NUKORTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : NUKORTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 478.227.420

Publication

03/10/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : BE0478227420

Benaming

(voluit) : NUKORTING

(verkort) :

NO.~,Il ~.LEGD

2 4 SEP. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANtfki#ENT

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Brouwerijstraat 1 blok A bus 3 Drongen 9031

(volledig adres)

Onderwerp akte : zetelwijziging

Bij beslisisng van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel van de vennootschap met onmiddellijke ingang overgebracht naar 9050 Gent Zuiderpoort, Gaston Crommenlaan 4 bus 501, kantoomummer 902A Campus 02.

De zaakvoerder

Ludwig Brackman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

10/11/2014
ÿþMod 2.0

Tegelijk hiermede neergelegd

*uitgifte akte buitengewone algemene vergadering

*Coördinatie

Carmen de Vuyst

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 3 0 OKT, 20141 "

RECHTBANK VAN KOOPHANDEII~T&.GENT

k le

Ondernemingsnr : 0478.227.420

Benaming

(voluit) : NUKORTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9050 Gent Zuiderpoort, Gaston Crommenlaan 4 bus 301, Kantoornummer 902A campus 02

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte, verleden voor Meester Carmen de Vuyst, notaris met standplaats te Herzele op 16 oktober 2014 blijkt dat buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid NUKORTING, hebbende als ondememingnummer 0478.227.420, opgericht bij akte verleden voor notaris Johan De Bruyn te Zemst op 22 augustus 2002, bekendgemaakt in de bijlagen tot het' Belgisch Staatsblad van 5 september 2002 daarna onder nummer 02112782, volgende besluiten heeft' genomen:

Eerste beslissing

De vergadering beslist om de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2500 Lier, Grote Markt 30-31. Tweede beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van artikel drie van de: statuten door volgende tekst:

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 2500 Lier, Grote Markt 30-31. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten."

Derde beslissing

De vergadering beslist om het ontslag te aanvaarden van de heer VAN DEN ABEELE EDDY JEAN, geboren te Aalst op 12 april 1957, wonende te Haaltert, Herthout 58 bus 5 en dit sinds 7 november 2013. De vergadering verleent hem kwijting en décharge voor de uitoefening van zijn bestuur.

Vierde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de; statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde; rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde de beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer COPPENS RUFIN te Denderleeuw, om, met, mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren

Bij deze geef ik, notaris Carmen de Vuyst, de toestemming om voormelde vennootschap te laten doorgaan voor Registratie met doel enkel neerlegging ter griffie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Carmen de Vuyst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

I IflhI

*1920502

Vo

beha

aan

Belç

Staat

12/12/2013
ÿþNI i II W







'13186357"

MM 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0478.227.420

Benaming

(voluit) : CALBORG

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9450 Haaltert, Herenthout 58 bus 5

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte, verleden voor Meester Carmen de Vuyst, notaris met standplaats te Herzele op 22 november; 2013 blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CALBORG" volgende besluiten; hebben genomen:

Eerste besluit

a)Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de` zaakvoerder, dat het voorstel tot omvorming van het doel toelicht, over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 30/09/2013 hetzij minder dan drie maanden tevoren : iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag hiervoor vermeld.

b) Artikel vier wordt als volgt gewijzigd

De vennootschap heeft, zowel in Belgie ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van; derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

-Kap- en slijpwerk, breekwerken, opruimen steenpuin, ophalen en sorteren van afval oud ijzer, koper, lood, zink, schroot, in dit alles in de meest ruime zin.

-Klus- en karweiwerken in, aan en rond onroerende goederen.

-Uitbaten van een handelsonderneming en of winkel in welke sector dan ook.

-Grafische vormgeving en handel in eindproduct hiervan.

-De aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling bij; dergelijke operaties.

-Het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of ais promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming van alle gebouwen en constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen vans alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden.

-Het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en' verlenen van adviezen in verband met bovengemelde activiteiten, alsmede het uitbaten van een studiebureau.

-Het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, hef; huren, verhuren, onderverhuren of onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van= alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

-De aan- en verkoop van producten, fabrikaten, halffabrikaten en materialen welke direct of indirect; betrekking hebben op de bouw van onroerende goederen alsmede de bemiddeling ervan.

-Het afsluiten van alle verzekeringscontracten en het optreden als bemiddelaar bij het afsluiten van verzekeringscontracten, leningen en beleggingscontracten, dit zowel in binnen- als buitenland, zowel' rechtstreeks voor eigen rekening als hoofdhandelaar en als agent.

-Het huren en verhuren van voertuigen, personenwagens en alle rollend materieel.

-Het beheren van bedrijven, onder meer door het uitvoeren van, of het deelnemen in de organisatie, herstructurering of leiding, het geven van adviezen op technisch, commercieel, juridisch en financieel gebied, het verstrekken van advies inzake bedrijfsbeheer, management en in het algemeen consultancy, dit ailes in dei breedste zin, zodat alles kan gedaan worden dat het ontslaan, de uitbating, de groei en het weizijn van een' onderneming en de belangen van haar eigenaars en berokkenen kan ten goede komen,

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten; industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen.

-Het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en` ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt en /of waarin ze geen participatie heeft, het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen,

-Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing,i de huur en de _onderhuur, de rechtstreekse uitbating of in regie, de rutting, de verkoop, de onroerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GVÁN KÓOPHANI d 1-

0 2 DEC. 2013

DENDERMONDE ----eriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

f. financieringshuur, en in het algemeen alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge -Het beheren van onroerend en roerend vermogen onder meer door het verwerven en valoriseren van alle patrimoniumbestanddelen, zo roerende as onroerende, materiële als immateriële, het nemen van participaties

ondernemingen en bezittingen, dit alles in de breedste zin, zodat alles kan gedaan warden dat het veilig beheer, de opbrengst en de groei van een patrimonium kan ten goede komen,

-Onderneming in onroerende goederen, de aankoop en verkoop van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen en de bemiddeling van dergelijke operaties; het oprichten, het aanpassen, het herstellen voor eigen rekening of als promotor voor rekening van derden, ten titel van aanneming, van alle gebouwen of constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden, het optreden als onroerend goed makelaar; het verrichten van alle studies en het uitwerken van alle ontwerpen ook voor rekening van derden en het verlenen van alle adviezen in verband met bovengestelde activiteiten, het in eigendom behouden en uitbaten van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, het huren, verhuren, onderverhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle bebouwde of onbebouwde onroerende goederen.

-De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, Industriële, financiële, roerende en onroerende handelen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uitte breiden.

-Zij mag door alle middelen belangen nemen in zaken, ondernemingen en vennootschappen, met identiek, analoog of samenhangend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen te bezorgen of de afzet van haar producten in de hand te werken, zelfs met hen te fusioneren.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin geïnterpreteerd te worden,

-Zij mag zich voor derden borg stellen of aval verlenen, voorschotten of kredieten toestaan, hypothecaire en andere waarborgen verstrekken.

-Het verwerven, het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen,

-Het afbreken voor eigen rekening van alie mogelijke roerende en onroerende goederen eventueel uit te voeren door derden,

-Het verlenen van opstalrecht aan derden op de gronden in eigendom van de vennootschap voor het bouwen van onroerende goederen.

-Het verlenen van managementadvies en gekoppeld daaraan het verstrekken van diensten van informatieve,

financiële, administratieve en organisatorische aard.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief.

Dit alles in de breedste zin van het woord, met inbegrip van aanverwante activiteiten en van zodra, daar waar nodig, de vennootschap de nodige vergunningen, attesten of machtigingen bezit.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wetten en koninklijke besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.

De vennootschap kan verder tot doel hebben het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook mochten hebben, het deelnemen in en directie voeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder of analoge functies zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen, Zij kan zich borg stellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten, leningen of andere financieringsvormen toestaan, en hypothecaire of andere waarborgen of zekerheden verstrekken ten gunste van vennootschappen, waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

De vennootschap kan alle verrichtingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en het in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag, zowel in binnen- als buitenland, alle daden van commerciële, burgerlijke, industriële, financiële, roerende of onroerende aard stellen, alle handelsverrichtingen en over het algemeen alle ondernemingen tot stand brengen die rechtstreeks of onrechststreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met het maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben, Zij kan, ondermeer bij wijze van inbreng, fusie, overdracht, deelneming, inschrijving, financieel akkoord of op elke andere wijze belangen nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een zelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen of in stand houden.

Tweede Besluit: NAAMSWIJZIGING

Naamswijziging wordt als volgt gewijzigd:

De vergadering besluit met unanimiteit de maatschappelijke naam in artikel 9 te wijzigen in: "NUKORTING". Derde Besluit: ZETELVERPLAATSING

Voor-

behouden

" an het

Belgisch

Staatsblad

De vergadering besluit met unanimiteit de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9031 DRONGEN,

Brouwerijstraat 1 blokA bus3 en artikel 2 in deze zin aan te passen.

Vierde besluit: ONSTLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS

Met unanimiteit wordt het ontslag aanvaard van de heer CALLEBAUT Raphaël, wonende te Haaltert,

Herthout 58 bus 5, met onmiddellijke ingang.

Met unanimiteit en met onmiddellijke ingang op heden worden benoemd ais zaakvoerders:

1.de heer BRACKMAN Ludwig, echtgenoot van mevrouw LANCKMAN Krista, wonende te 9420 Epre-Mere, - '

Nestelveldstraat 12

2.de heer THEUNS Mitch, wonende te 2910 Essen, Kalmthoutsesteenweg 176.,

Het mandaat is onbezoldigd,

Vijfde besluit: Aanneming nieuwe statuten.

Bij deze geef ik, notaris Carmen de Vuyst, de toestemming om voormelde vennootschap te laten doorgaan voor Registratie met doel enkel neerlegging ter griffie.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Carmen de Vuyst

Tegelijk hiermede neergelegd

*uitgifte akte buitengewone algemene vergadering

*Coordinatie

Carmen de Vuyst

Op de laatste blz. van Luicc B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 03.07.2013 13273-0045-011
10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 03.07.2012 12258-0155-010
25/02/2015
ÿþRechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Markt 30-31, 2500 Lier

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering gehouden op 5 februari 2015 werden volgende beslissingen goedgekeurd:

- De verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de Grote Markt 30-31 te 2500 Lier naar de Nieuwlandlaan 9 te 3200 Aarschot en dit vanaf 05/02/2015

Ludwig Brackman

Zaakvoerder

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

N~~~t:~ ~i r.

~.~~~~~ w;~~#

UMM

13 FEB. 2115

HECHTBAN ICVarOOPHAN DEL

ANTWERPEN, aio, r;icGi IELEN

Ondernemingsnr : 0478.227.420

Benaming

(voluit) : NUKORTING

(verkort) :

N uN



Annexes_dü 1VTóniteur be7gë

Bipxgen-birhetB-eigisuti -Siat'stifiáil-- 25702/2OI5

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.06.2011 11214-0466-013
16/03/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 30.06.2010 10247-0075-012
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 30.06.2009 09342-0286-012
07/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 02.07.2008 08346-0225-012
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 02.07.2007 07334-0098-012
20/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 30.06.2006, NGL 18.07.2006 06490-2309-013
04/05/2006 : AAA007729
20/07/2005 : AAA007729
23/07/2004 : AAA007729
08/10/2002 : AAA007729
05/09/2002 : AAA007729

Coordonnées
NUKORTING

Adresse
NIEUWLANDLAAN 9 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande