ORTHOPAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ORTHOPAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.376.176

Publication

23/01/2014 : LEA022578
02/08/2013 : LEA022578
04/07/2012 : LEA022578
11/08/2011 : LEA022578
10/08/2010 : LEA022578
12/06/2009 : LEA022578
22/04/2015
ÿþ t¬ ~ el 1.i~~~-~ Mod Wort! il,!

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MUON

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor- -. behoude

aan het

Belgisct

Staatsbla

Ondernemingsnr : 0479.376.176

Benaming

(voluit) : ORTHOPAR

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Roeselbergdal 28, 3012 Leuven (Wilsele)

(volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op zevenentwintig maart tweeduizendvijftien, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

1) Wijziging van het maatschappelijk doel

Voorstel om het maatschappelijk doel te wijzigen, zodat dit zal luiden als volgt:

"Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft als doel:

1.De uitbating van een parodontologische-, orthodontische- en tandartspraktijk, omvattende de verwezenlijking van tand- en mondheelkundige zorgen, zoals het bevorderen van de mondhygiëne, diagnose onder alle mogelijke vormen, de verkoop en plaatsing van tandprothesen, het verrichten van tandheelkundig of medisch secretariaat en dit alles in de meest ruime zin.

2.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen', met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal,' erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikking stellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met 'dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

3.Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

4.Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan haar doel verwezenlijken door het ter beschikking stellen van (on)roerende goederen in natura aan de zaakvoerders als onderdeel van hun bezoldiging of door de verhuur van (on)roerende goederen aan de zaakvoerders.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van. aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of: schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notarrs, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

Kennisname van het verslag van de zaakvoerder en de staat van activa en passiva afgesloten op 31 december 2014.

Bijgevolg aanpassing van artikel drie (3) van de statuten.

2. Aanpassing van de tekst van artikel zes (6) van de huidige statuten, waarbij de zinsnede in de twee alinea in fine: "...of verzet door deze laatste." dient te worden geschrapt. Tevens dient de laatste zin van de tweede alinea te worden geschrapt: 'In geval van verzet is het stemrecht geschorst tot na akkoord van de belanghebbenden of tot na een rechterlijke uitspraak dienaangaande.'

het statutaire artikel zes (6) met betrekking tot de rechten verbonden aan aandelen wordt aangepast als volgt

"Artikel 6 - Rechten verbonden aan aandelen

Behoudens andersluidende overeenkomst, wordt het voorkeurrecht verbonden aan aandelen waarop een vruchtgebruik rust, uitgeoefend door de blote eigenaar en verwerft de vruchtgebruiker het vruchtgebruik op de zo verworven aandelen. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen; de aandelen die deze alleen verkrijgt, behoren hem toe in volle eigendom.

De overige rechten verbonden aan zulke aandelen, zullen door de vruchtgebruiker worden uitgeoefend, behoudens andersluidend akkoord tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit."

3. Herwerking van de statuten, waarbij voorgaande beslissingen worden ingelast.

De vergadering gaat over tot herwerking van de statuten en waarbij rekening wordt gehouden met de

doorgevoerde statutenwijzigingen.

4. Machtiging aan de zaakvoerders.

De vergadering verleent bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

5. Coördinatie van de statuten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Isabelle Mostaert, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

6. Volmacht voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap Consulting Services, zetel te Gaston Crommenlaan 12 bus C2, 9050 Ledeberg, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mcgelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

enkel uitgereikt met het oog op neerlegging ter publicatie

gelijktijdig hiermee neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- verslag van de zaakvoerder (staat van actief en passief);

- historiek en gecoördineerde statuten.

Isabelle MOSTAERT

Geassocieerd notaris te Leuven









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

09/07/2008 : LEA022578
06/07/2007 : LEA022578
07/08/2006 : LEA022578
23/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 15.06.2015 15182-0017-014
08/03/2006 : LEA022578
06/06/2005 : LEA022578
18/06/2004 : LEA022578
05/02/2003 : LEA022578

Coordonnées
ORTHOPAR

Adresse
ROESELBERGDAL 28 3012 WILSELE

Code postal : 3012
Localité : Wilsele
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande