NEWMAN TONKS BRUSSELS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NEWMAN TONKS BRUSSELS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.053.861

Publication

06/02/2012
ÿþ mad 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lHIlI U1Ilill IIU lU l

*izoaia~a*

-J

entilSeLl

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0440.053.861

Benaming (voluit) NEWMAN TONKS BRUSSELS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lenneke Marelaan 6

1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe)

Onderwerp akte :MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (met "INGERSOLL-RAND SECURITY TECHNOLOGIES" NV) -VERGADERING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit notulen opgemaakt door Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 31 december 2011, vóór registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "NEWMAN TONKS BRUSSELS" heeft besloten :

MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering keurt de in het haar voorgelegde fusievoorstel voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, volgens de modaliteiten en voorwaarden bepaald in zulk fusievoorstel, goed en besluit in te stemmen met de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen enerzijds de naamloze vennootschap "Ingersoll-Rand Security Technologies", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1702 Groot-Bijgaarden, Pontbeeklaan 2 (RPR Brussel 0446.524.949), overnemende vennootschap, en anderzijds de naamloze vennootschap "Newman Tonks Brussels", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Lenneke Marelaan 6 (RPR Brussel 0440.053.861), overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de overnemende vennootschap, overeenkomstig het genoemde fusievoorstel.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 1 november 2011 om 00.01 uur.

Overeenkomstig artikel 703, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden peen aandelen ji toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de ovememende vennootschap de enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap.

: BIJZONDERE BEPALINGEN

overeenkomstig het fusievoorstel dat:

" de datum vanaf dewelke de handelingen van de naamloze vennootschap "Newman Tonks Brussels" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "Ingersoll-Rand Security Technologies" vastgesteld is op 1 november 2011 om 00.01 uur.

" de naamloze vennootschap "Newman Tonks Brussels" geen bijzondere rechten toekent aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Ingersoll-Rand Security Technologies".

" er in het kader van deze fusie geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen en de commissaris van de naamloze vennootschap "fngersolf-Rand Security Technologies" en van de naamloze vennootschap "Newman Tonks Brussels".

OVERGANG VAN HET VERMOGEN  KENNISNAME BEËINDIGING MANDAAT BESTUURDERS EN COMMISSARIS

te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat TE ALGEMENEN TITEL naar de ovememende vennootschap. Bijgevolg houdt de overgenomen vennootschap van rechtswege op te bestaan.

Het register van aandelen van de overgenomen vennootschap wordt als gevolg hiervan vernietigd. De vergadering verleent dienaangaande aan elke bestuurder van de ovememende vennootschap een bijzondere volmacht om hiertoe over te gaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Te verklaren dat de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van en/of houder van zakelijke rechten op onroerende goederen.

Kennis te nemen van de beëindiging van het mandaat van de huidige bestuurders en de commissaris, allen voornoemd, naar aanleiding van de fusie vanaf 31 december 2011.

OPSCHORTENDE VOORWAARDE

dat de voorgaande besluiten genomen zijn onder de opschortende voorwaarde van het aanvaarden van de voorgenomen met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting door de overnemende vennootschap. MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN:

elke machtiging te verlenen aan elk lid van het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Een bijzondere volmacht toe te kennen aan de Heer MICHIELS Bart, 1790 Affligem, Oudebaan 158, dewelke afzonderlijk of alleen kan optreden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om al het nodige te doen tot vervulling van de formaliteiten die vereist zijn ingevolge onderhavige fusie en het verdwijnen van de Vennootschap bij Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Kruispuntbank voor ondernemingen en de overige administraties.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Paul MASELIS, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de uitgifte van de notulen, volmacht

r

Voor-s behouden aan het Belgisch Staatsblad

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/11/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Il l lIN IIHU fl11 1 W II 111111

+11179074*

V beh aa Bel Staz

i

Ondernemingsar : 0440.053.861

Benaming

(voluit) : Newman Tonks Brussels

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lenneke Marelaan 6, 1932 Sint-Stevens-Woluwe

Onderwerp akte : Neerlegging fusie

Neerlegging fussievoorstel tussen de vennootschappen:

- de overnemende vennootschap, Ingersoll-Rand Security Technologies NV, met maatschappelijke zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Pontbeekstraat 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0446.524.949.

- de overgenomen vennootschap, Newman Tanks Brussels NV, met maatschappelijke zetel te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Zaventem, Lenneke Marelaan 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder het ondernemingsnummer 0440.053.861

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/11/2011
ÿþ"

I ~

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Mptl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11175154*

Cg e 1m 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0440.053.861

Benaming

(voluit) : NEWMAN TONKS BRUSSELS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Lenneke Marelaan 6 te 1932 Sint-Stevens-Woluwe

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING (niet

"SEPARAL" NV) - VERGADERING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Volgens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap 'NEWMAN TONKS BRUSSELS", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Lenneke Marelaan 6, ingeschreven in het Rechtspersonenregister (Brussel) onder ondernemingsnummer 0440.053.861, verleden voor Meester Paul MASELIS, Notaris te Schaarbeek (1030 Brussel), op datum van negenentwintig oktober tweeduizend en elf, neergelegd vddr registratie van de akte op het bevoegde Registratiekantoor, blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen :

VOORAFGAANDELIJKE VASTSTELLING DAT ALLE WETTELIJKE FUSIEFORMALITEITEN VERVULD ZIJN

De enige comparant verklaart dat:

1.Op 1 september 2011 het fusievoorstel werd opgemaakt door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Sepraral" (overgenomen vennootschap) en de naamloze vennootschap "Newman Tonks Brussels" (overnemende vennootschap).

2.Het fusievoorstel op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de fuserende vennootschappen op 15 september 2011 werd neergelegd als volgt: zowel voor de naamloze vennootschap "Separal" (overgenomen vennootschap) als voor de naamloze vennootschap "Newman Tonks Brussels" (overnemende vennootschap) ter griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

3.De neerlegging van het fusievoorstel per "mededeling" werd bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 september 2011 onder het nummer 0145081 (overgenomen vennootschap) respectievelijk in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 27 september 2011 onder het nummer 0145080 (overnemende vennootschap).

4.De formaliteiten vermeld in de artikelen 719 en 720 van het Wetboek van vennootschappen voor de beide bij de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen nageleefd werden.

5.Overeenkomstig art. 720, §2, 4° van het Wetboek van vennootschappen voor de beide bij de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting betrokken vennootschappen tussentijdse cijfers werden opgemaakt volgens dezelfde methode en dezelfde opstelling als de laatste jaarrekening.

EERSTE BESLUIT: MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

De voorzitter van de vergadering wordt ontslagen van het voorlezen van het fusievoorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 676, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering keurt de in het haar voorgelegde fusievoorstel voorgestelde met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting, volgens de modaliteiten en voorwaarden bepaald in zulk fusievoorstel, goed en besluit in te stemmen met de met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tussen enerzijds de naamloze vennootschap "Newman Tonks Brussels", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Lenneke Marelaan 6 (RPR Brussel 0440.053.861), overnemende vennootschap, en anderzijds de naamloze vennootschap "Separal", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1932 Sint-Stevens-Woluwe, Lenneke Marelaan 6 (RPR Brussel 0402.101.721), overgenomen vennootschap, door de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, naar de overnemende vennootschap, overeenkomstig het genoemde fusievoorstel.

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap met ingang van 1 september 2011 om 00.01 uur.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

_ Dooc-

 beeg4uden + aan het Belgisch Staatsblad



Overeenkomstig artikel 703, paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen worden geen aandelen

toegekend in ruil voor de overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, gezien de

overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap.

TWEEDE BESLUIT: BIJZONDERE BEPALINGEN

De vergadering besluit overeenkomstig het fusievoorstel dat:

" de datum vanaf dewelke de handelingen van de naamloze vennootschap "Separal" boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de naamloze vennootschap "Newman Tonks Brussels" vastgesteld is op 1 september 2011 om 00.01 uur.

" de naamloze vennootschap "Newman Tonks Brussels" geen bijzondere rechten toekent aan de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Separal".

.er in het kader van deze fusie geen bijzondere voordelen toegekend worden aan de leden van de bestuursorganen en de commissaris van de naamloze vennootschap "Newman Tonks Brussels" en van de naamloze vennootschap "Separal".

DERDE BESLUIT: OVERGANG VAN HET VERMOGEN

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat TE ALGEMENEN TITEL naar de overnemende vennootschap.

De vergadering verklaart dat de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van en/of houder van zakelijke rechten op onroerende goederen.

De vergadering stelt tevens vast dat aangezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is van de overgenomen vennootschap, zij voldoet aan artikel 721, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

VIERDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE VERDWIJNING VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris vast te stellen dat de vergadering van de overgenomen vennootschap, in een proces-verbaal opgesteld op de dag van bovenvermelde akte door zijn ambt, haar instemming heeft betuigd met deze fusie. Derhalve houdt de overgenomen vennootschap op te bestaan vanaf de dag van bovenvermelde akte.

VIJFDE BESLUIT: MACHTIGING AAN BESTUURSORGAAN

De vergadering verleent elke machtiging aan elke bestuurder van de overnemende vennootschap om de voorgaande besluiten uit te voeren.

ZESDE BESLUIT: VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan de Heer KARMANOVAS Tomas, geboren te Vilnius op 21 juni 1978, wonende en gehuisvest te 9000 Gent, Nieuwevaart 287, dewelke afzonderlijk of alleen kan optreden en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om al het nodige te doen tot vervulling van de formaliteiten die vereist zijn ingevolge onderhavige fusie en het verdwijnen van de Vennootschap bij Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, de Kruispuntbank voor ondernemingen en de overige administraties.

ACHTSTE BESLUIT: COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit de coordinatie van de statuten toe te vertrouwen aan notaris Paul MASELIS, woonstkeuze doende te Schaarbeek (1030 Brussel), Lambermontlaan, 336.

Voor analytisch uittreksel

Paul MASELIS

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd : gelijkvormige uitgifte van de akte, volmacht.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.10.2010, GGK 27.06.2011, NGL 19.09.2011 11546-0283-016
10/06/2011
ÿþVoorbehoud aan hE Belgisc Staatsti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Luik B

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSS

«30 MAI 20

Griffie

I IIII 1111111111 IIII III IIII 11111 1H11 lUI lUI

" 1108656]'

Ondernemingsnr : 0440.053.861 1 b 1831 Machelen

Benaming

(voluit) :Newman Tonks Brussels

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap Zetel : Culliganlaan

Onderwerp akte t Ontslag en benoeming bestuurders - Wijziging maatschappelijke ()

Tekst zetel

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 3/05/2011

De vergarding aanvaardt het ontslag uit de functies van bestuurder van dhr. Matthew O'Donnel, dhr. Robert Zafari-Esfahani en Roman Hubert Steinhoff met onmiddelijke ingang vanaf 3 mei 2011.

De vergadering benoemt de volgende personen tot bestuurders met ingang van 3 mei 2011:

1. dhr. Mares Patrick August Kamiel, wonende te Flamingostraat 18, 8400 Oostende.

2. mevr. Natalia Ryjoukhina, wonende te Avenue de l'Armistice, 2 1420 Braine l'Alleud.

3. dhr. Claus Heuschmid, wonende te Hasenbergsteige 17, 70178 Stuttgart, Duitsland.

Het mandaat van de bestuurders, eindigd na 6 jaar, en ten laatste tijdens de algemene vergadering, die de jaarrekening voor het boekjaar 2016 goedkeurt. De functie van de bestuurders is niet bezoldigd.

Uittreksel uit de notulen van de Raad van Bestuur van 3/05/2011

De raad van bestuur van de vennootschap beslist om met ingang van 1 januari 2011 de maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar Lenneke Marelaan 6, te 1932 Sint-Stevens-Woluwe (Zaventem).

De raad van bestuur stelt dhr. Mares Patrick August Kamiel aan als dagelijks bestuurder van de vennootschap.

Patrick Mares

gedelegeerd bestuurder

11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/05/2010 : ME. - JAARREKENING 31.10.2009, GGK 09.04.2010, NGL 29.04.2010 10103-0088-016
15/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.10.2008, GGK 30.04.2009, NGL 12.05.2009 09141-0101-016
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.10.2007, GGK 23.01.2008, NGL 17.06.2008 08230-0363-016
19/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.10.2006, GGK 23.01.2008, NGL 17.06.2008 08230-0362-016
20/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.10.2005, GGK 23.01.2007, NGL 13.09.2007 07720-0007-013
09/11/2006 : ME. - JAARREKENING 31.10.2004, GGK 26.04.2006, NGL 03.11.2006 06861-0018-012
19/12/1997 : BLA54364
08/02/1992 : BLA54364
24/02/1990 : BLA54364

Coordonnées
NEWMAN TONKS BRUSSELS

Adresse
LENNEKE MARELAAN 6 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande