OPTIMO

Divers


Dénomination : OPTIMO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 450.419.203

Publication

14/07/2014
ÿþ rie 1 Mcd Md 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vo 111111 *14135687* NEERGELEGD

beho aan Belg - 3 JULI 2014

Staat Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuv .rtffie

II II







Ondernemingsnr : 0450.419.203

Benaming

(voluit) : OPTIMO

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 3300 Tienen, Beauduinstraat 40 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp akte Statutenwijziging

Oit een buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Luc BOGAERTS te Diest op 19 juni 2014, ter registratie neergelegd, blijkt hetgeen volgt:

AGENDA EN BESLISSINGEN

In overeenstemming met hetgeen op de agenda vernield, werden de volgende beslissingen genomen met

eénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de voorzitter vrij te stellen van de lezing van het verslag van de Raad van Bestuur ter rechtvaardiging van de omvorming van de vennootschap, van de eraan gehechte staat, evenals van het verslag van de bedrerevisor.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt: 'Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 maart 2014, die het bestuursorgaan van de NV OPTIMO met zetel te Tienen, 13eaucluinstraat 4012, heeft opgesteld.

Uit onze controles, uitgevoerd overeenkomstig de geldende controlenormen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad.

De staat werd gecontroleerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Het netto-actief volgens deze tussentijdse staat bedraagt 420.893,23 EUR en is niet kleiner dan het in de balans opgenomen maatschappelijk kapitaal van 238.000,00 EUR.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht."

Een exemplaar van deze verslagen en van de staat zal worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal,

TWEEDE BESLUIT; Omvorming van de vennootschap

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; het maatschappelijk doel blijft ongewijzigd.

Het kapitaal wordt verminderd zoals hierna vermeld.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de naamloze vennootschap.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het ondernemingsnummer van de naamloze vennootschap

De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op eenendertig maart tweeduizend veertien, en waarvan een exemplaar wordt gehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

PERDE BESLUIT: Kapitaalvermindering

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verminderen met tweehonderd negentien duizend vierhonderd euro 219.400,00) om het van tweehonderd achtendertig duizend euro (E 238.000,00) te brengen op achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00)«

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag van tweehonderd negentien duizend vierhonderd euro (¬ 219.400,00) voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsbtad, en geeft het bestuursorgaan opdracht nadien met gezegde rekening te handelen ais naar recht.

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De vergadering beslist vervolgens dat deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de aandeelhouders in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mit notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalvermindering van tweehonderd negentien duizend vier honderd euro (¬ 219.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Toelichting van de instrumenterende notaris

De aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de inhoud van de artikelen 613/614 van het Wetboek van Vennootschappen, dat inzake reële kapitaalvermindering voorziet dat de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces-verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen. De vennootschap kan deze vordering afweren door de schuldvordering te betalen tegen haar waarde, na aftrek van het disconto. Aan de aandeelhouders mag bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering gebeuren zolang de schuldeisers die binnen de hierboven bedoelde termijn van twee maanden hun recht hebben doen gelden, geen voldoening hebben gekregen,

VIERDE BESLUIT: Aanneming van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De vergadering steil de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt:

I. RECHTSVORM - BENAMING

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als

benaming OPTIMO,

Il, DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd.

Behoudens door de rechter kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene

vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijzigingen.

III. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3300 Tienen, Beauduinstraat 40 bus 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in Vlaamse Gewest of in het tweetalig Gewest Brussel

bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder agentschappen, exploitatie en

administratiezetels vestigen op elke andere plaats in België zowel als in het buitenland.

IV. DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Groot- en kleinhandel, import en export van:

- computers, randapparatuur en toebehoren,

- producten van de electronika nijverheid,

- kantoormachines en kantoormateriaal, verlichtingsinstallaties,

- alle meubelen in de ruimste zin,

- producten van de papiemijverheid en de drukkunst,

- software,

- eemputersuppries en alle artikelen en onderdelen in plastic vervaardigd,

- aile schoolbenodigdheden.

- De ontwikkeling van een eigen software,

- De adviesverstrekking, opleidingen en trainingen.

Telecommunicatie in de ruimste zin van het woord,

- Tele,observatie en beveiliging.

uitbating van een copy-faxservice-center,

- Ondernemingen in onroerende goederen welke ondermeer omvat: de verwerving, de vervreemding, het

beheer, de borgstelling, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de ordening, de huur en verhuur, het doen

bouwen en verbouwen, de prokuratie en het makelen in onroerende goederen evenals alle welkdanige

onroerende verhandelingen in de meest brede zin , met inbegrip van de onroerende leasing;

- Onderneming voor het beheer van beleggingen en vermogens met uitzondering van zulk beheer voor

rekening van derden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het beheren van roerende goederen meer bepaald van aandelen, obligaties en allerhande roerende waarden, daaronder begrepen de aankoop, verkoop, arbitrage van dergelijke waarden,

- Het adviseren in financiële, economische, sociale, organisatorische en administratieve zaken met uitzondering van het beleggingsadvies aan derden.

- De participatie onder welke vorm het ook zij in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van aile ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere; de verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste levering of aankoopoptie, verhandeling, of op iedere andere wijze.

- Consulting op het gebied van bedrijfsbeheer, management en marketing.

- Het waarnemen van bestuursmandaten,

Zij mag alle roerende of onroerende, handels-, nijver-heids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Zij mag zich borg stellen voor en waarborgen verlenen ten gunste van derden. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in binnen- als ln het bultenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

V. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00) en is

volledig geplaatst.

Het is verdeeld in negen honderd zestig (960) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

VI. RESERVES - WINSTVERDELING

De beschikbare winst wordt als volgt verdeeld:

a) Vijf ten honderd aan de wettelijke reserve. Deze storting is niet verplichtend meer wanneer voornoemd reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

b) Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die er een bestemming aan geeft,

binnen de wettelijke grenzen.

De algemene vergadering beslist, binnen de wettelijke grenzen, over de eventuele wegwerking van het verlies.

VII. BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

VIII. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op eenendertig mei om achttien (18) uur.

Indien deze dag op een zondag of een wettelijke feestdag valt, zal de vergadering plaats hebben op de eerstvolgende werkdag

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde. Deze gevolmachtigde kan een vennoot of een derde zijn.

IX. BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot

verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling

van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte

volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden

verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de

verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

VIJFDE BESLUIT:

De vergadering neemt kennis van het ontslag van;

- de Heer NELISSEN Luc, voornoemd;

- de Heer NELISSEN Franciscus, voornoemd;

- Mevrouw NELISSEN Julie, voornoemd;

als bestuurders van de voormalige naamloze vennootschap.

De vergadering stelt aan als zaakvoerder: de Heer NELISSEN Luc, voornoemd, die hier aanwezig is en aan-

vaardt.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent volmacht aan de naamloze vennootschap Van Havermaet Groenweghe BV, met zetel

te 3500 Hasselt, Diepenbekerweg 65, vertegenwoordigd door mevrouw Marie-Jeanne Vrijsen, wonende te 3941

m...

-,

r

,

Hechtel-Eksel, Gerard Jehoelstraat 42 of mevrouw Stephanie Casado, wonende te 3665 As, Zander Leënstraat 48, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, in-clusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel, en tevens alle formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Luc Bogaerts

TEGELIJK 1-11ERMEE NEERGELEGD

- Expeditie akte;

- Verslag van de bedrijfsrevisor;

- Staat van activa en passive;

- Verslag raad van bestuur mbt. de omvorming in een bvba;

- Coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

lietioudén

aan het

Belgisch

Staatsblad

..

08/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 06.06.2012 12150-0474-011
25/01/2012
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I~i~M~NMNMNVI~I~IIINM

*iaaasiay*

Voc behot aan Belgl Staat!

~ u . y, ~L , . . . .. " ,

-  Lie >

~~ ~r `' 3

JAN. 2012

"

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 450.419.203

Benaming

(voluit) : OPTIMO

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Beauduinstraat 40/2 - 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerp akte ; wijziging statuten

Uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Naamloze vennootschap "OPTIMO" gevestigd te 3300 Tienen, Beauduinstraat 40/2, opgemaakt door geassocieerd notaris Cedric Honorez te 3300 Tienen, Nieuwstraat 42, op 30 december 2011, is gebleken dat de vergadering de volgende beslissingen heeft genomen :

1. Punt een der agenda : omzetting aandelen aan toonder.

In toepassing van artikel 462 van het Wetboek van vennootschappen besluit de vergadering op verzoek van

de aandeelhouders alle bestaande aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam.

2. Punt twee der agenda : vernietiging van de aandelen aan toonder

Vervolgens gaat de vergadering over, in uitvoering van de vorige beslissing, tot de vernietiging van alle

bestaande aandelen aan toonder.

3. Punt drie der agenda : aanmaak aandeelhoudersregister

De vergadering besluit vervolgens over te gaan tot het aanmaken van een aandeelhoudersregister waarin terstond de 960 aandelen op naam worden ingeschreven op naam van de aandeelhouders, in verhouding tot hun aandelenbezit, hetgeen alle aandeelhouders individueel bevestigen.

4. Punt vier der agenda : wijziging statuten

De vergadering stelt de nieuwe tekst van artikel 6 der statuten vast als volgt.

« Artikel 6. Aandelen op naam  Register

De aandelen zijn steeds op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandeelhouders gehouden.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de aandeelhouders een certificaat tot bewijs

hiervan overhandigd.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

5. Punt vijf der agenda : machten

De raad van bestuur wordt gelast met de uitvoering van bovengemelde beslissingen.

VOOR ANALYTISCH UITREKSEL,

Marc HONOREZ  Geassocieerd Notaris.

Tegelijk neergelegd : expeditie proces-verbaal en gecoördineerde statuten

op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/07/2011 : LE085262
22/07/2011 : LE085262
14/07/2010 : LE085262
23/10/2009 : LE085262
11/09/2009 : LE085262
03/06/2008 : LE085262
06/06/2005 : LE085262
09/06/2004 : LE085262
22/08/2003 : LE085262
24/06/2003 : LE085262
22/11/1994 : LE85262
20/07/1993 : LE85262

Coordonnées
OPTIMO

Adresse
Zetel: 3300 Tienen, Beauduinstraat 40 bus 2

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande