NOGAL NEIG

Association sans but lucratif


Dénomination : NOGAL NEIG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 464.173.308

Publication

31/10/2013
ÿþ WSOD 22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 2 '2 OKT. 2013

DE GRIFFIER.

Griffie

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblal

ll

1316 116

Ondernem i ngsnr : 0464.173.308 Benaming

(voluit) : Nogal Neig

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw ~cu~~~.~. ~ 8

Zetel : 3À.1 8. wer f ,

Onderwerp akte wijziging statuten

" Nogal Neig " VZW

voorlopig 3118 Werchter/ na wijziging 3080 Tervuren

Identificatienummer: 17616/98

Ondernemingsnummer. 0464.173.308

(vernieuwde) STATUTEN*** -

Artikel 1. De ondergetekenden, bestuurders en actieve leden

1. Colin Gie, Leeuwerikenstraat 45, bus 0101 te 3001 Heverlee, Belg

2. Michielsen Dominiek, Pierre Ponthierlaan 6 te 3080 Tervuren, Belg

3. Hollemans Geert, Voskapellelaan 81 te 1930 Nossegern, Belg

4. Degelin Petra,Pierre Ponthierlaan 6 te 3080 Tervuren, Belg

5. Laureyssen Geert, Hendrik Consciencestraat 17, Mol, Belg

Hebben bij unanieme beslissing van de algemene vergadering op datum van 15 oktober 2013, de statuten

van de vereniging Nogal Neig vzw gewijzigd en/of aangepast, conform de huidige wetgeving.

Art. 2_ De vereniging is genoemd ti " Nogal Neig ".

Art. 3. Haar maatschappelijke zetel , voorheen gevestigd in 3118 Werchter, Beverlaak 78, wordt bij beslissing van de algemene vergadering, vanaf heden verplaatst naar 3080 Tervuren, Pierre Ponthierlaan 6, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven..

Art. 4. De vereniging heeft tot doel : het verspreiden, in stand houden en bevorderen van volkse muziek en aanverwante kunstrichtingen.

Dit door het componeren, realiseren, uitvoeren, opzoeken en propageren ervan_ De vereniging mag alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij kan onder meer haar medewerking verlenen en belangen stellen in elk gelijkaardig doel dan het hare.

Art. 5. De vereniging bestaat uit actieve leden en toetredende leden. Het aantal actieve leden mag niet lager zijn den drie.

Art. 6. Zij die bij deze akte verschijnen zijn actief lid. Toetredende leden, kunnen actief lid worden indien ze voorgesteld warden door een vennoot en als dusdanig worden toegelaten bij beslissing genomen door de algemene vergadering met de drie vierde van de aanwezige stemmen.

Art 7. Actieve leden en toetredende leden zijn vrij op ieder moment uit te treden.

Art. 8. Actieve leden en toetredende leden zijn vrijgesteld van bijdragen.

Art, 9, De algemene vergadering wordt samengesteld uit alle actieve en toetredende leden. Zij wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur

Art 10, Bevoegdheden van de algemene vergadering zijn :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Ia, n " NIaan, an hanrlfalraninn

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

1. het recht om statuten te wijzigen en ontbinding van de vereniging uit te spreken; 2. het recht om de beheerders te benoemen en te herroepen; 3. het recht om jaarlijks de begroting en de rekening goed te keuren; 4. het recht om aile andere machten die voortvloeien uit de wet of de statuten uit te oefenen.

Art. 11. Aile leden worden samen uitgenodigd op de algemene vergadering, door de voorzitter van de raad van bestuur.

Alle leden worden uitgenodigd bij een schrijven dat ten minste acht dagen voor de vergadering dient te worden verstuurd. Zij maken melding van de agenda.

Ark 12. De beslissingen van de algemene vergadering worden ingeschreven in een register ondertekend door de voorzitter en een bestuurder.

Dit register wordt bewaard op de maatschappelijke zetel waar aile leden er zonder verplaatsing inzage kunnen van nemen.

Deze beslissingen zullen eventueel per brief ter kennis gebracht worden van belanghebbende derden. Iedere wijziging van de statuten moet gepubliceerd worden binnen de maand in het bijvoegsel van het Belgisch Staatsblad. Dit geldt eveneens voor de benoeming, het ontslag of de herroeping van de beheerders.

Art 13. De algemene vergadering kan slechts beslissen over de ontbinding van de vereniging of de wijziging van de statuten, overeenkomstig het bepaalde in de artikelen 8 en 20 van de wet van 27 juni 1921, betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk.

Art. 14. De vereniging wordt bestuurd door een raad samengesteld uit minstens drie beheerders, die benoemd worden en herroepbaar zijn door de algemene vergadering en gekozen worden onder de actieve leden. De raad van bestuur vergadert minstens eenmaal per jaar. Uittredende bestuursleden zijn herkiesbaar,

Art. 15. De raad benoemt onder zijn leden een voorzitter, eventueel een ondervoorzitter, een schatbewaarder en een secretaris.

Art. 16. De beslissingen van de raad van bestuur worden genomen met de meerderheid der stemmen der bestuurders.

Art. 17. De raad van bestuur heeft de meest uitgestrekte machten om de vereniging te beheren en te besturen.

Art. 18. De raad van bestuur kan onder zijn verantwoordelijkheid het dagelijks bestuur van de vereniging overdragen aan een van zijn leden.

Art. 19. De bestuurders nemen, in de uitoefening van hun functie, geen enkele persoonlijke verplichting op zich en zijn slechts verantwoordelijk voor de uitoefening van hun mandaat Dit wordt kosteloos waargenomen.

Art. 20. Het dienstjaar begint op 1 januari om te eindigen op 31 december.

Art. 21. De rekening van het afgelopen dienstjaar en de begroting van het volgende dienstjaar zullen jaarlijks onderworpen worden aan de goedkeuring van de algemene vergadering die zal gehouden worden tijdens het eerste trimester van ieder jaar.

Art. 22. Bij ontbinding van de vereniging wijst de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan, bepaalt hun machten alsook de bestemming die aan het netto-actief van het maatschappelijk bezit zal gegeven worden.

Deze bestemming zal noodzakelijk moeten plaatsgrijpen ten voordele van een gelijkwaardig werk. Deze beslissingen, alsmede de naam, het beroep en adres van de vereffenaars zullen in bijvoegsel van het Belgisch Staatsblad gepubliceerd worden.

Ark 23. De algemene vergadering heeft heden tot bestuur verkozen

Colin Gie, voorzitter, Michielsen Dominiek, secretaris; en Hollemans Geert, schatbewaarder, hierboven nader geïdentificeerd. Hollemans Geert wordt benoemd tot nieuwe schatbewaarder en neemt de plaats in van Je Croonenberghs, die vrijwillig zijn ontslag indiende wegens persoonlijke redenen die door de algemene vergadering unaniem werden aanvaard.

Tervuren, 15 oktober 2013.

(Get) Gie Colin,

voorzitter.

(Get), Geert Hollemans (Get.) Dominiek Michielsen,

schatbewaarder. secretaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
NOGAL NEIG

Adresse
BEVERLAAK 78 3118 WERCHTER

Code postal : 3118
Localité : Werchter
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande