NEXT GENERATION INNOVATION, AFGEKORT : NGI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NEXT GENERATION INNOVATION, AFGEKORT : NGI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.372.895

Publication

23/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 20.12.2013 13691-0056-017
14/01/2015
ÿþLuik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kople

na neerlegging ter griffie vaLderakte dlimeolr]hi

anaen or

mod 11.1

*15006 45*

ie

18

Ondememingsnr : 0847.372.895

é" Q L ~7 .,., nti~1_

4;~1

eriffo var( de Nede~- t,;,R~~

'~iaiïge

C~'riffiisr,c~~l 8russe]

Benaming (voluit) : Next Generation Innovation

(verkort) : NGI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Alfons Gossetlaan 54

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broedermin straat 9, op negentien december tweeduizend veertien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden= neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering: van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Next Generation Innovation",,, in afkorting "NGI", gevestigd te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Alfons Gossetlaan 54, ingeschreven in het' rechtspersonenregister van Brussel (Nederlandstalig) met ondernemingsnummer 0847.372.895, onder meer beslist heeft

1. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van TWEEDUIZEND ZESENZESTIG euro (E 2.066,00) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (£ 18.600,00) op TWINTIGDUIZEND ZESHONDERD ZESENZESTIG euro (E 20.666,00), door uitgifte van TWEEDUIZEND ZESENZESTIG (2.066) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding,

Op voormelde aandelen werd ingetekend in geld aan de prijs van (afgerond) tweehonderd tweeënveertig euro één cent (E 242,01) per aandeel, volledig volstort, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door BNP Paribas Fortis.

Het verschil tussen de inbrengwaarde en het nominaal bedrag van de kapitaalverhoging, hetzij VIERHONDERD ZEVENENNEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD VIERENDERTIG euro (6:, 497.934,00), zal worden geboekt op een onbeschikbare rekening `uitgiftepremie'.

2. het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met een bedrag van VIERHONDERD ZE-VENENIIEGENTIGDUIZEND NEGENHONDERD VIERENDERTIG euro (E 497.934,00) om het te brengen' van TWINTIGDUIZEND ZESHONDERD ZESENZESTIG euro (E 20.666,00) op VIJFHONDERD ACHT t'uNDUIZEND ZESHONDERD euro (E 518.600,00), zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar door verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen

Op deze kapitaalverhoging werd ingetekend door incorporatie van de ingevolge de hierboven besloten, kapitaalverhoging geboekte uitgiftepremie in kapitaaI.

3. artikel 5 van de statuten aan te passen aan de tot stand gekomen kapitaalverhogingen als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERD ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro' (E 518.600,00), vertegenwoordigd door TWINTIGDUIZEND ZESHONDERD ZESENZESTIG (20.666)' aandelen zonder vermelding van waarde."

Volmacht

Teneinde de eventuele formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemings-:' loketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties, zowel wat betreft onderhavige akte als wat betreft alle voorgaande of latere inschrijvingen, wijzigingen, verbeteringen of schrappingen, wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht verleend aan mevrouw Micha VAN dEN ABEELE en/of de heer Frédéric VERSPREEUWEN, welke woonplaats kiezen op het adres van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASTREA", met zetel te 2600 Antwerpen (district Berchezn), Roderveldlaan 3.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Op de laatste blz. van Lui '3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift van de akte; volmachten; - gecoördineerde statuten

Voor-befoûtleir. aan het Belgisch Staatsblad

mod 11:1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

24/07/2012
ÿþmod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

011111111111111111111111111

*12129964* aRuse54

it j JUIL. 2012

Griffie

..

; Ondernemingsnr : " 72 . g9,5"

Benaming (voluit) -.Next Generation innovation

(verkort) :NGI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alfons Gossetlaan 54

1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit de akte verleden voor not. Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal) op 12 juli 2012, (neergelegd vôôr registratie), houdende de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt`

i hetgeen volgt

1. VENNOTEN:

1. De Heer WOODHAMS Christopher Charles, bediende, geboren te Cambridge op 11 september 1973, i; van Nieuw Zeelandse nationaliteit, nationaal nummer 730911-575.12, echtgenoot van mevrouw THOMSON Kirsten, wonende te 1790 Assene, Ternatsestraat 81.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden.

2. De Heer BASTIAENS Luc Willy, bediende, geboren te Deume op 06 februari 1978, nationaal nummer 780206-357.48, wettelijk samenwonende met mevrouw VAN OPSTAL Birgit, wonende te 2140 Borgerhout,: Collegelaan 60.

;: 3. De Heer LUYTEN Gerd, bediende, geboren te Leuven op 2 juni 1970, ongehuwd, nationaal nummer: ;i 700602-267.21, wonende te 1602 Vlezenbeek, Appelboomstraat 177.

NAAM - RECHTSVORM: De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap; met beperkte aansprakelijkheid, onder de naam "NEXT GENERATION INNOVATION" afgekort "NGI". Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere: stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", met nauwkeurige aanwijzing van dei zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister", gevolgd door de, vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel: heeft, en het ondememingsnummer.

3. DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden. Behoudens.door de rechter kan de vennootschap slechts worden ontbonden door de buitengewone algemene vergadering met: inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ii 4. ZETEL - De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1702 Groot Bijgaarden, Alfons Gossetlaan 54., Elke verandering van zetel in het zelfde taalgebied kan door de zaakvoerder worden beslist en wordt door zijn zorgen bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap mag ook in België of in het buitenland bijhuizen oprichten door beslissing van de zaakvoerder, mits inachtneming van de taalwetgeving.

5. DOEL -- De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het Buitenland:

- Onderzoek, ontwikkeling, marketing, analyse, distributie, import, export, aan- en verkoop, dienst na verkoop van soft- en hardwareproducten en diensten, telecommunicatie producten en diensten, cloudi ; computing producten en diensten, informatie en inhoud, en dit in de meest ruime zin en in alle mogelijke; vormen.

- alle activiteiten in verband met informatica- en telecommunicatie producten en diensten, dataverwerking, ontwikkeling, (web)development, management, hosting in de meest ruime zin en in alle mogelijke vormen.

- Alle mogelijke vormen van ondersteuning, advies, bijstand, consulting, uitvoering, opleiding, studiewerk; van of in verband met telecommunicatie in de meest ruime zin.

- Het aan- en verkopen, ontwikkelen, verbeteren, installeren, verdelen, servicen en opvolgen van alle bestaande en nieuwe technologiën.

Het besturen van, participeren in, vertegenwoordigen van ondernemingen in de ruimste zin,

- Het vermogen gevormd door inbrengen en aankopen en grotendeels bestaande uit onroerende goederen, te behouden, te beheren in de ruimste zin van het woorden oordeelkundig uit te breiden_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ mod 11.1



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen,' het aankopen op lijfrente, het opschikken, het uitrusten, het renoveren, het valoriseren, het bouwen, het huren en het verhuren van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek geven, al haar goederen in pand geven en zich borg stellen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen, voor haarzelf en zelfs voor alle derden, op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De onderneming in onroerende goederen voor eigen rekening.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6. KAPITAAL: Het maatschappelijk geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600 ¬ ) en het kapitaal is vertegenwoordigd door achttien duizend zeshonderd (18.600) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

7. BESTUUR - a) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, Indien er geen zaakvoerder is benoemd en er slechts één vennoot is, heeft hij van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

b) Elke benoeming of ambtsbeëindiging van een zaakvoerder wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een uittreksel uit het besluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt. In die stukken wordt in ieder geval nader opgegeven of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, ieder afzonderlijk, gezamenlijk dan wel ais college verbinden.

c) Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van de zaakvoeder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van hun kosten, geen vaste bezoldiging toegekend, tenzij de algemene vergadering elk jaar anders besluit.

a)ls er slechts één zaakvoerder en heeft hij bij een verrichting een belang van vermogensrechtelijke aard dal strijdig is met dat van de vennootschap, dan stelt hij de vennoten daarvan in ken- nis. De beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan door een persoon ad hoc voor rekening van de vennootschap.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegen- strijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden,

b)Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een beslissing of een verrichting, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dal strijdig is met dat van de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring en rechtvaardigingsgronden te doen opnemen in de notulen van de vergadering.

Het college omschrijft de aard van de beslissing of verrichting, verantwoordt het genomen besluit en vermeldt in de notulen de vermogensrechtelijke gevolgen ervan. Deze notulen worden in hun geheel opgenomen in het jaarverslag of, bij gebreke daaraan, in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Voormelde procedure is niet toepasselijk op gebruikelijke verrichtingen, alsook niet in de hypothese van artikel 259, §3, eerste lid Wetboek van Vennootschappen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De (iedere) zaakvoerder individueel vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

8. CONTROLE: a) Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar de drempelbedragen, vermeld in het W.Venn., niet overschrijdt, is de vennootschap niet verplicht één of meer commissarissen te

benoemen. Wordt er geen commissaris benoemd, dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



accountant. Zodra de vennootschap de drempelbedragen overschrijdt, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen, en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening aan één of meer commissarissen opgedragen, te benoemen onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

b)Is er slechts één vennoot, die tevens zaakvoerder is, dan bestaat er geen controle in de vennootschap. Is een derde zaakvoerder, dan oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit.

S. WINSTVERDELING: Het batig saldo, na aftrek van de algemene onkosten, sociale lasten en nodige afschrijvingen, vertegenwoordigt de nettowinst. Van de nettowinst wordt vijf procent voorafgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat die éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt aangewend volgens de beslissing van de algemene vergadering.

10. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli van ieder jaar om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerders een inventaris op, alsmede de jaarrekening en eventueel het jaarverslag, dit alles overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders leggen binnen de dertig dagen na goedkeuring van de jaarrekening door de algemene vergadering, de in het Wetboek van Vennootschappen genoemde documenten neer bij de Nationale Bank van België. De comparanten verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op dertig juni tweeduizend en dertien (30.06.2013), en loopt van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

11. JAARVERGADERING - De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op 15 november om 20.00 uur.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag, staande de zifting, op drie weken worden uitgesteld door de zaakvoerder of zaakvoerders, indien er meer dan één is benoemd, ook indien het niet gaat om het vaststellen van de balans. Deze schorsing vernietigt elke genomen beslissing.

Er kan altijd een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort. Er kan ook altijd een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de oproeping.

12. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN: De vennootschap neemt de verbintenissen over die voor rekening en op naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 mei 2012.

13.BENOEMING VAN EERSTE ZAAKVOERDERS (niet-Statutair) .

Onmiddellijk na de oprichting zijn de vennoten-oprichters in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen en hebben zij volgende beslissing genomen:

Worden als zaakvoerders aangesteld, de Heer Woodhams Christopher, de Heer Bastiaens Luc en de Heer Luyten Gerd, die hun mandaat aanvaarden met ingang van heden en dit voor onbepaalde duur. Dit mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tot de algemene vergadering er anders zal over beslissen. Voormelde benoeming heeft zijn uitwerking vanaf de neerlegging van huidige vennootschapsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

.Voor analytisch uittreksel. Notaris Stefan Vangoetsenhoven te Bertem (Leefdaal)

In bijlage : 1) uitgifte van de oprichtingsakte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/05/2015
ÿþ iiRke11;t Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*15075795*

ius

19 MEI 2015

ter griffe vans e Nederinnrientiop rechtbank van-koophandel Bruisei

Ondernemingsnr : 0847.372.895

Benaming

(voluit) : Next Generation Innovation

(verkort) : NGI

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alfons Gossetlaan 54, 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden) (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de schriftelijke resoluties van de aandeelhouder genomen op 11 maart 2015:

neergelegd/ontvangen op

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De aandeelhouder neemt akte van en bevestigt, voor zover nodig, het ontslag van de heer Gerd Luyten en van de heer Luc Bastiaens als zaakvoerders van de vennootschap en dit met ingang van 1 maart 2015,

De aandeelhouder beslist CALLNOUK BV, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Capelle aan den IJssel (Nederland) en vestigingsadres te Franckstraat 54, 2901RD Capelle aan den IJssel, ingeschreven bij de Nederlandse Kamer van Koophandel onder het nummer 850959172 en vertegenwoordigd door de heer Johannes Cornelis Mooijman, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang van 1 maart 2015.

Zijn mandaat geldt voor onbepaalde tijd en is onbezoldigd,

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Frédéric Verspreeuwen, Micha Van den Abeel en Catherine Macken, advocaten bij Astrea bv cvba, woonplaats kiezende te Antwerpen, Roderveldlaan 3, teneinde alleen handelend en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, alle handelingen te verrichten en alle documenten te ondertekenen met het oog op de aanpassing van de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de neerlegging van bovenvermelde beslissingen met het oog op de publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Voor eensluidend,

Catherine Macken

Gevolmachtigd lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso : Naam en handtekening.

30/06/2015
ÿþ mod 11.1

Luik B- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van c#4eieod/ontvanten op

I g MN! 2Ci5

ter griffie van de Nederiand;taii;,e

v^ ~

rraéhandel

*15092391*

bel

ai

SE Sta

u

Ondememingsnr : 0847,372.895

Benaming (voluit) : Next Generation Innovation

(verkort) : NGI

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ;

Zetel : te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Alfons Gossetlaan 54 Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris te 2018 Antwerpen, Broedermin-straat 9, op twaalfjuni tweeduizend vijftien, vôôr registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de ven; noten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Next Generation Innovation", in askor-, ting "NGI", gevestigd te 1702 Dilbeek (Groot-Bijgaarden), Alfons Gossetlaan 54, ingeschreven in het rechts personenregister van Brussel (NederIandstalig) met ondernemingsnummer 0847.372.895, onder meer beslist; heeft

1. tot schrapping van artikel 11 van de statuten en tot vervanging van de tekst van artikel 10 van de statuten, door navolgende tekst:

_"Geen aandeel mag, op straf van nietigheid, onder bezwarende titel of om niet, worden overgedragen onder de., levenden en ook niet overgaan wegens overlijden, dan met instemming van ten minste de helft van de vennoten; die ten minste drie vierde van liet kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld. ° Deze instemming is niet vereist (A) met het oog op het vestigen van een pand op aandelen van welke aard dan ook en voor welke verbintenissen dan ook of (B) wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan! een vennoot, aan de echtgenoot, echtgenote van de overdrager of van de erflater, aan bloedverwanten in rechte `i opgaande of in rechte neerdalende lijn van de overdrager, en aan iedere persoon die aandelen verwerft in het: kader van de tenuitvoerlegging van het pand op aandelen".

2, om het lopende boekjaar dat normaal afsluit op dertig juni tweeduizend en vijftien te verlengen tot eenen-i; dertig december tweeduizend en vijftien.

De volgende boekjaren zullen voortaan lopen van één januari tot eenendertig december van het zelfde kalen derjaar.

De eerste alinea van artikel 26 wordt gewijzigd als volgt

"Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde kalenderjaar".

3. om de gewone algemene vergadering voortaan te houden op de vijftiende van de maand mei om twintig uur. ;f De eerste alinea van artikel 21 van de statuten wordt gewijzigd als volgt:

"Elk jaar wordt er een gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op een an-, dere in de bijeenroepingen aangeduide plaats. Deze gewone algemene vergadering vindt plaats op de vijftiende van de maand mei om twintig uur.

Indien die dag een zaterdag, zondag of feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag".

4. om het ontslag als zaakvoerder welke werd aangeboden door de heer WOODHAMS Christopher Charles, ? van Nieuw-Zeelandse nationaliteit, wonende te 1790 Affligent, Ternatsestraat 81, met onmiddellijke ingang te;; aanvaarden.

De vergadering besluit in zijn vervanging te voorzien door de benoeming en aanstelling tot gewone zaakvoer-'' der voor de duur van de vennootschap, behoudens herroeping door de algemene vergadering met gewone meerderheid, van de heer MEIJER Patrick Johannes, van Nederlandse nationaliteit, wonende te 2370 Aren-donk, Jokeven 2,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Volmacht

Teneinde de eventuele formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemings-

loketten, directe als indirecte belastingen, btw en alle andere overheidsinstanties, zowel wat betreft onderhavi-

ge akte als wat betreft alle voorgaande of latere inschrijvingen, wijzigingen, verbeteringen of schrappingen,

wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht verleend aan mevrouw Micha VAN dEN ABEELE en/of de

heer Frédéric VERSPREEUWEN, welke woonplaats kiezen op het adres van de burgerlijke vennootschap on-

der de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASTREA", met zetel te 2600

Antwerpen (district Berchem), Roderveldlaan 3.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL :

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd:

- afschrift van

de akte;

- volmachten;

- gecoördineer-

de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

x Voor"

"

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
NEXT GENERATION INNOVATION, AFGEKORT : NGI

Adresse
ALFONS GOSSETLAAN 54 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande