NUAN(N)CES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NUAN(N)CES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.412.273

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 04.06.2014, NGL 01.07.2014 14264-0346-010
21/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.06.2013, NGL 17.06.2013 13186-0579-010
19/08/2011
ÿþ Med 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

I IUI! 11111111111111111111 III 1111! III! 1111 III

*11127908"

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de AUG 2011 DE Gg R

Ondernemingsnr : ó S.

Benaming

(voluit) : NuAn(n)ces

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3110 Rotselaar, Eekhoornlaan 27.

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een oprichtingsakte verleden voor Lieve STROEYKENS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 4 augustus 2011 met registratierelaas " Geregistreerd negen bladen geen verzendingen te Aarschot op 5 augustus 2011, boek 576 blad 44 vak 1, ontvangen 25 euro (getekend) cie ea inspecteur a.i. W.Rens" dat zijn verschenen:

1. De heer CLEYMANS Dirk Gustaaf Rosa Isidoor, bedrijfsrevisor, gebo-ren te Mechelen op 22 december 1965, rijksregister nummer 65.12.22 275-29, en zijn echtgenote,

2. Mevrouw D'HULSTER Ann Cornelia, zelfstandige, geboren te Mechelen op 14 december 1966, rijksregister nummer 66.12.14 046-34,

Samenwonende te 3110 Rotselaar, Eekhoornlaan 27.

Gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens huwelijkscon-tract, verleden voor notaris Wim DE SMEDT te Wommelgem, op 3 april 1991.

De verschijners verzochten mij, notaris, de authentieke akte te verlijden van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij hebben opge-richt onder de naam " NuAn(n)ces ", met maatschappelijke zetel en eerste adres te 3110 Rotselaar, Eekhoornlaan 27.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op achttienduizend zes-honderd (18.600) euro vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aande-len zonder nominale waarde, die elk éénlhonderdzesentachtigdste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze honderd zesentachtig (186) aandelen wordt a pari, ingeschreven als volgt :

1. De heer CLEYMANS Dirk, verschijner voormeld sub 1. 93 aandelen;

2. Mevrouw D'HULSTER Ann, verschijner voormeld sub 2. 63 aandelen To-taal : honderd zesentachtig aandelen, hetzij de geheelheid van het kapitaal.

De verschijners verklaren en erkennen dat de geplaatste aandelen volstort zijn ten belope van 75%, zodat de vennootschap vanaf heden vrij beschikt over een kapitaal van dertienduizend negenhonderd vijftig euro (¬ 13.950,00).

Ondergetekende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen werden gedepo-neerd op een bijzondere rekening, on-ider nummer 363-0910290-82 geopend bij de ING Bank op naam van de vennootschap in oprichting, zoals blijkt uit een attest, afgegeven door voomoemde instelling op 3 augustus 2011 en dat aan ondergete-kende notaris werd overhandigd.

De vennootschap is opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en onder de naam " NuAn(n)ces ".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3110 Rotselaar, Eekhoornlaan 27.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandsta-lig gebied van België of naar het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften voor een statutenwijziging.

De zetelverplaatsing wordt openbaar door neerlegging in het vennootschaps-dossier van een door de zaakvoerder ondertekende verklaring, samen met een af-schrift ter bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met achtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, com-missionair of tussenpersoon :

- (HR) consultancy activiteiten en project management;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

- het waarnemen van het dagelijks bestuur en het dagelijks management van vennootschappen;

- het opstellen van voorstellen van bedrijfsstrategie en het geven van adviezen op commercieel, financieel en sociaal vlak;

- het waarnemen van het financieel en administratief management;

- het voorbereiden van budgetprognoses, het superviseren en controleren er-van;

- het adviseren en het uitvoeren op het vlak van het personeelsbeleid en het voeren van een efficiënte personeelsadministratie en 1-IR management;

- het waarnemen en het uitvoeren van een doelgerichte kwaliteitsborging;

- het ontwikkelen en toepassen van een informatietechnologie;

- het onderzoeken en verstrekken van adviezen inzake de nationale en de in-ternationale markt, de concurrentie en de mogelijkheid tot het openen van nieuwe markten;

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de or-ganisatie en het beheer van bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon;

- managementdiensten;

- kleur- en stijladvies, Interieur & decoratie, kunstwerken maken en verkopen;

- interieurvormgever;

- de groot- en kleinhandel in interieurmeubelen;

- studie, advies en ontwerp van inrichting van gebouwen in de meeste ruime zin;

- de aankoop, verkoop, import, export, commercialisatie, distributie, bemidde-ling, algemene vertegenwoordiging van alle elektrische materialen, producten, toestellen, toebehoren en installaties, alsmede de onderdelen die er betrekking op hebben;

- immobiliën en patrimoniumbeheer:

- alle ver-'richtin-gen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de huur- en verhuur, de leasing, de ruil, de vestiging of het verwerven van rechten van erfpacht, opstal en vruchtgebruik, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die recht-'streeks of on'recht-'s'treeks be-'trek-,king hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten in de ruime zin van het woord;

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, financiële, roerende en on-roerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorde-rend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle bestaande of op te richten ven-nootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortge-lijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in andere vennoot-schappen.

Zij kan aan derden, zaakvoerders en vennoten leningen, voorschotten en kre-dieten toestaan.

Zij kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van ver-bintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro.

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegen-woordigen.

De aandelen zijn steeds op naam.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onver-deelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; .zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aande-4en verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrok-ken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan naakte eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebrui-ker(s).

ln de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend : 1/ nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toehorende aandelen.

2/ de gedane stortingen.

31 de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagte-kend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, aan de hand van hetwelk de eigendom van de effecten wordt bewezen. Aan de aandelen wordt een volgnummer toege-kend.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

" Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste verte-genwoordiger aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegen-woordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrich-ten die nodig of dienstig zijn tot verwe-*zenlijking van het doel van de vennoot-schap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algeme-ne vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de be-'stuurs taken onder el-kaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoor-digt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk IX van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toe-passing op de algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergade-iring genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste woensdag van de maand juni om 10 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zo-als uiteengezet in artikel 30 van de statuten, dient de vennootschap het rondschrij-ven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen wor-den gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de ver-gade-'ring op de zetel toekomen.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten wor-den verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door het bestuursorgaan, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voor-stellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele com-missarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keu-ren en binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot alle agendapunten en de schriftelijke procedure niet ontvangen, dan worden de beslissingen geacht niet genomen te zijn.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenen-dertig december.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder een inventaris opge-steld, alsmede de jaarrekening en het jaarverslag, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij af-zonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en de commissaris te geven kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig geldig als de ware toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de jaarrekening.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de be-stemming van het resultaat.

Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is dan het opgevraagde ka-pitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap kan te allen tijde ontbonden warden door een beslissing van de algemene vergadering volgens de regels die vereist zijn voor de wijziging van de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van een persoon heeft niet tot ge-volg dat de vennootschap wordt ontbonden. Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen een jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan

"

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een

nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgeno-men of tot de bekendmaking van haar ontbinding.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid

van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ont-slaan, onder voorbehoud van de hierna vermelde

homologatie door de rechtbank van koophandel.

Indien er geen vereffenaar benoemd is door de algemene vergadering, dan is de zaakvoerder die op het

tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar, onder voorbehoud van de hierna vermelde

homologatie door de recht-bank van koophandel.

De algemene vergadering bepaalt de emolumenten van de vereffenaars.

Ingeval een vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor

de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

Indien er meerdere vereffenaars zijn, dan vormen zij een college.

Overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen, treden de vereffenaars pas in functie

nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming. De

rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun

benoeming en de bevestiging ervan, en kan de handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel

nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd is met de rechten van derden.

Zo de rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan,

eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toe'pas-iselijk wanneer de ven-noot'schap slechts één

vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen

van een zaakvoer'der. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Worden tot eerste zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur :

Wordt tot eerste zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur :

Mevrouw D'hulster Ann, hier aanwezig, die verklaart niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich

hiertegen verzet.

Haar mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni 2013.

Voor ontledend uittreksel

Getekend Lieve STROEYKENS, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 09.06.2016 16172-0137-009

Coordonnées
NUAN(N)CES

Adresse
EEKHOORNLAAN 27 3110 ROTSELAAR

Code postal : 3110
Localité : ROTSELAAR
Commune : ROTSELAAR
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande