankondigingen vermeld.

Artikel 21 :

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen aan toonder vijf

volle dagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn titels deponeren op de maatschappelijke

zetel. Andere aandeelhouders zullen binnen dezelfde termijn kennis geven van hun voornemen om aan de

vergadering deel te nemen bij eenvoudige brief te richten aan de zetel van de vennootschap. Bestuurders zijn

vrijgesteld van deze formaliteit.

Artikel 22 :

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het stemrecht verbonden aan aandelen die in pand zijn gegeven, wordt uitgeoefend door de eigenaar-

pandsteller.

Artikel 23 :

Behoudens in de gevallen door de wet voorzien worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid

van stemmen, ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Artikel 24 :

Voor elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de

aandeelhouders die erom verzoeken.

Zij worden in een register ingebonden.

Afschriften en uittreksels van de notulen worden ondertekend door de personen die als orgaan de vennoot-

schap kunnen verbinden, ongeacht of zij aan de vergadering hebben deelgenomen.

TITEL 6 : INVENTARIS EN JAARREKENING - WINSTVERDELING

Artikel 25

Het boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de Raad van Bestuur

de jaarrekening.

Artikel 26 :

Het batig saldo van de resultatenrekening, maakt de netto-winst van het boekjaar uit.

Op deze winst wordt vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is

niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De algemene vergadering beslist, op voorstel van de Raad van Bestuur, over de bestemming van het saldo

der netto-winst.

Artikel 27 :

De Raad van Bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop dividenden zullen worden uitbetaald. De

uitbetaling moet geschieden binnen het jaar na de algemene vergadering die het bedrag heeft vastgesteld.

Aan de Raad van Bestuur wordt de bevoegdheid verleend om interimdividenden uit te keren.

TITEL 7 : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 28 :

Ingeval van ontbinding zal de vereffening van de vennootschap plaats vinden op de wijze door de algemene

vergadering aangeduid.

Deze zal één of meer vereffenaars aanstellen, hun bevoegdheid vaststellen, alsmede hun vergoedingen, als

nodig.

Artikel 29 :

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om

die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief onder de aandeelhouders, naar verhouding van het

aantal aandelen dat zij bezitten.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate volstort zijn, moeten de vereffenaars, met deze toestand rekening

houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, ofwel

door opvraging van bijkomende gelden ten laste van de in mindere mate volstorte aandelen, ofwel door

voorafgaandelijke terugbetalingen in geld of in effecten, ten bate van de in grotere mate volstorte aandelen.

TITEL 8 : ALGEMENE BEPALING

Artikel 30 :

De bestuurders, vaste vertegenwoordigers, commissarissen en vereffenaars, die woonplaats in het

buitenland hebben, worden verplicht voor de gehele duur van hun taak woonplaats te kiezen in België. Bij

gebreke daarvan zullen zij geacht worden woonplaats te hebben gekozen in de zetel van de vennootschap,

y

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor

" 8houden aan liet Belgisch Staatsblad

waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid voor hun bestuur en toezicht.

4. ALGEMENE- EN OVERGANGSBEPALINGEN

1) Eerste boekjaar - Eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar zal het tijdperk omvatten vanaf heden tot op eenendertig december tweeduizend en elf.

De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en twaalf.

2) Tijdstip van aanvang van bedrijvigheid

Het tijdstip waarop de vennootschap haar bedrijvigheid aanvangt wordt vastgesteld op de dag van

neerlegging van de vereiste documenten het handelsregister van de bevoegde rechtbank van koophandel.

3) Kosten van oprichting

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten die ten laste vallen van de vennootschap uit hoofde van haar

oprichting, bedragen ongeveer honderdduizend euro (100.000 EUR).

4) Eerste Bestuurders

Met eenparigheid van stemmen wordt het aantal eerste bestuurders vastgesteld op drie.

Worden tot deze functie aangesteld :

1.de heer Houtsaeger Stefan, wonende te 2930 Brasschaat, Neervelden 65.

2.de heer Van Hemelrijck Patrick, wonende te 1800 Vilvoorde, Minnemolenstraat 16

3.de heer Van der Steen Joseph Elisa C., geboren te Brasschaat op twintig september negentienhonderd

vijfenveertig, identiteitskaart 590-5075616-20, rijksregister nummer 45092019717.

Hun mandaat neemt een einde onmiddellijk na de gewone algemene vergadering die zal gehouden worden

in het jaar tweeduizend en zestien.

Hun mandaat is onbezoldigd.

5) Eerste Commissaris

De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer

commissarissen aan te stellen.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

6) Maatschappelijke Zetel

De vergadering beslist de eerste maatschappelijke zetel te vestigen te 1980 Zemst, Brusselsesteenweg

119 A.

5. VERGADERING VAN DE RAAD VAN BESTUUR

Al het navermelde geschiedt onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechts-

persoonlijkheid.

Gelet op het feit dat alle aangestelde bestuurders aanwezig zijn, beslissen deze in vergadering van de Raad

van Bestuur bijeen te komen.

Zij beslissen bij eenparigheid van stemmen :

1. tot voorzitter van de Raad van Bestuur aan te stellen : de heer Houtsaeger Stefaan voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd.

2. het dagelijks bestuur van de vennootschap toe te vertrouwen aan : de heer Houtsaeger Stefaan voornoemd die de titel van gedelegeerd bestuurder zal voeren.

Zijn mandaat van gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

De vennootschap zal overeenkomstig artikel achttien van de statuten geldig vertegenwoordigd zijn door de enkele handtekening van de gedelegeerd bestuurder, zonder dat deze ten overstaan van derden van een voorafgaandelijke beslissing door de Raad van Bestuur zal moeten doen blijken.

6. OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaren dat de vennootschap de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf één september tweeduizend en tien. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussen-periode, dienen eveneens te worden bekrachtigd eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

VOLMACHT

Een bijzondere volmacht voor onbepaalde duur, met recht van indeplaatsstelling, wordt ver-leend aan AKAM besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te 2000 Antwerpen, Ernest Van Dijckkaai 28, en zijn aangestelden, mandatarissen of lasthebbers of aan mevrouw Van Brussel Anna, wonende te 2850 Boom, Kunstlaan 12, om alle nodige formaliteiten te vervullen betreffende het tekenen en neerleggen van alle verklaringen op de griffie en of bij de Kamer van Koophandel, btw kantoren en alle administratieve autoriteiten. Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en ander formalite-ten en dat voor de voorgaande en huidige beslissingen.

Voor ontledend uittreksel, get notaris Dirk Stoop

mede neergelegd afschrift

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 24.06.2015, NGL 10.07.2015 15287-0216-011

Coordonnées
NEW TYRE MANAGEMENT STRATEGY, AFGEKORT : NTMS

Adresse
BRUSSELSESTEENWEG 119A 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande