NOTARIS KOEN DIEGENANT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NOTARIS KOEN DIEGENANT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.174.357

Publication

03/11/2014
ÿþII

Mod woud 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van denlogeorr#i

,n op

Z 3 oer, 2014

ter griffie vande

rechtbank ~~n ~~ '~eder~`z'n~`~taIir~L

~t~i~G ~~r ~+. .~

Ondernemingsnr : 0479.174.357

Benaming

(voluit) : This Walz

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molenbergstraat 128, 1701 Itterbeek (Dilbeek)

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - IN VEREFFENINGSTELLING - AFSLUITING VAN DE VEREFFENING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Hans Vereeken, Notaris met standplaats te Halle, vervangende zijn ambtgenoot, Meester Koen Diegenant, geassocieerd notaris te Halle, op 30 september 2014, neergelegd ter registratie, dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "This Walz", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te pilbeek (1701 Itterbeek), Molenbergstraat 128; ingeschreven in het Rechtspersonenregister (RPR), onder nummer 0479.174.357, na lezing van het verslag van de zaakvoerder en na lezing van het verslag van de bedrijfsrevisor, dat besluit in de volgende termen:

"V. Besluit

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen, heeft de zaakvoerder van de BVBA THIS WALZ een boekhoudkundige staat per 23 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 2.567.708,68 en een netto-actief van ¬ 1.932.200,28.

Het voorstel tot vereffening is ingegeven door het feit dat geen activiteiten meer zullen worden ontwikkeld.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de Controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

Wij maken voorbehoud voor de eventuele sociale en fiscale schulden welke zouden kunnen voortvloeien uit de controles met betrekking tot de nog niet gecontroleerde boekjaren.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, en rekening houdend met het hiervoor geformuleerde voorbehoud, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap, volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes gerealiseerd zullen worden.

Boom, 29 september 2014

(getekend)

BVBA De Mol, Meuldermans & Partners

vertegenwoordigd door

Johan De Mol

Bedrijfsrevisor"

met eenparigheid van stemmen onder meer de volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLUIT: GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerkingen worden gemaakt door de enige vennoot; zij besluit zich aan te sluiten bij de conclusies erin vervat.

Deze verslagen worden neergelegd op de maatschappelijke zetel van de Vennootschap na "ne varietur" te zijn ondertekend door Ons, Notaris, en de comparant.

TWEEDE BESLUIT: BESLISSING TOT ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De enige vennoot besluit tot de vrijwillige ontbinding van de Vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij kennisneming van de eenvoudigheid van de rekeningen van de Vennootschap en van de uiteenzetting

van het bestuursorgaan besluit de enige vennoot in navolging van het Wetboek van vennootschappen tot de ,

ontbinding van de Vennootschap en vereffening in één akte aangezien de volgende voorwaarden vervuld zijn -er wordt geen vereffenaar aangeduid ; -volgens de staat van activa en passiva afgesloten per 23 september 2014 zijn er geen passiva aan derden,

met uitzondering van de te betalen liquidatieboni;

-de enige vennoot is aanwezig op onderhavige buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders en zal tot deze ontbinding en vereffening in één akte besluiten met eenparigheid van stemmen ;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva aan derden zijn luidens de staat van activa en passiva, beslist de enige vennoot tot de ontbinding van de Vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

De comparant verklaart door ondergetekende notaris uitdrukkelijk gewezen te zijn op de verplichting tot eventuele consignatie.

DERDE BESLUIT: KENNISNAME VAN HET ONTSLAG VAN DE ZAAKVOERDER EN KWIJTING VAN DE ZAAKVOERDER

Deze beslissing tot vrijwillige ontbinding en onmiddellijke sluiting van de vereffening heeft van rechtswege het einde van het mandaat van de volgende zaakvoerder tot gevolg:

De heer Diegenant, Koen Jozef Mathildis, wonende te Dilbeek (1701 Itterbeek), Molenbergstraat 128;

De vergadering verleent volledige kwijting aan de zaakvoerder voor de uitvoering van haar mandaat en het bestuur van de Vennootschap tot op heden.

VIERDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING- VOLMACHT OP DE BANKREKENINGEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De Vergadering beslist eveneens dat het resterend actief door de enige vennoot zal worden teruggenomen. De enige vennoot, aanwezig als voormeld, beslist met éénparigheid van stemmen, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de Vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan, met ingang van heden.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer Diegenant, Koen Jozef Mathildis, wonende te Dilbeek (1701 itterbeek), Molenbergstraat 128.

VIJFDE BESLUIT : AANDUIDING VAN DE PLAATS WAAR DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP ZULLEN WORDEN BEWAARD -- GERESERVEERDE SOMMEN EN WAARDEN

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden van de Vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaren bewaard te Dilbeek (1701 Itterbeek), Molenbergstraat 128.

De gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de aandeelhouders en waarvan de afgifte hun niet kon worden gedaan, worden in bewaring gegeven bij de Deposito- en Consignatiekas. De vergadering stelt vast dat er geen gelden en waarden zijn die toekomen aan de schuldeisers of de aandeelhouders die hen niet konden worden uitgekeerd. Bijgevolg dient er dan ook niet overgegaan te worden tot het deponeren van gelden bij de Deposito- en Consignatiekas.

ZESDE BESLUIT : BIJZONDERE VOLMACHT

De vergadering besluit een bijzondere volmacht te verlenen aan Verbanck, Plas & Partners, te 9051 Gent, Kortrijksesteenweg 1066, evenals aan zijn/haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en bij de administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde en eventuele andere administraties te vervullen met betrekking tot de ontbinding en de sluiting van de vereffening.

- voor eensluidend analytisch uittreksel 

Dit uittreksel werd afgeleverd voor registratie, enkel met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel ter vervulling van de wettelijke formaliteiten.

Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd: een uitgifte van het proces-verbaal, het verslag van de zaakvoerder met staat activa-passiva, verslag bedrijfsrevisor.

Hans Vereeken,

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/03/2014
ÿþe~S

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

43MAR. 21114

maf.

Griffie

479.174.357

NOTARIS KOEN DIEGENANT

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Alsembergsesteenweg 91, 1501 Halle (Buizingen) DOELSWIJZIGING-NAAMSWIJZIGING-VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL -VERLENING BOEKJAAR -WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING - AANNEMING NIEUWE STATUTEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS KOEN DIEGENANT", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Halle (1501 Buizingen), Alsembergsesteenweg 91; ingeschreven in het 0479.174.357, opgesteld door notaris Jozef Van Elslande, te Beersel (Alsemberg), vervangende zijn Rechtspersonenregister (RPR), onder nummer 0479.174.357; BTW-plichtig onder het nummer BE ambtgenoot, Meester Koen Diegenant, geassocieerd notaris te Halle, wettelijk belet, op 23 december 2013, "Geregistreerd negen blad, vier renvooien, te Halle I op 3 januari 2014, boek 728, fol 55, vak 16, Ontvangen: vijftig euro (¬ 50,00). De ea. Inspecteur, getekend, C, Devillé.",

blijkt dat onder meer de volgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT: LEZING EN GOEDKEURING VAN HET VERSLAG VAN DE ZAAKVOERDER OPGESTELD IN HET KADER VAN DE VOORGESTELDE DOELSWIJZIGING

De voorzitter leest het bijzonder verslag van de zaakvoerder voor.

Dit verslag geeft een omstandige verantwoording van de voorgestelde wijziging van het maatschappelijk doel; bij dit verslag is de samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de Vennootschap afgesloten per 30 november 2013.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat er noch op het verslag, noch op de staat enige opmerking wordt gemaakt door de vennoten.

' Bijgevolg sluit de vergadering zich aan bij de besluiten erin vervat.

Het origineel van het verslag wordt getekend "ne varietur" door de Notaris en de comparanten.

TWEEDE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vergadering besluit het doel van de Vennootschap te wijzigen overeenkomstig punt "2" van de agenda

en bijgevolg artikel 3 van de statuten te wijzigen zoals hierna bepaald.

DERDE BESLUIT; WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE BENAMING

De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen in "This Walz" en bijgevolg de tekst van

artikel 1 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst;

"De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "This Walz","

VIERDE BESLUIT: VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering besluit de zetel van de vennootschap te verplaatsen van Halle (1501 Buizingen),

Alsembergsesteenweg 91 naar Dilbeek (1701 Itterbeek, Molenbergstraat 128 en de tekst van de eerste zin van

ertikel 2 "ZETEL" van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te Dilbeek (1701 Itterbeek, Molenbergstraat 128."

VIJFDE BESLUIT: WIJZIGING VAN HET MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

De vergadering besluit het maatschappelijk boekjaar te wijzigen om het voortaan te laten beginnen op 1 juli

en te eindigen op 30 juni van het erop volgende jaar.

ZESDE BESLUIT : WIJZIGING VAN DE DATUM VAN DE JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering te wijzigen om deze voortaan te houden op 15

december om 19 uur.

ZEVENDE BESLUIT; OVERGANGSBEPALING

blz. van Luik B vermelden : 13e02 : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

Op de laatste

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit)

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit als overgangsbepaling dat het huidige maatschappelijk boekjaar, begonnen op 1

januari 2013, bij wijze van overgangsregeling afgesloten zal worden op 30 juni 2014.

ACHTSTE BESLUIT: AANNEMING NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit tot schrapping van de huidige tekst van de statuten en tot aanneming van een

volledig nieuwe tekst van de statuten, onder meer om deze in overeenstemming te brengen met voorgaande

besluiten, als volgt:

"HOOFDSTUK I.- RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "This Walz".

Artikel 2.- ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Halle Dilbeek (1701 Itterbeek), Molenbergstraat 128,

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan,

mits inachtneming van de taalwetgeving.

Artikel 3.- DOEL

De vennootschap heeft tot doel zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening

van derden, of door deelname van deze

1. Onderneming in onroerende en roerende goederen, welke ondermeer omvat : de verwerving, de vervreemding, het beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, de procuratie en het makelen in onroerende en roerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende en roerende verhandelingen in de meest brede zin, met inbegrip van onroerende leasing.

2. Het verlenen van adviezen van technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, verkoop, personeelsbeleid, productie en algemeen bestuur.

3. De participatie, onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, de ontwikkeling, omvorming en controle van alle ondernemingen, Belgische en of buitenlandse, handels, commerciële, financiële, industriële of andere de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

4. Het patrimonium van de vennootschap te beheren en oordeelkundige uit te breiden.

5. De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar andere goederen in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

B. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren onder om het even welke vorm ; in dit kader kan zij zich ook borgstellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie- ondernemingen.

7. Het bedrijfsbeheer van vennootschappen en instellingen, zowel in België als in het buitenland.

8. Zij mag functies uitoefenen van bestuurder, commissaris of vereffenaar in alle andere vennootschappen.

9, De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen (inclusief het ter beschikking stellen van activa (en dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan zaakvoerders en/of werknemers als manier om hen te vertonen) mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts worden uitgeoefend van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend zijn.

(" )

Artikel 5.- KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (EUR 20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/honderdste van het kapitaal vertegerrwoordi-,gen.

(" )

Artikel 11.-JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op 15 december om 19 uur.

Indien die dag een feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van

deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van

besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag

voor het houden van de jaarvergadering

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens

als het belang van de vennootschap zulks vereist,

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 12.- OPROEPINGEN

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris worden per aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen, vijftien dagen váár de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Artikel 13.- TER BESCHIKKING STELLEN VAN STUKKEN

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 23 van deze statuten, dan zal het bestuursorgaan, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering van vennoten laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die tevens vennoot is. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering, Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15. AANWEZIGHEIDSLIJST

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

(.)

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders warden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

(. " )

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG

Voor-

" béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het erop volgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op, Deze documenten worden overeenkomstig

de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een

jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 van

het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algeme-'ne vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst."

ACHTSTE BESLUIT BIS: BENOEMING ZAAKVOERDER

De heer Diegenant Koen Jozef Mathildis, wonende te Dilbeek (1701 ltterbeek), Molenbergstraat 128, wordt

benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur.

Voor eensluidend analytisch uittreksel.

Tezelfdertijd neergelegd: uitgifte van de akte  gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Jozef Van Elslande, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/08/2013 : BLT005963
28/08/2012 : BLT005963
01/08/2011 : BLT005963
07/07/2010 : BLT005963
05/09/2008 : BLT005963
03/08/2007 : BLT005963
07/08/2006 : BLT005963
13/06/2005 : BLT005963
29/06/2004 : BLT005963
17/12/2003 : BLT005963
09/01/2003 : BLA124304

Coordonnées
NOTARIS KOEN DIEGENANT

Adresse
ALSEMBERGSESTEENWEG 91 1501 BUIZINGEN

Code postal : 1501
Localité : Buizingen
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande