OTOKI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : OTOKI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 835.164.456

Publication

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 01.08.2012 12364-0492-008
15/04/2011
ÿþMal 2.0

(Nt

LUW In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IWIIYflIVIIIVI~II~IIIIIIIV~I

'11057396'

~ ~MSSEL

Gg5 AVR. M1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1090 Jette, De Smet De Naeyerfaan 259-1

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Meester Astrid De Wulf, Notaris met standplaats te Dendermonde, de achtentwintigste maart tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd vijf bladen geen verzending te Dendermonde 1 op 1 april 2011, reg. 5, boek 117, blad 47, vak 20, Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Getekend E.A. Inspecteur M. KINDERMANS", blijkt dat:

De Heer vAN LAMMEREN Roeland, Willem, Geert, architect, geboren te Diest op negenentwintig mei negentienhonderd tachtig, (rijksregisternummer 80.05.29-309.51), in huwelijk met Mevrouw VAN NEER Cyntia, Frieda, geboren te Watermaal-Bosvoorde op veertien september negentienhonderd achtenzeventig, met wie hij gehuwd is onder het stelsel der scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor ondergetekende notaris Astrid De Wulf te Dendermonde, op tien december tweeduizend en acht, welk stelsel tot op heden niet werd gewijzigd, wonende te 1090 Jette, De Smet De Naeyerlaan 259.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "OTOKI". Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1090 Jette, De Smet De Naeyerlaan 259-1.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tot doel:

Het stellen van daden die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk betrekking hebben op het ontwerpen, het onderzoeken, het adviseren het plannen of doen ontwerpen, het begeleiden of doen begeleiden

3S .I 6~p u S6

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : OTOKI

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

van bouwwerken, kunstwerken, interieurinrichting, interieurvormgeving, meubelontwerp, coördinatie, ontwerps-en verwezenlijkingsproces en projectmanagement en opleiding.

De uitbating van vakantieappartementen en vakantieverblijven.

Het aanbieden van management diensten ivm het hotelwezen, uitbaten hotel, restaurant, cafe.

Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, computerconsultancy en computergrafische activiteiten en aanverwante dienstverlenende activiteiten op gebied van informatie. Gegevensverwerking, webhosting, webdesign en aanverwante activiteiten.

Het uitoefenen van de activiteiten van een energiedeskundige en daarmee alle verwante activiteiten. De uitbating van een studiebureau, de uitvoering van technische studies, omvattende de ontwikkeling, uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de informatica, vormgeving, veiligheid, bouwwerken en vastgoed;

Het uitbaten van een diensten- en bedrijvencentrum, omvattende:

- het verrichten van allerhande secretariaatswerkzaamheden;

- het domiciliëren van bedrijven;

- het ter beschikking stellen van allerhande roerende en onroerende infrastructuur en uitrusting;

De activiteit van tussenpersoon in de handel, omvattende de makelaars en "traders" in goederen, de zelfstandige handelsvertegenwoordigers en de commissionairs evenals het in- en uitvoeren, het ver- en aankopen van alle om het even welke handelsgoederen. Zoals ondermeer, maar zich niet beperkend tot het vervaardigen, verkopen, ontwerpen van kleding, meubels, sieraden,...

Het verlenen van bijstand, advies, leiding, opleiding, cursussen, consultancy, technische expertise, coaching en andere diensten, in de ruimste zin, aan bedrijven, overheden, privé-personen en/of organisaties, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, algemeen marketing-, publicitair-, technisch-, administratief-, financieel- en organisatorisch beleid en bestuur van ondernemingen, vormgeving en webdesign.

Het onderzoek, het uitvoeren van studies, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

Het verrichten van alle handelingen rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met managementconsultancy in de breedst mogelijke zin van het woord. Hierdoor wordt onder andere verstaan recrutering en selectie van personeel, consultancy, training en vorming, begeleiding, advies inzake het wijzigen of aanpassen van de bedrijfscultuur. Dit zowel in bestaande als nieuw te starten bedrijven, als bij handelaars, vennootschappen of particuliere personen.

Aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen, verhuring en oordeelkundig aanleggen, beheren en uitbreiden van het roerend en onroerend vermogen. De exploitatie van en handel in onroerend goed, het

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

bouwen van gebouwen, ontwikkeling van bouwprojecten.

Het waarnemen of laten waarnemen van bestuurdersfuncties en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met het voorgaande; deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van extern raadgever of orgaan van de klant; of op interimbasis ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van termen.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen, hiermee begrepen alle roerende en onroerende verrichtingen, verrichten die van aard zijn om de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke ander wijze in vennootschappen, ondernemingen of groeperingen, bestaande of op te richten zowel in België als in het buitenland die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

Zij kan zich borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten. Zij kan hun eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

De vennootschap kan, onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding, slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering met naleving van de vereisten voorzien voor wijziging van de statuten. Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Is alhier tussengekomen:

De Heer van Lammeren Roeland, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) en waarvoor hem honderd zesentachtig aandelen (186) zonder nominale waarde worden toegekend.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400, 00).

De gelden werden gestort op een bijzonder rekening nummer geopend op naam van de vennootschap in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

oprichting bij de BNP Parbias Fortis met zetel te Groot Bijgaarden, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instehling op vijfentwintig maart tweeduizend en elf dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De zaakvoerder zal de fondsen invorderen tot verdere afbetaling van de aandelen waarop in geld ingeschreven werd, naar gelang van de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die haar passend voorkomen. Zij mag ook de vervroegde afbetaling van de aandelen toelaten.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende venno-1en is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering voor een hernieuwbare termijn van drie jaar onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Indien de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, is ze niet verplicht één of meer commissarissen te benoemen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

Wordt geen commissaris benoemd dan heeft iedere ven-moot individueel, en niettegenstaande enige

andersluidende statutaire bepaling, de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Hij

kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de negenentwintigste mei om twaalf uur

op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit

vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet

schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen

stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van dat jaar.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de

jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het

wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één / tiende

van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor

uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320

van het Wetboek van Vennootschappen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden, onder de

opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig

artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizend en elf.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op éénendertig december tweeduizend en elf.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de negenentwintigste mei in het jaar tweeduizend en

Voorbehouden aan het Belgisçh Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

twaalf.

BENOEMING VAN DE ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk na de oprichting benoemt de oprichter tot zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer van Lammeren Roeland, Willem, Geert, voornoemd, wonende te 1090 Jette, De Smet De Naeyerlaan 259, die zijn mandaat uitdrukkelijk aanvaardt.

BIJZONDERE VOLMACHT.

De oprichter verleent volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ICOUNT4U, met zetel te 1020 Laken, Reper Vrevenstraat 137, BTW BE 0461.975.267 en haar vertegenwoordigers, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders/bestuurders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

bankattest

NOTARIS ASTRID DE WULF

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 22.09.2015 15612-0309-009

Coordonnées
OTOKI

Adresse
MEISESTRAAT 61, BUS 3 1853 STROMBEEK-BEVER

Code postal : 1853
Localité : Strombeek-Bever
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande