OBVIO

Société en commandite simple


Dénomination : OBVIO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 634.726.626

Publication

10/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

5115382*

NEERGELEGD

3 o JULI 2015

Griffie RechtWpilinn Koophandel te Leuven.

Ondernemingsnr : e76e1/ , -n" x.26

Benaming

(voluit) : OBVIO

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Onze-Lieve-Vrouwstraat 48 - 3020, Herent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte, opgemaakt op 19/04/2015 blijkt dat de Gewone Commanditaire Vennootschap Obvio werd opgericht vcor onbepaalde duur met volgende modaliteiten:

OPRICHTERS

1, Kevin, Patrick, W. Vandervoort, wonende te 3040 Sint-Agatha-Rode, Oude Waversebaan 4

2. Mattias Leskens, wonende te Onze-Lieve-Vrouwstraat 48, 3020 Herent

3. Kevin Terlaeken, wonende te Generaal Lemanstraat 17,1560 Hoeilaart

4. Jonas Leskens, wonende te Persilstraat 51 G bus 201, 3020 Herent

Artikel 1 Benaming - Rechtsvorm

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De benaming is OBVIO. Alle facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken moeten de benaming van de vennootschap vermeiden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "gewone commanditaire vennootschap"

Artlkel2 Duur

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

De vennootschap kan slechts vervroegd worden ontbonden indien de algemene vergadering, volgens de regels voor wijziging van de statuten hiertoe beslist en in de wettelijke bepaalde gevallen.

In afwijking van artikel 25 Vennootschappenwet wordt de vennootschap niet ontbonden bij het overlijden van de zaakvoerder. Het overlijden, het ontslag, de onbekwaamverklaring van de beherende vennoten of één van hen stelt geen einde aan de vennootschap.

Artikel 3 Zetel

De zetel van de vennootschap bevindt zich te 3020 Herent, Onze-Lieve-Vrouwstraat 48, 3020 Herent.

De zaakvoerders kunnen de zetel verplaatsen naar een andere plaats in België. Deze zetelverplaatsing

wordt bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 4 Doel

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Het voeren van management, consulting, crisismanagement, training en vorming, het

verstrekken van adviezen, project management en de dienstverlening via kennisoverdracht. Studie-, organisatie- en adviesbureau inzake bedrijfseconomische aangelegenheden, zoals planning, organisatie, veiligheid, marketing, personeelsbeleid en efficiënt beheer van ondernemingen, het vertrekken van alle diensten en activiteiten in verband niet administratie, het beleid, de controle en beheer van handels- en industriële ondernemingen op alle niveau's. Het geven van advies, het maken van studies, het voorbereiden in verband met fiscaal, financieel, economische operationeel en algemeen beheer van ondernemingen, het geven van coaching, het geven van scholing en het organiseren van seminaries, voordrachten en presentaties omtrent deze technieken, dit zowel in eigen lokalen ais in lokalen van derden.

Alle daden van beheer en management van vennootschappen.

-Het verlenen van bijstand inzake management zowel bij wijze van managementadvies, als door rechtstreekse deelname aan het bestuur, het uitvoeren van opdrachten in uitvoering van managementcontracten, zonder dat deze opsomming beperkend is.

-Het nemen van allerhande participaties onder welke vorm ook, In alle bestaande en op te richten ondernemingen.

-De aankoop en verkoop van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen aller aard, de bemiddeling bij dergelijke operaties, de oprichting, aanpassing en herstelling voor eigen rekening of voor derden ten titel van aanneming van aile gebouwen en constructies, het verkavelen, uitrusten en tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening of voor rekening van derden; het verrichten van alle studies, het uitmaken van alle ontwerpen, ook voor rekening van derden en het verlenen van adviezen in verband met bovenvermelde activiteiten. Het in eigendom behouden en uitbaten van alle onroerende goederen, zowel onbebouwde als gebouwen, het verhuren, huren, onderverhuren en onderhuren, beheren voor eigen rekening of voor rekening van derden van alle onroerende goederen, het verrichten van geldleningen en het stellen van waarborgen door derden, dit alles zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, als hoofdhandelaar of als agent, in binnen- en buitenland, het in leasing nemen of geven van alle onroerende goederen, het optreden als beroepsoprichter en bouwpromotor,

-Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vorm aan welkdanige derden, bijvoorbeeld aan andere vennootschappen en/of éénmanszaken en dit op vlak van beheer, controle, toezicht, organisatie, management enz.

-Het ter beschikking stellen aan derden, onder eender welke vorm ook, van materiaal en benodigdheden ten einde deze taken uit te voeren, zoals modellen, instrumenten, hard- en software, al dan niet in eigen ontwikkeling en het uitvoeren, in verband met wat voorafgaat van concrete projecten.

-Het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen bestaande of in oprichting onder om het even welke vorm en dit zonder enige beperking.

-De vennootschap kan eveneens bestuursfuncties waarnemen in andere vennootschappen.

-De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot het verwezenlijken van haar doel. Zij mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten, of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen.

-De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel of die de ontwikkeling, van haar onderneming kunnen bevorderen en dit door inbreng, samenwerking, versmelting, participatie of op gelijk welke andere manier. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschapen borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

-Zij mag alle nljverheids-, handels-, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en belangen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid en ln het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

-Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

-Zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in deelneming met derden, het aan- en verkopen met of zonder bewerking, de groot- en kleinhandel, de import en export van handelsgoederen.

-Het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Deze opsomming is louter enuntiatief en niet limitatief zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die  op welke wijze ook - kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel, De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

Artikels Kapitaal

Het kapitaal bedraagt ¬ 1.500,00 en is vertegenwoordigd door 1500 aandelen met een nominale waarde van 1¬ per aandeel,

Artikel? Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere gecommanditeerde vennoten die in de statuten als zaakvoerder(s) worden benoemd en die de bevoegdheid heeft of hebben om aile handelingen te verrichten, die nuttig of noodzakelijk zijn tot het bereiken van het doel der vennootschap onder voorbehoud der bevoegdheden die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Stille vennoten of niet-vennoten kunnen niet benoemd worden tot zaakvoerder: zij kunnen geen daden van bestuur stellen, zelfs niet krachtens een volmacht.

Zijn er meerdere zaakvoerders, dan kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen, zonder dat dit aan derden kan worden tegengeworpen. Zij kunnen desgevallend een college van zaakvoerders vormen.

Artikel 10 Statuut van de zaakvoerders

Het mandaat van de zaakvoerders, zijnde de heer Kevin, Patrick, W. Vandervoort, de heer Mattias Leskeus, de heer Kevin Terlaeken zijn onbezoldigd behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Elke zaakvoerder kan zelf zijn ontslag aanbieden en dit ontslag dient om rechtswerking te krijgen niet aanvaard te worden door de algemene vergadering. Het ontslag of overlijden van een zaakvoerder heeft niet tot het gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

Zijn er meerdere zaakvoerders in functie op het ogenblik van het ontslag, dan wordt de vennootschap verdergezet en wordt zij bestuurd door de overblijvende zaakvoerder(s).

De onbekwaamverklaring, het overlijden of het verlies van de hoedanigheid ais vennoot heeft dezelfde gevolgen ais het ontslag.

Artikel 11 Algemene Vergadering

Jaarlijks wordt een algemene vergadering gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de laatste zaterdag van de maand juni om 10 uur.

Bijkomende vergaderingen kunnen worden gehouden wanneer een vennoot erom verzoekt De zaakvoerders zorgen voor de convocatie der vennoten met vermelding der agenda.

Artikel 12

De vergaderingen worden voorgezeten door de oudste aanwezige zaakvoerders en bij ontstentenis van

zaakvoerders door de oudste der aanwezige vennoten.

De agenda van de vergadering, de besluiten en de aanwezigheidslijst worden vermeld in het verslag.

De vergadering beslist mits een aanwezigheidsquorum wordt bereikt van drie/vijfden van het kapitaal en met

een gewone meerderheid.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

De statuten kunnen slechts worden gewijzigd bij unanimiteit.

De algemene vergadering kan slechts rechtsgeldig beraadslagen over punten vermeld in de agenda, tenzij

alle vennoten aanwezig zijn.

Elke vennoot kan ter algemene vergadering vertegenwoordigd zijn door een volmachtdrager, al dan niet

vennoot, op voorwaarde dat deze volmacht schriftelijk verleend wordt. De volmacht wordt gevoegd bij de

notulen van de vergadering.

Na afloop van de vergadering worden de notulen ondertekend door de vennoten die het wensen.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 13 Boekjaar  Inventaris - Jaarrekening

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op 31 december van elk kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de

inventaris en de jaarrekening op, zoals voorgeschreven door de wet,

Overgangsbepaling

In afwijking van artikel 13 zal het eerste boekjaar lopen van heden om te eindigen op 31 december 2016,

De eerste jaarvergadering wordt bijgevolg gehouden in de maand juni van 2017.

Voor eensluitende verklaard,

Gedaan te Herent, de 13/05/2015

Mattias Leskens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

Coordonnées
OBVIO

Adresse
ONZE-LIEVE-VROUWSTRAAT 48 3020 HERENT

Code postal : 3020
Localité : HERENT
Commune : HERENT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande