ON MOVE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ON MOVE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.688.220

Publication

02/05/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2013, APP 04.02.2014, DPT 28.04.2014 14103-0318-011
19/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

TITEL I : NAAM - MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - DOEL - DUUR

Artikel 1 - De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt : "ON MOVE".

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "Rechtspersonenregister" of de afkorting "R.P.R." gevolgd door de vermelding van registratienummer in het rechtspersonenregister.

Artikel 2 - De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kraainem (1950) rue Alphonse Lenaerts, 84, en mag overal in België worden verplaatst door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland vestigen.

Artikel 3 - De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen naam, voor rekening van iemand anders of bij wijze van deelneming:

- alle activiteiten op het gebied van de pers en met name, communicatie onder al haar vormen, hierin begrepen via radio- en televisietechnieken, de uitgifte, de publicatie, het drukken, de grafische vormgeving, de publiciteit onder al hun vormen alsook de verkoop, de aankoop, de promotie, de vertegenwoordiging, de import, export, verdeling en de handel in dagbladen, tijdschriften, periodieken, cd-roms en andere informatica-artikelen en alle andere publicaties, van alle andere gedrukte artikels en benodigdheden, geïnformatiseerd of analoog, met alle belangrijkste en bijkomende ontwikkelingen die deze onderneming kan inhouden, onder meer de verdeling en de uitgave van alle mogelijke multimediamiddelen, waaronder het internet;

- alle activiteiten op het gebied van de fotografie, de cinematografie, de videografie et het audiovisuele en onder meer alle visuele of audiovisuele realisaties van reële of virtuele aard;

- de publiciteit in de breedste zin, in al haar vormen en met alle middelen en meer bepaald de creatie, het ontwerp, de ontwikkeling, de rechtstreeks fabricage of de fabricage in onderaanneming, de aankoop, de verkoop, de verhuur, het ter beschikking stellen en de uitbating van alle publiciteitsdragers, publicitaire projecten, publicitaire consulting alsook de activiteiten die betrekking hebben op de publiciteit en alle verwante werkzaamheden.

Ze zal met name, zonder dat onderhavige lijst beperkend zou zijn, kunnen optreden als publiciteitstussenpersoon, alle contracten afsluiten met aankondigers, publiciteitswerken via offsetprocedé, grafisch procedé, via een geïnformatiseerd of audiovisueel procedé of elke andere methode zelf uitvoeren of laten uitvoeren.

Ze kan bovendien alle activiteiten realiseren die verband houden met marketing en communicatie en die als doelstelling de publiciteit, de creatie van evenementen, de organisatie van beurzen salons, de directe marketing, de sponsoring en de public relations hebben.

Ze zal zich bezighouden met de verkoop, de verhuur, de aankoop, de verdeling, de uitgave, de creatie, de fabricatie, de druk, de reproductie en publicatie van boeken, dagbladen, brochures, magazines, monsters, diverse drukwerken.

Ze zal eveneens elke interface tussen een merk en haar publiek via alle media met of zonder materiële drager, en met name via stands, vitrines, 'corners', demonstratieruimtes, commerciële oppervlaktes of andere kunnen kopen, verhuren, verkopen, te huur aanbieden, veranderen en exploiteren.

De vennootschap heeft eveneens als doelstelling:

- alle handelingen betreffende de aankoop, verkoop of verhuur van informaticamateriaal (hardware en software), van bureaumeubelen en bureaumateriaal en algemeen gesproken elk materiaal dat rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig kan zijn voor haar doelstelling;

- de creatie, de ontwikkeling, de verdeling, de installatie, het in dienst stellen van informaticadragers, zowel op het gebied van software als van hardware en de centralisatie van gegevens: beheer van de netwerken en de computers, onderzoek en studie van software, de creatie, de ontwikkeling, de installatie en de uitvoering van internationale netwerken;

- de ontwikkeling, de coördinatie en de supervisie van de behandeling van gegevens, programma's alsook de keuze van de computermaterialen en de computersoftware;

- de coördinatie en de ontwikkeling van informaticasystemen;

- alle activiteiten die verband houden met de creatie, de ontwikkeling en de commercialisering en het beheer van alle producten gerelateerd aan het WEB en de Print en meer bepaald alle websites alsook alles wat verband houdt met het beheer van deze sites;

- alle activiteiten in verband het internet, extranet, intranet alsook alle diensten betreffende de huidige of toekomstige telecommunicatie en informatie;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de organisatie van culturele, artistieke, sportieve, sociale, familiale en commerciële evenementen en manifestaties, alsook de organisatie van alle communicatieacties met gebruikmaking van alle gekende of toekomstige technologieën en dit zowel op het publieke als op het private domein.

- alle acties die in het algemeen betrekking hebben op het toerisme, zowel als organisator dan wel als tussenpersoon en alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met deze bedrijfstak.

Ze kan als ondernemer of onderaannemer het volgende organiseren:

- de verkoop tegen een vaste prijs van reizen of verblijven, individueel of in groep;

- de verkoop in hoedanigheid van tussenpersoon van reizen aan een vaste prijs en verblijven aan een vaste prijs georganiseerd door derden, van verblijfsbonnen en maaltijdbonnen;

- de verkoop in hoedanigheid van tussenpersoon van biljetten voor alle transportmiddelen en meer bepaald voor alle zeereizen, rivierreizen en de organisatie van cruises.

De vennootschap kan alle brevetten, fabrieksmerken en licenties nemen, kopen, uitbaten of verkopen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Ze mag alle activiteiten uitoefenen in de consultancysector, in België of het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van een derde, door en voor een derde, elke bijdrage tot de oprichting en ontwikkeling van ondernemingen en meer bepaald het verlenen van financiële, technische, commerciële en administratieve adviezen in de ruimste zin van het woord, uitgezonderd adviezen betreffende het investeren van geld of andere, advies geven, assistentie verlenen of rechtstreeks of onrechtstreeks diensten uitvoeren op het gebied van het beheer en de financiën, van de verkoop, productie, organisatietechnieken en commerciële distributie, en meer in het algemeen het algemeen beheer en de uitoefening van alle diensten- en managementactiviteiten in de ruimste betekenis van deze termen voor elke rechtspersoon of natuurlijke persoon; alle mandaten uitoefenen in de vorm van organisatiestudies, expertises, technische daden of raadgevingen of andere in alle domeinen die deel uitmaken van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft eveneens als doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening en uitsluitend in het vermogensrechtelijke belang alle ondernemingen, initiatieven of acties bedoeld voor de verwerving of de verkoop van alle gebouwen, alsook over te gaan tot alle verkavelingen, exploitaties, promotie, verhuur, beheer of renovatie van alle bebouwde en onbebouwde onroerende goederen.

Ze kan elk beheers- of bestuursmandaat aanvaarden in elke willekeurige vennootschap of vereniging. Ze kan zich borg stellen en elke persoonlijke of werkelijke waarborg van elke persoon of vennootschap, verbonden of niet.

Ze kan alle willekeurige commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel hebben.

De onderneming kan via alle middelen een aandeel nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, analoog, gelijkaardig of verwant doel hebben of dat van dien aard is om de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Artikel 4 - De vennootschap is voor een onbeperkte duur aangegaan.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

TITEL II : KAPITAAL - AANDELEN

Artikel 5 - Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euros (18.600 ¬ ) en verdeeld in honderd maatschappelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die volledig werden ingeschreven.

Artikel 6 - Het maatschappelijk kapitaal kan éénmaal of verschillende keren worden verhoogd of verminderd bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

Artikel 7 - De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn van ten minste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. Deze termijn wordt bepaald door de algemene vergadering.

De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts worden ingeschreven door personen, die de instemming hebben gekregen van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 8 - Tot uitschrijving van storting wordt soeverein door de zaakvoerders besloten. Stortingen worden op de geheelheid van de aandelen aangerekend die de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na één maand een bij aangetekende brief betekende opzegging nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerders bij aangetekend schrijven gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerders vrijstaan de aandelen van de ingebreke zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

Deze overname geschiedt tegen betaling aan de in gebreke zijnde vennoot van vijfenzeventig ten honderd van het bedrag waarvan de aandelen zullen worden gestort en aan de vennootschap van het te storten saldo.

Indien de in gebreke zijnde vennoot weigert de overdracht van zijn aandelen te ondertekenen in het register van de vennoten, zullen de zaakvoerders hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen. Blijft deze aanmaning zonder gevolg, dan zullen de zaakvoerders, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

Artikel 9 - De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in het register van vennoten, in de zetel van de vennootschap gehouden.

Artikel 10 - De aandelen worden overgedragen onder de levenden of gaan over wegens overlijden volgens de bepalingen van de artikelen 249, 251 et 252 van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 11 - De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot, kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatsten verzet aantekenen, de verdeling of de veiling van het maatschappelijk vermogen aanvragen of zich enigerwijze inlaten met haar beheer; zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de inventarissen en jaarrekeningen en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

Artikel 12 - De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot dat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel.

TITEL III : ZAAKVOERDERS - TOEZICHT

Artikel 13 - Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer statutaire of niet statutaire zaakvoerders, en in dat laatste geval, voor een duur aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Artikel 14 - De zaakvoerders kunnen het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders, of nog aan een directeur al dan niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen.

Artikel 15 - Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

Artikel 16 - Aan de zaakvoerders kan de algemene vergadering buiten en boven de emolumenten door haar bepaald, en de representatie-, reis- en andere kosten, vaste vergoedingen toekennen, in te schrijven op rekening van de algemene kosten. Het mandaat van een zaakvoerder kan ook kosteloos uitgeoefend worden.

Artikel 17 - Alle rechtsvorderingen, zo eisende als verwerende, zullen in naam van de vennootschap door een zaakvoerder worden ingespannen of vervolgd.

Artikel 18 - Alle handelingen die de vennootschap verbinden, alle machten en volmachten, alle afzettingen van agenten, bedienden of loontrekkenden van de vennootschap, worden, in geval van meerdere zaakvoerders geldig ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 19 - Het toezicht op de vennootschap wordt uitgeoefend volgens de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

TITEL IV : ALGEMENE VERGADERING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 20 - De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de eerste maandag van de maand februari om elf uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsberichten.

De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan door middel van ter post aangetekende brieven, gericht tot de vennoten ten minste acht volle dagen voor de vergadering.

Artikel 21 - Ieder vennoot brengt zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde. Elk aandeel geeft recht op een stem.

Artikel 22 - De processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden door al de aanwezige vennoten ondertekend.

De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend.

TITEL V : INVENTARIS - BALANS - WINSTVERDELING

Artikel 23 - Het maatschappelijk boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september.

Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening.

Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders op de Nationale Bank worden neergelegd, met al de door de wet vereiste stukken.

Artikel 24 - Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de nettowinst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

TITEL VI : ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel 25 - De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Het overlijden, zelfs van de enige vennoot, heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten geven zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële

30/12/2014
ÿþMad Word 1 S.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nPerQOiOt~ t3ntvungen op

B Nagen bij fiëtIlagïscfi Staats6Tad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

7 Va, 2011i

ter griffie Van de Np-dyrtand5tatlge rechtbank van P8Aliendt Prucsoi

Ondernemingsnr : 0839.688.220

Benaming

(voluit) : On Move

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Alfons Lenaertsstraat 84 -1950 Kraainem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming

Uitreksel van de buitengewone algemene vergadering van 17/11/2014.

Er word beslist meneer Mathieu Botta als zaakvoerder vanaf 1/10/2014 te benoemen. De verdeling van het kapitaal is nu als volgt

De heer Miguel Perez Lavandera : 50 aandelen

De heer Mathieu Botta : 50 aandelen

Volmacht Is gegeven aan Kreanove 1 Serge Solau om dit publicatie te handtekenen en de modificaties aan KBO te doen.

Serge Solau

Lasthebber

-

----------- Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

22/04/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2012, APP 04.02.2013, DPT 12.04.2013 13090-0042-011
30/09/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

- toutes activités en rapport avec le service internet, extranet, intranet, ainsi que tous services en matière de télécommunication, informatique, présent ou futur;

- l'organisation d'événements et de manifestations culturels, artistiques, sportifs, sociaux, familiaux et commerciaux, ainsi que l'organisation de toutes actions de communication par l'usage de toutes les technologies connues ou à venir, et ce tant dans le domaine public que privé;

- toutes opérations se rapportant au tourisme en général, tant comme organisateur que comme intermédiaire et toutes opérations se rapportant directement ou indirectement à cette branche.

Elle peut organiser comme entrepreneur ou sous-entrepreneur :

- la vente de voyages à forfait et de séjours à forfait, individuels ou en groupe;

- la vente en qualité d'intermédiaire, de voyages à forfait et de séjours à forfait organisés par des tiers, de bons de logement et de bons de repas;

- la vente en qualité d'intermédiaire de billets pour tous moyens de transport et plus particulièrement pour tous trajets maritimes, fluviaux et l'organisation de croisières.

La société peut prendre, acheter, exploiter, louer ou vendre tous brevets, marques de fabrique et licences se rattachant directement ou indirectement à son objet.

Elle peut exercer toutes activités qui couvrent le secteur de la consultance, en Belgique ou à l'étranger, pour compte propre ou pour le compte d autrui, par et avec autrui, toute contribution à l'établissement et au développement d'entreprises et en particulier, de dispenser des avis financiers, techniques, commerciaux ou administratifs dans le sens le plus large du terme, à l'exception des conseils de placement d'argent et autres, fournir des conseils, son assistance et exécuter des services directement ou indirectement sur le plan de l'administration et des finances, de la vente, de la production, des techniques d organisation et de distributions commerciales, et plus généralement de la gestion en général et de l exercice de toutes activités de services et de management au sens le plus large de ces termes à toutes personnes physiques ou morales quelconques; exécuter tous mandats sous forme d'études d'organisation, d'expertises, d'actes et de conseils techniques ou autres dans tout domaine rentrant dans son objet social.

La société a également pour objet, tant en Belgique qu'à l'étranger, pour compte propre et exclusivement à titre patrimonial, toutes entreprises, initiatives ou opérations visant à acquérir ou aliéner tous immeubles, ainsi qu'à procéder à tous lotissements, mises en valeur, promotion, location, gestion et rénovation de tous immeubles bâtis et non bâtis.

Elle peut accepter tout mandat de gestion et d administration dans toute société et association quelconque. Elle peut se porter caution et donner toute sûreté personnelle ou réelle en faveur de toute personne ou société, liée ou non.

Elle peut accomplir toutes opérations généralement quelconques, commerciales, industrielles, financières, mobilières ou immobilières, se rapportant directement ou indirectement à son objet.

La société peut s'intéresser par toutes voies, dans toutes affaires, entreprises ou sociétés ayant un objet identique, analogue, similaire ou connexe, ou qui soit de nature à favoriser le développement de son entreprise La société a été constituée pour une durée illimitée.

Le capital a été fixé lors de la constitution à dix-huit mille six cents euros (18.600 EUR) et est représenté par 100 parts sociales sans désignation de valeur nominale, qui furent intégralement souscrites et libérées comme suit :

- Monsieur PEREZ LAVANDERA Miguel-Angel a souscrit 80 parts sociales libérées à concurrence de 4.960 ¬ ; - La société anonyme "ARTCADIA DESIGN" a souscrit 20 parts sociales libérées à concurrence de 1.240 ¬ . La gérance de la société est confiée par l'assemblée générale à un ou plusieurs gérants, statutaires ou non, et dans ce dernier cas, pour une durée à laquelle il pourra être mis fin en tout temps, par une décision de l'assemblée générale. L'assemblée peut aussi fixer anticipativement la durée pour laquelle un gérant est nommé.

La gérance peut déléguer la gestion journalière de la société à un ou plusieurs gérants, ou encore à un directeur, associé ou non, et déléguer à tout mandataire des pouvoirs spéciaux déterminés.

Chaque gérant est investi des pouvoirs les plus étendus pour faire tous les actes d'administration et de disposition qui intéressent la société.

L'assemblée générale peut, en sus des émoluments déterminés par elle, et de leurs frais de représentation, de voyage et autres, allouer aux gérants des indemnités fixes à porter au compte des frais généraux. Le mandat de gérant peut également être exercé gratuitement.

Les actions judiciaires, tant en demandant qu'en défendant, sont suivies au nom de la société, par un gérant. Tous actes engageant la société, tous pouvoirs et procurations, toutes révocations d'agents, d'employés ou de salariés de la société sont, en cas de pluralité de gérants, signés par un gérant.

A été nommé gérant non statutaire, pour une durée indéterminée, Monsieur PEREZ LAVANDERA Miguel-Angel, domicilié à Koekelberg (1081 Bruxelles) avenue de la Basilique, 124, qui a accepté.

Il est tenu chaque année, au siège social, une assemblée ordinaire le premier lundi du mois de février à onze heures. Si ce jour est férié, l'assemblée est remise au premier jour ouvrable suivant. La 1ère assemblée générale ordinaire aura lieu en 2013.

L'exercice social commence le 1er octobre et finit le trente septembre de chaque année. Le 1er exercice social a débuté le jour de la constitution de la société pour finir le 30 septembre 2012.

Le bénéfice net, après prélèvement pour la réserve légale, est mis à la disposition de l'assemblée générale, qui en détermine l'affectation.

Les constituants ont déclaré que, d'après leurs estimations, la société répondra, pour son premier exercice aux critères légaux qui la dispensent de nommer un ou plusieurs commissaires.

L'assemblée a donné tous pouvoirs au guichet d'entreprise Eunomia, Evere (1140 Bruxelles) rue Colonel Bourg, 113, à l'effet de faire toutes démarches et formalités, déposer et signer tous documents et en général faire tout ce qui sera nécessaire auprès de toutes administrations.

18/12/2015 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2014, APP 04.06.2015, DPT 09.12.2015 15688-0345-016

Coordonnées
ON MOVE

Adresse
ALFONS LENAERTSSTRAAT 84 1950 KRAAINEM

Code postal : 1950
Localité : KRAAINEM
Commune : KRAAINEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande