NUTRIX

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : NUTRIX
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 848.670.222

Publication

24/09/2012
ÿþ Mod Wald 11.1

Plot "P In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t,t

r~.. ri9 " - ,y~~+Ç}+~{

7 p!7 G~ IG

pe G,RIFF1ER,

Griffie

1111111 IIIYIIIIIIIIIIII

*12159035*

III

Ondernemingsnr : ©c~ G,1 .

Benaming

(voluit) : NUTRIX

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Kapelstraat 43/10, 3300 Tienen (volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

"NUTRIX"

Vennootschap onder firma

Kapelstreat 43110

3300 Tienen

De ondertekenende comparanten :

1.Christel Vlassefaers, zelfstandige, geboren te Tienen op 01/12/1968, gehuwd, wonend te 3300 Tienen,

Kapelstraat 43110.

N.N.: 68.12.01.316-02

2.Brecht Laermans, student, geboren te Tienen op 21/03/1993, ongehuwd, wonend te 3300 Tienen,

Kapelstraat 43/10.

N.N. 93.03.21.149-31

richten onder elkaar een vennootschap onder firma op waarvan ze de statuten als volgt vaststellen:

A. STATUTEN

Artikel 1

De vennootschap onder firma heeft als benaming "NUTRIX ". De woorden "Vennootschap onder firma" of

de afkorting "V.O.F." moeten in aile akten, facturen en documenten de officiële of commerciële naam

onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Artikel 2

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 Tienen, Kapelstraat 43/10.

De maatschappelijke zetel kan bij beslissing van de raad van bestuur en publicatie ervan in de Bijlagen van

het Belgisch Staatsblad verplaatst worden naar iedere plaats in België.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel

1.Het uitoefenen van verpleegkundige diensten door de verpleger(s) venno(o)t(en) in naam en voor rekening van de vennootschap, met inachtname van de regels van de betreffende plichtenleer, eventueel bijgestaan door daarvoor aangeworven personeel.

2.Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig kunnen zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten, 3.De aankoop, het huren, het leasen, renten en invoeren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

4.Het aanleggen van reserves om de vereiste medische apparatuur en andere roerende en onroerende goederen te kunnen aanschaffen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van het doel. 5.De mogelijkheid scheppen om de comparanten toe te laten zich bij te scholen en verder te bekwamen ten einde zijn of haar paramedische activiteiten in de meest optimale omstandigheden te kunnen beoefenen. Dit alles in de ruimste zin.

6. Beheer van onroerend goed voor eigen rekening. Zowel kopen als verkopen, renoveren, verhuren of aile mogelijke aanverwante daden. Dit is een doel op zich maar kan ook de andere doelen ondersteunen. 7,Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen. 8.Verhuur en exploitatie van terreinen.

9.Overige zakelijke dienstverlening.

10.De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen.

11.Het inrichten van algemene diensten, die nuttig of nodig kunnen zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten.

12.0e vennootschap zal aile burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

13.0e vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, gelijkaardig of samenhangend doel hebben, dat van aard is de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen, haar grondstoffen kan verschaffen, of haar producten gemakkelijker kan verdelen.

Artikel 4

De vennootschap wordt conform de wet opgericht en voor onbepaalde duur. Zij kan worden ontbonden bij

beslissing van de algemene vergadering.

Titel 2 Kapitaal - aandelen - vennoten - aansprakelijkheid

Artikel 5

Het kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met een nominale waarde van twintig Euro (20,-). Het kan slechts gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de voorschriften van een statutenwijziging. Dit vast kapitaal (E 2000) is bij oprichting volstort bij KBC bank op het rekeningnummer BE52 7310 2655 2309 van De Vof Nutrix. De aandelenstructuur is als volgt samen gesteld

1.Christel Vlasselaers, 99 aandelen

2.Brecht laermans, 1 aandeel

Artikel 6

ledere vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden en verbintenissen van de

vennootschap.

Artikel 7

Ingeval van overlijden, uittreding, onbekwaamheidverklaring van een vennoot, wordt deze gezien als ontsiagnemend, Hij of zijn erfgenamen ontvangen de waarde van zijn aandelen zoals blijkt uit het eerstvolgend jaarverslag zonder dat hem een deel van de reserves wordt uitgekeerd. In geen geval mag hem meer terugbetaald worden dan het volgestort deel van zijn aandelen en in geen geval mag de terugbetaling negatief effect hebben op de toereikendheid van het kapitaal en de geïncorporeerde reserves. Gewezen vennoten en rechtverkrijgenden of eventuele schuldeisers van vennoten kunnen noch de vereffening of verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. De aandelen kunnen niet in pand gegeven worden en zijn niet vatbaar voor in beslagname. Persoonlijke schuldeisers van de aandeelhouders kunnen slechts beslag leggen op de rente en dividenden die de vennoot toekomen en op de vergoeding van zijn aandeel dat hem bij de ontbinding van de vennootschap wordt toegekend. In geen geval kunnen zij de ontbinding van de I vennootschap eisen. Bij betwisting nopens het eigendomsrecht of de uitoefening van de lidmaatschapsrechten van een aandeel wordt de uitoefening van deze rechten geschorst tot door de bevoegde instanties uitspraak is gedaan. De maatschappelijke aandeelbewijzen zijn enkel overdraagbaar tussen vennoten en dit na goedkeuring door de raad van bestuur. Dit geldt zowel voor een overdracht onder levenden als voor een overdracht naar aanleiding van een overlijden. Wil men toch de aandeelbewijzen overdragen aan derden, dan dienen deze eerst toe te treden als vennoot, mits voorafgaande aanvaarding door de meerderheid van de algemene vergadering, conform de regels van de statuten.

, " " ,

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Titel 3 Algemene vergadering

Artikel 8

De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. Haar bevoegdheid wordt door de wet en deze statuten bepaald. Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen binnen de zes maanden volgend op het afsluiten van de rekeningen ais ook binnen de maand op schriftelijke vraag van één of meerdere vennoten aan de voorzitter. Plaats, datum, uur en agenda worden vernield in de oproeping, Toevoegingen aan de agenda kunnen als 10% van de stemgerechtigde aandelen hierom verzoeken. Deze toevoegingen gelden niet voor statutenwijzigingen, hiervoor is 75 % van de stemgerechtigde aandelen nodig, De oproeping geschiedt schriftelijk per aangetekend schrijven, deurwaardersexploot of ontvangstbewijs, vijftien dagen voor datum. Normaliter zal de jaarlijkse algemene vergadering plaatsvinden op de vierde vrijdag van de

maand september,

Artikel 9

Iedere vennoot beschikt over één stem per aandeelbewijs, Betwiste eigendomsrechten zoals bepaald in artikel 7 hebben geen stemrecht. Beslissingen worden genomen met gewone meerderheid. Bij staking van stemmen beslist de voorzitter van de algemene vergadering die ook voorzitter is van de raad van bestuur

Artikel 10

Overeenkomstig de wet op de handelsvennootschappen oefent iedere vennoot afzonderlijk de onderzoeks-

en de controlebevoegdheid uit.

Titel 4 Raad van bestuur

Artikel 11

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit twee bestuurders.

Bij onbekwaamheid van één van de bestuurders om welke redenen ook zal de facto in rechten en in feiten zijn collega bestuurder de volle rechten, plichten en verantwoordelijkheden overnemen voor een maximum duur van 3 maanden. De raad van bestuur delegeert haar bevoegdheid voor het dagelijks bestuur aan één of meerdere zaakvoerders, gekozen binnen of buiten de raad van bestuur, binnen of buiten de aandeelhouders- die ieder afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen voor het dagelijks beleid. De zaakvoerders kunnen ten allen tijde opgezegd of vervangen worden. Zij kunnen ook hun ontslag indienen bij de raad van bestuur. Hun mandaat kan steeds verlengd worden.

Artikel 12

Het mandaat van bestuurder en van zaakvoerder kan bezoldigd zijn. De algemene vergadering beslist over

het al dan niet bezoldigd zijn en over de grootte ervan.

Artikel 13

De raad van bestuur vergadert telkens het belang van de vennootschap dit vereist en komt samen op verzoek van één van de bestuurders, binnen de 24 uur. Er worden geen modaliteiten van samenroeping bepaald. Alle onderwerpen binnen hun bevoegdheid zijn bespreekbaar. Beslissingen dienen unaniem genomen te worden. Ingeval van staking van stemmen dient de algemene vergadering geraadpleegd te worden zoals voorzien in artikel 8 en 9 van deze statuten. De beslissingen worden genomen in de notulen, telkens ondertekend door de twee (2) bestuurders.

Artikel 14

De raad van bestuur is bevoegd voor alle handelingen zowel van bestuur als beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Om de vennootschap geldig te vertegenwoordigen of te verbinden is de handtekening van beide bestuurders nodig. De zaakvoerder kan alle handelingen autonoom stellen. De Algemene vergadering kan beslissen dat er geen raad van bestuur samengesteld wordt en dat het bestuur van de vennootschap autonoom door de zaakvoerder(s) gebeurd. Dit evenwel zonder de taken die exclusief aan de Algemene Vergadering toekomen aan te tasten.

Titel 5 Ontbinding - boekjaar- winst - verlies  geschillen - rekeningnummer

Artikel 15

De vennootschap onder firma zal bij ontbinding, na betaling van al haar lasten en kosten, het maatschappelijk kapitaal evenredig verdelen onder al haar vennoten in verhouding tot hun bezit van de aandeelbewijzen,

Artikel 16

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maarte Het eerste boekjaar begint op 1 augustus 2012 en

eindigt op 31 maart 2014.

Artikel 17

De verdeling van de winsten of de omslag van de verliezen onder de vennoten wordt jaarlijks door de

algemene vergadering beslist.

Artikel 18

Alle geschillen inzake deze vennootschap worden definitief beslist door de Rechtbank van Koophandel van

de zetel van de vennootschap.

B. Benoemingen

Onmiddellijk daarop zijn de aandeelhouders in algemene vergadering bijeengekomen en zij hebben besloten voor onbepaalde duur te benoemen ;

1.Christel Viasselaers als bestuurder en voorzitter van de algemene vergadering; 2.Brecht Laermans als bestuurder en als secretaris van de algemene vergadering.

4. .

, Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

a54

Hun mandaat verstrijkt na beslissing van de jaarvergadering, of na het indienen van hun ontslag volgens de regels hoger in de statuten vermeldt. Zij oefenen hun mandaat van bestuurder kosteloos uit, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Om de vennootschap in feiten en in rechten te vertegenwoordigen voor aile bankaangelegenheden is de handtekening van de zaakvoerder voldoende. De bestuurders hebben een schriftelijke volmacht van de zaakvoerder nodig voor elke transactie.

Om de vennootschap in feiten en in rechten te vertegenwoordigen voor alle postaangelegenheden, voor ontvangst of neerlegging van aangetekende zendingen, gewone zendingen en andere postvertegenwoordiging van de vennootschap is de handtekening van de zaakvoerder voldoende.

Beiden vormen een raad van bestuur die hierna dadelijk zijn bijeengekomen en volgende besluiten eenparig genomen te hebben :

1.Christel Vlasselaers tot voorzitter van de raad van bestuur te benoemen;

2.Christel Viasselaers tot zaakvoerder te benoemen met alle bevoegdheden voor het dagelijks beheer in de ruimste zin van het woord.

Opgemaakt te Tienen op 20 augustus 2012 in 4 originele exemplaren waarbij elke comparant verklaart er één ontvangen te hebben.

zaakvoerder

Christel Vlasselaers

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instfumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/06/2015
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

(*1.:'-'7\

JIIJI~~II~I~~II~I~W

150 520*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r NEERGELEGD 1

2515

t GriffieReehtbanicvan ttoDphartdel teL

MM 2.1

Ondernemingsnr : 0848670222

Benaming

(voluit) : NUTRIX

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : KAPELSTRAAT 43/10 3300 TIENEN

Onderwerp akte : Ontbinding en vereffening

Op de buitengewone algemene vergadering der vennoten, gehouden op de maatschappelijke zetel op 29 mei 2015, waarbij alle vennoten aanwezig waren, heeft de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen en goedgekeurd, en dit met onmiddellijke ingang:

- dat de vennootschap wordt ontbonden en vereffend met ingang vanaf 29 mei 2015 - dat zij de rekeningen van de vereffening goedkeurt

- dat de terugname van het resterend actief door de vennoten gebeurt en dat er geen passiva zijn.

- dat zij uitdrukkelijk afziet van de benoeming van een vereffenaar.

- dat zij hierbij vaststelt dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap

opgehouden heeft te bestaan

- dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar bewaard zullen worden door Christel Viasselaers, wonende te 3300 Tienen, Kapelstraat 43110.

Vlasselaers Christel

Zaakvoerder

Coordonnées
NUTRIX

Adresse
KAPELSTRAAT 43, BUS 10 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande