NIMRAVID

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NIMRAVID
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.427.182

Publication

14/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 07.02.2014 14031-0064-009
18/01/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der

echtbank van KoophandE

.e Leuven, de 0 5_ !, 5117

DE GR1FFJER,

Griffie

III

0168111118 9*

v( behc aar Bell Staa

u

Ondernemingsnr : ~~ 2 l.(, 224_- À2

Benaming

(voluit) : NIMRAVID

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Wijgmaalbroek 85 te 3018 LeuveNWijgmaal

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor Kristiaan Triau, geassocieerd notaris te Rotselaar, op 20 december 2011 (geregistreerd vijf bladen geen verzendingen te Haacht op 27 december 2011 Boek N 73 Blad 42 Vak 3 Ontvangen (¬ 25,00) De Ontvanger (getekend) Hermans Myriam) dat:

Mevrouw Gerlinde RUTTENS, geboren te Neerpelt op tien oktober negentienhonderd achtenzeventig, wonende te Leuven/Heverlee, Leeuwerikenstraat 41/0002.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht.

De naam luidt: "NIMRAVID".

De zetel is gevestigd te Leuven/Wijgmaal, Wijgmaalbroek 85.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur.

De vennootschap heeft tot doel:

1) Elektronische, mechanische en optische componenten en systemen van software: ontwerp en realisatie van prototypes; testen en meten, kwalificaties, fabricatie, kwaliteitsbewaking en nazorg; evenals hef management van projecten en van teams voor ontwikkeling en fabricatie in voormelde domeinen.

2) Management van ontwikkel- en productieteams in voormelde domeinen.

3) Industriële automatisering: ontwerp en realisatie van installaties; aankoop en verkoop van componenten; raadgeving en opleiding.

4) Ontwikkelen van materialen voor voormelde domeinen: ontwerp en realisatie van prototypes; testen en meten, kwalificaties, fabricatie, kwaliteitsbewaking en nazorg.

5) Aan- en verkoop van materialen voor voormelde domeinen.

6) Tuinaanleg en tuinonderhoud.

7) De verspreiding van de in opdracht van de vennootschap of in opdracht van derden ontwikkelde producten.

8) Aankoop, verkoop en verbouwing van gebouwen.

9) Het aanvragen van licenties en/of patenten op ontwikkelde producten.

10) Het uitoefenen van bestuursmandaten in aile vennootschappen en ondernemingen van alle aard, zelfs met niet verwante of analoge activiteiten.

11) Het uitvoeren van expertises, waaronder gerechtelijke, in allerlei domeinen.

12) Aan- en verkoop, in- en uitvoer, en de herstelling van voertuigen.

13) Het organiseren van evenementen.

14) Volwassenenducatie & andere vormen van onderwijs.

15) Het begeleiden van bergsporten; waaronder alpinisme, expedities, sneeuw- en ijsklimmen, ski-alpinisme en bergwandelen, klimsporten; waaronder rotsklimmen, bouldering, indoor-, sport-, en muurklimmen, aanverwante sporten; skien, speleologie, canyoning, mountain-biken, wandelen, enzovoort.

Voor eigen rekening het verkrijgen, de aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen. Dit alles in de meest ruime zin. Zij mag participeren of op enige andere wijze deelnemen in of samenwerken met andere vennootschappen of _.ondernemingen_ die _kunnen_bijdragen lot .haar ontwikkeling _of _deze, in. de.hand _werken. Deze _deelneming_kan. Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze ook. De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

" Het gehele geplaatste kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO. Het is verdeeld in zeshonderd gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/zeshonderdste deel van het maatschappelijk kapitaal

Mevrouw Gerlinde Ruttens heeft ingeschreven op zeshonderd aandelen, volledig volstort, op een bijzondere rekening bij Record bank te Evere.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Werd benoemd tot statutaire zaakvoerder: mevrouw Gerlinde Ruttens, voornoemd, die de opdracht heeft aanvaard.

In geval van overlijden van de voornoemde statutaire zaakvoerder zal mevrouw Hedwig Ruttens, geboren te Neerpelt op 11 mei 1968, wonende te Leuven/Heverlee, Parkdallaan 26, van rechtswege in de plaats treden van voornoemde statutaire zaakvoerder, zonder beperking van duur.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand november om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping. Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

Het batig saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN

1. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

2. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot en met 30 juni 2013.

3.Volmacht voor formaliteiten

Door voornoemde oprichter en zaakvoerder werd volmacht gegeven aan de bvba "AV e-Boekhouding", te 3150 Haacht/Wespelaar, Grote Baan 152 vertegenwoordigd door Veerle Van Eylen, zaakvoerder of een gevolmachtigde, met macht tot indeplaatstelling, om alle formaliteiten te vervullen en uit te voeren, onder meer vereist voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde, en de Federale gewestelijke en lokale diensten van de Directie van de Directe en Indirecte Belastingen, een ondernemersloket en in het algemeen om alle nodige of nuttige formaliteiten te vervullen

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Kristiaan TRIAU

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd: eensluidend afschrift van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

, Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
NIMRAVID

Adresse
WIJGMAALBROEK 85 3018 WIJGMAAL

Code postal : 3018
Localité : Wijgmaal
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande