NEXT DOOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEXT DOOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.957.911

Publication

17/01/2013
ÿþ Mod Word 15.1

I_tit;~ i= j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van i~o handei

te Leuven, de JAN. ~, 2013

. DE GRIFFIER,

Griffie

1lIlIMIV~~V~IY~NI~~p

13010667

8

Ondernemingsnr : p eer$, (ç9 9a4

Benaming

(voluit) : NEXT DOOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3020 Herent, Karrestraat 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Tom Wilsens, te Leuven op 21 december 2012 dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NEXT DOOR, met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Karrestraat 31, werd opgericht door de heer DETIEGE Ward Maria, geboren te Leuven op veertien april negentienhonderd achtenzestig, ongehuwd, wonende te 3020 Herent, Karrestraat 31

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam

-Het beheer van roerende en onroerende goederen

-Het nemen van participaties in andere vennootschappen

-Het verstrekken van leningen en financieringen aan onderneming

-Het verstrekken van waarborgen

-Het uitoefenen van mandaten van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen

-Het bouwen, verbouwen, kopen, verkopen, huren en verhuren van onroerende goederen en dit zowel in het binnenland als in het buitenland

-Alle activiteiten van bouwpromotie en dit in de ruimste betekenis van het woord

Deze opsomming is louter exemplatief. Ze is niet beperkend bedoeld, maar dient geinterpreteerd te worden in de ruimste zin.

De vennootschap zal mogen overgaan tot inbreng, fusie, deelneming of op een andere wijze, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen, die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven.

De vennootschap mag alle verrichtingen, activiteiten en rechtshandelingen stellen die, rechtstreeks of, onrechtstreeks met dit doel verband houden, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening als voor rekening en op risico van derden.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en bedraagt 1575.500 EUR. Het is verdeeld in 35.755 aandelen zonder nominale waarde die elk 1/35.755ste vertegenwoordigen van het maatschappelijk kapitaal, Op deze aandelen in ingeschreven als volgt: door de heer Ward Detiège, voormeld, op 35.755 aandelen. Het maatschappelijk kapitaal is volledig volstort ten belope van 3.575.500,00 EUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Iedere zaakvoerder heeft de meest: uitgebreide machten om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten de algemene vergadering bevoegd is. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde zaterdag van de maand mei om 11 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Het eerste boekjaar loopt tot en met 31 december 2013. Het boekjaar gaat in op, één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de sa-+menstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wan-neer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt. De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelij-'ke reserve, te_ verdelen of te. reserveren. Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien _ op de datum _van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

;I

, ay Y

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of Ingevohge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Statutair zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur is de heer Ward Detiège, voormeld. Zijn mandaat is bezoldigd.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Tom Wilsens

Tevens neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte, bijzonder verslag van de oprichter en verslag van de bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
NEXT DOOR

Adresse
KARRESTRAAT 31 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande