OPTIMO SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OPTIMO SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 533.864.145

Publication

07/05/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13302733*

Neergelegd

03-05-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0533864145

Benaming (voluit): Optimo Services

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1761 Roosdaal, Watermolenstraat 4

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke, op 3 mei 2013, neergelegd ter

registratie, blijkt dat:

1. De heer HUYGHE Gino, geboren te Gent op 30 augustus 1960, (nationaal nummer 60.08.30-041.84), echtgenoot van mevrouw KROLS Krist'l Philomena Joanna Vera, wonende te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Watermolenstraat 4.

Hij verklaart gehuwd te zijn onder het regime van het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, gewijzigd zonder wijziging van het huwelijksstelsel bij contract na huwelijk verleden voor notaris Peter De Schepper, te Roosdaal op 17 december 2009.

2. De heer HUYGHE Adriaan Frans Mariette, ongehuwd, geboren te Gent op 5 augustus 1988, (nationaal nummer 88.08.05-115.87), wonende te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Watermolenstraat 4.

3. De heer HUYGHE Willem Emiel Rosa, ongehuwd, geboren te Gent op 24 april 1990, (nationaal nummer

90.04.24-193.35), wonende te 1761 Roosdaal (Borchtlombeek), Watermolenstraat 4,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming  Optimo

Services met maatschappelijke zetel te 1761 Roosdaal (ex-Borchtlombeek), Watermolenstraat, 4.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening en voor rekening van derden:

Internationale en multidisciplinaire dienstverlening aan bedrijven, instellingen, verenigingen en organisaties.

Deze dienstverlening heeft ondermeer betrekking op volgende activiteiten:

- Interim management

- Crisis management

- Projectmanagement

- Ad hoc management opdrachten

- Adviesverlening en coaching

- Opzet/faciliteren van seminaries en workshops

- Team building/zelfontplooiing sessies

- Event management

- Reisondersteuning

- (Fotografische) Verslaggeving

- Zomede al hetgeen dat met vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn, een en ander in

de ruimste zin.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag optreden als aanbrenger van zaken of handelen als tussenpersoon.

Ze mag een aandeel nemen, bij welke wijze ook, in bedrijven, ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde doel of een analoog, gelijkaardig of verwant maatschappelijk doel hebben of die van aard zijn de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag alle financierings-, financiële, administratieve en boekhoudkundige verrichtingen uitvoeren voor eigen rekening of voor rekening van derden mits naleven van de wettelijke voorschriften. De vennootschap mag ook alle beleggingen uitvoeren in de financiële en afgeleide financiële markten met het oog op een optimaal beheer van de aanwezige fondsen. De vennootschap kan haar doel bereiken volgens de voorwaarden die haar het meest geschikt lijken en dit zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap mag het maatschappelijk doel wijzigen zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen. De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), verdeeld in duizend achthonderdzestig (1.860) aandelen zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/duizend achthonderdzestigste (1/1.860ste) van het kapitaal, waarop werd ingeschreven als volgt :

De heer Gino Huyghe voor duizend zeshonderdvierenzeventig (1.674) aandelen

De heer Adriaan Huyghe voor drieënnegentig (93) aandelen

De heer Willem Huyghe voor drieënnegentig (93) aandelen

De oprichters verklaren en bevestigen dat de onderschreven aandelen volgestort zijn ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) dat ingeschreven werd in geld als volgt door :

De heer Gino Huyghe voor zestienduizend zevenhonderdveertig euro (16.740 ¬ )

De heer Adriaan Huyghe voor negenhonderddertig euro (930 ¬ )

De heer Willem Huyghe voor negenhonderddertig euro (930 ¬ )

en dat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden kan beschikken over een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt. Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de eerste woensdag van de maand juni om twintig uur.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend veertien.

De oprichters verklaren overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, vanaf 1 april 2013 dit onder opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel van onderhavige akte op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel. De verbintenissen aangegaan sedert de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst. Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het nettoactief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur :

De heer Gino HUYGHE, voornoemd, dewelke aanvaardt.

De heer Willem HUYGHE, voornoemd, dewelke aanvaardt.

Wordt benoemd als vaste vertegenwoordiger, De heer Huyghe Gino, voornoemd, dewelke aanvaardt.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 19.07.2016 16340-0433-012

Coordonnées
OPTIMO SERVICES

Adresse
WATERMOLENSTRAAT 4 1761 BORCHTLOMBEEK

Code postal : 1761
Localité : Borchtlombeek
Commune : ROOSDAAL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande