ORION TECH

Société en commandite simple


Dénomination : ORION TECH
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 502.664.391

Publication

12/08/2014
ÿþ Mod Word 11:1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

01 AU. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel

Mayen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

111111

*14153443*

11

II

Ondernemingsnr : 0502.664.391

Benaming

(voluit) : Orion Tech

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Vanden Tymplestraat 13a te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte Adreswijziging

Uittreksel uit de bijzonder algemene vergadering de dato 1 juli 2014.

Bij éénvoudige beslissing van de zaakvoerder werd de maatschappelijke zetel verplaatst naar Nieuwstraat 51 te 3540 Donk (1-lerk-de-Stad) met ingang vanaf 1 juli 2014.

Wim Van de Vijver

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/02/2013
ÿþ Mad Wo ni 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V bah aa Be Stal im 111111

NeerÇ~'G^: tt~r grltFe der

Recht van KooppledreM

te Leu de

DE GE~ffiËP

Ondernemingsnr : 502. G b k . 3 91

Benaming

(voluit) : Orion Tech

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Vanden Tymplestraat 13a te 3000 Leuven

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt op 2 januari 2013 te Leuven dat door de heer Wim VAN DE VIJVER wonende te Leuven, Vanden Tymplestraat 13a en de heer Herman VAN DE VIJVER, wonende te Kruibeke, Vossenstraat 50 een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap werd opgericht onder de naam "Orion Tech". De heer Wim VAN DE VIJVER is gecommanditeerd, vennoot en de heer Herman VAN DE VIJVER is stille vennoot. De zetel van de vennootschap is gevestigd, Vanden Tymplestraat 13a te 3000 Leuven, De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in het Vlaamse Gewest of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) of het' college van zaakvoerders,

Duur : onbepaald, vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel,

Doel : De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als is het buitenland, alle verrichtingen, activiteiten ert toepassingen die betrekking hebben op:

1.Alle activiteiten in de ruimste zin van het woord met betrekking tot adviesverlening, consultancy en management in het algemeen en in diverse sectoren en onder meer in het bijzonder in de bedrijfseconomische' sector, omvattende onder meer maar niet uitsluitend:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het: verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het: verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van onder meer planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het'

" verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen:

- managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur: en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar,

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2.Groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, aan- en verkoop, huren en verhuren, onderhouden en herstellen, productie van: alle muziekinstrumenten, muziekuitgaven, informaticaproducten en alle aanverwante artikelen van de muziekbranche;

3.Organiseren van beurzen, congressen en evenementen;

4.Het verschaffen van opleidingen en organiseren van seminaries;

5,Holding activiteiten, omvattende onder meer:

- het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

- alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

- het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zij een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding. 6.1-let aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

7.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of; aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000 Euro en is verdeeld in 100 aandelen. Door comparant Wim VAN DE VIJVER werd ingetekend voor 99 aandelen en volstort en door de heer Wim VAN DE VIJVER ingetekend op 1 aandeel en volstort. De vennootschap wordt bestuurd door een (of meerdere) statutaire zaakvoerder(s). Wordt(en) tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire zaakvoerder: de heer Wim VAN DE VIJVER. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt. De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over aile machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Overgangsbepalingen

1. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 30 september 2014.

2, Het boekjaar van de vennootschap loopt van één oktober tot dertig september van het erop volgend kalenderjaar. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3. Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de oprichters dat de vennootschap alle verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en aile verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

4. De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren allen hun mandaat te aanvaarden en niet getroffen zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Het mandaat van gecommanditeerde vennoot is (on)bezoldigd.

5. Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid, die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt : de heer Wim VAN DE VIJVER, gecornmanditeerde vennoot, Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd.

6. Oprichtingskosten : de kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen ongeveer 1.000 Euro.

7. Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Boekhoudkantoor Van Ouytsel, Vluchtenburgstraat 5 te 2630 Aartselaar teneinde alle formaliteiten inzake kruispuntbank, belastingen en overige formaliteiten te kunnen vervullen.

Voor ontleend uittreksel

Wim VAN DE VIJVER

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoiden

aan hi<t

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
ORION TECH

Adresse
VANDEN TYMPLESTRAAT 13A 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande