OLICE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : OLICE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 607.881.776

Publication

01/04/2015
ÿþ ntod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHAN DEL

2 43- 21115

111811111111nell

I_EUVGilffie

Ondememingsnr : $ e

Benaming

(voluit) : OLICE

(verkort) :

Fechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : 3190 Boortmeerbeek, Wespelaarsebaan 126

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING, STATUTEN EN BENOEMING VAN ZAAKVOERDER(S).

Er blijkt uit een akte verseden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op achttien maart twee duizend vijftien, dat 1. De heer SPENS Marc Rita Ghislain, geboren te Antwerpen op vijftien juli negentienhonderd drieënzestig, rijksregisternummer 63.07.15-291.49, en zijn echtgenote 2. Mevrouw', BLOMMAERT Kathleen Louisa Ann, geboren te Vilvoorde op vijftien februari negentienhonderd vijfenzestig, rijksregisternummer 65.02.15-042.14, samenwonende te 1980 Zemst, Eetveidstraat 13, een vennootschap', hebben opgericht waarvan het kapitaal is samengesteld uit zowel een geldelijke als een niet-geldelijke inbreng.

De beide vennoten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is geplaatst en dat aile aandelen deels in geld en deels in natura, volledig zijn volstort, als volgt:

1. INBRENG IN NATURA door de heer Marc SPENS van negenenveertig (49) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, genaamd "marCoen" met maatschappelijke zetel te 3190 Boortmeerbeek, Wespelaarsebaan 126 en met ondernemingsnummer (BTW BE) 0822.978.385 voor een waarde van zevenhonderd en tien duizend euro (¬ 710.000,00).

2, GELDELIJKE INBRENG.

- door de heer Marc SPENS voor een bedrag van vierentwintigduizend euro (¬ 24.000,00);

- door mevrouw Kathleen BLOMMAERT voor een bedrag van duizend euro (¬ 1.000,00).

3, DE ALS TEGENPRESTATIE VERSTREKTE VERGOEDING.

Als vergoeding en tegenprestatie voor deze inbrengen waarvan de beide oprichters verklaren kennis te

hebben, worden zevenhonderd vijfendertig (735) volledig volgestorte aandelen van de vennootschap

toegekend, zijnde:

- 710 aandelen voor de inbreng in natura aan de heer Marc SPENS voornoemd;

- 24 aandelen voor de inbreng in geld aan de heer Marc SPENS voornoemd;

- 1 aandeel voor de inbreng in geld aan mevrouw Kathleen BLOMMAERT

De vennootsohap neemt de vorm aan van een vennootschap onder firma.

De vennootschap heeft als maatschappelijke naam: OLICE.

De zetel is gevestigd te 3190 Boortmeerbeek, Wespelaarsebaan 126.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in ei-gen

naam:

1, het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en behe-ren van onroerend vermogen; aile verrichtingen met

betrekking tot onroerende goederen, zakelijke rechten, zoals aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de bin-

' nenhtisinrichting en decor de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en in het algemeen alle verrichtingen die

rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende

goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals

de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

3, het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Anne es du Moniteur belge

4, Voor.

eehout lep

dan hit

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies is deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

4. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, administratie, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen.

Zij mag zich borgstellen voor derden, zaakvoerders en vennoten.

Zij mag hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op zevenhonderd vijfendertigduizend euro (¬ 735.000,00), volledig volstort, vertegenwoordigd door zevenhonderd vijfendertig (735) aandelen.

ledere zaakvoerder wordt belast met het beheer van de vennootschap met uitsluiting van de andere vennoten (niet-zaakvoerder) binnen de perken van het doel zoals het is vastgesteld in artikel 3 van onderhavige statu-ten,

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder beschikt alleen over de maatschappelijke handtekening, zonder dat hij moet doen blijken van het akkoord van de andere vennoten (niet-zaakvoerder).

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één april tot eenendertig maart,

De zaakvoerder maakt de inventaris, de balans en de winst- en verliesrekening op.

De jaarrekeningen van de vennootschap worden goedgekeurd, op definitieve wijze, door de vennoten, verenigd in algemene vergadering die gehouden wordt op de laatste dinsdag van de maand september om achttien uur.

De zuivere winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten, lasten en van de afschrijvingen waarover de vennoten bij eenvoudige meerderheid kunnen beslissen.

Zij wordt verdeeld overeenkomstig de aandelenverhouding.

De vennoten mogen bij eenvoudige meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

De liquidatieboni en de eventuele verliezen worden verdeeld onder de vennoten in verhouding tot hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal.

Overgangs- en slotbepalingen.

De voornoemde oprichters hebben met eenparigheid van stemmen beslist :

- dat als zaakvoerder(s) benoemd of aangesteld wordt (worden) voor onbepaalde duur de heer Marc SPENS, voornoemde oprichter sub 1, en

mevrouw Kathleen BLOMMAERT, voornoemde oprichter sub 2.,

die beiden, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren en bevestigen dat de uitoefening van deze functie hem, respectievelijk haar niet verboden is en die beiden verklaren het mandaat te aanvaarden ;

- dat het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd is ;

- de eerste gewone algemene vergadering te houden in het jaar tweeduizend zestien en het eerste boekjaar te laten ingaan vanaf de datum waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt om te eindigen op éénendertig maart tweeduizend zestien.

- aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde(n) : de heer Marc VAN der PERRE, wonende te 2610 Antwerpen, Oosterveldlaan 157, met macht om afzonderlijk te handelen en met macht van indeplaatsstelling, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en alle documenten neer te leggen en te onder-tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van die inschrijving, en op de eventuele invoering van vestigingseenheden, eventueel met het oog op de inschrijving of registratie als BTW-plichtige en verder om al het nodige te doen bij alle andere (fiscale en/of sociale en/of administratieve) federale of regionale (overheids)diensten en eventueel met het oog op alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voornoemde aangestelde zaakvoerders hebben beslist om, ingeval onderhavige opgerichte vennootschap, zelf aangesteld wordt als bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder in een andere vennootschap, de heer Marc SPENS voornoemd aan te stellen als vast vertegenwoordiger, belast met de uitvoering van de opdracht van bestuurder (en eventueel gedelegeerd bestuurder) of zaakvoerder (in naam en voor rekening van onderhavige opgerichte vennootschap) in die andere vennootschap. De vast vertegenwoordiger zal alles kunnen doen wat nuttig en/of noodzakelijk is in het kader van de uitoefening van het bestuursmandaat in die andere vennootschap.

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxthoven

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
OLICE

Adresse
WESPELAARSEBAAN 126 3190 BOORTMEERBEEK

Code postal : 3190
Localité : BOORTMEERBEEK
Commune : BOORTMEERBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande