NIPRO EUROPE GROUP COMPANIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : NIPRO EUROPE GROUP COMPANIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 633.773.749

Publication

15/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312029*

Neergelegd

13-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Weihoek 3 Bus H

Ondernemingsnummer :

0633773749

Benaming (voluit) : NIPRO EUROPE GROUP COMPANIES

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

(volledig adres)

Onderwerp akte :

~~Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Martine ROBBERECHTS, geassocieerd notaris te

Zaventem, op 10 juli 2015 , ter registratie aangeboden, wat volgt :

DAT :

1) ER TUSSEN:

1. De heer VAN DAL Kurt Leopold Carolina, wonende te 3120 Tremelo, Heidebergstraat 2;

2. De vennootschap naar Japans recht  NIPRO CORPORATION , met maatschappelijke zetel te 3-93 HONJO-NISHI KITA-KU OSAKA 531-8510 JAPAN, genoteerd op de eerste sectie van de Beurs van Tokyo, KBO-bisnummer 0633.655.666  RP;

een Naamloze Vennootschap werd opgericht.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 EUR).

Het is vertegenwoordigd EENENZESTIG DUIZEND VIJFHONDERD (61.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde.

De kapitaalaandelen worden als volgt tegen pari en in geld onderschreven:

- heer VAN DAL Kurt, wonende te 3120 Tremelo, Heidebergstraat 2, voornoemd: één (1) aandeel; - de vennootschap naar Japans recht  NIPRO CORPORATION , met zetel te 3-9-3 HONJO-NISHI KITA-KU OSAKA 531-8510 JAPAN, genoteerd op de eerste sectie van de Beurs van Tokyo, voornoemd: eenenzestigduizend vierhonderdnegenennegentig (61.499) aandelen

Ieder aandeel waarop werd ingeschreven, werd volledig volgestort.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (61.500,00 EUR).

Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven vermelde inbrengen in geld werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij MIZUHO BANK NEDERLAND N.V. BRUSSELS BRANCH.

Een bankattest, gedateerd op 5 juni 2015, werd als bewijs van de storting aan Ons,

instrumenterende notaris, overhandigd. Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

2) NAAM : Nipro Europe Group Companies

3) ZETEL : 1930 Zaventem, Weihoek 3H

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van derden, alleen of in samenwerking met derden, als vertegenwoordiger, tussenpersoon of commissionair:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, obligaties,, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-)publiekrechtelijk statuut;

- het beheren van beleggingen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuursfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden

1930 Zaventem

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

- alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties bij bedrijven, privépersonen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van IT (= informatietechnologie), Finance (= financiën), General Affairs (= algemene zaken) en Human Resources (= personeelszaken).

- Consultancy (= advies en inspectie), opleiding, publicaties, coaching, technische expertise en bijstand en dit voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van IT (= informatietechnologie), Finance (= financiën), General Affairs (= algemene zaken) en Human Resources (= personeelszaken). Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn andere dan deze bedoeld door de wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De activiteiten welke voorafgaandelijk een vergunning en/of erkenning nodig hebben, zullen slechts uitgeoefend worden voor zover die vergunningen en erkenningen behaald worden.

5) DUUR : De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

6) KAPITAAL-AANDELEN: Het kapitaal bedraagt EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 61.500,00).

Het is vertegenwoordigd door EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERD (61.500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/ EENENZESTIGDUIZEND VIJFHONDERDSTE van het kapitaal vertegenwoordigen.

7) RAAD VAN BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereist minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen.

Zij zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan, voor zover de nieuwe benoeming nodig is om het minimum aantal leden van de raad van bestuur te bereiken.

De raad van bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht een natuurlijke persoon aan te duiden die bevoegd zal zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Werden benoemd tot bestuurder:

- de heer Kurt VAN DAL, wonende te 3120 Tremelo, Heidebergstraat 2;

- de heer Yoshihiko Sano, wonende te 24-1-916, Kamishinden 2-Chome, Toyonaka-shi, Osaka, Japan, met paspoortnummer TH1709431; en

- de heer Kimihito Minoura wonende te 16-16-1322, Niitaka 6-Chome, Yodogawa-ku, Osaka-shi, Osaka, Japan, met paspoortnummer TG8597655;

De aldus benoemde bestuurders zijn benoemd tot de gewone jaarvergadering van 2021.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

8) BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR : De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

9) VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR : De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij, binnen het kader van het dagelijks bestuur, door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

10) CONTROLE: Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

Werd benoemd tot commissaris: BV CVBA VRC Bedrijfsrevisoren, te 8820 Torhout, Lichterveldstraat 39A, ondernemingsnummer 0462.836.191, vertegenwoordigd door mevrouw Brigitte MOTTE en de heer Abdellah Idrissi SERGHINI voor een termijn van drie jaar.

11) ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering zal gehouden worden op zevenentwintig mei van elk jaar om tien uur (CET). Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een Belgische wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. In deze statuten bedoelt men met een werkdag een dag die geen zaterdag, zondag of Belgische wettelijke feestdag is. Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouder(s) die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend zestien overeenkomstig de statuten.

12) OPROEPING: Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brieven/oproepingen worden, minimum vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, gezonden. Samen met de oproepingsbrief wordt aan de aandeelhouders, de bestuurders en, in voorkomend geval, de commissarissen, een afschrift toegezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten worden ter beschikking gesteld.

De aandeelhouder, bestuurder of commissaris die aan de vergadering deelneemt of er zich doet vertegenwoordigen, wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een aandeelhouder, bestuurder of commissaris kan er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke hij niet bijwoonde aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

De raad van bestuur kan in de oproeping de mogelijkheid voorzien om deel te nemen aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg (zie artikel 21) en om het stemrecht uit te oefenen per brief of langs elektronische weg voor de algemene vergadering (zie artikel 22).

13) VERTEGENWOORDIGING : Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten mogen schriftelijk, per telegram, fax, telex, telecopie of e-mail gegeven worden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel de vorm van de volmachten bepalen en eisen in de oproepingsbrief dat de volmachten op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

14) AANWEZIGHEIDSLIJST : Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, te ondertekenen, met aanduiding van de naam, de voornamen en de woonplaats (voor natuurlijke personen) of de naam, de zetel en eventueel vennootschapsrechtelijk identificatienummer (voor rechtspersonen) van de aandeelhouder die aanwezig of vertegenwoordigd is en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

15) DEELNAME AAN DE ALGEMENE VERGADERING OP AFSTAND LANGS ELEKTRONISCHE WEG

§ 1. Voor zover de oproeping in deze mogelijkheid voorziet, kunnen de aandeelhouders op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement op te stellen door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§ 3. De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

16) UITOEFENING VAN HET STEMRECHT PER BRIEF OF LANGS ELEKTRONISCHE WEG VOOR DE ALGEMENE VERGADERING

§1. Voor zover de oproeping in deze mogelijkheid voorziet, heeft elke aandeelhouder het recht op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

- de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen; - de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

- de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste 3 werkdagen vóór de dag van de algemene vergadering worden ontvangen door de raad van bestuur. De datum van het ontvangstbewijs van de aangetekende zending met ontvangstbewijs of de koerierpost bewijst de datum van ontvangst door de ra ad van bestuur.

§4. Er kan elektronisch worden gestemd tot de werkdag vóór de dag van de vergadering. De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

17) UITOEFENING VAN HET RECHT SCHRIFTELIJKE VRAGEN TE STELLEN LANGS ELEKTRONISCHE WEG VOOR DE ALGEMENE VERGADERING

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de aandeelhouders schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die aandeelhouders voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de derde werkdag vóór de dag van de

algemene vergadering te ontvangen.

18) BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december. De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend vijftien.

19) WINSTVERDELING : De netto-winst van het boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

20) INTERIMDIVIDENDEN : De Raad van Bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van vennootschappen.

21) ONTBINDING EN VEREFFENING : Bij ontbinding worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde bestuurders als vereffenaars beschouwd. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 185, 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten alle tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijk betalingen te doen.

* De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Notaris Martine ROBBERECHTS

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte

17/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 30.06.2017, NGL 11.07.2017 17301-0481-043

Coordonnées
NIPRO EUROPE GROUP COMPANIES

Adresse
WEIHOEK 3, BUS H 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande