NSF BELGIUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NSF BELGIUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 808.875.377

Publication

10/07/2014
ÿþ Mod Wasd 11:1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ter gri

nqergele9clionivangen op

0 1 JULI 2014

tfie van de Neclerleetalige

1111!I 3U11111

bec

aar

Belt Staal

II

Op de laatste Pli. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rechtbank-van-koophandel Brussel

Ondernemingsnr 0808.875.377

Benaming

(voluit) : NSF BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Kleine Kloosterstraat 6, 1932 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte Zeteiverplaatsing

Uittreksel uit het verslag van het college van zaakvoerders dd. 27 mei 2014:

"Na beraadslaging beslissen de zaakvoerders de maatschappelijke zetel met ingang van 30 juni 2014 te verplaatsen naar volgend adres:

lkaroslaan 79

1930 Zaventem

Vervolgens kennen de zaakvoerders een volmacht toe aan Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, kantoorhoudende te 9050 Gent, Bellevue 6/b 1001, vertegenwoordigd door Mevr. Véronique Ryckaert, Mevr. Catherine Wailly of Mevr. Steffie Lippens of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, allen woonplaats kiezende te 9050 Gent, Bellevue 5/b 1001, en welke elk afzonderlijk kunnen optreden en met het recht van in de plaats stelling, om de inschrijving, wijzigingen en doorhaling in de Kruispuntbank der Ondernemingen te verrichten alsmede aile administratieve formaliteiten ten aanzien van de federale, regionale en lokale overheden, waaronder begrepen de diensten van de griffie, van het Belgisch Staatsblad en de BTW administratie, te verzorgen in opdracht van de volmachtgever met betrekking tot de beslissing tot de verplaatsing van de maatschappelijke zetel "

Tank Bella hcene

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14359-0162-036
25/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 23.07.2013 13334-0584-036
28/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 23.08.2012 12442-0410-035
18/06/2012
ÿþ Mod weid ! 1.1

s r M In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

- 1Jf

s -külz

fie --

llIl lil1 Il tlli lI 1lIl ll1 II I 1ll1

*izio7aia*

beEl

ae

Be Ste

Ondernemingsnr : 0808.875.377

Benaming

(voluit) : NSF BELGIUM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Kloostersraat 6, 1932 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten dd. 11 mei 2012:

"De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Koen Bontinck, wonende te Oude Tramstraat 17, 3890 Montenaken, uit zijn functie ais zaakvoerder van de vennootschap met ingang van 15 mei 2012.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot zaakvoerder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KL & Co , met maatschappelijke zetel te Oude Tramstraat 17, 3890 Montenaken en ingeschreven in het Rechtspersonenregister van Hasselt onder het nummer 0479.556.221, hebbende als vaste vertegenwoordiger Dhr. Koen Bontinck, voornoemd. Het mandaat wordt toegekend voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 15 mei 2012. Het mandaat is bezoldigd."

Tarik Beilahcene

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

B jfágën bij liëf liéTÉl cli Starib7 -d = Ig/0671012 - Annexes du Moniteur belge

30/01/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

i

i

i

i

i

i

i

A

I I

II

I I

IY

I li

*12026061*

eRussa

7 JAN 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0808.875.377

Benaming (voluit) : NSF Belgium

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Kloosterstraat 6

1932 Zaventem (Sint-Stevens-Woluwe)

Onderwerp akte :Statutenwijziging, kennisname ontslag en benoeming zaakvoerders

Uit het proces-verbaal verleden voor notaris Christophe Blindeman te Gent op 28 december 2011, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van vennoten is bijeengekomen en ' volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen heeft genomen: AFSCHAFFING VAN HET ONDERSCHEID TUSSEN A EN B ZAAKVOERDERS

De vergadering beslist het op heden bestaande onderscheid tussen A en B zaakvoerders af te schaffen en bijgevolg de artikelen 13, 14 en 16 van de statuten aan te passen zoals hierna bepaald. WIJZIGING VAN DE BESTUURSREGELING

De vergadering beslist dat het bestuur van de vennootschap voortaan kan waargenomen worden door een zaakvoerder en dat, indien er meerdere zaakvoerders zouden zijn benoemd, het principe van collegiaal bestuur gehandhaafd blijft en beslist bijgevolg de artikelen 13 en 14 van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 13: Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, die worden benoemd door de algemene vergadering.

Hun aantal en de duur van hun opdracht wordt bepaald door de algemene vergadering.

Indien de vennootschap slechts één zaakvoerder heeft en indien zijn mandaat zou zijn verstreken, zal deze in functie blijven zolang de algemene vergadering niet in de vernieuwing of vervanging van zijn mandaat heeft voorzien.

Alle zaakvoerders kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering beslissend met een gewone meerderheid.

' De zaakvoerder mag op elk ogenblik aftreden. Nochtans is hij verplicht zijn opdracht verder te vervullen, totdat redelijker wijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een andere

vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan de zaakvoerders.

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerder

De zaakvoerder heeft met de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die: nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Hij is bevoegd alle daden te stellen die niet uitdrukkelijk door de wet of door de statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

De zaakvoerder kan aan een lasthebber, zelfs indien deze geen vennoot is, bevoegdheden voor bijzondere en bepaalde aangelegenheden opdragen.

~

P mod 11_1

" Voor-tehou %n aan het Belgisch Staatsblad

indien er meer dan één zaakvoerder is, vormen de zaakvoerders een college en mogen zij slechts

geldig beraadslagen wanneer ten minste de meerderheid van de leden aanwezig is."

WIJZIGING VAN DE EXTERNE VERTEGENWOORDIGING

De vergadering beslist de regeling inzake de externe vertegenwoordiging van de vennootschap aan "

" te passen om deze in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten en beslist bijgevolg om artikel 16 van de statuten te wijzigen door de bestaande tekst integraal te vervangen door de volgende tekst:

"De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de enige zaakvoerder of, in geval er meerdere zaakvoerders zijn, door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, die desgevallend geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerders tegenover derden moet leveren.

Een zaakvoerder is niet persoonlijk verbonden door de verbintenissen van de vennootschap, maar hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van zijn opdracht en aansprakelijk voor bestuursfouten overeenkomstig het gemeen recht en de vennootschappenwet.

De vennootschap wordt eveneens geldig vertegenwoordigd door een lasthebber, al dan niet zaakvoerder, binnen de perken van zijn mandaat."

MACHTIGING

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Mazars Legal Services", met maatschappelijke zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5/b 1001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder mevrouw Véronique Ryckaert, de heer Roeland Vereecken en mevrouw Catherine Wailly, allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, alleen handelend en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om de aandelen op naam in te schrijven in het register van aandelen, om alle formaliteiten te vervullen bij het ondernemingsloket, de BTW-administratie en het comité voor nazicht van effecten.







"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

ONTSLAG EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de heer Robert James FERGUSON, geboren te Pennsylvania (Verenigde Staten van Amerika) op 31 maart 1961, van Amerikaanse nationaliteit, gedomicilieerd te 9860 Rolling Green Driven Pinckney Michigan 48169 (Verenigde Staten van Amerika) in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap en dit met ingang vanaf 1 juli 2011.

De vergadering beslist ontslag te verlenen aan de heer Kevan Paul LAWLOR, geboren te Pennsylvania (Verenigde Staten van Amerika) op 22 juni 1957, van Amerikaanse nationaliteit, gedomicilieerd te 5500 Arbor Bay Court, Brighton, MI 48116 (Verenigde Staten van Amerika), in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

De vennootschap heeft zodoende thans nog twee niet-statutaire zaakvoerders zijnde 1/ De heer Koen BONTINCK, gedomicilieerd te 3890 Montenaken, Oude Tramstraat 17 en 2/ De heer Tank BELLAHCENE, gedomicilieerd te 1861 Wolvertem, Wilgenlaan 48/6.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

Gecoördineerde statuten

expeditie van het proces-verbaal de dato 28 december 2011 met volmacht

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.06.2011, NGL 22.08.2011 11418-0338-032
11/05/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0808.875.377

Benaming

(voluit) : NSF Belgium

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kleine Kloosterstraat 6, 1932 Zaventem

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders dd. 30 juni 2011:

"De algemene vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen de benoeming van Deloitte Bedrijfsrevisoren/Reviseurs d'Entreprises SC SCRL, met maatschappelijke zetel te Berkenlaan 8B, 1831 Diegem en ingeschreven in het RPR te Brussel onder het nummer 0429.053.863, als commissaris van de vennootschap voor de boekjaren welke een einde nemen op 31/12/2009, 31/12/2010 en 31/12/2011."

Tarik Bellahcene

13-zaakvoerder

c" x=s ,h'

!°+~ ` irr e_.

. . . " . !. L

" Yr~fi.a.'.

, g"

*11070579+

BRUSSEL

29 ARRfai11

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 29.09.2010 10562-0272-019
08/05/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

"



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad





*15065 23*







Ondernemingsnr : 0808.875.377 Benaming

(voluit) : NSF BELGIUM

(verkort) :

neergelegdlQntvangen Op

Z 7 APR. 2015

tar griffie van de NreeRandstalige rechtban v.an, Koophandel Srue.se!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : lkaroslaan 79, 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kennisname ontslag zaakvoerder - Bezoldiging zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van vennoten dd. 5 december 2014:

"De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder, KL & CO BVBA, vast' vertegenwoordigd door Koen Bontinck met ingang van 10 juni 2014.

De vergadering bedankt hem voor bewezen diensten en beslist (voorlopig) niet in zijn vervanging te voorzien.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat het mandaat van de zaakvoerder, Tarik Bellahcene, met ingang vanaf 1 juli 2014, bezoldigd zal worden uitgeoefend."

Tarik Bellahcene

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15291-0483-036

Coordonnées
NSF BELGIUM

Adresse
IKAROSLAAN 79 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande