NOTARIS ANNE VERHAEGHE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS ANNE VERHAEGHE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.218.714

Publication

19/03/2012
ÿþ mod 11.1

1 . In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-a

.0 7 MAR. 2812

6tUS$

Griffie

t

I11 liu1I1Ii 1I'iI III I(i1 I1 I1( II

" iaose3o~=

bel a BE Sta

Ondernemingsnr : Oeg-111 , D/18 .

Benaming (voluit) : Notaris Anne VERHAEGHE

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Vilvoordsesteenweg 101a

1860 Meise

Onderwerp akte :OPRICHTINGSAKTE

Er blijkt uit een akte verleden door Meester Paul Maselis, Notaris te Schaarbeek-Brussel, op 5 maart 2012

vóór registratie, dat

.j Mevrouw VERHAEGHE Anne Claire Christine, Kandidaat-Notaris, geboren te Oostende, op 14 april 1978,

van Belgische nationaliteit, echtgenote van de Heer Philip De Greve, wonende te Meise (B-1860 Brussel),

Groenveld laan 25, en er verblijvend zo zij verklaard.

nauwkeurige identiteit van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten, de oprichters en de vennoten die hun inbrengj

nog niet volledig hebben volstort

een burgerlijke vennootschap besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht,

met de volgende bepalingen

Naam : Notaris Anne VERHAEGHE

: Zetel : 1860 Meise, Vilvoordsesteenweg 101 a

Duur : onbepaalde duur.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E). Het

is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, die elk een honderdste (1/100) van het "

vermogen van de vennootschap vertegenwoordigen.

De comparant, verzoekt Ons, notaris, in een authentieke akte vast te stellen dat zij in persoonlijke naam en in ;j wederbelegging van eigen gelden, een burgerlijke vennootschap onder de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opricht, onder de naam "Notaris Anne VERHAEGHE', met zetel 1 te 1860 Meise, Vilvoordsesteenweg 101 a, waarvan het volledig en onvoorwaardelijk geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde en met een fractiewaarde van honderd zesentachtig euro (186,00 EUR) elk.

F Elk aandeel in geld en evenredig volstort werd voor een totaal bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR)

Boekjaar : Het boekjaar begint op 1 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december daarop volgend.

Het eerste boekjaar vangt aan de dag waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal worden afgesloten op 31 december 2013, Reserves; verdeling van de winst; verdeling van het na vereffening overblijvend saldo : Er wordt jaarlijks op de resultaten die voortvloeien uit de jaarlijkse rekeningen door de zaakvoerder afgesloten, het volgende afgehouden

1, Een minimum van vijf procent (5%) voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve een tiende van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om de één of andere reden, verminderd werd.

2. Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de beschikkingen van artikel 320 van het wetboek van

: vennootschappen.

in geval van ontbinding van de vennootschap mag de participatie in de notarissenvennootschap slechts overgedragen worden aan een notaris of aan een beroepsvennootschap zoals bedoeld in artikel 50 van de organieke wet op het notarisambt.

Zolang de participatie niet werd overgedragen, het doel gewijzigd en de statuten in het algemeen aangepast, zal de vereffenaar een notaris of een erenotaris zijn, voorafgaandelijk goedgekeurd door de Voorzitter of bij il belet van deze door de Vice-voorzitter van de Kamer van Notarissen van (volgens de organieke wet, de provincie) Vlaams-Brabant, onder voorbehoud van de door het wetboek van vennootschappen verplichte regels.!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

e-" " " -^":rl mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



De vennootschap in vereffening kan de beroepsactiviteiten van de notaris niet voortzetten.

Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door de enige vennoot, notaris Anne Verhaeghe, voornoemd, die tot statutaire zaakvoerder wordt benoemd voor de duur van de vennootschap.

De benoeming van een derde persoon als zaakvoerder is uitgesloten zolang de doelomschrijving verwijst naar de uitoefening van het ambt van notaris. Uitsluitend een notaris of plaatsvervangd notaris in functie kan zaakvoerder van deze vennootschap zijn, Hij dient tevens vennoot van de vennootschap te zijn. Vertegenwoordiging

De zaakvoerder mag aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behalve deze door de wet voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap ten overstaan van derden en in rechte, hetzij als eisende hetzij als verwerende partij.

Een zaakvoerder is van rechtswege ontslagnemend en kan niet meer optreden als zaakvoerder, zodra de betrokkene geen notaris meer is of zijn beroep niet meer kan of mag uitoefenen. Dit geldt niet alleen in geval van ontslag of afzetting ais notaris van de betrokken zaakvoerder maar ook, in geval van preventieve of disciplinaire schorsing als notaris, tijdens de duur van de schorsing.

ln alle gevallen waar de notaris vervangen wordt door een notarisplaatsvervanger, zal deze plaatsvervanger automatisch opvolgend zaakvoerder zijn voor de duur van de plaatsvervanging, behoudens andersluidende beslissing van de bevoegde rechterBenoeming zaakvoerder(s) : Het aantal zaakvoerders wordt bepaald op één (1), zijnde mevrouw Anne VERHAEGHE, statutaire zaakvoerder voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden en hiervoor niet belet te zijn door een wettelijke of reglementaire bepaling.

Haar opdracht wordt niet vergoed.

Buiten deze benoeming worden geen andere, niet statutaire, zaakvoerders aangesteld.

Doel : De vennootschap heeft uitsluitend tot doel de uitoefening van het beroep van notaris en of plaatsvervangend notaris, en dit in overeenstemming met de wettelijke, reglementaire en deontologische bepalingen die het notariaat beheersen en met uitsluiting van enige andere participatie in andere ondernemingen en met uitsluiting van enige activiteit buiten de professionele notarissenvennootschap waarin zij participeert.

De vennootschap kan, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening, in het kader van de verwezenlijking van haar doel en met het oog op een rendabel beheer ais "goede huisvader" van haar vermogen, alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten. Zij kan daartoe bovendien alle leningen, financieringen en leasingcontracten aangaan.

De vennootschap zal kunnen verhuren, onderverhuren, zakelijke rechten of de volle eigendom van eender welk onroerend goed verwerven met het oog om er haar maatschappelijke en exploitatieztelzetel te vestigen of er haar zaakvoerders en hun familieleden ten titel van hoofdverblijfplaats te huisvesten.

Jaarvergadering  toelating  stemrecht : De algemene vergadering heeft plaats de eerste maandag van de maand november van elk jaar, om achttien uur in een plaats aangeduid in de oproepingsbrief. Indien die dag een feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in juni 2014.

Elk aandeel geeft recht op één stem,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.



B `lagen EI biet Belgisch Staatsblad -19/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Paul Maselis, Notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

de uitgifte van de oprichtingsakte,





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0235-014

Coordonnées
NOTARIS ANNE VERHAEGHE

Adresse
VILVOORDSESTEENWEG 101A 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande